iyi de kız zaten zıvanadan çıkmış..
ve pek samimi değillermiş..
TinyLove kocasına anlatsa
ortalık karışacak, kendi düzeni bozulacak
o zaman daha mı iyi olucak??
kız sonuçta çocuk değil..ve sorunlu bır kızla kolay kolay baş edilmez..
görümcesi kocasına anlattığını bilse ne tepki gösterir?? bu sefer TinyLove düşman olacak..ne gerek var başını ağrıtmaya ?
kim bilir neler yapmaya çalışır görümce..
TinyLove belkide yapması gereken tek şey, kocasının bu durumu fark etmesi..bir şekilde kocasının o maıllerı okumasını sağlasın..
bu tarz şeylere karısmamak gerek, sonucta o kendı kardeşi değil!..
Konuşucam bu akşam cnm. Carrie sağol, şuan kötü haldeyim düşünemiyorum söyledikelrin çok mantıklı. Çok daha kötü şeylerin olmasına izin vermemeliyim. Vicdanımz aten adamın karısından dolayı rahat değil.
Eşim vurup kırmaz. Ama engeller koyar. Sadece okumasına izin verseler yeter. Kayınvalidemde gitsin kızıyla otursun. Anne olduğum için sanırım kıyamıyorum
o kız üniversite öğencisi değilmi?? birşey yapıcak olursa düşünerek bilerek ve isteyerek yapar ki cinsellikten bahsediyoruz... her nekadar aşkın gözü kördür falan filan dense bile insan bu işi yapmadan önce bi oturur düşünür herhalde. sonrası kendi bileceği iş,isteyerek yaşarsa hayalleri flnda yıkılmaz herhalde. gerçekten bahsettiğimiz küçük bir kız çocuğu değil üniversite öğrencisi ki bende ailemden uzakta başka bir şehirde öğrenciyim, derslerinden de kalıyormuş zaten. bu durumları ailesiyle paylaşırsan hiçte güzel şeyler ılımlı konuşmalar olmicaktır yani o kızda alıp başını gidecektir hatta adama daha fazla musallat olacaktır... dediğim gibi bir süre sessiz kalmalısın.
Canım sağol ama eşime anlatacağım. Zaten eşim benim görüp söylediğimi söylemez onlara. Eşimi sakinleştirmem alzım bu akşam sabaha kadar can sıkıntısı.
pekı eşın nasıl bı tepkı verır ne dıyorsun ?
bı yandan görümceyede yazık
bı aptallık etmış
ama ya daha kötü olursa
hatun cahıl ama yaptığının farkında değıl galıba
Merhabalar,
Şuan şoklardayım. Yakın zamanda görümcemin okulu ile ilgili olan problemini anlatan bir konu açmıştım. Ben onu sorun ederken bir yolunu bulmaya çalışırken gizli saklı görümcemin evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. kendimi toparlayamıyorum, gördüklerim karşısında şok oldum bunu nasıl yapar.
Bize ait olan kullanmadığımız bir notebookumuz vardı. Görümceme üniversiteye giderken vermiştik. Eşim 2 gün önce geri aldı. (Eşim memleketine gitmişti.) Bugün işim vardı yaklaşık 1 senedir kullanmamıştık biz. Maillerimi açacaktım. G maili açtığımda otomatik açıldı. Baktım onun mail adresi ve bir adam hep maillerde. Açmayacaktım ama bu okul mevzusu ve davranışları beni üzüyordu. İçimde de kötü bir his vardı. Açtım adam telefonda eşinden dolayı görüşemediğini mailleşmelerinin daha mantıklı olacağını söylüyordu. Ve iş yerinin numarasını vermişti görümceme. Her mesajı adamın aşk dolu sözlerle dolu. Görümceminde öyle. Bir de çocuğu varmış adamın benim akıllı görümcemde çocuğu için çok tatlı sana benziyor falan gibisinden yorumlar yapmış. Üstelik 5-6 aydır da mailleşiyorlar ve ne cesaretse bizim ki maillerini silmiyor bile. Bu kız beni delirtecek. Bunu ne eşime nede annesine söyleyemem. Eğitim hayatı son bulur. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum elimde değil. O daha çok küçük. Nasıl bir cahillik, çocukluktur bu. Hiç korkusu bile yok başına geleceklerden habersiz.. Ben napım şimdi. Kaç kere buluşmuşlar, birbirleirnin kokusu falan üstünden silinememiş falan filan.
Bazı arkadaşlar mail at demişler ama ya bu pislik adam mailin kimden geldiğini bulmak için bilgisayar uzmanı birinden yardım alıpta, size ulaşırsa?İşin sonunda görümceniz "yengem bana iftira atıyor" bile diyebilir.
maalesef canım, biz amerikalı değiliz, 18 yaşını doldurdumu sal çayıra çocuğunu.
önce kendi parasını kazansın, alın teriyle, sonra ne isterse gitsin onu yapsın.
Aynen sevgilisi var napıcam demişim gibi tepkiler veriyorlar. Evli, çocuklu bir adamla aşk yaşıyor. Artık basit gibi geliyor insanlara sanırım.bu arada adam evli olmasaydı hiç karışma derdim doğal olarak, ki zaten karışmazdı tiny.
ama bu ilişkinin sonu hüsran. adam resmen ondan faydalanmak istiyor.
normal aşk, sevgi ilişkisi değil bu.
zaten o adam evli olmasaydı, normal bi erkek arkadaş, sevgili durumu olsaydı tiny zaten bu konuyu burda açmazdı.
elbetteki istediği kişiyle sevgili olabilir, erkek arkadaş edinebilir, kimse birşey demezdi bu durumda.
Öyle der zaten cnm. Ben olayın içinden çıkıcam ve onunla konuşmaya çalışcam. Doğru tercihler yapmalı bu saatten sonra.eşinde maillerde gördüm desin tamam işte..
tatlım burda amaç, senin sebep olmaman
tamam iyi şeyler yapmaya çalışıyorsun ama belki bunu kocandan başka kimse anlamaz...
iyilik yapıcam derken kötü olursun
o yüzden senin sebep olmanı istemem..
Kız sana bugüne kadar bişeyini alatmadıysa sende konuşup müdehale etmeye çekiniyorsan zaten samimiyetiniz ortada .......YOK....
Abla kardeş ya da arkadaş gibi değilsiniz belli ki bu görümce sevgisini anlamadım..
Daha öncede notları motları bi dedektif modundasınız..
Herkes kendi hayatını yaşar, kendine yakıştırdığı gibi davranır,
Şimdiki 19 yaşındakilerde yeterince zeki eski cahillikler yok..
Üni çağında ki bi kız doğru bir ilişkiyle yanlış bir ilişkiyi ayırt edebilecek bir yaşta ve zekada ..
Akıl hocalığına ortalık karıştırmaya da hiç gerek yok ....
Kimsenin ilişkisi seni ilgilendirmez...Kendi evliliğine bak sen
arkadaş o maili görmemiş olsaydı böyle bir ilişkiyi bilmeyecekti zaten ki şu an şanslımı şansızmı bilemiyorum bunu bildiği için.
buranın amerika olmasına gerek yok ki, o kız artık üniversite okuyorsa kafası çalışıyor demektir. işine geldiği gibi hareket ediyordur. ailesi nereden bilecekki gözünün önünde olmayan kızının ne yaptığını
önce o kızda biter iş, ve malesef ki bu yolu seçtiyse sen karışsanda ileride biyerde başka bir konuda yine patlak vericek. böyle bir olayı ailesinin duyduğunu öğrendiğinde eminim allah korusun ama böyle ilişkiler yaşayabilen o psikolojideki bir insan intihara bile kalkışabilir. tekrar söylüyorum bir süre karışmamalısın arkadaşım 5 ay olmuş zaten yaşanmışsa bişiler yaşanmıştır. bu onun geleceği deyip uzak durmaya çalış. hatasını kendi başını ağrıtarak anlar ileride. sen anlatsanda abisi anlatsa da engellerde koysanız anlamicaktır.
Bazı arkadaşlar mail at demişler ama ya bu pislik adam mailin kimden geldiğini bulmak için bilgisayar uzmanı birinden yardım alıpta, size ulaşırsa?İşin sonunda görümceniz "yengem bana iftira atıyor" bile diyebilir.Yada baştan korksalarda,ayrılmak için yeterli bulmayabilirler bu maili.Hiç böyle gizemlere gerek yok bence.Ortada eşinizin kardeşinin geleceği var.Şuan aklı bir karış havada.Size ne kadar kızarsa kızsın ilerde o da yanlışını görecek.Hem eşinize verin bilgisayarı kendisi baksın.Maili açık unutan kendisi size suç bulacağını nereden çıkarttınız ki?ilk abisi görmüş olamaz mı?
Hem sizde evde biraz sakinleştirin eşinizi sonra yollayın ailesinin,kardeşinin yanına.Çocuğu ile kandırılan eşe de yazık kızkardeşinizin geleceğine de.Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ne demek?O görümce sizin de kardeşiniz sayılır.Onun namusuna söz gelse eşiniz,siz etkilenmeyecek misiniz bundan?İnsanlar dedikodu yaparken sadece kızları değil tüm aileyi hedef seçiyor malum
bewnce öncelıkle eşinizle degılde görümcenızle konuşun.
ona abisinin maıllerı gördüğünü delirdigini ancak onu sakınleştirip sizin konusmak ıstedıgınızı söyleyın.
bak abını zor zabdettım ama gördü ve bu konuyu o senınle konusursa cok agır olur dıye ben konusmak ıstedım falan deyın.
bence bu daha makul gibi geldi bana
Aynen sevgilisi var napıcam demişim gibi tepkiler veriyorlar. Evli, çocuklu bir adamla aşk yaşıyor. Artık basit gibi geliyor insanlara sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?