Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

Bir görümce olsaydim erkek kiz farketmez ben de takımımı vermeyi teklif edebilirdim bunda art niyet yok
İnsanlar bebeklerinin temiz kiyafetlerini dahi es dost akrabalara vermeyi uygun buluyor .
Başlığı gorunce bir an daha ciddi seyler var zannettim
Hamilelik hassasiyetinize veriyorum .
Boş verin gitsin

biz görümcenizi tanımadığımız için sadece bunu okuyubnca ortada kötü birşey göremiyoruz isim konusu dışında sanırım bebek odasını zaten belli bir yaşa kadar kullanacağınız için boşa masraf etmeyin diye düşünüp altınıda şakasına söylemiş olabilir. ama git ben burda sigara iççem diyip kendi gitmemesi garip tabi. isim konusuna gelince keşke ikinci çocuk sözünü etmeseydin. olunca ben koycaktım diye sorun çıkmasın şimdi? allah analı babalı büyütsün ayrıca hayırlı olsun şimdiden.

Siz gorumcenizin yanında isim mevzusunu hiç açmayın. Acmaya calisirlarsa da konuyu dağıtın. Sonuc olarak ismi siz koyacaksınız. Onlarin soyledigi ismi seveeniz bile kabul etmeyeceksiniz. Çünkü kinlesmissiniz.
Bu arada isim olarak tavsiyem : Akif

Ne var bunda hepimiz kardesimizin kuzenimizin eskileriyle büyüdük.

Hamilelik etkisiyle abartıyorsunuz bence, ya da abartmanıza hamileliği bahane ediyorsunuz.

Kendinize yoktan yere stres edinip bebegi de strese sokmayın.

Oğlan kıskanilacak sey de değil ayrıca. Yatıp kalkıp dua ediyorum ben insallah sağlıklı ve hayırlı kız evladım olur diye.

Ay başlığa çok güldüm. Ama vallahi doğursaydin bırakmazdın. Şımarıklığı gözüne görünmezdi.....

Konu için değil ama başlık için bir şey söylemek istiyorum. Ana sayfada bu başlığı okudukça aklıma şu geliyor. Mecazen söylemişsiniz orası kesin de size göre görümceniz cami avlusuna bırakılacak kadar fena olabilir ama insan doğurduğu yavrusunun ilerde hayırsız olacağını bilebilir mi? ya da bilse bile bırakabilir mi cami avlusuna. Bir anne adayına yakışmış mı şimdi bu cümle.

cnm bence haklısın senin çoçugun senin kararın yanı isminide sen koycan odasını da sen yapcan hamilesin diye biraz daha alıngan ve hassas olabiliyor insan ama haklısın bu konuda bence sen duymamaya ve önemsememeye calış moralini bozma strese girme allah korusun bebişe bişiy olabilir bende stresten düşük tehlikem olmuştu cok şükür uc ay önce doğum yaptım. allah yardımcın olsun

Kızımla eltimin kızı arasında 1 yaş var.onun temiz kiyafetlerini ayiriyordum eltim bana versene bunları dedi, çok şaşırdım.

Burada öyle insanlar okuyorum ki eltim yanlış anlar diye teklif dahi edememistim.

Bizler anormaliz galiba:)

eski eşyasını sana verecek kadar küstah
görümcede hakiki görümce kendini bir şey sanmış çocuk doğurunca oysaki laf sokmadan güzel güzel oturup sohbet edilebilmelidir gerilmeden bunu becermek zor olmasa gerek ama insan olmak şart tabi

Böyle konuları okuyunca hep aynı şeyi düşünüyorum. Bizim türk kadınları konuşma yeteneğine sahip değil mi acaba?Gerçi kocalarına gereken cevabı verirler çoğu zaman ama konu kv,gorumce ve elti olduğu zaman konuşmayıp sadece tavır yapmakla yetiniyorlar.
Yahu verin cevabınızı..korkmayın illaki tartışmaya gerek yok istediğiniz her cevabı kibar bir üslupla gayet guzel verebilirsiniz.Ama yapmıyorsunuz sonra içinizde birikiyor sonra burda böyle atarli giderli başlıklar altında konu açıyorsunuz..))

Haklısınız. Ilk bebeğinizin ismini koymak babası ve sizin hakkınız. Ama başlığınız çok itici geldi bana..

açtığınız başlıktan çok daha vahim bir durum bekledim açıkçası ama okuduğumda başlığınızı konunuza uygun bulmadım. sonuç olarak görümcenizin sizi öldüresi yok bu başlığı haketmek için. ne kadar kötü olursa olsun o da bir anne kuzusu evladı günahtır merhamet edin.

Bence takilmis size odayida teklif etmis isterseniz alirsiniz istemezseniz almazsiniz karar sizin sonucta.ismini tabiki siz koymalisiniz fikir verebilirler karari siz verirsiniz.

Konuya gore baslik hic hak olmamis.Hayirlisiyla saglikla bir dogurun insallah sonra bir bakin bakalim evlat oyle kolay birakiliyor mu cami avlusuna anlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…