bende arkadaşa katılıyorum. yazınızı okurkende ilk düşündüğüm şey adama mail atmk olmuştu. bence siz o adama mesaj atın... ne demek evli bi adam üstelik çocuğu var ve genç kızla birlikte.haddini bildirirdim ben olsam. görümcenize gelincede evli bi adamla beraber olan birinin ne cahil olduğunu ne de çocuk olduğunu sanmıyorum.oda keyfini çıkırayor bence. yazık kadına, çocuğa. sizde bi anneyseniz bence en kısa zamanda adamla konuşmalısınız. ve eşinize bildirmelisiniz. bunları yaptıysa göze alacak herşeyi. asla acımam evli bi adamla beraber olan birine kusura bakmayın sert oldu ama.buda benim düşüncem
İnan bende bunu düşündüm. Her ikisine de mail atmayı.
Görümcenizin yaptığı kesinlikle çok yanlış bir şey fakat sizin görümcenizin maillilerini okumanız da pek doğru bir davranış değil.
Bir kere bulaşmışsınız bu işe,bilmiyormuş gibi davranamazsınız.(Ne demişler merak kediyi öldürürmüş...)
Eşinize ya da ailesine söylerseniz görümcenizin eğitim hayatının biteceğini söylemişsiniz,o halde karşınıza alıp konuşmalısınız,yok ben konuşamam diyorsanız da hiçbir şey bilmiyormuş gibi içiniz içinizi yiyerek oturmaya,olanlara şahit olmaya devam edeceksiniz
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...
Eşim bir anda görürse düşünemiyorum olacakları.
Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.
bence hiç kurcalama.. zmanla o adam o ilişkiyi bitirir zaten. sende kendini yediğinle kalırsın. ailesine de abisine de söyleme. ona da bildiğini belli etmemelisin... türlü oyunlara gerek yok.
o zaman başka yollarla eşinin bunu öğrenmesini sağla
dediğim gibi
eşin herhalde notebooku kullanıyor. sen o otomatik açılma modunu iptal etme
eşinede açılır sana açıldığı gibi ve oda senin gibi girip okuyacaktır
böylece sen bu işe bulaşmamış olursun
Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.
Eşimle bu akşam konuşcam cnm. Diğer yollar mantıklı gelmiyor. Sonuçta araştırıp bulmadım şifresini de. Otomatik açıldığını ve bazı yazışmalar gördüğümü söylcm.
bi arkadaş da demiş ya ikisine de amil at diye. ama kendi mailinden atma. farklı bi mailden ikisinede bu işin bitmesi gerek bişeyler yaz öyle gönder.en mantıklısı bu. eşine gelincede onu en iyi sen tanıyorsun tepkilerini sen b iliyosun ona göre hareket edersin. önce mail olayını dene bi derim sonuca göre eşinle konuşursun yada kayınvaldenle.
bazılarını şaka mı yapıyor gerçekten mi böyle düşünüyor bunları yazarken aklınızdan geçen nedir yahu ? bu kız TinyLove görümcesi yani eşinin kız kardeşi kıza bir şey olsa eşi acı çeker, benim eşim acı çekse evimde hiç tat tuz kalmaz onunla birlikte ben de çekerim. bu kız zıvanadan çıkmış evli bir erkekle birlikte nerden tutarsan tut elinde kalıyor bir yanda görümce bir yanda TinyLove eşi bir yanda kendisi bir yanda görüştüğü adam bir yan da o adamın karısı ve çocuğu bu kadar kişi rezil olacak sefil olacak hala sen ne hakla mail karıştırırsın ne hakla araştırırsın bilmem ne.... iyiki de araştırmış kız zaten daha önceden bi hata yapmış ve TinyLove bunu farketmiş şimdi ikinci hatası ve hata çok büyük bilmiyorum bunu kim çözer ama eşinle olmazsa kayınvalidenle konuş daha ılımlı biri olsun arada kötü olabilirsin onunu için mailleri göster birine bilmiyorum ama sen kendin aklını toparladığında ne yapmam gerek bulabilirsin. insanları çözmek zor görümcen belliki kendinden büyük biriyle birlikte ve başına ne gelecek hiçbirimiz bilemeyiz, pişman olacağı şeyler yapmadan vazgeçirmek lazım diye düşünüyorum.
en kötü ihtimalle ne olabilir sence?
bi arkadaş da demiş ya ikisine de amil at diye. ama kendi mailinden atma. farklı bi mailden ikisinede bu işin bitmesi gerek bişeyler yaz öyle gönder.en mantıklısı bu. eşine gelincede onu en iyi sen tanıyorsun tepkilerini sen b iliyosun ona göre hareket edersin. önce mail olayını dene bi derim sonuca göre eşinle konuşursun yada kayınvaldenle.
ee herhalde kendi mailinden atmayacak
örneğin gizli_ajan@sfdfdfgf.com diye bi mail açar ordan gönderir.
bitirir bitirmesine, ondan hiç şüphem yok, karısını bırakıpta bu görümceyi almaz.
ama nasıl bitirir???? önemli olan o
istediğini aldıktan sonra bitirse ne olur...bitirmese ne olur..
bi genç kızın hayalleriyle, namusuyla neden oynasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?