Kızımla eltimin kızı arasında 1 yaş var.onun temiz kiyafetlerini ayiriyordum eltim bana versene bunları dedi, çok şaşırdım.Bir görümce olsaydim erkek kiz farketmez ben de takımımı vermeyi teklif edebilirdim bunda art niyet yok
İnsanlar bebeklerinin temiz kiyafetlerini dahi es dost akrabalara vermeyi uygun buluyor .
Başlığı gorunce bir an daha ciddi seyler var zannettim
Hamilelik hassasiyetinize veriyorum .
Boş verin gitsin
Herkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?