- 24 Aralık 2014
- 5.241
- 7.030
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bir kadın olarak gözünüz dönüp de cana kast etmezsiniz. Ama bizim ülkemizde erkekler ne kadar sağduyulu haberlerde görüyoruz.Empati kurunca eşimin bana böyle bir şey bilip söylememesi hiç bir türlü kabul edilemez. Ama sen niye böyle bir riske giresin gerçekten zor bir karar
Bence karışmayınGörümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Gormedin duymadin bilmiyorsun olay buGörümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Ve yeni üyelerin böyle dan diye konu açması..Yönetimin işine karışmak gibi olmasın ama bu ne böyle ya bütün sayfaları okudum sorulara cevap vermismi diye böyle konu açıp çekip gidenlerin konuları bir iki sayfa yorumdan sonra hala cevap verilmiyorsa kapatılsın yaa sinir oluyorum enayi gibi okuyorum baştan sona
18'den büyüktür muhtemelen, küçük de olsa ki inşallah değildir, görümce hamileliği yengesine söylememiş, bilmelerini istese söylerdi, yakın bulup yardım isterdi, bunların hiçbiri yapılmadığına göre şu durumda yenge olarak sessiz kalmakta fayda var bence, sonuçta kızın bir annesi var, söyleyecekse annesi söyler durum bu diye.Gorumceniz 18den kucuk mu? Eger buyukse siz hic konusmayin bence bu konuyu. Bilmiyormus gibi davranmak zor degil
Sitede çalışan kesim çok, her an konularına yorum yazma imkanı bulamıyorlar o yüzden konu kapatma işlemi uygun olmazYönetimin işine karışmak gibi olmasın ama bu ne böyle ya bütün sayfaları okudum sorulara cevap vermismi diye böyle konu açıp çekip gidenlerin konuları bir iki sayfa yorumdan sonra hala cevap verilmiyorsa kapatılsın yaa sinir oluyorum enayi gibi okuyorum baştan sona
Hepsini okumayin. Konu sabinin isminin ustune basinca kucuk bir profil sayfasi aciliyor. Kac mesaj gondermis simdiye kadar goruluyor. O sayinin uzerine basinca cikiyor tum yazdiklari.Yönetimin işine karışmak gibi olmasın ama bu ne böyle ya bütün sayfaları okudum sorulara cevap vermismi diye böyle konu açıp çekip gidenlerin konuları bir iki sayfa yorumdan sonra hala cevap verilmiyorsa kapatılsın yaa sinir oluyorum enayi gibi okuyorum baştan sona
Mune abla neden konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmek gerekmiyor?18'den büyüktür muhtemelen, küçük de olsa ki inşallah değildir, görümce hamileliği yengesine söylememiş, bilmelerini istese söylerdi, yakın bulup yardım isterdi, bunların hiçbiri yapılmadığına göre şu durumda yenge olarak sessiz kalmakta fayda var bence, sonuçta kızın bir annesi var, söyleyecekse annesi söyler durum bu diye.
Sitede çalışan kesim çok, her an konularına yorum yazma imkanı bulamıyorlar o yüzden konu kapatma işlemi uygun olmaz![]()
Ablacım eskiden bu uygulama vardı ama bu seferde yeni üye mesaj sayısını doldurmak için her konuya girip içerikle alakası bile olmayan yazılar yazıyor, örneğin "mesaj sayısını doldurmama son 20 mesaj" "15 mesaj kaldı" gibi mesajlar ki bunlar yine iyi, bir de topiklere girip abüctefhdc şaslxkvkf ...Mune abla neden konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmek gerekmiyor?