Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar böyledir herşeye karışır burnunu sokar hadsiz görgüsüz kendini bir b..k sanan zavallı insanlardır.ne çok dolmuşumKizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.
Iste bence bu gorumcenin kendini bilmezligi. Sonucta o cocuklar sadece gelinin degil abisinin ya da artik erkek kardesinin midir bilemem onun da cocugu kendisinin de yigeni. Ben bu konuda gorumceye bi uyuz oldum. Cok hadsiz.Valla benim icin hic farketmez :) ben olsam kimseye minnet etmem. ilk cumle senin icin dogru olmayabilir de isin gercegi budur. Hepsi torun derken zaten birakma diyen kayinvalide degil gorumce.
Kimse bırakmayacak deme, sen niye bırakıyorsun o zaman de.O bana öyle deyince bende ona o zaman kimse birakmicak dedim o da zaten kadın çok yoruluyor seni baş başa bırakıyorum dedi.
Biri kendi kızının çocuğu diğeri gelinin çocuğu. Çok fark var arada.Ya simdi tamam son cumlede haklisin. Kadin yorgun. Iki tarafinda bunu dusunmesi lazim. Ama ilk cumle dogru degil bence. Ortadaki cocuklar torunlari. Biri kizinin biri oglunun cocuklari. Kimin biraktigi farkeder mi ki? Sonucta hepsi torun yani.
Desene benim çocukların senin neyin???????????Ben gorumcem söyledim bana birakmcam seni baş basa bırakıyorum diyor neyle baş başa birakiyorsa vicdanla herhalde sonra kaynanam beni aradı kizim çocuğunu birakck diyince sinirlendim bana böyle diyio kendi nasıl bırakabiliyor dedim oda bana sen çok bilmissin ne var bakiyorsam kendi birakmicakri ben zorladim bıraksın die ne nankorsun senin çocuklara da bakıyorum onun çocuğuna bakmam mi sorun oldu olay bana döndü uani5