Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

kızlar gece mesaisi yapmıssınız yahu hala bir sonuca varılmamış hatta konu uç noktalara çekilmiş..konu sahibi hala gelmemiş miş miş miş ....

benden sonraki yorumları okumadım ama hala söylüyorum ki bu kıza bir an önce sahip cıkılmalı yolu yol degıl karsısındakı adam zaten adam degıl...18 yasında büyük küçük her ne ise önünü ve doğruyu göremiyorsa göstermek gerek ....

özel hayatına müdahale edilmez diye düşünen arkadaşlar,bu tarz durumlarda basına birşey gelen ınsanlar için AİLESİ SAHİP ÇIKSAYDI böyle olmazdı der diye düşünüyorum...koruyuculuk ve baskı apayrı şeyler serbest bırak ama ne yaptıgınıda bil hele hele süphe çeken davranısları varsa

görümcenizin derslerinden kaldığı konuyada yorum yapmıştım bence artık bu olayda tuz biber olmuş kesinlikle sizi aşıyor ve abisinin bilmesi şart..en azından siz nasıl o mailleri gördüyseniz yada okul şifresiyle derslerinin zayıflığını gördüyseniz aileside bilmeli...saklamakla onu korumuyorsunuz emin olun..sakın kendisiyle konuşup bu olayları bildiğinzi o adamı bırakmasını falan istemeyin..ters tepecektir ve sonuçta size ayrıldım deyip daha büyük hatalara yelken açacaktır.....eşinizi karşınıza alıp okul durumunu ve bu uygunsuz ilişkiyi konuşun ..eşiniz abi olarak sert tepki gösterebilir ama zamanla yumuşayacaktır..

Kızlar konu çok uzun.
Birisi son gelişmeleri konuyu yeni görenler için özet geçse nasıl da iyi olur.. :26:
Konu sahibi ne yapmaya karar verdi ?

allah allah
hala gelmemiş
öldürücek bu kız beni

Son düzenleme:
ben olsam karışmazdım, yani en azından kendimi açık etmeden belli ederdim durumu. o mail sayfasını eşimin kendisinin görmesini sağlardım mesela.

Sanırım evde savaş çıktı ,nete girecek vakti olmuyor.Eğer eşine söylediyse çıkmıştır zaten.

arkadaşlar yorumlarımı yanlış yere çekenlere kısa bir açıklama!..

ben görümcenin evli erkekle takılmasına olumlu bakmıyorum
ve ''kim ne ekerse onu biçer'' kanısındayım!.

kınamam, ayıplamam çünkü bana düşmez...ama yakınımda biri olsaydı güzel bir dille
yaptıgı şeyin iyi bir şey olmadığını ve bu dünyada ınsanların yaptığı yanlısların
yanına kar kalmayacagını,en önemlisi ne çektirdiyse insanlara bu dünyada
kendısı çekmeden gitmeyeceğini söylerim
bu düşüncenin doğruluğuna her zaman inanırım çünkü...

''elma ekerse bır ınsan, hiç ondan portakal çıkar mı ??'' kanısındayım ...

benim karşı olduğum nokta; yengesinin görümcenin özellerini karıstırması hepsı bu!..

ama bazı insanlar sanki ben yada benim gibi düşünenlerin
aferim görümceye iyi yapmış demişiz gibi
anlayacağı şekilde anladığı için sinir oldum..
bazı insanların gerçekten algılama sorunu var..

bugün sırf bir yorum yüzünden bir üyenin etmediği hakaret kalmadı bana!..
insan bu hakaretleri düşmanına bile söylemez..
karsımdakı ınsan nasıl bir insan evladıysa artık!.

tekrar ediyorum yorumları okurken dikkatli okuyun, kimin neyi savunduğunu göreceksınız.anlamak istediğiniz gibi anlamayın..

Sayın TinyLove,
topiğiniz kendi aralarında polemiğe giren, kavga eden ve konu dışı yazanlar yüzünden yorumlara kapatılmıştır.

Topiğinizin tekrar açılmasını istiyorsanız bizimle irtibata geçiniz.

Not: 2 uyarı yapılmasına rağmen hiçe sayıp topiği kabareye çevirenler az sonra alacağınız uyarılardan dolayı haksızlığa uğradığınızı düşünürseniz Kazen bey'le irtibata geçiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5
-------------------------------
Konu sahibesinin ricası üzerine konu tekrar açılmıştır.

Günaydın,

Sadece açıklama yapabilmek amacı ile konumu açtırdım.

Öncelikle bazı yazılan yanlışları düzeltmek istiyorum. Görümcem 19 yaşında, annesi ve babası ayrı olan bir kız. İkisininde sevgisinden çok uzak büyümüş ben onu kardeşim gibi gördüm ancak onun bana alışması biraz daha zaman alacak. Onu kıskandığımı düşünen ve art niyet arayanlar neden buna gerek duyayım anlamadım? Siz öylesiniz demek ki bana da bunu yakıştırdınız? Ben evliyim çocuğum var. Ben anneyim 19 yaşında ki bir kızı kıskanmam üstelik kardeşim o benim. Onun yaptıklarıyla gurur duymak istiyorum her zaman.

Konuma gelince;

Eşimle konuştum. Çünkü bunu çözebilecek tek kişi eşimdi. Eşim sakindir. Benim endişelerim böyle bir olayı duyduğunda kendinden geçip ona zarar vermesiydi. Ama durumu ayarladım. Ve gördüğüm gibi anlattım. Bir süre kendine gelemedi. Anlayamadı, konduramadı belki de. Bende o sürede neler yapabileceğimizi anlattım hatasını anlayamadığını anlattım. Kandırılabileceğini... Eşim, kendine geldiğinde aradık görümcemi. Eşim durumu anlattı. O zaman görümcemin hala içinde bulunduğu durumdan rahatsız olmadığını anladım. Kavrayamıyrodu yaşadıklarının çok yanlış olduğunu. Çünkü o ailede nelerin öenmli olduğunu bilmiyordu. Ben bunlara veriyorum yaptıklarını. Eşim çağırdı dün İstanbul'a yanımıza geldi. Eşim onu karşıladı çok kızmış, çok bağırmış tehdit etmiş evdeyken ben akşam 10'da eve gittim 6 saat boyunca ağlatmıştı onu. Artık hayatına bir erkeğin arkadaş bile olarak giremeyeceğini davranışlarında en ufak bir yanlış birşey görürse dahi okuldan alacağını söylüyordu. Adamı da aradı eşim. Uzun aramalarımız sonunda telefonun ucunda ki adam tahminimce 40'lı yaşlardaydı. Hakaret ederek tartıştılar eşimle. Adam sahip çıksaydınız napım dedi. Aramayın beni o ... da aramasın dedi. Kapattı telefonunu.

Bu arada görümceme sorduğumuzda kendini çok yalnız hissettiğinden, bunaldığından ve olgun birine ihtiyaç duyduğundan dolayı onunla birlikte oluğunu söyledi. Babasının eksikliği itmiştir belki bilmiyorum ama onu pişman gördüm. Konuştuğumda yaptığı yanlışı yeni anladığını söyledi. Umarım tekrarlamaz. Bu dönem derslerini de düzeltecek inşallah. O adam da umarım bir daha yapmaz. Zavallı eşi ve çocuğu.... Yaşadıklaırndan habersiz devam ediyorlar hayatlarına... En çokta onlara üzülüyorum. Gece hep onu düşündüm. Rabbim onlara bir daha yaşatmasın.

bence iyi yapmışsınız inşallah görümcen bir daha böyle bir yanlışa düşmez
bu arada adam ne kadar pislikmiş görümcene o.... diyebiliyor görümcenin bunu duymasını sağlasaydınız keşke de erkek milletine güven olmayacağını anlasaydı

adam macera aramis, gorumcen ise siginacak bir liman...baba sevgisinden yoksun kisilerin kendilerinden yasca cok buyuk erkeklere ilgi duyduklarini okumustum bende.

Konuyu gec gordum ben, baskasinin ozeli demeyecegim zaten sana..ben olsam bende bakardim belki..insanin kendi kardesi yapsa boyle birseyi nasil istemezse eslerimizin kardeslerinide kardes gibi goruyorsak onlar icinde istememeliyiz boyle birseyi…insaAllah gorumcen dersini almistir ve bir daha boyle bir hata yapmaz. Allahim bizleri eslerimizi evlatlarimiz kardeslerimizi dogru yoldan ayirmasin.

Çok iyi yapmışsın..Bence kim ne derse desin görümcen senin gibi bir yengeye sahip olduğu için son derecede şanslı.........

Iyi bari esiniz birsey yapmamis. Boyle durumlarda sogukkanli davranacak erkek tanimadim ben. O yuzden ilk seferde esinize degil de, annesine soylemenizden yanaydim. Ucuz kurtulmussunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…