Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.

bazılarını şaka mı yapıyor gerçekten mi böyle düşünüyor bunları yazarken aklınızdan geçen nedir yahu ? bu kız TinyLove görümcesi yani eşinin kız kardeşi kıza bir şey olsa eşi acı çeker, benim eşim acı çekse evimde hiç tat tuz kalmaz onunla birlikte ben de çekerim. bu kız zıvanadan çıkmış evli bir erkekle birlikte nerden tutarsan tut elinde kalıyor bir yanda görümce bir yanda TinyLove eşi bir yanda kendisi bir yanda görüştüğü adam bir yan da o adamın karısı ve çocuğu bu kadar kişi rezil olacak sefil olacak hala sen ne hakla mail karıştırırsın ne hakla araştırırsın bilmem ne.... iyiki de araştırmış kız zaten daha önceden bi hata yapmış ve TinyLove bunu farketmiş şimdi ikinci hatası ve hata çok büyük bilmiyorum bunu kim çözer ama eşinle olmazsa kayınvalidenle konuş daha ılımlı biri olsun arada kötü olabilirsin onunu için mailleri göster birine bilmiyorum ama sen kendin aklını toparladığında ne yapmam gerek bulabilirsin. insanları çözmek zor görümcen belliki kendinden büyük biriyle birlikte ve başına ne gelecek hiçbirimiz bilemeyiz, pişman olacağı şeyler yapmadan vazgeçirmek lazım diye düşünüyorum.

Konuşursam evden kaçar diye korkuyordum ama eşimle paylaşmayı düşünüyorum. Bir şekilde en yumuşak haliyle nasıl olacaksa anlatmaya çalışacağım.

Eşim bir anda görürse düşünemiyorum olacakları.

peki o adamla cinsellik yaşarsa, hamile kalırsa hatta o adam onu terkettiğinde intihar etmeye kalkışırsa dahamı güzel tepki verir?
hiç sanmıyorum.
gerçekler acıdır ama, şu aşamada öğrendiğin iyi oldu. en azından daha büyük kötülükleri önliyebilirsin.

sonuçta evli adam görümcenin sırma saçına, badem gözüne konuşmuyo ya, er yada geç cinsellik yaşamak isteyecek.

bence eşınle konuşma olaylar daha fazla büyümesın
herkes en az zararla bıtırsın bu ışı
benım dedığım gıbı adama maıl gönder
ama otomatık gırışı sakın ıptal etme, madem adam telefon açamıyor maılle bıtırecektır herşeyı
amaaa sonra baktın kı bunlar hala devam edıyor
eşının görmesını sağlarsın

bence hiç kurcalama.. zmanla o adam o ilişkiyi bitirir zaten. sende kendini yediğinle kalırsın. ailesine de abisine de söyleme. ona da bildiğini belli etmemelisin... türlü oyunlara gerek yok.

bu arada ben erkek olsaydım ve sen bana bunu söyleseydin sana minnettar olursum, gerçekten sevdiklerimin iyiliğini düşündüğünü anlardım.
ve bunu bilipte benden sakladığını öğrenseydim hiç iyi şeyler olmazdı..

bence hiç kurcalama.. zmanla o adam o ilişkiyi bitirir zaten. sende kendini yediğinle kalırsın. ailesine de abisine de söyleme. ona da bildiğini belli etmemelisin... türlü oyunlara gerek yok.

bitirir bitirmesine, ondan hiç şüphem yok, karısını bırakıpta bu görümceyi almaz.
ama nasıl bitirir???? önemli olan o
istediğini aldıktan sonra bitirse ne olur...bitirmese ne olur..
bi genç kızın hayalleriyle, namusuyla neden oynasın ?

Son düzenleme:

Eşimle bu akşam konuşcam cnm. Diğer yollar mantıklı gelmiyor. Sonuçta araştırıp bulmadım şifresini de. Otomatik açıldığını ve bazı yazışmalar gördüğümü söylcm.

Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.

bi arkadaş da demiş ya ikisine de amil at diye. ama kendi mailinden atma. farklı bi mailden ikisinede bu işin bitmesi gerek bişeyler yaz öyle gönder.en mantıklısı bu. eşine gelincede onu en iyi sen tanıyorsun tepkilerini sen b iliyosun ona göre hareket edersin. önce mail olayını dene bi derim sonuca göre eşinle konuşursun yada kayınvaldenle.

Eşimle bu akşam konuşcam cnm. Diğer yollar mantıklı gelmiyor. Sonuçta araştırıp bulmadım şifresini de. Otomatik açıldığını ve bazı yazışmalar gördüğümü söylcm.

evet, aynen öyle
sakın gizleme ondan, yoksa daha kötü sonuçlar doğurabilir, vicdan azabı çekersin.
istersen eşinede söyle, ilk senin gördüğünü söylemesin, kendi açıp gördüğünü söylesin tesadüfen

ee herhalde kendi mailinden atmayacak

örneğin gizli_ajan@sfdfdfgf.com diye bi mail açar ordan gönderir.

pekı eşın nasıl bı tepkı verır ne dıyorsun ?

bı yandan görümceyede yazık
bı aptallık etmış
ama ya daha kötü olursa
hatun cahıl ama yaptığının farkında değıl galıba

iyi de kız zaten zıvanadan çıkmış..
ve pek samimi değillermiş..
TinyLove kocasına anlatsa
ortalık karışacak, kendi düzeni bozulacak
o zaman daha mı iyi olucak??

kız sonuçta çocuk değil..ve sorunlu bır kızla kolay kolay baş edilmez..
görümcesi kocasına anlattığını bilse ne tepki gösterir?? bu sefer TinyLove'ye düşman olacak..ne gerek var başını ağrıtmaya ?
kim bilir neler yapmaya çalışır görümce..

TinyLove belkide yapması gereken tek şey, kocasının bu durumu fark etmesi..bir şekilde kocasının o maıllerı okumasını sağlasın..

bu tarz şeylere karısmamak gerek, sonucta o kendı kardeşi değil!..

Son düzenleme:
en kötü ihtimalle ne olabilir sence?

Konuşucam bu akşam cnm. Carrie sağol, şuan kötü haldeyim düşünemiyorum söyledikelrin çok mantıklı. Çok daha kötü şeylerin olmasına izin vermemeliyim. Vicdanımz aten adamın karısından dolayı rahat değil.
Eşim vurup kırmaz. Ama engeller koyar. Sadece okumasına izin verseler yeter. Kayınvalidemde gitsin kızıyla otursun.
Anne olduğum için sanırım kıyamıyorum

o kız üniversite öğencisi değilmi?? birşey yapıcak olursa düşünerek bilerek ve isteyerek yapar ki cinsellikten bahsediyoruz... her nekadar aşkın gözü kördür falan filan dense bile insan bu işi yapmadan önce bi oturur düşünür herhalde. sonrası kendi bileceği iş,isteyerek yaşarsa hayalleri flnda yıkılmaz herhalde. gerçekten bahsettiğimiz küçük bir kız çocuğu değil üniversite öğrencisi ki bende ailemden uzakta başka bir şehirde öğrenciyim, derslerinden de kalıyormuş zaten. bu durumları ailesiyle paylaşırsan hiçte güzel şeyler ılımlı konuşmalar olmicaktır yani o kızda alıp başını gidecektir hatta adama daha fazla musallat olacaktır... dediğim gibi bir süre sessiz kalmalısın.

Kız sana bugüne kadar bişeyini alatmadıysa sende konuşup müdehale etmeye çekiniyorsan zaten samimiyetiniz ortada .......YOK....
Abla kardeş ya da arkadaş gibi değilsiniz belli ki bu görümce sevgisini anlamadım..
Daha öncede notları motları bi dedektif modundasınız..

Herkes kendi hayatını yaşar, kendine yakıştırdığı gibi davranır,
Şimdiki 19 yaşındakilerde yeterince zeki eski cahillikler yok..
Üni çağında ki bi kız doğru bir ilişkiyle yanlış bir ilişkiyi ayırt edebilecek bir yaşta ve zekada ..

Akıl hocalığına ortalık karıştırmaya da hiç gerek yok ....
Kimsenin ilişkisi seni ilgilendirmez...Kendi evliliğine bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…