Görümcem gitmiyor ne yapmalıyım

Allah allah mantığa bak, babasının evinde rahat edemezlermiş ama abisinin evine gelip çöreklenebilirler öyle mi? Allah yardımcınız olsun, inşaallah boşanmazlar.
Evet aynen oyle en ufak bir tartışsınlar hemen abisine anlatır bizimde evde huzurumuz kaçıyor tabi inşallah herkes yerinde iyi olsun

İyi de burada hata sizde kendi gelmiş yetmemiş bir de misafir mi getiriyor?
Abla ben işten gelince sakince oturmayı severim lütfen çağırma komşuları desenize.
Ayıp yani hakikaten bu kadarı da.Çok sessiz kalmışsınız hiç konuşmamanız onun işine gelmiş bence biraz dişinizi gösterin.
Siz toplayın tam tersine arkadaşlarınızı falan ciddiyim onu da hiç takmayın o rahatsız olsun.
Hatta bi kız kardeşiniz falan varsa ya da erkek onu çağırın gelsin kalsın yayılsın hatta belki rahat edemez de gider.
Keşke erkek kardeşim olsaydı o zaman rahatsız olurdu.

Bir de komşularla arası iyiyse komşulara dedikosunu yapın evimin düzeni bozuldu misafirlikte bi yere kadar diye belki çıtlatırlar kulağına kanka oldularsa.
Bence o komşuları sevdi e karışan eden de yok istanbul u da beğendiyse kafasına göre gezip tozuyorsa ondan gidesi gelmemiştir.
Bu şartları kaldırmak lazım ortadan komşulardan uzak tutmak evde rahat vermemek lazım bence.

Bir de şunu düzelteyim. eşim burdaki iki görümceminde abisi. Bizde misafir olan benden büyük ama burada yaşayan benden küçük. kimseye abla demiyorum zaten yaşlar yakın. Toplamda da 4 görümcem var

Benim bi eltim herkesten uzak bi şehirde yaşıyor kadın tam bir misafir savar.Evine kim gitse birdaha gitmez öyle bi suratsız hiç sevmez misafiri.
Biz de gittik 3 gün mü ne kaldık onda da hep akşamları gittik eve öyle yemek falan da yemedik doğru dürüst.
Ki onda da bi yerden haber bekliyorduk yoksa asla 3 gün kalmam milletin evinde haber gelmeyince bekledik mecbur.
Kadın 2.gün hemen sordu bana işte haber gelmedi mi falan diye siz de bence sürekli soru sorun işte diş işi ne zaman bitecek abla seni işten ne zaman arayacaklar falan gibi sürekli böyle sorular sorun.
Bir de eltim mesela sabahları asla kalkmazdı kahvaltıya 1 de falan uyanır mesela hani sizi önemsemiyorum istediğim zaman kalkarım mesajı verir insanlara siz de öyle yapabilirsiniz.
Suratsız olun valla çok ciddiyim emir de verin iş de buyurun çünkü 1 ay olmuş hak etmiş artık.
En azından sonra birdaha gelmez yani ben o eltime asla ama asla gitmem mesela o mesajı aldım yani :)
Saflık bende işte hep ayıp olur diye sustum. Eşim kırılır diye başta ona da hiç bişey demedim yani artık patladım.

Bir de şunu düzelteyim. eşim burdaki iki görümceminde abisi. Bizde misafir olan benden büyük ama burada yaşayan benden küçük. kimseye abla demiyorum zaten yaşlar yakın. Toplamda da 4 görümcem var
Peki diğer görümceye neden gitmiyor eşinden falan mı çekiniyor acaba?
Kv ile aranız nasıl sizin konuşsanız halden anlar mı?
Bir de bence bu tüp bebek olayından bahsetseniz belki de kendiliğinden gider.

1 aydir sizde olan gorumcenizle neden konusmiyorsunuz kusmusunuz?
Haftasonu kv nize gidin oda sizle gelmek zorunda tekrar sizinle donmez heralde.

Ayni beni gibisin Can'ım 2 görümcem var benimkide abi kendini evin babası sanıyor halbuki babası sağ hayatta

Moralinin bozuk olduğunu eşine yansıt otursunlar akşamları sen katılma çaya sohbete filan ayrı takıl soğuk davran eşine bu ara çok yoğun çalışıyorum basim filan ağrıyor evde de iş var kaldiramiyorum artık bedenim de beynim de yoruldu de
demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.

Saflık bende işte hep ayıp olur diye sustum. Eşim kırılır diye başta ona da hiç bişey demedim yani artık patladım.
Tamam başta tabi ki susulur ben olsam ben de susardım da ama artık 1 ay olmuş faturalara ortak olsa olur yani.
Valla sadece eşinizle değil kv ve görümceyle de konuşun derim ben.

Keşke erkek kardeşim olsaydı o zaman rahatsız olurdu.
Bence valiz işini bir deneyin ben eltimden öyle kurtuldum. Baktınız sizin valizi görünce hala gitmiyor.Anneme gitmekten vazgeçtim dersiniz başka çözüm bulursunuz.Keşke bu kadar kız kardeşi olan bir adamla evlenmeseydiniz. Ben 1 görümceyle baş edemiyorum. Siz de 4 görümce bi de.

1 aydir sizde olan gorumcenizle neden konusmiyorsunuz kusmusunuz?
Haftasonu kv nize gidin oda sizle gelmek zorunda tekrar sizinle donmez heralde.
Küs değilim hiç yakın olamadım ilk zamnalarda konuşuyordum az çok şimdi tek kelime etmiyorum o sohbet etmeye çalışıyor geçiştiriyorum.

demezmiyim 3 gün salona girmedim kim anladı... eşimle tartıştım çocukdan ötürü o da yanımızda. yatağımı ayırdım eşimle gece ayrı yere geçtim bikaç saat uyumusum gördü yine gitmedi. anlamadı yani sorunlar benden oluyor diye. Eşim geldi yine yanıma odamıza gittik ama anlamıyor kadın.
O zaman ben hiç iyi niyetli görmedim bu kadını.Ben boşandım kardeşimde boşansın diye düşünüyor belli ki.
Ayrı yatmanız hoşuna bile gitmiş olabilir belki de.Çünkü iyi niyetli olsa aman benim yüzümden kimsenin huzuru kaçmasın diye düşünürdü.

Canım bence siz kendi annenize gidin. Görümceniz sizin evinizden gidene kadar kendi evinize dönmeyin.Görümceniz siz evde olmayınca gelini evinden ettim rahatsız oldu benim yüzümden evden gitti diye vicdana gelip belki defolur gider.

Ailecek boyleyseler simdide kv gelir yerlesir oglusum kizim yalnız kaldi bi istanbul havasida ben alayim der es zaten esini dusunmuyo kvdeninde işine geliyo bence sen kizi arayip o is var yapilacak bu iş var yapilacak gel yap dese gitmez nede olsa burada başında tasiyan kardes var is yok guc yok toto buyutmece var

Bir de komşularla arası iyiyse komşulara dedikosunu yapın evimin düzeni bozuldu misafirlikte bi yere kadar diye belki çıtlatırlar kulağına kanka oldularsa.
Bence o komşuları sevdi e karışan eden de yok istanbul u da beğendiyse kafasına göre gezip tozuyorsa ondan gidesi gelmemiştir.
Bu şartları kaldırmak lazım ortadan komşulardan uzak tutmak evde rahat vermemek lazım bence.
Gezemiyor çünkü evimiz uzakta abisi götürmeden bi yere gidemez tek gideceği yer komşular. Onları da yalnız yakalayamadığım için söyleyemiyorum.

Benim bi eltim herkesten uzak bi şehirde yaşıyor kadın tam bir misafir savar.Evine kim gitse birdaha gitmez öyle bi suratsız hiç sevmez misafiri.
Biz de gittik 3 gün mü ne kaldık onda da hep akşamları gittik eve öyle yemek falan da yemedik doğru dürüst.
Ki onda da bi yerden haber bekliyorduk yoksa asla 3 gün kalmam milletin evinde haber gelmeyince bekledik mecbur.
Kadın 2.gün hemen sordu bana işte haber gelmedi mi falan diye siz de bence sürekli soru sorun işte diş işi ne zaman bitecek abla seni işten ne zaman arayacaklar falan gibi sürekli böyle sorular sorun.
Bir de eltim mesela sabahları asla kalkmazdı kahvaltıya 1 de falan uyanır mesela hani sizi önemsemiyorum istediğim zaman kalkarım mesajı verir insanlara siz de öyle yapabilirsiniz.
Suratsız olun valla çok ciddiyim emir de verin iş de buyurun çünkü 1 ay olmuş hak etmiş artık.
En azından sonra birdaha gelmez yani ben o eltime asla ama asla gitmem mesela o mesajı aldım yani :)
Valla yengemi tarif ettin resmen o yine 3 gün misafir etmiş annemler amcamgile ne zaman gitse max 2 saat oturabiliyorlar ...8de gitmişler bir gün o da yemeksiz sadece çay için saat 11 olunca artık çayları buz gibi getirmeye başlamış..Ikramlik bisey de yok cay getiriyorum ya falan..Yengem yarın işe kaçta gidiyodun diye sormuş babama..Annem en son rahatsiz olmuş kalkalim mi diye sorunca babama hic oturun dememişler bile amcam da öyle alismis.Tabi o 1 oldu diyo annem bi daha o kadar oturmam dedi :) Kendisi de zaten ne zaman gelseler duyurma yapar sürekli annemgil oturun diye ısrar edince çayımızı içtik 2 saat oldu daha mı oturalım diye :))

Acayip sinir oldum şu an ya baksın görsün gorumceniz marifetini işte evde nasil düzen bozduğunu

Valla yengemi tarif ettin resmen o yine 3 gün misafir etmiş annemler amcamgile ne zaman gitse max 2 saat oturabiliyorlar ...8de gitmişler bir gün o da yemeksiz sadece çay için saat 11 olunca artık çayları buz gibi getirmeye başlamış..Ikramlik bisey de yok cay getiriyorum ya falan..Yengem yarın işe kaçta gidiyodun diye sormuş babama..Annem en son rahatsiz olmuş kalkalim mi diye sorunca babama hic oturun dememişler bile amcam da öyle alismis.Tabi o 1 oldu diyo annem bi daha o kadar oturmam dedi :) Kendisi de zaten ne zaman gelseler duyurma yapar sürekli annemgil oturun diye ısrar edince çayımızı içtik 2 saat oldu daha mı oturalım diye :))
Hiç de öyle değilimdir misafir severim akşam misafirine can kurban :)

Back
X