- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Abiye nasıl kol kısımlarını mi kapatmak istiyorsunuz şal yerine bolero giyebilirsiniz.Kızlar merhaba, 10gün sonra görümcemin düğünü var.kıyafetim hazırdı abiye uzun dekoltesi yok sayılır..
Fakat 2 gün önce eşimin dayısı vefat etti..düğün iptal olamıyor.yurt dışından şehir dışından gelecek olanların bileti aylar öncesinden alınmış..
Düğünde önce mevlüt sonra müzik olucaktı..Fakat şimdi sadece mevlüt okunacak..kına zaten iptal oldu..
Derdim şu ki ben bu kıyafetin üzerine şal alacaktım mevlüt süresince takıp sonra oynamaya devam..
Mevlütlü düğüne bu kıyafet uyar mı uymaz mı ne almalıyım masraf da yapmak istemiyorum..sıradan birisi olsa bu kadar dert etmem ama görümce akrabalar falan kara kara düşünüyorum..mevlütlü yakın akraba düğününde ne giyilir hiç gitmedim allah rızası için bi yardımcı olun
Cevap yazdığımız yerde ifadeler var gülümse ifadesi onun yanında resim yeri var.Nası koyucam bilmiyorum ki
Canım foto koy elbise sana yardımcı olalımKızlar merhaba, 10gün sonra görümcemin düğünü var.kıyafetim hazırdı abiye uzun dekoltesi yok sayılır..
Fakat 2 gün önce eşimin dayısı vefat etti..düğün iptal olamıyor.yurt dışından şehir dışından gelecek olanların bileti aylar öncesinden alınmış..
Düğünde önce mevlüt sonra müzik olucaktı..Fakat şimdi sadece mevlüt okunacak..kına zaten iptal oldu..
Derdim şu ki ben bu kıyafetin üzerine şal alacaktım mevlüt süresince takıp sonra oynamaya devam..
Mevlütlü düğüne bu kıyafet uyar mı uymaz mı ne almalıyım masraf da yapmak istemiyorum..sıradan birisi olsa bu kadar dert etmem ama görümce akrabalar falan kara kara düşünüyorum..mevlütlü yakın akraba düğününde ne giyilir hiç gitmedim allah rızası için bi yardımcı olun
Kızlar merhaba, 10gün sonra görümcemin düğünü var.kıyafetim hazırdı abiye uzun dekoltesi yok sayılır..
Mevlüt olacakmis sade.ya öyle abartılı süslü püslü bişeyse evet göze batar dekoltesi yokmuş zaten bide benim bildiğim düğün ya mevlütlü olur yada çalgılı ikisi bi arada nasıl oluyo anlamadım tövbe esteğfurullah önce allah alah sonra yallah yallah mı diyecektiniz
yok cenneze olmasaymış önce mevlüt sonra çalgılı olacakmış aniden cenazeleri olduğu için planlar değişmiş benim bildiğim öyleMevlüt olacakmis sade.
Fotograf koydum bi bakabilir misinizAbiye nasıl kol kısımlarını mi kapatmak istiyorsunuz şal yerine bolero giyebilirsiniz.
bence bi bolero cepken işini görür seninKızlar öylesine cekilmiş bu fotoğraflar kusura bakmayın biraz kötü
Mevlide abiye çok fazla kaçarKızlar merhaba, 10gün sonra görümcemin düğünü var.kıyafetim hazırdı abiye uzun dekoltesi yok sayılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?