benım en son takıldığım nokta maıllerını okuman
asıl sorun görümcenızın yaptığı
tamam hoş değıl, ama ben olsam bende o an o maıllerı okurdum...
pekı ıçerığı nasıldı maıllerın? yanı aralarında nasıl bı ılışkı var anlayabıldınız mı?
Eşime söylesem okul hayatı biter, dışarı bile çıkmasına izin vermeyebilirler.
Bu onun hayatı. Hem samimi değilsiniz, hem de ailesine söyleyemem kesinlikle diyorsunuz.
O zaman dert edinmeniz de saçma. Size ne oluyor ki ya. Anlamadım vallahi. Neden görümce ile ilgili bu kadar telaşa kapılıyorsunuz? Yakın olsanız hadi neyse diyeceğim ... O da yokmuş.
Okul paralarını nerden aldığı çıktı ortaya
Bence görümcenle fazla ilgileniyorsun. Koskoca kız. Bırak ne yapıyorsa yapsın.
Öğrendin şimdi ne olacak? Birine söylesen tek suçlu sen olursun en sonunda. Ya öğrendiklerini kendine saklayıp görümcen için dua edeceksin yada onunla konuşup ujyaracaksın. Ama bu uyarma sana düşmez ve görümcen de çook kötü tepki verir. Ailesine hiç söylenmez.
Ben olsam böyle sorunlu bir görümcenin hiçbir şeyini kurcalamazdım. Bırak ne hali varsa görsün. Başına iş açılacak yakında.
Hepsini okumadım ama samimi ilişkileri. Adam eşinden çekiniyor birde korkuyor belki de. Aslında görümcemin o adam için bir heves olduğu çok belli.
Merhabalar,
Şuan şoklardayım. Yakın zamanda görümcemin okulu ile ilgili olan problemini anlatan bir konu açmıştım. Ben onu sorun ederken bir yolunu bulmaya çalışırken gizli saklı görümcemin evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. kendimi toparlayamıyorum, gördüklerim karşısında şok oldum bunu nasıl yapar.
Bize ait olan kullanmadığımız bir notebookumuz vardı. Görümceme üniversiteye giderken vermiştik. Eşim 2 gün önce geri aldı. (Eşim memleketine gitmişti.) Bugün işim vardı yaklaşık 1 senedir kullanmamıştık biz. Maillerimi açacaktım. G maili açtığımda otomatik açıldı. Baktım onun mail adresi ve bir adam hep maillerde. Açmayacaktım ama bu okul mevzusu ve davranışları beni üzüyordu. İçimde de kötü bir his vardı. Açtım adam telefonda eşinden dolayı görüşemediğini mailleşmelerinin daha mantıklı olacağını söylüyordu. Ve iş yerinin numarasını vermişti görümceme. Her mesajı adamın aşk dolu sözlerle dolu. Görümceminde öyle. Bir de çocuğu varmış adamın benim akıllı görümcemde çocuğu için çok tatlı sana benziyor falan gibisinden yorumlar yapmış. Üstelik 5-6 aydır da mailleşiyorlar ve ne cesaretse bizim ki maillerini silmiyor bile. Bu kız beni delirtecek. Bunu ne eşime nede annesine söyleyemem. Eğitim hayatı son bulur. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum elimde değil. O daha çok küçük. Nasıl bir cahillik, çocukluktur bu. Hiç korkusu bile yok başına geleceklerden habersiz.. Ben napım şimdi. Kaç kere buluşmuşlar, birbirleirnin kokusu falan üstünden silinememiş falan filan.
Öyle bir yol izlemelisiniz ki hiç bir yerden fire vermemeli...
Çok büyük bi sorumluluk...
Ama şuda bir gerçek eğer bunu ailesinden saklarsanız en önemlisi eşinizden ciddi hasarlara sebep olabilirsiniz ilişkinizde...
Çünkü bu duruma gelmiş aklı bir karış havada olan genç kızla ne kadar iletişime geçerseniz geçin
Size sözlerde verse nasıl olsa söylemez diyerekten eskiye devam edebilir..
Farzedinki görümcenizle konustunuz..?Düzeleceğini söyledi vs. sizden uzakta olduğu için ne kadar takip edebilirsiniz...
Ve yine farzedinki eşinize soylemediniz o bir şekilde duydu görümceniz yengemde biliyodu zaten dediğinde eşinize cevabınız ne olabilir ...?
Siz eşinizin yerinde olsanız sizin kardeşinizin boyle bir durumunu saklamıs olsa nasıl kavgalar ederdiniz değilmi...
Üzgünüm ama şeffaf olmak zorundayım..Bence söylememe gibi bir hataya düşmeyin...
En fazla bir yıl okulunu dondurursunuz aklı başına gelir...
heves tabıkı ne olucaktı?
Adam eşını çocuklarını boşayıp görümcenıze gelmıcek bu bellı
bı anlık heves, gönül eğlendırmek, belkıde genç kızın o yaşta bı adama duyduğu ılgıden hoşlanmış olabılır
aslında bu ışın uzamadan bıtmesı gerekıyor
bellı kı görümcenızde cahıl, cahıl kı böyle bı adamla konuşuyor
Ben sızın yerınızde olsam bı hesap açıp adama maıl yollardım
X ıle olan ılışkını bılıyorum, eğer bıtırmezsen karına herşeyı anlatırım dıye
Ne görümcenız nede o adam asla sızden şüphelenmez
bı tarafları sıkışıcada asla devam etceklerını düşünmüyorum
Tabı bu benım fıkrım, sız ne yaparsınız bılemem :26:
ben olsaydım senin yerinde, abisine ve annesine söylerdim bunu sonra elimi eteğimi çekerdim..
Bu şekilde olaylara dahil olmak istemiyorum zaten. Eşimle paylaşsam çok daha farklı sorunlar çıkacak ortaya bunu biliyorum. Uygun bir gün ve zaman yakalamalıyım belki de. Yada çok daha farklı birşey geç olmadan. O kadının bilmesini istemiyorum bu olanları.
heves tabıkı ne olucaktı?
Adam eşını çocuklarını boşayıp görümcenıze gelmıcek bu bellı
bı anlık heves, gönül eğlendırmek, belkıde genç kızın o yaşta bı adama duyduğu ılgıden hoşlanmış olabılır
aslında bu ışın uzamadan bıtmesı gerekıyor
bellı kı görümcenızde cahıl, cahıl kı böyle bı adamla konuşuyor
Ben sızın yerınızde olsam bı hesap açıp adama maıl yollardım
X ıle olan ılışkını bılıyorum, eğer bıtırmezsen karına herşeyı anlatırım dıye
Ne görümcenız nede o adam asla sızden şüphelenmez
bı tarafları sıkışıcada asla devam etceklerını düşünmüyorum
Tabı bu benım fıkrım, sız ne yaparsınız bılemem :26:
bence fazla yükleniyorsunuz
ben olsam bende okurdum mailleri (bana şifrelerinizi vermeyin girer herşeyi okurum valla)
sonuçta şifresini kırıp girmemiş, otomatik açılmış.
yada öyle bırakın, eşiniz kendi açıp baksın
bu işin sonu kötü bitebilir çünkü, öyle devam ederse
bu ilişki bitmeli
Bunu yaparım ama benden nefret etmesini istemiyorum. Yaptığı da basit bir şey değil ki birde bilgisayarı kullanacağımızı biliyor ne diye silmemiş anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?