haklısın ama bu işi kendisi çözemez çünkü kız kendi kız kardeşi değil ve kendisinin müdahale etmesi yanlış olur, kız sonra demezmi sanane, sen benim ablammısın?
kendi kız kardeşi olsaydı eşine söylemeyebilirdi ve kendisi hallederdi ailesiyle birlikte ama değil işte..
FBI = Fedaral soruşturma bürosu... Amerika fedaral bir devlet..Türkiye değil...FBI yasaları burada geçmiyor..Dayanamadım yazayım dedim...
Askeriyede,ilk orta ve liselerde öğrencilerin yatılı okullarda,hapishanelerde gelen giden mektupları idare tarafından okunur...
Konu sahibi işlediğin bu fedaral suç yüzünden şerif gelip seni yakalayacak,haberin olsun....
Konu sahibi zaten bırak hayatına müdahale etmeyi,tam olarak içine girmiş görümcenin hayatının.Sürekli iyi niyetli olduğunu yinelediği,kardeşi yerine koyduğunu iddia ettiği için müdahale edebilir diye düşünüyorum.Daha önceki not mevzusunu bile eşine söyleyemeyeceğini çok sert tepki vereceğini yazmıştı.Böyle bir konuda nasıl bir tepki verir ozaman ben bunu düşünüyorum.Olayı kayınvalideye söylerse hem kendi olayların içinden çıkmış olur,hemde sorumluluk kızın annesinde olur.Kayınvalide nasıl çözerse çözsün,kararı o vermeli bana göre.
Arkadaşım, senin görümcenin sırtı yere gelmez, bu yaptığı yanlışda devam eder ve daha beterlerini yapar; böyle savunucuları olduğu müddetçe..
O kadar çok savunulduki, aklıma, sanki kendileride görümcenin pozisyonunda oldukları gelmedi değil..Topluma kazandırma adı altında, görümcenin yaptığını ŞİRİN gösterme çabalarımı dersin, çocuk diyen mi dersin, görümcenin yaptığı yanlşın her aşamasından kendisinin sorumlu olduğunu bilmeyenmi dersin, işte bütün bunlar, ya hayatının bir döneminde ya da halen görümcenin düştüğü hataya düşenlerin savunmasıdır..
çünkü resmen görümcen madalya aldı..
Görümceni bırak sen ne hali varsa görsün, ADAMI TOPLUMA KAZANDIRMAya bak.. O daha önemli..Ne de olsa karısına evlenirken söz veren adam görümcen değil, adamın karısınıda bul barıştır falan, görümcen söz vermediği için her b*ku yiyebilir, bu sebeple görümcenin peşini bırak, kimki o, dış kapının mandalı, adam daha önemli aman haa !!
Bundan sonraki misyonun bu olsun: Aileni bırak, elalemin heriflerini doğru yola iletmeye bak..
Cehaletin geldiği son nokta.. !!!
Konu sahibi maile bakmalı mıyd, bakmamalı mıydı?Bizim ülkemizde pek özen gösterilmesede diğer ülkelerde birinin mektubunu,mailini açmak federal suç ve ağır hapis cezaları var.Keşke yapılmasıydı ama burada bunu tartışmak için geç artık,olan olmuş...
FBI = Fedaral soruşturma bürosu... Amerika fedaral bir devlet..Türkiye değil...FBI yasaları burada geçmiyor..Dayanamadım yazayım dedim...
Askeriyede,ilk orta ve liselerde öğrencilerin yatılı okullarda,hapishanelerde gelen giden mektupları idare tarafından okunur...
Konu sahibi işlediğin bu fedaral suç yüzünden şerif gelip seni yakalayacak,haberin olsun....
Beautify
Bir kızım ve bir oglum oldugunu,
o görümceyi kızımın yerine koyarak yorum yaptıgımı yazdım.
Siz hala benim ve benim gibi düşünenlerin
o yaşlarda evli bir erkekle beraber oldugumuzu ima ediyorsunuz...
Böyle bir ithamda bulunurken Allah'tan da mı korkmuyorsunuz?
Ya yapmadıysak? !!!
Görümce hanımın yaptığı hatanın altında yatan neden adamda değilde ailesinde aranmalı..
Adamla bir iki ay, bilemedin en fazla 1 yıldır beraberdir ama 19 yıldır ailesiyle beraber ve yaptığı hataya adam sebep olmuş olmaz..
Bal gibide kendi özgür iradesiyle yaptı..
Kimseyede suç atmayınız..
18 Yaşını geçtimi her birey reşitdir ve kendinden sorumludur..
Boşuna KILIF arayıp KALKAN olunuyor..
Yaşı küçükmüşde bilmem neymişde, yaşı küçükse gitsin parkda salıncaklara binsin, elalemin evli barklı adamlarının koynuna girip parfüm kokularını üzerine sindirmesin..
Laff..
Bazı insanlar, % 90 oranla o görümcenin düştüğü pozisyona düştü, yaş itibariyle canım, hani 19 - 21 yaşlarında böyle hatalar oluyormuş, normalmiş ya !!!
Konu sahibide, normal de geçişdir arkadaşım..
ha bide yeni trend bu, evli adamlarla düşüp kalkmak
Görümce hanımın yaptığı hatanın altında yatan neden adamda değilde ailesinde aranmalı..
Adamla bir iki ay, bilemedin en fazla 1 yıldır beraberdir ama 19 yıldır ailesiyle beraber ve yaptığı hataya adam sebep olmuş olmaz..
Bal gibide kendi özgür iradesiyle yaptı..
Kimseyede suç atmayınız..
18 Yaşını geçtimi her birey reşitdir ve kendinden sorumludur..
Boşuna KILIF arayıp KALKAN olunuyor..
Yaşı küçükmüşde bilmem neymişde, yaşı küçükse gitsin parkda salıncaklara binsin, elalemin evli barklı adamlarının koynuna girip parfüm kokularını üzerine sindirmesin..
Laff..
Bazı insanlar, % 90 oranla o görümcenin düştüğü pozisyona düştü, yaş itibariyle canım, hani 19 - 21 yaşlarında böyle hatalar oluyormuş, normalmiş ya !!!
Konu sahibide, normal de geçişdir arkadaşım..
ha bide yeni trend bu, evli adamlarla düşüp kalkmak
kızlar az önce bu üye bana özel msj atmış ve ağıza alınmayacak küfürler ve beddualar etmiş..
küfürleri bir okusanız, aklınız şaşar...elbette cevap vermedim..
çirkefsin kuzum çirkef .
ancak özel msjlarla tatmin edersin kendini!..
sanırım sen aldatılmışsın...
herkesi sıvayıp boyadığına göre.
moderatörlere şikayet edin.
Valla seninde hayatından ve geleceğinden endişe ettiğin bir kardeşin bir yiğenin olsun eğerki onu gerçekten önemsiyorsan öyle bir cürret edersin ki. Ben kendi yiğenime yaptım foyosu çıktı ve önlem aldık şimdi düzelme yolunda. Ordan ahkam kesmek kolay başa gelince öyle olmuyor. Çocuğun varmı bilmiyorum yada yiğenin sen karıştırma aman cüret etme sonucu şahane olur birde madalya takar sana...neyse gerildim kusura bakma.nasıl birisinin şahsi maillerini okursunuz habersizce?
ne hakla başkasının özelini karıştırıyorsunuz?
bu ne cür'et?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?