Günaydın,
Sadece açıklama yapabilmek amacı ile konumu açtırdım.
Öncelikle bazı yazılan yanlışları düzeltmek istiyorum. Görümcem 19 yaşında, annesi ve babası ayrı olan bir kız. İkisininde sevgisinden çok uzak büyümüş ben onu kardeşim gibi gördüm ancak onun bana alışması biraz daha zaman alacak. Onu kıskandığımı düşünen ve art niyet arayanlar neden buna gerek duyayım anlamadım? Siz öylesiniz demek ki bana da bunu yakıştırdınız? Ben evliyim çocuğum var. Ben anneyim 19 yaşında ki bir kızı kıskanmam üstelik kardeşim o benim. Onun yaptıklarıyla gurur duymak istiyorum her zaman.
Konuma gelince;
Eşimle konuştum. Çünkü bunu çözebilecek tek kişi eşimdi. Eşim sakindir. Benim endişelerim böyle bir olayı duyduğunda kendinden geçip ona zarar vermesiydi. Ama durumu ayarladım. Ve gördüğüm gibi anlattım. Bir süre kendine gelemedi. Anlayamadı, konduramadı belki de. Bende o sürede neler yapabileceğimizi anlattım hatasını anlayamadığını anlattım. Kandırılabileceğini... Eşim, kendine geldiğinde aradık görümcemi. Eşim durumu anlattı. O zaman görümcemin hala içinde bulunduğu durumdan rahatsız olmadığını anladım. Kavrayamıyrodu yaşadıklarının çok yanlış olduğunu. Çünkü o ailede nelerin öenmli olduğunu bilmiyordu. Ben bunlara veriyorum yaptıklarını. Eşim çağırdı dün İstanbul'a yanımıza geldi. Eşim onu karşıladı çok kızmış, çok bağırmış tehdit etmiş evdeyken ben akşam 10'da eve gittim 6 saat boyunca ağlatmıştı onu. Artık hayatına bir erkeğin arkadaş bile olarak giremeyeceğini davranışlarında en ufak bir yanlış birşey görürse dahi okuldan alacağını söylüyordu. Adamı da aradı eşim. Uzun aramalarımız sonunda telefonun ucunda ki adam tahminimce 40'lı yaşlardaydı. Hakaret ederek tartıştılar eşimle. Adam sahip çıksaydınız napım dedi. Aramayın beni o ... da aramasın dedi. Kapattı telefonunu.
Bu arada görümceme sorduğumuzda kendini çok yalnız hissettiğinden, bunaldığından ve olgun birine ihtiyaç duyduğundan dolayı onunla birlikte oluğunu söyledi. Babasının eksikliği itmiştir belki bilmiyorum ama onu pişman gördüm. Konuştuğumda yaptığı yanlışı yeni anladığını söyledi. Umarım tekrarlamaz. Bu dönem derslerini de düzeltecek inşallah. O adam da umarım bir daha yapmaz. Zavallı eşi ve çocuğu.... Yaşadıklaırndan habersiz devam ediyorlar hayatlarına... En çokta onlara üzülüyorum. Gece hep onu düşündüm. Rabbim onlara bir daha yaşatmasın.