- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Sorma ya düşün düşün 2 gündür başım ağrıdı görümcem düğününü öyle hatırlicak kına olmicak bi taraf gelmicek offcok kötüÖlene Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ama geline de üzüldüm. En mutlu gününü böyle hatırlayacak.
Mevlüt bile olsa üstüne şalla kurtarırsınız bence. Ya da giyecek daha sade bir elbiseniz varsa onu giyin.
Sabah konuştuk görümcemle getir bakalım diyo da vakit yok sonra ne ara alıcam ben kıyafet kol ekletsem o da olmaz normal bi kumaş değil altın rengi kısmı işlemeli falan nerden bulacaklar aynısınıAnladım. Bence en doğrusu KV'den ya da görümceden fikir almak olur.
Onlar OK verdikten sonra kimseye laf söylemek düşmez zaten.
Kuzeniminde öyle olmuştu bende abiyemin üzerine kürk giymiştim
bütün mevlüt boyunca kürtle banu alkan gibi oturdum yerimde ne yapayım
Bi de o var oturcam sadece ya bana kalsa takım alırım ceket pantolon şık bişi ama zaten cok açıldık maddi yönden offgiyilmez bence bu elbise.
bi de düğün mevlutlu ya. elbise giysen ne giymesen ne.
Aldığım yere sorsam bi de 3 ay önce aldım ben bunu Daha görümcem gelinlik bile bakmıyoken şansa bak..nerden bulucambence o sırttaki tül ve kumaş herneyse onu bulmanız mümkünse o şekilde kol diktirin
İstanbulda iseniz eminönünde envaye çeşit kumaşçı var, yada semtinizdeki kumaşçılara bir bakınAldığım yere sorsam bi de 3 ay önce aldım ben bunu Daha görümcem gelinlik bile bakmıyoken şansa bak..nerden bulucam
Yok dekolte sadece sırtta var göğüs ve Bel astarlı kapatıldı..Ama yine de olmaz mevlütte kol açık kürk giysem ne renk giycem bu renkleri nerden bulucam kürk genelde siyah oluyo krem oluyo..Bu kıyafette 2 renk var zaten ki bunlar sarı ve yeşil, üstüne 3. Renk koyulmaz. Gördüğüm kadarıyla göğüs dekolteside var biraz transparan şekilde. Sigaret pantolonlu güzel bir pantolon-ceket takım çok daha yerinde ve hoş olur. Saçlarınız da sarı. Siyah veya saks çok güzel olur. İçine de çok şık bir bluz. Altına incecik topuklu bir ayakkabı. Miss:)
Antalya dayım canım düğün de bursadaİstanbulda iseniz eminönünde envaye çeşit kumaşçı var, yada semtinizdeki kumaşçılara bir bakın
bence kol dikilerek kurtarılabilir,bir kumaşı bulmayı deneyin düğün üstü yazık okadar masraf.Şimdi adam akıllı bir takımada abiye kadar para vereceksinizYok dekolte sadece sırtta var göğüs ve Bel astarlı kapatıldı..Ama yine de olmaz mevlütte kol açık kürk giysem ne renk giycem bu renkleri nerden bulucam kürk genelde siyah oluyo krem oluyo..
İşte ben de onun hayalini kuruyorum saks mavisi takım en mantıklısı o dediğiniz gi bi kombin süper olurdu..yani kurtaramadık dimi bu elbiseyi
Kapalı mı açık mısın ona göre kombin fikriİşte kara kara düşünüyorum napıcam diye
Açığım kıyafetim de hazırdı Abiye fotoğrafını koydum buraya ama olur mu olmaz mı nası yaparım bilmiyorumKapalı mı açık mısın ona göre kombin fikri
Malesef canım cok tesekkür ederim yardımın içinbence kol dikilerek kurtarılabilir,bir kumaşı bulmayı deneyin düğün üstü yazık okadar masraf.Şimdi adam akıllı bir takımada abiye kadar para vereceksiniz
Kızlar öylesine cekilmiş bu fotoğraflar kusura bakmayın biraz kötü
Diyorum 5 ay sonrasına ertelense bile oynama olmaz zaten kimse gelmez diyo görümcem en cok da ona üzüldüm zaten içinde kalacak herşeyyazık geline yaa keşke ertelenseydi kızda dilediği gibi düğün yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?