- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Heyacanlı diye yazmadığımı daha kaç kere söyleyeceğim ayrıca evet ben izah edemedim lotuso yazmış bende evet bu şekilde dedim daha sizi nasıl inandıralım ?yahu madem boyle denk geldiniz neden baskasi aciklamadan aciklayomuyorsunuz biri oraya sadece varsayimini yazmis sizde evet diyip gecmissiniz baskasi yazana kadar size 50 kere sorulmus nasil gordunuz diye . ben pek ikna olmadim baska mesajdada bizim.icin heyecanli falan demissiniz garip cidden
heyecanli yazmamissiniz haklisiniz ama ozelden anlatayim falan demissiniz olay buysa ozelden anlatmak niye . parayla ilgili yada bitcoinle ilgili bir konu etiketine yazmis ordan gorduk diyebilirsiniz bunun ozelden anlatilacak nesi varHeyacanlı diye yazmadığımı daha kaç kere söyleyeceğim ayrıca evet ben izah edemedim lotuso yazmış bende evet bu şekilde dedim daha sizi nasıl inandıralım ?
Canım öyle istedip heyecanli yazmamissiniz haklisiniz ama ozelden anlatayim falan demissiniz olay buysa ozelden anlatmak niye . parayla ilgili yada bitcoinle ilgili bir konu etiketine yazmis ordan gorduk diyebilirsiniz bunun ozelden anlatilacak nesi var
ya eğer internet sitelerinde bir şeyler izlemişse karışmayın diyecektim ama bu yazdıklarınız işleri değiştirir...Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Benim başıma böyle birşey gelmiş olsaGörümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilir
bana aklina bahame gelmemis gibi geldi ama neyse bitcoin bakarken enisteyi gorduk dersin kim bilcekCanım öyle istedi
Uyuşturucu kullanıyordu daha önceden bu kişi şimdide alıyor mu bilemem kontrolsüz olmasının tek sebebi bu olabilir çevresinde kimler var bilemiyoruz ki adam şeyinin fotosunu paylaşmış elinden ayağından tanıdık ha birde t shirt denya eğer internet sitelerinde bir şeyler izlemişse karışmayın diyecektim ama bu yazdıklarınız işleri değiştirir...
kadının,ailesinin yaşadığı evi paylaşıp aktif arıyorum demek... sizin gibi başka bir tanıdık görse ne olur? rezil olurlar karı-koca herkese. kadının suçu yok ama işte kurunun yanında yaş da yanıyor.
ya aklıma ne geldi, sizin bile önünüze bir şekilde düşecek kadar göz önünde sayılabilen bir siteye böyle bir ilan bırakmış, ya enişte beyin artık cinsel açlıktan tahammülü kalmamış,kontrolsüz ve düşünmeden davranıyor, YA DA (ki bence bu daha mümkün) enişte beyi tanıyan birisi onu karalamak adına böyle bir şey yapmış olabilir mi?
Aynen yhaaaaaa!bana aklina bahame gelmemis gibi geldi ama neyse bitcoin bakarken enisteyi gorduk dersin kim bilcek
eşinize bir sorsaydınız o platformda ne işi varmışKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Aman bacim tüy tüy.. Allah evden iraklara versin buyuk konuşmaya gelmez hayat.. .. kiz kardeşini uyarsın dediği gibi arkadasin kadinda yolda izde yürüyemez yazik günah cocuklar da varsa okulda rezil olurlar..Uyuşturucu kullanıyordu daha önceden bu kişi şimdide alıyor mu bilemem kontrolsüz olmasının tek sebebi bu olabilir çevresinde kimler var bilemiyoruz ki adam şeyinin fotosunu paylaşmış elinden ayağından tanıdık ha birde t shirt den
Görümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilir
Mini bir fıkra var bunla ilgili. İki arkadaş oturuyorlarmış. Biri ötekine demiş ki benim hanım seninkini randevu evinde görmüş. O da dönmüş demiş ki, senin hanım iyiydi de ne işi varmış oralarda.Bir de nasıl denk geldiğinizi nasıl sormayalım ya o kısım da bizim için bayağı heyecanlı
Uyuşturucu kullanıyordu daha önceden bu kişi şimdide alıyor mu bilemem kontrolsüz olmasının tek sebebi bu olabilir çevresinde kimler var bilemiyoruz ki adam şeyinin fotosunu paylaşmış elinden ayağından tanıdık ha birde t shirt den
Hah hah hahMini bir fıkra var bunla ilgili. İki arkadaş oturuyorlarmış. Biri ötekine demiş ki benim hanım seninkini randevu evinde görmüş. O da dönmüş demiş ki, senin hanım iyiydi de ne işi varmış oralarda.
10 sayfayı okumadım henüz, açıklandı mı nerede görmüşler eniştenin tercihlerinin farklı olduğunu?
eşinize bir sorsaydınız o platformda ne işi varmış
Tweet alti yorumlaşmalar olmustur. Neredesin şuradayim şu mahalledeyim gibi.sen de az değilsin vallahi biz böyle şeyleri bilmiyoruz kafamız rahat
yine de nasıl adresine kadar vermiş o kısmı pek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?