Görümcemin düğünü

Hayalimdekiben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
262
161
53
34
Kızlar merhaba, 10gün sonra görümcemin düğünü var.kıyafetim hazırdı abiye uzun dekoltesi yok sayılır..
Fakat 2 gün önce eşimin dayısı vefat etti..düğün iptal olamıyor.yurt dışından şehir dışından gelecek olanların bileti aylar öncesinden alınmış..

Düğünde önce mevlüt sonra müzik olucaktı..Fakat şimdi sadece mevlüt okunacak..kına zaten iptal oldu..

Derdim şu ki ben bu kıyafetin üzerine şal alacaktım mevlüt süresince takıp sonra oynamaya devam..

Mevlütlü düğüne bu kıyafet uyar mı uymaz mı ne almalıyım masraf da yapmak istemiyorum..sıradan birisi olsa bu kadar dert etmem ama görümce akrabalar falan kara kara düşünüyorum..mevlütlü yakın akraba düğününde ne giyilir hiç gitmedim allah rızası için bi yardımcı olun

Aa ben hayatımda ilk defa mevlüt düğünü diye bi şey duydum. Çok şaşırdım ya. Gelin gelinlik giyiyorsa siz de abiye giyebilirsiniz bence olmaz mı? Cenaze olduğunda benin kuzenim sadece beyaz bir takım giydi. Nikahı oldu, biz de ona uygun giyindik. Ama görümce gelinlik giyiyorsa bence sıkıntı olmamalı

Abiye nasıl kol kısımlarını mi kapatmak istiyorsunuz şal yerine bolero giyebilirsiniz.

Ben de kuzenimin mevlütlü düğününde uzun abiye giydim, normalde elbise kolsuzdu ama ben tülden kol taktırdım o gün için, gayet de güzel olmuştu.

ya öyle abartılı süslü püslü bişeyse evet göze batar dekoltesi yokmuş zaten bide benim bildiğim düğün ya mevlütlü olur yada çalgılı ikisi bi arada nasıl oluyo anlamadım tövbe esteğfurullah önce allah alah sonra yallah yallah mı diyecektiniz

Canım foto koy elbise sana yardımcı olalım

Mevlütten kalkıp oynamaya devam mı mevlütr hiç katılmasanız daha iyi sanki. Direk oyuna gidin te allahım. Git işte elbisenle. Nolcak?

Mevlüt olacakmis sade.

Ölene Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ama geline de üzüldüm. En mutlu gününü böyle hatırlayacak.
Mevlüt bile olsa üstüne şalla kurtarırsınız bence. Ya da giyecek daha sade bir elbiseniz varsa onu giyin.

Kızlar öylesine cekilmiş bu fotoğraflar kusura bakmayın biraz kötü

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-23-15-07-56.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 594
  • Screenshot_2016-03-23-15-06-38.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 539
Mevlide abiye çok fazla kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…