Görümcem😠

Ne dediniz acaba eşinize mi görümcelere mi dediniz
Kayınvalide ve görünceler çok uzakta olmalarına rağmen telefonla sürekli eşimi arayıp saatlerce konuşuyorlardı.hatta bu işi okadar abarttilarki eşimi bana karşı doldurdukları ni da farkettim.bir gün eşimle tartistigimizda eşime dedimki "bana söylediğin sozler kadınların kavgada birbirine söylediği laflar.bunlar kadın laflari. bir erkeğin beyni bu şekilde calisamaz".dedim hatta bir kavgamizda eşimin bana söylediği kelimelerinTıpa tıp aynısını görümcem bana bana söyledi.kisacasi anladım ki bu telefonlar masum degil.tabi bu telefon trafikleri o kadar arttiki artık eşimle boşanma aşamasına geldik.ben annemlere gittim.kisacasi büyük bir cingar koptu.o esnada küçük gorumceme bu telefon trafiğinden rahatsız olduğumu soyledim.digerleride duymuş oldu.

Benim korkumda o.Görümce problemi dışında eşimle iyi anlaşırız sağolsun her konuda yardım eder ama bu görümce konusunda laf ettirmez.Sonunda bende pılı pırtı toplayıp gidersem anca öyle düzelir herhalde o esnadada söylerim görümceye sağol sayen yuvam dağıldı diye

Esini doldurusa getirmiyosa herhangi bir konuda bunda bir sorun yok demekki kardesler cok yakinlar birbirlerine herseyi paylasiyolar. Bence karismayin

Aynısı bnde var ve dahası görümcem bana gıcıkda veriyordu ve eşime ne kadar anlatsam anlamıyordur bnm kıskanıp abarttıgımı söylüyordu gün içinde yasadıgımz herseyi anlatıyordu ve o herseyimzin içinde gibiydi ve bir gün arayla gelir sabah 10 gibi gelir 12 1 gibi gece eve gider 4 senedir delirtti beni bir kaç ay önce kaynım evlendi bu arada Bn ilk gelinim görümcem onlarla takılıp eşimi boşlamaya başladı ve eltimle cok ilgilenmeye basladı Bn görmezden gelmeye kadar götürdü işi eşim bunu görünce iyce soğudu o saatlerce konuşmalar hemen hemen hergün gelip gitmeler bitti gibi inş tekrar başlamaz ve darısı basına canm

Sizi çok iyi anladım evet gıcık bir durum.Insanlar evlendiklerinde artık bazı sınırlar olmalı burda hata eşinizde de var evindekileri anlatmasi hos değil.Gorumceninde bu kadar baskasinin evine karışması merak etmesi normal değil. Is esinde bitiyor o sınır koymazsa yapacak birşey yok.Birde bu kadar konuşacak vakti nasıl buluyorlar üstelik çalışan insanlar

Bende bir görümceyim.. Abim 2 çocuk babası. Abim evlendikten sonra tüm telefon görüşmelerini, planlari vs hep yengemle yaptım. Abimin işi gücü oluyor binde bir ararız konuşuruz ama yengem kanalıyla nasıl olduğundan naptigindan haberdarim :) Hatta ben gorumceligi yanlış anlamış birisi olarak çoğu zaman yengem kavgalarını vs anlattığında abime kızarım yengeme nasihat ederim çoğu zaman bu abimin aleyhine olsa bile yengemi ezdirmem! :) Benim 7 görümcem var, eşim yavruları gibi ellerinde büyümüş. Bir gün olsun arayıpta evimizde olup bitenleri merak eden olmadı o kadar görümce arasında. Evde ne pistigini bi kaynanam merak eder. Muhtemelen senin görümcenin içine benim kaynana kaçmış

AH ne güzel bitmiş yorumunuzun sonu.Şükür siz kurtulmuşsunuz inşallah dediğiniz gibi darısı başıma

Size sonuna kadar hak veriyorum öyle iblislerden bende de var ve hiç haz etmiyorum neyseki eşim ile aralarını açmayı başardım evin içinde olanı biteni sormasalar benim hakkımda atıp tutmasalar amenna bende isterim bacı kardeş gibi konuşmak ama iblis işte ne anlar. Allah’ından bulasıcalar aynı keza kayınvalidem de öyle nefret ediyorum kendimi zor tutuyorum beddua etmemek içim rabbim tut ağzımı. Ne anlıyorlar anlamış değilim benimkiler kocam işte iken konuşurlardı bir de eve gelip mesaj atarlardı sinir oluyordum neyseki rabbim iyiden yana ve eşim gerçek yüzlerini gördü sıra kayınvalidem de rabbim omunda gerçek yüzünü göstersin Sizin de Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor bir durum ben 2 kez ayrılma aşamasına geldim üstelik daha yeni evliyim

Ay ne güldüm çok yaşayın

Bende o yüzden eşime sürekli diyorum herşeyi anlatma açık açık diye.Halbuki bi kere yemekte ne var sorusuna misal Allah ne verdiyse dese kadın soramaz bir daha.İşleri çok rahat açık açık söyleyemiyorum ama tüm gün boşlar gibi bişey

Keşke herkes sizin gibi anlayışlı görümce olsa..

Benimde kp öyle.Geçen evden kovdu beni ondan çncede oğlunu kovmuştu samıyorki ev onun oysaki krediyi ödeyen eşim.Bende anlatıyorum diyorum eşime yok gerçek yüzünü gösteremiyorum.Ama az kaldı benimde eşim objektif olsun o kadının gerçek yüzünü,kendisinin kullanıldığını anlayacak.Allah bir daha yaşatmasın sizede.Eşiniz iyi bir insansa heleki hiç bozulmasın aranız bir daha

Amiin amiinnn rabbim bir daha yaşatmasın benim yaşadıklarım yanında sizinki ne ki anlatsam ağzınız açık kalır çok şükür ki eşim arkamda rabbim bozmasın kimsenin yuvasını Allah eşinize gerçek yüzlerini göstersin inşallah

Malesef benim büyük abim de büyük ablamla öyleler ve eşiyle on yıldır bu konunun kavgasını ciddi yaşadılar. Ablam da abimin her şeyine fazlasıyla karışır. Sizinkide öyle bi durum sanırım

Konuşabilir,karışmaya çalışmamalısınız.
Sadece aileiçi olaylarınızı anlatmaması gerekiyor eşinizin, tartışmalarınızı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…