Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Hepsini okumadım ama samimi ilişkileri. Adam eşinden çekiniyor birde korkuyor belki de. Aslında görümcemin o adam için bir heves olduğu çok belli.

Kötü bi durum ama ben olsam sizin kadar dahil olmazdım olaylara..

Diğer konunuz ' görümcem derslerinden kalmış, kimseye söylemiyor ben bi şekilde öğrendim ama kimseye anlatamam ' dı

Bu da ' görümcem evli bir adamla beraber , ben yine bi şekilde öğrendim kimseye söyleyemem ' şeklinde..

Birşey yapamayacağınızı bildiğiniz halde bu araştırmalar neden ?

Görümceniz bile sizin kadar dert etmiyordur herhalde..

Kötü de olsa o onun özel hayatı..

Öyle bir yol izlemelisiniz ki hiç bir yerden fire vermemeli...
Çok büyük bi sorumluluk...
Ama şuda bir gerçek eğer bunu ailesinden saklarsanız en önemlisi eşinizden ciddi hasarlara sebep olabilirsiniz ilişkinizde...

Çünkü bu duruma gelmiş aklı bir karış havada olan genç kızla ne kadar iletişime geçerseniz geçin
Size sözlerde verse nasıl olsa söylemez diyerekten eskiye devam edebilir..

Farzedinki görümcenizle konustunuz..?Düzeleceğini söyledi vs. sizden uzakta olduğu için ne kadar takip edebilirsiniz...

Ve yine farzedinki eşinize soylemediniz o bir şekilde duydu görümceniz yengemde biliyodu zaten dediğinde eşinize cevabınız ne olabilir ...?

Siz eşinizin yerinde olsanız sizin kardeşinizin boyle bir durumunu saklamıs olsa nasıl kavgalar ederdiniz değilmi...

Üzgünüm ama şeffaf olmak zorundayım..Bence söylememe gibi bir hataya düşmeyin...
En fazla bir yıl okulunu dondurursunuz aklı başına gelir...

Eşime söylesem okul hayatı biter, dışarı bile çıkmasına izin vermeyebilirler.

vermesin zaten...madalya mı taksın...o daha çooook küçük dediğiniz KADIN üniversite öğrencisi.ilkokul diil canım.sesinizi çıkarmamakla ona çanak tutmuş olcaksınız farkında mısınız.yuvasını yıkacak... öbür kadın sonra burada konu açıp yardım istiycek...artık yorum yaparsın bol bol boşa gitsin diye...yaşıtları dururken evli adamla cilveleşmesini biliyosa o büyümüş çokkktaaan.sizde bu kadar onu düşünceğinize birazda empati yapın sizin başınıza gelebilirdi zavallı masum yavrucak evli adamla

Arkadaş gibi değiliz. Ama o da ailemden biri. Konuyu Konuşabilecek samimiyetimiz yok dedim.Hem neden bu kadar sert bir yorum yapmaya gerek duyuyorsunuz? Ben gencecik bir insana kıyamıyorum.

Kimseye söyleyemem zaten. Ama o vazgeçemzse de başına kötü şeyler gelecek. Onu da geçtim bir kadın var. Vicdanen rahat olamıyorum.

Hepsini okumadım ama samimi ilişkileri. Adam eşinden çekiniyor birde korkuyor belki de. Aslında görümcemin o adam için bir heves olduğu çok belli.

heves tabıkı ne olucaktı?
Adam eşını çocuklarını boşayıp görümcenıze gelmıcek bu bellı
bı anlık heves, gönül eğlendırmek, belkıde genç kızın o yaşta bı adama duyduğu ılgıden hoşlanmış olabılır

aslında bu ışın uzamadan bıtmesı gerekıyor
bellı kı görümcenızde cahıl, cahıl kı böyle bı adamla konuşuyor

Ben sızın yerınızde olsam bı hesap açıp adama maıl yollardım
X ıle olan ılışkını bılıyorum, eğer bıtırmezsen karına herşeyı anlatırım dıye

Ne görümcenız nede o adam asla sızden şüphelenmez
bı tarafları sıkışıcada asla devam etceklerını düşünmüyorum

Tabı bu benım fıkrım, sız ne yaparsınız bılemem :26:

ben olsaydım senin yerinde, abisine ve annesine söylerdim bunu sonra elimi eteğimi çekerdim..

Bu şekilde olaylara dahil olmak istemiyorum zaten. Eşimle paylaşsam çok daha farklı sorunlar çıkacak ortaya bunu biliyorum. Uygun bir gün ve zaman yakalamalıyım belki de. Yada çok daha farklı birşey geç olmadan. O kadının bilmesini istemiyorum bu olanları.

İnan bende bunu düşündüm. Her ikisine de mail atmayı.

bence fazla yükleniyorsunuz
ben olsam bende okurdum mailleri (bana şifrelerinizi vermeyin girer herşeyi okurum valla )
sonuçta şifresini kırıp girmemiş, otomatik açılmış.

yada maili öyle bırakın (otomatik açılma modunda), eşiniz kendi açıp görsün
bu işin sonu kötü bitebilir çünkü, öyle devam ederse
bu ilişki bitmeli

Son düzenleme:
Görümcenizin yaptığı kesinlikle çok yanlış bir şey fakat sizin görümcenizin maillilerini okumanız da pek doğru bir davranış değil.

Bir kere bulaşmışsınız bu işe,bilmiyormuş gibi davranamazsınız.(Ne demişler merak kediyi öldürürmüş...)

Eşinize ya da ailesine söylerseniz görümcenizin eğitim hayatının biteceğini söylemişsiniz,o halde karşınıza alıp konuşmalısınız,yok ben konuşamam diyorsanız da hiçbir şey bilmiyormuş gibi içiniz içinizi yiyerek oturmaya,olanlara şahit olmaya devam edeceksiniz

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...

ben olsaydım senin yerinde, abisine ve annesine söylerdim bunu sonra elimi eteğimi çekerdim..

Bunu yaparım ama benden nefret etmesini istemiyorum. Yaptığı da basit bir şey değil ki birde bilgisayarı kullanacağımızı biliyor ne diye silmemiş anlamadım ki

farkındamısın bu ilişkideki o kadın senin görümcen oluyo....adamın karısı diil

Görümcenizin yaptığı kesinlikle çok yanlış bir şey fakat sizin görümcenizin maillilerini okumanız da pek doğru bir davranış değil.

Bir kere bulaşmışsınız bu işe,bilmiyormuş gibi davranamazsınız.(Ne demişler merak kediyi öldürürmüş...)

Eşinize ya da ailesine söylerseniz görümcenizin eğitim hayatının biteceğini söylemişsiniz,o halde karşınıza alıp konuşmalısınız,yok ben konuşamam diyorsanız da hiçbir şey bilmiyormuş gibi içiniz içinizi yiyerek oturmaya,olanlara şahit olmaya devam edeceksiniz

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...

bende arkadaşa katılıyorum. yazınızı okurkende ilk düşündüğüm şey adama mail atmk olmuştu. bence siz o adama mesaj atın... ne demek evli bi adam üstelik çocuğu var ve genç kızla birlikte.haddini bildirirdim ben olsam. görümcenize gelincede evli bi adamla beraber olan birinin ne cahil olduğunu ne de çocuk olduğunu sanmıyorum.oda keyfini çıkırayor bence. yazık kadına, çocuğa. sizde bi anneyseniz bence en kısa zamanda adamla konuşmalısınız. ve eşinize bildirmelisiniz. bunları yaptıysa göze alacak herşeyi. asla acımam evli bi adamla beraber olan birine kusura bakmayın sert oldu ama.buda benim düşüncem

Eşim bir anda görürse düşünemiyorum olacakları.

Bunu yaparım ama benden nefret etmesini istemiyorum. Yaptığı da basit bir şey değil ki birde bilgisayarı kullanacağımızı biliyor ne diye silmemiş anlamadım ki

o zaman başka yollarla eşinin bunu öğrenmesini sağla
dediğim gibi
eşin herhalde notebooku kullanıyor. sen o otomatik açılma modunu iptal etme
eşinede açılır sana açıldığı gibi ve oda senin gibi girip okuyacaktır
böylece sen bu işe bulaşmamış olursun

Olaya karışmayın diyenleri de ben anlamıyorum doğrusu. Daha 19 yaşında her türlü hatayı yapabilecek yaşta bir kızın geleceği sözkonusu. 30 unda birinden bahsetmiyorlar.
Ne kadar bencil olmuşuz böyle. Birisi hata yapacak ve bizde gözümüzü kapatacağız öyle mi? Birinin yardıma ihtiyacı varsa ona yardım etmek hem geleneklerimizde var hem de dinimizde var. İnsanlara karşı bu kadar duyarsız olmamak gerekiyor. Her insan hata yapar ama onlara hatalarını göstermek biz yakınlarına düşer.
Görümcen için en doğrusu bir şekilde müdehale edilmesidir. Ancak bu, abisine söylemekle mi olur, annesine söylemekle mi olur yada kızın kendisi ile konuşmakla mı olur bilemem. Onu da siz karar vereceksiniz. Ailenizi siz tanıyorsunuz. Belki adamın mailinden ulaşılabilir ve durumu öğrendiğinizi ve eşine söylemeden bu ilişkiyi kendisinin bitirmesi gerektiğini söyleyeilirsiz. Sonuçta eşinin öğrenmesini istemez, ve kıza yengen istedi diyemez. Doğru olurmu bilmem ama aklıma birde bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…