Evet önemli bir ayrıntı,eğer eşine söylediyse zaten kesin açık arıyor bana göre.Ben bu konudada eşiyle konuşmaması taraftaryım çünkü kendi kardeşi olsa olayları kendi çözmeye çalışır,çözemezse annesine söylerdi ,abisine değil.
Bana da çok acımasız geldi bazı yorumlar.
19 yaşında bir gençkızdan sözediliyor.
19 yaş,kavak yelleri esen,dünyanın kendi ekseninde döndüğü sanılan ve aşkın herşeyden önemli olduğu bir yaş.
Kız bir yanlışa kapılmış,sürükleniyor işte.
Benim görümcem olsa,konuşup uyarmayı denerdim.Baktım ki olmuyor,o zaman eşime söylerdim.
bu toplumda da sizin gibi kadınlar yüzünden, kk da 'kocam beni aldatıyor' konuları bitmezz..
19 yaş küçük ama elalemin kocasını ayartmaya gelince, kokun üzerime sindi demeye gelince pekde küçük değil MAŞALLAH..
Kimbilir neler yaşadıki kokusu üzerine sinmiş, bu çocuk?
hah hah güldürmeyin insanları..
Herhalde burda '3 çocugum var, kocam beni bekar bi kızla aldatıyor' konularından çok zevk alıyorsunuz, yorumunuzdan bu anlaşılıyor, baksanıza sosyologluğa soyunmuşsunuz..
Ne bu ayrımcılık !!!!
Ayrımcılıgı yapan sizlersiniz.
Tabi ne de olsa burda tek suçlu o kızcagız.
Adamın hiç suçu yok degil mi?
Farkında mısınız?
Biz olayı iki taraflı degerlendiriyoruz.
Siz sadece kıza suç buluyorsunuz...
haklısın ama bu işi kendisi çözemez çünkü kız kendi kız kardeşi değil ve kendisinin müdahale etmesi yanlış olur, kız sonra demezmi sanane, sen benim ablammısın?
kendi kız kardeşi olsaydı eşine söylemeyebilirdi ve kendisi hallederdi ailesiyle birlikte ama değil işte..
peki nasıl anlaşılır olup olmadığı?
zaten o saatten sonra görümce bütün şifrelerini değiştirir...kontrol edilemez.
en azından tiny tek başına kontrol edemez
bence eşine söylemeli
Sanane diymez çünkü davranışı nereden baksan hatalı.
Kişiye göre değişen veya ailesinin izin verdiği,yengesinin doğru bulmadığı bir davranış değil bu.
Sanane ablam mısın diye başkaldıracak durumda olmadığını bilir.
Eğer yenge maillere bakmaya hakkı olduğunu düşünüyorsa,"nereye gidiyorsun,kiminle gidiyorsun" demeye de hak bulmalı.
Hatta telefonuna,tekrar mailine bakmaya...Gizli olmasa bile,getir bakayım telefonunu diyebilmeli.
Bunları yapacak konumda değilse,maile de bakmamalıydı.
(Şifrenin nasıl ele geçtiği şüpheli.Yani şifreyi kırmışsa yine kırabilir.)
bu konu rüyama girdi,hala başım ağrıyor..gece o saate kadar kk da durmaya alışkın olmayınca ters etki yaptı zaar.yok görümce,yok evli adamlar,ileri düzey empati,geri düzey antipati bilmem ne kabuslar gördüm vallahi :)) konu sahibi gelse de ne yapmaya karar verdi açıklasa keşke.
Maillere bakmak konusunda aynen böyle düşünüyorum.
Maili görene kadar,görümcenin sorunuymuş.Maili gördükten itibaren konu sahibinin sorunu oldu.
Müdahale şansımız veya hakkımız olduğu kişilerin mailine bakabiliriz.Çocuğumuz,eşimiz gibi...
Ancak görümceymiş,enişteymiş,patronmuş,hatta babanın mailine bile bakmak,bu anlamda sakıncalı bence.
tıny hala gelmedı ne oldu acaba :44:
umarım bı aıle facıası yaşanmıyordur
zannetmiyorum..
olmasında zaten
görümce hatasını anlasın. kurtulsun o adamdan yeter
görümce belki o rezil adamdan kurtulur ama o adamın karısı ömür boyu eşinin aldatmalarıyla yaşayacak bence.bir kere yapan devamını getirir diye düşünüyorum bu konularda.en çok adamın karısına üzülüyorum..adam dediysem lafın gelişi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?