- 29 Mayıs 2021
- 14.326
- 93.226
- 548
- 36
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Eşiniz söylemek istemiyorsa sizlik bir durum yok o zaman.Kardeşi zamanında evleneceği zaman Abisine ağıza alınmayacak küfürler etti ve banada aynı şekil ve daha neler neler neyse eşim söylemek istemiyor haliyle başı ağrıtacak bi konu . Stres kaldıramam hiç
Twet atılıyor yerim var şurda burda diye aktifim falan yazılıyorsen de az değilsin vallahi biz böyle şeyleri bilmiyoruz kafamız rahat
yine de nasıl adresine kadar vermiş o kısmı pek anlamadım
Valla yazmayım yazmayım dedim de ben de böyle bişeyle karşılaşsam burda konu açar danışırdım ama bi kaç kişi var burda herkes adına söylemiyorum ya dalgaya alıyor konuyu dağıtmaya çalışıyor yada böyle yok görümcenimi kıskandın yok eşinin ne işi var o sitelerde konu sahibi kendini bilmese eşinden şüphe ettireceksiniz şimdiden söylüyorum kimsenin avukatlığını yapmıyorum konu sahibini tanımam etmem başka konularda da böyle insanlar şurda yeminle konu açmaya çekiniyor bende dahil bazı kişiler yüzünden çünki sizin hayatlarınız dört dörtlük!
O zaman söylemesin. Kendisi bir gün elbet öğrenecek. Çünkü bunu yıllarca saklayamaz. Baksana sosyal medyada bile partner arar olmuş adamKardeşi zamanında evleneceği zaman Abisine ağıza alınmayacak küfürler etti ve banada aynı şekil ve daha neler neler neyse eşim söylemek istemiyor haliyle başı ağrıtacak bi konu . Stres kaldıramam hiç
Ben olsam asla söylemezdim bana kalmamış sonuçta. Eşiniz söyleyebilir kardeşi tabi de yine de siz hiç karışmayınKızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Adamın eski numarası var çok daha önce atılan twetlerdeya ben adamın öyle alelade bi sitede bi platformda nasıl adresine kadar vermiş onu anlayamadım.
Bir de yanlış bir anlaşılmaysa off düşünün kargaşayı
Gerçekten bu konuyu açarken bile tereddütte kaldım dalga konusunda herkes seviyesini belirler aldırmıyorum . Komik olduklarını sanıyorlarValla yazmayım yazmayım dedim de ben de böyle bişeyle karşılaşsam burda konu açar danışırdım ama bi kaç kişi var burda herkes adına söylemiyorum ya dalgaya alıyor konuyu dağıtmaya çalışıyor yada böyle yok görümcenimi kıskandın yok eşinin ne işi var o sitelerde konu sahibi kendini bilmese eşinden şüphe ettireceksiniz şimdiden söylüyorum kimsenin avukatlığını yapmıyorum konu sahibini tanımam etmem başka konularda da böyle insanlar şurda yeminle konu açmaya çekiniyor bende dahil bazı kişiler yüzünden çünki sizin hayatlarınız dört dörtlük!
Ss aldık da eşim sonradan sildi mi bilmiyorum gelince bakacağım çünki konuyu kapatmıştık ben söylemiycem dedi bende zaten ben karışmam dedim görümcem biraz akıllıysa eşinin ne olduğunu anlarElinizde kanıt var mı? Ss falan aldınız mı? Çok insan karışmayın demiş ama bunun manyağı var , sapığı var, katili var. Ev adresi vermiş aktif arıyorum falan demiş çok büyük sıkıntı değil mi bunlar? Ben söylerdim açıkçası. Yarın bir gün açığa çıksa ve kardeşinin bildiğini öğrense insan çok ağırına gider. Ne bileyim bana çok tehlikeli geldi. Dışarda otelde falan takılsa bir derece ama aile evi adresi paylaşmak nedir yahu
Imalı anlatımdan öyle anladımOrtada video izleyen yok o nerden çıktı
evinin adresini de verip aramışsa görümcenizin öğrenmesine çok vakit kalmamış gibi..Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
sanirim sizde o islerle ilgili bisey ararken denk geldiniz. bu kadar nasil denk geldinizi aciklamamanizi anlayamadim .insanlar defalarca sormus ama bir aciklama yok. elinizde kanit varsa soyleyin gorumceye yoksa karistirmayinBir de nasıl denk geldiğinizi nasıl sormayalım ya o kısım da bizim için bayağı heyecanlı
Görümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilirgörümcenizin bilmediğine %100 emin misiniz peki. aktif arıyor, evin adresini veriyor, eniştenin gözü çok pis dönmüş galiba. valla iki ucu b.klu değnek. söyleseniz bir dert, söylemeseniz adam belki hastalık bulaştıracak kadına bile bile lades. işiniz zor, kolaylıklar diliyorum.
Twitter Kullananlar bilir, bilmeyenler icin anlatayim.
bir tweetin görünürlügü artsin diye # sekilinde etiketler konur.
Gündemdeki etiketlerden seçerseniz daha çok kişiye ulaşırsınız.
Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.
Konu sahibi ve eşi, twitterda bitcoin hakkındaki yorumlara bakmak isterken bununla karşılaştılar bence.
işin orası belli olmuyor, cinsellikte sınırları olmayan çok var. eski komşumuz yıllardır aradığım adamı buldum dediğinde adamın tek isteği, seni başkalarıyla izlemek istiyorum olmuş. işin ilginç tarafı kızında aklına yattı bu fikir. anlaşmazlığı 3. kişiyi kim seçecek kısmında yaşadılar, o yüzden ayrıldılar.Görümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilir
Bunu ben mi yazmışım alıntıladığın kişi başka . Açıklama var iyi okusanirim sizde o islerle ilgili bisey ararken denk geldiniz. bu kadar nasil denk geldinizi aciklamamanizi anlayamadim .insanlar defalarca sormus ama bir aciklama yok. elinizde kanit varsa soyleyin gorumceye yoksa karistirmayin
yahu madem boyle denk geldiniz neden baskasi aciklamadan aciklayomuyorsunuz biri oraya sadece varsayimini yazmis sizde evet diyip gecmissiniz baskasi yazana kadar size 50 kere sorulmus nasil gordunuz diye . ben pek ikna olmadim . garipsevimlicosh bunu okurmusun anlaman için etiket yapmam gerekiyor çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?