Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

görümcenle samimi değilsen boşver seni ilgilendirmez niye bu durum seni üzüyor ki yakın olsanız neyse uzakmışsınız zaten umursama tarzında yorumlar yapılmışşş insan sadece çok samimi olduklarına mı yardım etmeli ! mevzu sıradan bir mevzu değil genç bir kız evli adamla kırıştırıyor üstelik bu kız kocası hayat arkadaşının kardeşi canı ciğeri nasıl insan böyle bir duruma sessiz kalabilir bizlerin kardeşleri böyle birşey yapsa kocalarımız duyarsız kalsın istermiyiz!

haklısın ama bu işi kendisi çözemez çünkü kız kendi kız kardeşi değil ve kendisinin müdahale etmesi yanlış olur, kız sonra demezmi sanane, sen benim ablammısın?
kendi kız kardeşi olsaydı eşine söylemeyebilirdi ve kendisi hallederdi ailesiyle birlikte ama değil işte..

peki nasıl anlaşılır olup olmadığı?
zaten o saatten sonra görümce bütün şifrelerini değiştirir...kontrol edilemez.
en azından tiny tek başına kontrol edemez

bence eşine söylemeli

küçükler ama bi sor bak neler neler biliyolar

ben kesinlikle o adamı savunmuyorum, masumda demiyorum
o zaten pisliğin, şerefsizin teki.
şimdi onuda topluma kazandırmak tiny'yemi düştü?
canı cehenneme....

Son düzenleme:
bu konu rüyama girdi,hala başım ağrıyor..gece o saate kadar kk da durmaya alışkın olmayınca ters etki yaptı zaar.yok görümce,yok evli adamlar,ileri düzey empati,geri düzey antipati bilmem ne kabuslar gördüm vallahi :)) konu sahibi gelse de ne yapmaya karar verdi açıklasa keşke.

Sanane diymez çünkü davranışı nereden baksan hatalı.
Kişiye göre değişen veya ailesinin izin verdiği,yengesinin doğru bulmadığı bir davranış değil bu.
Sanane ablam mısın diye başkaldıracak durumda olmadığını bilir.

peki nasıl anlaşılır olup olmadığı?
zaten o saatten sonra görümce bütün şifrelerini değiştirir...kontrol edilemez.
en azından tiny tek başına kontrol edemez

bence eşine söylemeli

Eğer yenge maillere bakmaya hakkı olduğunu düşünüyorsa,"nereye gidiyorsun,kiminle gidiyorsun" demeye de hak bulmalı.
Hatta telefonuna,tekrar mailine bakmaya...Gizli olmasa bile,getir bakayım telefonunu diyebilmeli.
Bunları yapacak konumda değilse,maile de bakmamalıydı.

(Şifrenin nasıl ele geçtiği şüpheli.Yani şifreyi kırmışsa yine kırabilir.)

ama kız zaten mailleri falan siler, yada yeni mail adresi açar kendine.
telefonundanda mesajları ve aramaları silebilir.

evet..
acaba ne yapmıştır. bende merak ettim

Konu sahibi maile bakmalı mıyd, bakmamalı mıydı?Bizim ülkemizde pek özen gösterilmesede diğer ülkelerde birinin mektubunu,mailini açmak federal suç ve ağır hapis cezaları var.Keşke yapılmasıydı ama burada bunu tartışmak için geç artık,olan olmuş.Konu görümcenin mahremiyetinden daha önemli şuan.Genç bir kızın geleceği var ortada.Üşenmeden tüm yorumları okudum.Dün konu ilk açıldığı sırada vay neden okudun diyenlerle,sen karışma kendi bacağından asılsın diyenler vardı.Akşamki yorumlara bakınca konu normale dönmüş.Farklı cümleler kursanızda çoğunluk :1.derece aldatan koca suçlu,kızın durumuna el atılmalı demiş zaten.Tartışılan asıl mesele kime söyleneceği olmuş.Kıza mı,abisine mi,kayınvalideye mi?
Bu insanları en iyi konu sahibi tanıyor.Verecekleri tepkiyide en iyi o biliyor.Dün hepimiz kendi düşüncelerimizi ilettik.Şimdi konu sahibini bekliyoruz.Gelip yaşanan gelişmeleri anlatırsa öğreneceğiz.:126:

Son düzenleme:
ben olsam mailine falan bakmazdim bana yapilmasini istemedigim biseyi baskasina da yapmak dogru degil, ama madem bakmissiniz bence oturup ilk basta kendisiyle konusun böyle böyle diye
hatta abisine söylemeden daha söylersem böle olur falan diyebilirsiniz. bile bile sessizde kalamazdim ben sahsen

İşte benim taa en başından beri söylemek istediğim! Ama anlatamadığım ya da anlamak istenmeyen ne diyeyim:)

olmasında zaten
görümce hatasını anlasın. kurtulsun o adamdan yeter

görümce belki o rezil adamdan kurtulur ama o adamın karısı ömür boyu eşinin aldatmalarıyla yaşayacak bence.bir kere yapan devamını getirir diye düşünüyorum bu konularda.en çok adamın karısına üzülüyorum..adam dediysem lafın gelişi!

değıl mı ama
bız sadece görümceyı ve o adamı bılıyoruz. O kadın ne hale gelırdı acaba duysa?
Bıkere yapan, yıne yapar

Onun ıçın demıştım ben adama maıl yazsın konu sahıbı dıye
Belkı korkar ve bu ışlerı bırakır, eşı duycak dıye çok tırsıyor zaten

küçük bı ıhtımal ama belkı ışe yarardı

Arkadaşım, senin görümcenin sırtı yere gelmez, bu yaptığı yanlışda devam eder ve daha beterlerini yapar; böyle savunucuları olduğu müddetçe..

O kadar çok savunulduki, aklıma, sanki kendileride görümcenin pozisyonunda oldukları gelmedi değil..Topluma kazandırma adı altında, görümcenin yaptığını ŞİRİN gösterme çabalarımı dersin, çocuk diyen mi dersin, görümcenin yaptığı yanlşın her aşamasından kendisinin sorumlu olduğunu bilmeyenmi dersin, işte bütün bunlar, ya hayatının bir döneminde ya da halen görümcenin düştüğü hataya düşenlerin savunmasıdır..
çünkü resmen görümcen madalya aldı..

Görümceni bırak sen ne hali varsa görsün, ADAMI TOPLUMA KAZANDIRMAya bak.. O daha önemli..Ne de olsa karısına evlenirken söz veren adam görümcen değil, adamın karısınıda bul barıştır falan, görümcen söz vermediği için her b*ku yiyebilir, bu sebeple görümcenin peşini bırak, kimki o, dış kapının mandalı, adam daha önemli aman haa !!
Bundan sonraki misyonun bu olsun: Aileni bırak, elalemin heriflerini doğru yola iletmeye bak..

Cehaletin geldiği son nokta.. !!!

FBI = Fedaral soruşturma bürosu... Amerika fedaral bir devlet..Türkiye değil...FBI yasaları burada geçmiyor..Dayanamadım yazayım dedim...

Askeriyede,ilk orta ve liselerde öğrencilerin yatılı okullarda,hapishanelerde gelen giden mektupları idare tarafından okunur...

Konu sahibi işlediğin bu fedaral suç yüzünden şerif gelip seni yakalayacak,haberin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…