görümce,k.ana,k.baba bir felaket

ewet cnm birikti yüz göz olduk ve bende hherşey biti gitmeyi düşünmüyorum yorumun için tşkler ne deyim allah inşlh sanada bebiş versin dileyen herkese nasip etsin amin

bak bende kavga ettim ama birada eşini düşün boşver seni iiy anlıyorum ve senin yanındayım sana karşı ayıp rtmşler tabiki sende onlara
bana daha ağırını yaptılar emin ol.ama sana yapılan gibi üstüme yürüyen olmadı.benim kalbimi biri kırdım o insana 2şansı vermem
benim sana demek istediğim sende öyle ya canım benim

birşey dmiyorum haklılık haksızlık tartışmas yapmak için konu açmamıştım sadece aradııklarında görüşeyimmi yoksa arada mesafe mi olsun diye konu açtıım neyse 18 yaşıındasın evlenince sinirlerine sen hakim ool cnm ben olamadım üslubumda düzgün değil haklısın ama yordular

bende şans tükendi kredileri bttii ...çok göz yumdum aptıklarıınaa eşimi düşünüyorum zaten burda niye bu konuyu açtım onu üzmemek için ona değil bu konuda konuşmak bahsini bile etmedim ..dedim senn annendir babandır koonuş ama lütfen benden böle bişey isteme dedim oda zaten bu gibi şeylerde üstelemez...sadece konu açtım hanımlara soraym ne yapayım diye ama çocu eleştirmiş sz de yaşasanız üslübunuz değil karakteriniz değişirdi işte neyse

ben zaten o olay olduktan sonra ewlerinde bile kalmadım cnm kalsadım daha kötü laflar ederdiler bende artk sinirlerim bozuldu diye bende ederdim
ondan sonra zaten görüşmedim hiçbir kötü laf da etmedim onlar aradı durdu eşimi boşa onu diye bebeği de eşim söyledi
ogün aramadılar zaten eşimi hergün aarayıp hamilelik nasıl gidiyo diye soruuyolarmş eşimde demişki hamile benmiyim karım bişey soracaksanız onu a rayın dedği için 1 haftadan sonra aradılar göstermelik

arkadaşım ben senden daha ağır şeylr yaşadım ve benim eşim senin eşin kadar yanımda bile değil.
benim bu 2 evliliğim.ve benim eşimin ilk eşi ölmüş.ve bana k.ananam durmadan eşimin ilk karısının adıyla sesleniyodu
şimdi ne yapalım ben bi kere uyardım bikerede eşimin yanıda yaptı ve eşim acayip kızdı arada sırada yine yapıyo
bendede birikiyo ama sen de birikip patlamiş kurtulmuşsun sana tavsiyem tele cvp verme görüncede eşinle muhattap ol.

Son düzenleme:

benim de 2.evliliğim eşim bekar evlendik.onun için bukadar kinliler bana karşı ailemide dul kıızlarıını gül gibi oglumuza yamadılar diye bir ton saçmalık laflar ediyorlar..ama oysaki biz tanıştıgımızda ailem bile kızım çocuk bekar boşver ailesi seni rencide eder demişlerdi..bende baba yok seçkin kimse sana bişey diyemez dyo demiştim...gerçi eşim hiç laf ettirmez hiçbir konuda ama kulaklarım duya duya ardımdan laf sokuyolar ne yapıım sabr taşım delindi

sanada allah sabıır versin cnm genede eşin kzıyomuş amma işte gel gör de laf anlasınlar yok anlamazlar....ayrıca ben kimseyi kıırcı onuuşmadım üstüme yürüyüp hakaret eden onlar ben sadece ailemi eşimi ve kendimi savundum ne deyim ki başka

Vallahi sabrettim hepsini okudum yazdiklarinizin..

Acikcasi bu kadar nasil LAÇKA bir iliski kurulur esinin ailesiyle anlayamadim. onlar bir (afedersiniz) terbiyesizlik ettiyse siz de terbiyesizlik etmissiniz.

Okuyunca şok oldum.. Garibime gitti.

Buraya yazdiginiza gore akil danismak icin yazmissiniz.. bence karsi tarafin uslup degistirmesini istiyorsaniz ilk once siz uslubunuzu degistirin..

Kusura bakmayin ama cok ayipladim.. iki tarafi da.

eşinin ailesi ile iyice yüz göz olmuşsun saygı sınırları çoktan aşılmış.şu durumda bu aile ile bir müddet görüşmeyin bence:26:

nasıl bir muamele görürseniz görün verdiğiniz tepkilerle,eşinizi arayıp yakınmalarınızla bence karşı taraftan hiç bir farkınız yok. hakettiğiniz tarzda bir aile.mutluluklar diliyorum. cahilliğin tam bir göstergesi. bu tarzda bir ailenin oğlunu beğenip evlendiyseniz sizin de bu kalitede olduğunuz çok açık.

eşiniz,ailesi ve siz tam tencere kapak olmuşsunuz.

yapılan yanlışlara vermiş olduğunuz cevaplar sizinde onlar kadar hatalı olduğunuzu düşündürdü bana.

ayrıca eğer her yanıta tahammül edemiyecekseniz konu açmayın lütfen.

sorunuza gelince

bence konuşmaya başlayın ,

arasıra bağrışır rahatlarsınız.

her konuda oldugu gibi size yakıcan cevabı sizde bulmuşsunuz siz demekki ..
bu gibi durumlarda bağırıp bağırıp barışıyorsunuz saoğolun ben almıyım size başarıılar..
yazdığınız her konuda ne cvp verdiğinizi de gördük..
konumla ilgilenmezsen sevinirim
ayrıca kimseye tahammülsüzlük seviyesinde cvp atmadım sizin bu gülünç yorumunuza anca bu cvp yakışır

XXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

kendimden büyüklere kim olursa olsun sesimi yükseltmem,

benim yetiştirilme tarzıma yakışmaz,

tahammülsüzlük seviyesini tam olarak göstermişsin.

farklı bir cevap almayıda beklemiyodum.

seviyede tam olarak belli canım.

Eşinizin ailesini sevmezseniz bile onlar sizin büyüğünüzdür karşınızda ki kim olursa olsun biraz daha saygılı olmanız gerekirdi. Tehammülün yoksada görüşmezsin olur biter. Buarada söylemeden edemiycem kimse kimsenin üstüne durup dururken yürümez. Ayrıca eşinide çok dolduruyosun gibime geldi açıkcası. Ben eşinin yerinde olsam aileme kızdığım kadar eşimede kızardım haksız olsalar bile onlarla bir olma derdim. Karşınızda ki size kötülük yapsa dahi saygınızı yitirmemeniz gerekirdi siz sanki lisede kız arkadaşınızla kavga eder gibi yazmışsınız. Çok ayıp hiç yakıştıramadım

canını yakmıişalrkiiii anlatmısınn emapti yapıyorumm sizee benc etek yapmanız gereken şey mesafee gerisii kendiğinden gelicek tirr

gercekten terbiyesiz ve seviyesizsiniz.. ne ayip var ne dur durak.. burasi genel cogunluk olarak edepli saygili duzgun konusmasini bilen kadinlarin oldugu bir forum boyle bir foruma girip boyle konu acip bir de ustune kustahca cevaplar verirseniz kusura bakmayin ama hem elestirilirsiniz hem yerilirsiniz..
Yazik size.

Son düzenleyen: Moderatör:

üslup böyle olursa kayınvalide kayınpeder ne yapsın?
hadi onlar eski devir insanı,cehaletleri(eğitim açısından ve kendini geliştirme açısından sonuçta eskiden ortaokul,lise bitirmekle şimdinin üniversite bitirmek hali eşdeğermiş),sinirleri(yaşlılıktan ve hastalıklardan dolayı) hoşgörülebilir. ama 20-30 yaşında genç bir anne adayının şu konuşmasını hoşgörebilecek bir kelime lügatte yok.
görümce için gudubet, zenci gibi, kıskanç falan diyebiliyor,en ilginç tarafı ise hakkında böyle düşündüğü bir insanla gece gezmelerine yanlız gidebiliyor... konu sahibi bu arada görümcen seni o kadar kıskansaydı eğer o kadar güzel olduğunu alımlı olduğunu düşünseydi, hoşlandığı adamın geleceği bir yere seni çağırmazdı öyle düşünüyorum:)

Başımıza ne gelirse gelsin yine de seviyeyi korumaktan yanayım ben.

Herkes gibi ben de kaynana, kayından çektim, o zaman eşim annesinin sözünden çıkmazdı ama baştan tavrımı koydum. Asla sözlü kavgaya girmedim. Aldım kitabımı, geçtim odama.

En sonunda kayınvalide üzerime yürüyüp küfredince "sizinle bir arada olamayız, yaşınıza hürmeten cevap vermiyorum, ama artık evime gelemezsiniz" dedim. O hala yüzsüzce "oğlumun evi, sen karışamazsın" deyince, mahkeme kararı ile eve değil mahalleme dahi giremeyeceğini söyleyince sustu, gitti.

Sakin ve kararlı, seviyesine inmeden sergilediğim bu davranış sayesinde eşim, görümcelerim, eşimin teyzeleri ve dayıları bana hak veriyor, devamlı görüşüyoruz, herkes kaynanamı ayıplıyor.

Son düzenleme:
ay bırakın allah aşkına yok büyükmüş yok bağrılmazmış kızın anlattıkları doğruysa az bile yapmış.

yalnız canım senin de bazı hataların var onları söylemeden geçemicem; görümcenle hiiiç dışarı çıkmayacaktın elin manyağı mıdır sapığı mıdır almış gelmiş adamı gördüğün an geri dönecektin bu bir.

bir diğer eşinin ailesinin tavrı tarzı belli çirkef dersem az olmaz heralde. sen ne bunlara gidiyosun geliyosun muhatap oluyosun ki? eşin varken bile çirkeflikte sınır tanımamışlar seni tek bulunca neler etmezler düşünemedin mi bunu?

seviyeyi korumalısın bana göre, bir daha asla yüz göz olmamalısın, asla evlerine gittiğinde gereksiz muhabbetlere girmemeli; resmi bi şekilde görüşmelisin yoksa ohooo siz daha çok birbirinize girersiniz.

hamile kızsın ben olsam hiç görüşmem şu sıra bi şey derler canın sıkılır ne gerek var.

işler o noktaya geldikten sonra iyi etmişin susmamakla kendini ezdirmemekle ama bi daha bu kadar yüzgöz olma bence. zaten artık tanımışındır iyice karşındakileri. ne kadar az görüşürsen o kadar iyi derim ben

olucama eminim, inşAllah düzelir ne diyelim.. Soruna gelince sen sana düşen görevlerini yap hizmetini et gel diyorlarsa git, otur diyorlarsa otur kalk diyorlarsa kalk.. Tabiki mesafenide koru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…