- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Herkese denk gelen birşeyeşinize bir sorsaydınız o platformda ne işi varmış
Şey, bilirsin işte. Erkekler biraz s*laktır dostum. Amerikan dublaji gibi oldu djsklslsya ben adamın öyle alelade bi sitede bi platformda nasıl adresine kadar vermiş onu anlayamadım.
Bir de yanlış bir anlaşılmaysa off düşünün kargaşayı
Bilinçli bir şekilde aratılmadığını burdan da anlayabilirsiniz arkadaşlar evet korkunç ötesi ama yapabileceğimiz bi durum yok kendisi öğrensinAktif bir Twitter kullanıcısı olarak bunlara ben cok denk geliyorum. Ve demek ki bunlardan biri de görümcenizin esiymis.
Nerelere kadar paylasmıs korkunc!! Birde ağza alınmayacak küfürler etmis insan söyleyip söylememe arasında kararsız kalıyor gercekten. Ama sahsen ben olsam bunu esime bırakırdım söyleme konusunu. Hic elimi bulastırmam o islere.
Otrera, ama diyor ki evlenirken abisine de bana da saldırdı, küfretti. Kadın demek ki pek konu sahibi ile kocasını tutmuyor.Ben sadece ev adresi var sanıyordum.
penisini de mi yüklemiş
Sizi bilmem ama ben eşinizin yerinde olsam , bir abi olarak kardeşimin böyle bir adamla aynı yatağa girmesine izin vermezdim.
erkek-erkeğe ilişkiye girenlerde başka, farklı cinsel yolla bulaşan hastalıklar meydana gelebiliyor ve bunların görümcenize bulaşması da an meselesi
dostum tüm yorumları okumadım valla,ilk birkaç sayfayı okudum sadece... ay bilemedim cidden böyleyse.Otrera, ama diyor ki evlenirken abisine de bana da saldırdı, küfretti. Kadın demek ki pek konu sahibi ile kocasını tutmuyor.
Kocama iftira atıyorsunuz, siz açtınız o profili bile der. Kocasının yapığını bilse bile der yani. Bu işten sıyrılmak için abisine çamur atar mı? Valla atar bazı kadınlar. Evli kalmak, üstünü örtmek için her şey mübah bazılarına.
Ben olsam gördüğümü unutur, köşeme çekilirdim. Bana ne yani, gün gelince kendi keşfeder, keşfedemezse de bana ne.
Görümcemle aram iyi olur vs. o zaman başka. Ama bu konudaki görümce pek o kategoriye girmiyor. Kocayla barışıp bir de seni suçlu çıkarır bu tipler.
Ama boyle olsa tweette aktif ariyorum demez, çiftiz 3.'yü Ariyoruz der. Ustelik kendini paylasmaz esini paylasir çoğunlukla.Belli olmaz o işler.
Bu şekilde 3. Arayıp bayağı para kazanan var. Win win meselesi.
Bence görümce bilmese enişte bu kadar rahat davranmaz.
Canım Otrera doktorum, genelde evlilikler bir şeylerin üstünü örtmeye dayanıyor. Valla billa öyle.dostum tüm yorumları okumadım valla,ilk birkaç sayfayı okudum sadece... ay bilemedim cidden böyleyse.
ancak aktif arayacak kadar cinsel eğilimi değişmiş bir adamla evli olan bir kadın,illa ki fark ederdi bence ya bazı şeyleri.. hiç mi anormallik hisstmiyor acaba?
ya da farkında ama susuyor mu? olabilir vallahi.
ay 2 ucu dıtlı değnek
en iyisi karışmamak galiba
Herkes cıkısmıs ne isiniz vardı nasıl denk geldiniz bilmem ne hey allahım ya. Neler neler düsüyor benim önüme. En son adamın biri karısı uyurken vucudunu cekmis pazarlık icin ilan acmıstı. Etiketin alakası bile yok gündem olan etiketleri bile etiketliyorlar.Bilinçli bir şekilde aratılmadığını burdan da anlayabilirsiniz arkadaşlar evet korkunç ötesi ama yapabileceğimiz bi durum yok kendisi öğrensin
Gördüm sayfasında gezinirken haliyle tabi eşimde biraz sinirlendi ama ne bileyim pat diye çıkınca gördüm ister istemez o da bişey demedi fazla aniden oluncaJajajjaj biraz sacma bir soru ama siz adamin penisinin fotosunu gordunuzmu esiniz ne tepki verdi
Yanlis anlamayin sadece merak ettim
Kendi fotoğrafını anlarım da evin fotosu niye? Evde görümce de yaşamıyor mu? Gerçekten nasıl denk geldiniz bu olaya? Sorularla dolu bir topic merakta bırakmayın yahu biziVideo değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Twitter’da denk geldiKendi fotoğrafını anlarım da evin fotosu niye? Evde görümce de yaşamıyor mu? Gerçekten nasıl denk geldiniz bu olaya? Sorularla dolu bir topic merakta bırakmayın yahu bizi
Bilinçli bir şekilde aratılmadığını burdan da anlayabilirsiniz arkadaşlar evet korkunç ötesi ama yapabileceğimiz bi durum yok kendisi öğrensin
İzah etmeye çalışınca aslında çok kolaymışÇok teşekkür ederim açıklaman için ben izah edemedim aynende dediğin gibi oldu
Söylememe kararı verdikYani linki atsanız kadına fake hesaptan?
Evet tamda böyle olacakUzak durun!
Pişman olursunuz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?