Gorumceler ve herseye karismalari

Kizimla onun oğlu yaşıt aralarında bir gün var 2.5 yaşında benim birde 14 aylık oglum var

Ya cocuklari bırakacağım bir iki saat zaten öyle sabahtan akşama kadar değil

Kizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.
Onlar böyledir herşeye karışır burnunu sokar hadsiz görgüsüz kendini bir b..k sanan zavallı insanlardır.ne çok dolmuşum 😂şaka tabiki kendi görümcem için kullandım bu cümleleri kk daki görümceler üzerine alınmasın lutfen😊haddini bildirin altında kalmayın laflarının siz sustukça o daha da azar çünkü.

Valla benim icin hic farketmez :) ben olsam kimseye minnet etmem. ilk cumle senin icin dogru olmayabilir de isin gercegi budur. Hepsi torun derken zaten birakma diyen kayinvalide degil gorumce.
Iste bence bu gorumcenin kendini bilmezligi. Sonucta o cocuklar sadece gelinin degil abisinin ya da artik erkek kardesinin midir bilemem onun da cocugu kendisinin de yigeni. Ben bu konuda gorumceye bi uyuz oldum. Cok hadsiz. 😂Ama haklisin ben de kimseye minnet etmem oz annem bile olsa. Cocugumla gezerim yani. Hastane falan gibi goturemeyecegim bir yerse birakirim tabiki ama sirf gezmek icin kimsenin basina cocuklarimi birakmam. 😊

çocuk kıyaslamadan kıyaslamaya fark olduğunu düşünüyorum
mesela senin çocukların küçük yaramazdır, daha fazla efor gerekir
görümceninki bilgisayar başından kalkmayan sönük çocuktur

Ben de gorumceyim de arkadas millette ne ozguven var. Benim gorumce de boyle kendisinin annesine yapmadığı kalmadi biz istemeden bi kırsak ki asla kavga gürültü olmaz sadece bi hareketimize alinmistir bu problem olur telefonlar mesajlar neler neler....

Kendilerine gelince hava hoş. Bence kv niz ne diyorsa odur. Bakarim diyorsa birakin

Bende gorumceyim ben yengeme bir kere karismamisimdir aynı evde yaşadık kaç yıl bir kere kavga etmedik zaten sorunda demesi değil diyip kendi bırakmadı ve bu ikinci kez olması ama kaymanama sorsan o haklı ben kötü vw çok bilmiaim

Başkasının lafına çok takıyorsunuz ,
Gerek var mı ?
Tabi kayınvalideniz yardıma ihtiyaç duyunca destekliyorsanız gönül rahatlığıyla bırakın ,

Ben ona degilde kaymakamin laflarina üzüldüm halasinin yanında yok ben çok bilmisim yok desin haklı ha ben ha kizlarim nankör falan filan deyince ben sok oldum

Onun kızı siz dışardan sınız objektif olmasını beklemeyin kimse olamaz öyle
Herkes kendi çocuğuna kendi baksın
Bebekleride götürün ben kv çocuğu tek bırakmam çünkü kendi kızının kiler hep yanında olduğu için daha farklıdır

Kayınvalidenize mi dediniz bana bırakma dedi ama kendisi bıraktı diye keşke direk görümcenize deseydiniz bırakmayın bi daha sizde boşverin bi kere bırakırsın herşeye boyun eğmeni beklerler

O bana öyle deyince bende ona o zaman kimse birakmicak dedim o da zaten kadın çok yoruluyor seni baş başa bırakıyorum dedi.

Benim 2 yaşındaki çocuğumu kv’ye 2 saatliğine bırakacaktım hiçbir zaman kabul etmedi. Şimdi görümcemin 4 yaşındaki oğluna 15 gün bakacakmış. İnsanın gerçekten zoruna gidiyor. Uygun bir zaman bulsam lafı konduracağım. Senin kv sana bi şey söylemiyorsa kadını üzme, söyleyeceğini görümcene söyle.

Ben gorumcem söyledim bana birakmcam seni baş basa bırakıyorum diyor neyle baş başa birakiyorsa vicdanla herhalde sonra kaynanam beni aradı kizim çocuğunu birakck diyince sinirlendim bana böyle diyio kendi nasıl bırakabiliyor dedim oda bana sen çok bilmissin ne var bakiyorsam kendi birakmicakri ben zorladim bıraksın die ne nankorsun senin çocuklara da bakıyorum onun çocuğuna bakmam mi sorun oldu olay bana döndü uani5

Ya simdi tamam son cumlede haklisin. Kadin yorgun. Iki tarafinda bunu dusunmesi lazim. Ama ilk cumle dogru degil bence. Ortadaki cocuklar torunlari. Biri kizinin biri oglunun cocuklari. Kimin biraktigi farkeder mi ki? Sonucta hepsi torun yani.
Biri kendi kızının çocuğu diğeri gelinin çocuğu. Çok fark var arada.

Ben gorumcem söyledim bana birakmcam seni baş basa bırakıyorum diyor neyle baş başa birakiyorsa vicdanla herhalde sonra kaynanam beni aradı kizim çocuğunu birakck diyince sinirlendim bana böyle diyio kendi nasıl bırakabiliyor dedim oda bana sen çok bilmissin ne var bakiyorsam kendi birakmicakri ben zorladim bıraksın die ne nankorsun senin çocuklara da bakıyorum onun çocuğuna bakmam mi sorun oldu olay bana döndü uani5
Desene benim çocukların senin neyin???????????

Back
X