Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Canım sağol ama eşime anlatacağım. Zaten eşim benim görüp söylediğimi söylemez onlara. Eşimi sakinleştirmem alzım bu akşam sabaha kadar can sıkıntısı.

Bence kocana falan anlatma , önce görümcenin hareketlerini izle(eğer görümcenle konuşmadan kocana şikayet edersen herşey çığrından çıkar) baktın çok coştu uyar gerekise adama mesaj at sonuçta e-mail adresini biliyorsun.

en doğrusu bu.
engeller koyması lazım, o pis erkek müsvettesinede söyleyin, kızı sahipsiz sanmasın, bi dahada onun etrafında dolanmasın, akılı çelmeye kalkışmasın.

eşin kırıp dökmüyorsa korkulacak birşey yok o zaman, dediğin gibi kaynanan gider okul bitene kadar kızla kalır. yoksa bu kız iyice zıvanadak çıkacak, böyle gizleye gizleye ona iyilik yapılmaz, tam tersi, git gide bozulur, hata üstüne hata yapar. kötülüğü kökünden temizlemek lazım, bunuda ancak abisi yapabilir.

bi kaç kişi demişi eşine söyleme görümceyke düşman olursunuz.
yemişim onun düşmanlığını..varsın olsun.zamanı gelince bana hak verecek nasıl olsa... belki
yada en azından allah bilir hangi niyetle yapıldığını, o yüzden için rahat olsun

maalesef canım, biz amerikalı değiliz, 18 yaşını doldurdumu sal çayıra çocuğunu.
önce kendi parasını kazansın, alın teriyle, sonra ne isterse gitsin onu yapsın.

Son düzenleme:
Canım sağol ama eşime anlatacağım. Zaten eşim benim görüp söylediğimi söylemez onlara. Eşimi sakinleştirmem alzım bu akşam sabaha kadar can sıkıntısı.

eşinde maillerde gördüm desin tamam işte..

tatlım burda amaç, senin sebep olmaman
tamam iyi şeyler yapmaya çalışıyorsun ama belki bunu kocandan başka kimse anlamaz...

iyilik yapıcam derken kötü olursun
o yüzden senin sebep olmanı istemem..

Son düzenleme:
bu arada adam evli olmasaydı hiç karışma derdim doğal olarak, ki zaten karışmazdı tiny.
ama bu ilişkinin sonu hüsran. adam resmen ondan faydalanmak istiyor.
normal aşk, sevgi ilişkisi değil bu.

zaten o adam evli olmasaydı, normal bi erkek arkadaş, sevgili durumu olsaydı tiny zaten bu konuyu burda açmazdı.
elbetteki istediği kişiyle sevgili olabilir, erkek arkadaş edinebilir, kimse birşey demezdi bu durumda.

Son düzenleme:
pekı eşın nasıl bı tepkı verır ne dıyorsun ?

bı yandan görümceyede yazık
bı aptallık etmış
ama ya daha kötü olursa
hatun cahıl ama yaptığının farkında değıl galıba

Bilmiyorum kestiremiyorum tam ama eğitimine engel olmalarına izin vermem. Benim görümcem, onun da kız kardeşi

yaptıgın bana yanlış gelmedı tabı gercekten ıyı nıyetınle yaptıysan gercekten görümcenı koruyup kollamak için yaptıysan, sonucta bu kızın zaten aile içinde okulla ilgili problemleri varmış,belkıde nedenı buydu ..ama susup oturman taraftarıda degılım,genc kız basına her iş gelebilir sonra bilipte vicdan azabı duyma ya eşine söyle yada söyleyemez isen bir şekilde eşinin bu mailleri görmesini sağla ...

bu özel hayata karısmak degıl basıboş bırakıyoruzda ne oluyo dunyanın kaç türlü hali var..

Tatlım senin yerinde olsam mail leri silmem eşimin kendisinin görmesini sağlarım.bu işe sen karışmamış olursun.hemde konu çözümlenmiş olur bence

Bazı arkadaşlar mail at demişler ama ya bu pislik adam mailin kimden geldiğini bulmak için bilgisayar uzmanı birinden yardım alıpta, size ulaşırsa?İşin sonunda görümceniz "yengem bana iftira atıyor" bile diyebilir.Yada baştan korksalarda,ayrılmak için yeterli bulmayabilirler bu maili.Hiç böyle gizemlere gerek yok bence.Ortada eşinizin kardeşinin geleceği var.Şuan aklı bir karış havada.Size ne kadar kızarsa kızsın ilerde o da yanlışını görecek.Hem eşinize verin bilgisayarı kendisi baksın.Maili açık unutan kendisi size suç bulacağını nereden çıkarttınız ki?ilk abisi görmüş olamaz mı?
Hem sizde evde biraz sakinleştirin eşinizi sonra yollayın ailesinin,kardeşinin yanına.Çocuğu ile kandırılan eşe de yazık kızkardeşinizin geleceğine de.Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı ne demek?O görümce sizin de kardeşiniz sayılır.Onun namusuna söz gelse eşiniz,siz etkilenmeyecek misiniz bundan?İnsanlar dedikodu yaparken sadece kızları değil tüm aileyi hedef seçiyor malum

zannetmiyorum böyle birşey yapacağını, zaten altını direkt doldurur o anda, kalı gider, araştırmak aklına gelmez
ama bununda çözümü var
bi internet cafeden gönderilir mail olur biter
arasın bulsun bulabiliyorsa

maalesef canım, biz amerikalı değiliz, 18 yaşını doldurdumu sal çayıra çocuğunu.
önce kendi parasını kazansın, alın teriyle, sonra ne isterse gitsin onu yapsın.

arkadaş o maili görmemiş olsaydı böyle bir ilişkiyi bilmeyecekti zaten ki şu an şanslımı şansızmı bilemiyorum bunu bildiği için.
buranın amerika olmasına gerek yok ki, o kız artık üniversite okuyorsa kafası çalışıyor demektir. işine geldiği gibi hareket ediyordur. ailesi nereden bilecekki gözünün önünde olmayan kızının ne yaptığını
önce o kızda biter iş, ve malesef ki bu yolu seçtiyse sen karışsanda ileride biyerde başka bir konuda yine patlak vericek. böyle bir olayı ailesinin duyduğunu öğrendiğinde eminim allah korusun ama böyle ilişkiler yaşayabilen o psikolojideki bir insan intihara bile kalkışabilir. tekrar söylüyorum bir süre karışmamalısın arkadaşım 5 ay olmuş zaten yaşanmışsa bişiler yaşanmıştır. bu onun geleceği deyip uzak durmaya çalış. hatasını kendi başını ağrıtarak anlar ileride. sen anlatsanda abisi anlatsa da engellerde koysanız anlamicaktır.

bewnce öncelıkle eşinizle degılde görümcenızle konuşun.
ona abisinin maıllerı gördüğünü delirdigini ancak onu sakınleştirip sizin konusmak ıstedıgınızı söyleyın.
bak abını zor zabdettım ama gördü ve bu konuyu o senınle konusursa cok agır olur dıye ben konusmak ıstedım falan deyın.
bence bu daha makul gibi geldi bana

Aynen sevgilisi var napıcam demişim gibi tepkiler veriyorlar. Evli, çocuklu bir adamla aşk yaşıyor. Artık basit gibi geliyor insanlara sanırım.
Öyle der zaten cnm. Ben olayın içinden çıkıcam ve onunla konuşmaya çalışcam. Doğru tercihler yapmalı bu saatten sonra.

Sizin anlayamayacağınız şeyler bunlar o halde. O benim görümcem. Eşimin kız kardeşi. Bu konuyu konuşacak samimiyetim yok. Dedektiflik yapmıyorum otomatik açıldığını söyledim. Ben bir anneyim ve kızım olsaydı da herşeyine müdahale ederdim.

cnm sen bunu eğer bir şekilde engellemezsen hem görümcenin hemde aldatılan kadının vebaline girmiş olursun. Allah aşkına 19 yaşında kız kim bilir nesini beğendi adamın bu yaslarda hormonlarda zirvede adam zaten cinsel ilişkiye girmicekse bu kızı ne yapsın niye takılsın. şimdi birlikte olmadılarsada an meselesi.evli ve çocukluymuş tabiki karısını boşamayacak azgın getto Allah senin gibileri kahretsin. sübyan kızı ağına düşürmüş kusura bakma görümcende kaşınmış. neyse sonuç olarak görümcen o kocanın kardeşi göz göre göre kullandırtacakmısın onu yada yediği naneyi görmezden gelip başka kadınların kocalarını ayratmasına göz mü yumacaksın. gerekiyorsa okutmasınlar. orda burda birileriyle evli adamlarla düşüp kalkacağına yada yarın öbürgün karnı burnunda kimden olduğunu bilmediği bilsede evlenemeyeceği kişilerin çocuklarını doğuracağına otursun evinde. kendi düşen ağlamaz derler bu haltı yerken yakalanırsam ne olur die düşünmüştür ama yinede devam edecek cesnareti bulmuş kendinde. maillerde adamın şirket numarası yazıyodu die okudum yanlış anlamadıysam iş yeri bilgileri varsa yada adını soyadını öğrendiysen ver kocana o hakkından gelir. korkma vurur öldürür bunlar teori pratikte insan başına gelince öyle davranamıyor. kardeşini güzel bir dövecektir o kadarıda geleceğini karartmasından iyidir. söyle kocana gizleme bak insanın başına ne gelirse ya meraktan yada gizli saklı iş yapmasından geliyor. sakın gizleme.

üniversite okuyorsa bu işine geldiği gibi hareket edebilir anlamına gelmez
hiç kimseye muhtaç olmadığı zaman işine geldiği gibi davranabilir
o zamana kadar büyüklerinin kurallarına göre yaşaması lazım
annesinden hala para alıyormu? demek ki hala çocuk.
hala çocuksa ailesi ondan sorumludur demektir.
ve tiny'de onun ailesi, yabancı değil amann banane desin, çünkü kötü birşey olursa bütün aile sarsılacak.

Son düzenleme:

Öğrensin o adam benimle uğraşamaz. Ailemle de. Ama ona mail atmadan önce eşimle konuşcam. Belki bir arkadaşında dediği gibi eşim önce benim konuşmamı isteyebilir. Ben onun geleceğini düşünüyorum zaten cnm. İnan annesi benim kadar çabalamıyordur onun için. Yanlışlarını gördüğünde bana minnet duyacak zaten ama bakalım .

bence abisinin davranışlarından anlar bilmediğini.

Aynen sevgilisi var napıcam demişim gibi tepkiler veriyorlar. Evli, çocuklu bir adamla aşk yaşıyor. Artık basit gibi geliyor insanlara sanırım.

dediğin gibi, sanırım artık çok normalmiş gibi karşılanıyor, evli insanlarla ilişki kurmak.
ha bekar ha evli, ne farkeder, içinden geldiği gibi yaşasın
oohhh ne ala memleket

acaba kendi kardeşleri öyle birşey yapsalar aynı fikirdemi olacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…