Görümcemin düğünü

Açığım kıyafetim de hazırdı Abiye fotoğrafını koydum buraya ama olur mu olmaz mı nası yaparım bilmiyorum
Fotoyu gördüm kıyafet hoş bence üstüne bi dirsek kol bolero giy tamamdır ya da güzel bi şal at sırtına

Mevlüte bu şekilde gidilmez bence.
En azından bulunduğum yerde hiç rastlamadım abiyeyle mevlüte gidene.
Ben mevlütlü ve müzikli ikisi bi arada düğüne git ti m hem akraba değildi hem de cenaze durumu yoktu elbisemi giymiştim şık şık kafama şalımı aldım bitince de çıkarıp oynama faslı başlıyordu ama bu durum çok başka

bence elbise ceketle falan giymeye uygun değil, sırtındaki detaylar tamamen kapanacak, bir anlamı kalmayacak, yazık olacak elbiseye, ben olsam bunu böylece dolaba kaldırır başka bir yakınımın düğününde giyerdim (yani elbiseyi giyilmiş moduna sokmazdım)
mevlütlü evlilik törenine bir kere gittim, ben siyah pantolon etek takım giymiştim, normal klasik işe giydiğim bişeydi. diğer davetliler de çoğunlukla etek ceket falan giymişti abiye giyen yoktu.

Tabi sonrasında düğün olacaksa bir nevi kabul edilebilir ama bu şekildeyse hoş olmaz diye düşünüyorum.
Burada abiye giyilmemesinin nedeni de mevlüt yapanlar sadece mevlüt yapar düğün yapanlar da sadece düğün.
İkisi arka arkaya olmadığından abiye giyilmez mevlütte.

En mantıklısı takım elbise dimi pantolon ceket saks mavisi falan bilekte biten pantolon..akraba olmasa dert etmicem ama sonucta görümce işte

Bu elbise mevlüde olmaz gibi ya. Daha klasiğe yakın birşey seçebilirsiniz.

Bi de bizim ve karsı tarafın aileler de kuzenler yengeler falan da kapalı çoğunlukla.. Ayy ben napıcam ya dert oldu valla bundan sonra hiçbişi için acele etmicem son dakkaya bırakırım ölüm var kalım var sonuçta ders oldu

Yeni gördüm
Bence uygun değil
Ama siz bilirsiniz
Ben evden siyah birşeyler seçerdim
Sadece Kur'an okutulan bir düğün değil, yas ta söz konusu çünkü
Canım bu kıyafeti başka düğüne saklasan sade bi kıyafet de giyebilirsin
Aldığım yere gidicem umarım sırttaki kumaşı bulabiliriz dua et nolur başka da renk olmaz ki buna

En mantıklısı takım elbise dimi pantolon ceket saks mavisi falan bilekte biten pantolon..akraba olmasa dert etmicem ama sonucta görümce işte

evet şimdi mevlütte bu elbise garip kaçacak, eğer sonrasında bir de düğün olsaydı eyvallah ama sadece okuma olacağı için bu elbise çok fazla, hem de orda öylece üstünde ceketle oturmak için elbiseyi giymeyin, sonra başka düğünde giyersiniz. eşimin tarafında çok oluyor mevlütle evlilik ben biri hariç katılmadım ama o katıldığım birinde ve diğerlerinin de resimlerinden gördüğüm, gelinin kardeşi falan da dahil hep sade klasik şeyler giyiyorlar.

Çok tesekkür ederim canım benim anlaşılan bi takım alıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…