Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Konu sahibi zaten bırak hayatına müdahale etmeyi,tam olarak içine girmiş görümcenin hayatının.Sürekli iyi niyetli olduğunu yinelediği,kardeşi yerine koyduğunu iddia ettiği için müdahale edebilir diye düşünüyorum.Daha önceki not mevzusunu bile eşine söyleyemeyeceğini çok sert tepki vereceğini yazmıştı.Böyle bir konuda nasıl bir tepki verir ozaman ben bunu düşünüyorum.Olayı kayınvalideye söylerse hem kendi olayların içinden çıkmış olur,hemde sorumluluk kızın annesinde olur.Kayınvalide nasıl çözerse çözsün,kararı o vermeli bana göre.

hatta alcatraza atılacak

neyse, nerde kaldı tiny ya
meraktan çatlıycam

görümce yengeyi bir ablası olarak görmiyebilir ve bu yüzden müdahale etmesini ters karşılayabilir. bu hiç önemli değil.
önemli olan yengesinin onu umursaması, onun iyiliğini istemesi ve ona göre hareket etmesi. ters tepme ihtimali olduğu içinde en doğrusu abisinin harekete geçmesi.

Son kez yazıyorum aynı yerden bakamıyoruz.
İşaretlediğim cümlenizle yakından uzaktan hiç alakam olmadı hayatım boyunca.

Biz burada diyoruz ki evet biz de 19 yaşımızda olduk,
ve o yaşlarda hayatın ne kadar da tozpembe oldugunu biliyoruz.

Artı şimdiki gençlik ile bizim gençliğimiz bir degil.
Bizim zamanımızda evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayanların sayısı çok azdı.
Ama şu foruma bile baktıgımızda her gün bununla ilgili konu açılıyor.

Anlatabildim mi?

Görümcenin yaptıgı hata, ama bu hataya yönelmesinin altındaki sebep çok önemli.
Yoksa görümceye madalya falan takmadık...

Ayrıca belirteyim bir oglum ve bir kızım var.
Şu an küçükler fakat gelecegin ne getirecegi belli olmaz diyerekten yorum yapıyorum

Son düzenleme:

Bende "diğer ülkelerde "yazmıştım zaten ama yanlış anlaşılma oldu sanırım

Görümce hanımın yaptığı hatanın altında yatan neden adamda değilde ailesinde aranmalı..
Adamla bir iki ay, bilemedin en fazla 1 yıldır beraberdir ama 19 yıldır ailesiyle beraber ve yaptığı hataya adam sebep olmuş olmaz..
Bal gibide kendi özgür iradesiyle yaptı..
Kimseyede suç atmayınız..
18 Yaşını geçtimi her birey reşitdir ve kendinden sorumludur..
Boşuna KILIF arayıp KALKAN olunuyor..

Yaşı küçükmüşde bilmem neymişde, yaşı küçükse gitsin parkda salıncaklara binsin, elalemin evli barklı adamlarının koynuna girip parfüm kokularını üzerine sindirmesin..

Laff..

Bazı insanlar, % 90 oranla o görümcenin düştüğü pozisyona düştü, yaş itibariyle canım, hani 19 - 21 yaşlarında böyle hatalar oluyormuş, normalmiş ya !!!

Konu sahibide, normal de geçişdir arkadaşım..

ha bide yeni trend bu, evli adamlarla düşüp kalkmak

Beautify

Bir kızım ve bir oglum oldugunu,
o görümceyi kızımın yerine koyarak yorum yaptıgımı yazdım.

Siz hala benim ve benim gibi düşünenlerin
o yaşlarda evli bir erkekle beraber oldugumuzu ima ediyorsunuz...

Böyle bir ithamda bulunurken Allah'tan da mı korkmuyorsunuz?

Ya yapmadıysak? !!!

Son düzenleme:
cnm kenara çek konuş olmadı en son ihtimal eşinize söyleyeceksiniz başka çaresi yok çünkü çok yanlış bir yolda eğer kimseye söylemezseniz ve görümcenizin başına bir iş gelse bunun sorumluluğunu alabilecekmisiniz vicdanınız nasıl el verecek maiilerini okuduğunuza kızanlar olmuş ama çocuğu olanların daha iyi bilmesi lazım arada böyle kontroller iyidir. benimde görümcem küçük 15 yaşında ve hayatına bir sürü erkek girip çıkıyo lise öğrencisinin aşkından ne olacak aldım karşıma konuştum ciddi ilişki düşünme arkadaşlık edin sadece öpüp koklaşmayın diye nasıl olsa herşey zamanında olacak erkenden herşeyi bitirmek o güzel duyguları kirletmek hoş değil bence

tatlım herkes algılamak istediği gibi algılıyor işte..

sanırım sen aldatılmışsın...
herkesi sıvayıp boyadığına göre.

Son düzenleme:
kızlar az önce bu üye bana özel msj atmış ve ağıza alınmayacak küfürler ve beddualar etmiş..
küfürleri bir okusanız, aklınız şaşar...elbette cevap vermedim..

çirkefsin kuzum çirkef .
ancak özel msjlarla tatmin edersin kendini!..

moderatörlere şikayet edin.

nasıl birisinin şahsi maillerini okursunuz habersizce?
ne hakla başkasının özelini karıştırıyorsunuz?
bu ne cür'et?
Valla seninde hayatından ve geleceğinden endişe ettiğin bir kardeşin bir yiğenin olsun eğerki onu gerçekten önemsiyorsan öyle bir cürret edersin ki. Ben kendi yiğenime yaptım foyosu çıktı ve önlem aldık şimdi düzelme yolunda. Ordan ahkam kesmek kolay başa gelince öyle olmuyor. Çocuğun varmı bilmiyorum yada yiğenin sen karıştırma aman cüret etme sonucu şahane olur birde madalya takar sana...neyse gerildim kusura bakma.

Son düzenleme:
Mailleri okuması doğru değilmiş de bilmem neymiş de.....Allah tarafından gösterilmiş size ve bakmanız da iyi olmuş..Sonuçta silmemiş mailleri sizin görmeniz gayet doğal....İyi ki de bakmışsınız.Bir yenge olarak belki yardımınız dokunur,konuşabilirsiniz kendisiyle....Şu mailleri okumanız doğru değil bilmem ne falan diyenleri anlıyamıyorum ne güzel işte okumuş iyi ki.....Ne diyorlar çocuklarını kontrol edin okulda,dışarıda kimlerle konuşuyor,kimlerle muhattap....Nete girdiği zaman hangi sitelere giriyor bakın diyor uzmanlar...O zaman kimse kontrol etmesin,herkes elini eteğini çeksin küçüklerinden...Bu şekilde yaptığı yanlışlardan haberdar olabilir misiniz acaba?

şimdi müdahale etmese bu görümce kaçar gider o adama.ertesi gün hepsi müge anlı da.kızımız evli adama kaçtı.işin kötüsü kız çıkıp da yengemin haberi vardı der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…