Görümceme söylemelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya ben adamın öyle alelade bi sitede bi platformda nasıl adresine kadar vermiş onu anlayamadım.
Bir de yanlış bir anlaşılmaysa off düşünün kargaşayı

O zaman söylemesin. Kendisi bir gün elbet öğrenecek. Çünkü bunu yıllarca saklayamaz. Baksana sosyal medyada bile partner arar olmuş adam

Ben olsam asla söylemezdim bana kalmamış sonuçta. Eşiniz söyleyebilir kardeşi tabi de yine de siz hiç karışmayın

ya ben adamın öyle alelade bi sitede bi platformda nasıl adresine kadar vermiş onu anlayamadım.
Bir de yanlış bir anlaşılmaysa off düşünün kargaşayı
Adamın eski numarası var çok daha önce atılan twetlerde

Elinizde kanıt var mı? Ss falan aldınız mı? Çok insan karışmayın demiş ama bunun manyağı var , sapığı var, katili var. Ev adresi vermiş aktif arıyorum falan demiş çok büyük sıkıntı değil mi bunlar? Ben söylerdim açıkçası. Yarın bir gün açığa çıksa ve kardeşinin bildiğini öğrense insan çok ağırına gider. Ne bileyim bana çok tehlikeli geldi. Dışarda otelde falan takılsa bir derece ama aile evi adresi paylaşmak nedir yahu

Gerçekten bu konuyu açarken bile tereddütte kaldım dalga konusunda herkes seviyesini belirler aldırmıyorum . Komik olduklarını sanıyorlar

Ss aldık da eşim sonradan sildi mi bilmiyorum gelince bakacağım çünki konuyu kapatmıştık ben söylemiycem dedi bende zaten ben karışmam dedim görümcem biraz akıllıysa eşinin ne olduğunu anlar

Eşinizin kardeşi olduğu için karışmamanızı öneririm o tercihin yapmış adam nasıl bir manyaksa açık ev adresi vermiş . Ayy bilmiyorum ben ne yapardım ..

görümcenizin bilmediğine %100 emin misiniz peki. aktif arıyor, evin adresini veriyor, eniştenin gözü çok pis dönmüş galiba. valla iki ucu b.klu değnek. söyleseniz bir dert, söylemeseniz adam belki hastalık bulaştıracak kadına bile bile lades. işiniz zor, kolaylıklar diliyorum.

Bir de nasıl denk geldiğinizi nasıl sormayalım ya o kısım da bizim için bayağı heyecanlı
sanirim sizde o islerle ilgili bisey ararken denk geldiniz. bu kadar nasil denk geldinizi aciklamamanizi anlayamadim .insanlar defalarca sormus ama bir aciklama yok. elinizde kanit varsa soyleyin gorumceye yoksa karistirmayin

Görümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilir

sevimlicosh bunu okurmusun anlaman için etiket yapmam gerekiyor çünki

Görümcem bilse evli kalmazdı diye düşünüyorum çünki böyle birşeye hangi kadın dayanabilir
işin orası belli olmuyor, cinsellikte sınırları olmayan çok var. eski komşumuz yıllardır aradığım adamı buldum dediğinde adamın tek isteği, seni başkalarıyla izlemek istiyorum olmuş. işin ilginç tarafı kızında aklına yattı bu fikir. anlaşmazlığı 3. kişiyi kim seçecek kısmında yaşadılar, o yüzden ayrıldılar.

sanirim sizde o islerle ilgili bisey ararken denk geldiniz. bu kadar nasil denk geldinizi aciklamamanizi anlayamadim .insanlar defalarca sormus ama bir aciklama yok. elinizde kanit varsa soyleyin gorumceye yoksa karistirmayin
Bunu ben mi yazmışım alıntıladığın kişi başka . Açıklama var iyi oku

sevimlicosh bunu okurmusun anlaman için etiket yapmam gerekiyor çünki
yahu madem boyle denk geldiniz neden baskasi aciklamadan aciklayomuyorsunuz biri oraya sadece varsayimini yazmis sizde evet diyip gecmissiniz baskasi yazana kadar size 50 kere sorulmus nasil gordunuz diye . ben pek ikna olmadim . garip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…