• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hamile

Konu sahibi sadece işine gelen sorulara cevap veriyor galiba
Nasıl öğrendiniz deniyor cevap yok
Söylemeyin deniyor tepki yok
Şöyle konular çok sinirimi dokunuyor bazen
Söyle hemen yetiştir desek ne dicek acaba

Sahsen söylemem. Insanlar kendi hikayelerini kendileri anlatmak zorunda. Sakın önden davranip kizi zora sokmayin. Ne olursa olsun söz konusu hamile bir kadin. Yaninda olun gerektiginde. Aciga ciksa herkes gibi yen8 duymus gibi davranicaksiniz en fazla. Illaha birisi ile konusacaksaniz görümcenizle konusun ilk önce

Şans eseri öğrenmek nasıl oluyor? Daha kaç aylık olduğundan bile emin değilsiniz demekki size görümce söylemedi. Belki yanlış anlamış bile olabilirsiniz. Sizin vazifeniz değil bırakın gerekirse abisine o söyler.

Benim eşim asacak kesecek bir tip değil. Ben söylerdim ki kardeşi belki söyleyemiyordur bi çözüm bulmadıysa belki eşim kardeşine yardımcı olur. 🤷🏻‍♀️

Şans eseri öğrenmek nasıl oluyor? Daha kaç aylık olduğundan bile emin değilsiniz demekki size görümce söylemedi. Belki yanlış anlamış bile olabilirsiniz. Sizin vazifeniz değil bırakın gerekirse abisine o söyler.

- KVyle görümce konuşurken kapı dinledim

- Görümce tuvaletteyken telefonunu kurcaladım

Başka nasıl olabilir🤕

Programi izlemiyorum ama haberlerde cikti karsima. O daha neki. Amerikan programlarda 5 den fazla adama test yaptiran vardi😅
Ben de haberlere çıkınca gördüm sinirlerim zıpladı
Tövbe yarabbim ne günlere kaldık :olamaz:
Adamlar oturmuş yanyana sonuç mu bekliyor peki o_O

Allah affetsin konu fake gibi geldi ya :KK14:
yani adam çocuğuna sahip çıkacaksa neyi bekliyorlar ki söylemek için kızın karnının iyice şişmesini mi ?
Sen Nasıl öğrendin ?

Son düzenleme:
Sizin yeriniz de olsam karışmazdım bildiğinizi nereden bilecek ki .. söylerseniz ispiyoncu durumu düşer kötü olursunuz fırsatçı gibi. Anne duyup söylese başka siz duyup söyleseniz başka anlaşılır . Sizi ilgilendirmez

Back
X