Görümcemin düğünü

Sorma ya düşün düşün 2 gündür başım ağrıdı görümcem düğününü öyle hatırlicak kına olmicak bi taraf gelmicek offcok kötü

giyilmez bence bu elbise.

bi de düğün mevlutlu ya. elbise giysen ne giymesen ne.

Anladım. Bence en doğrusu KV'den ya da görümceden fikir almak olur.

Onlar OK verdikten sonra kimseye laf söylemek düşmez zaten.
Sabah konuştuk görümcemle getir bakalım diyo da vakit yok sonra ne ara alıcam ben kıyafet kol ekletsem o da olmaz normal bi kumaş değil altın rengi kısmı işlemeli falan nerden bulacaklar aynısını

bence o sırttaki tül ve kumaş herneyse onu bulmanız mümkünse o şekilde kol diktirin

Kuzeniminde öyle olmuştu bende abiyemin üzerine kürk giymiştim
bütün mevlüt boyunca kürtle banu alkan gibi oturdum yerimde ne yapayım

iş yerinde kahkahayı patlattım valla

bence giyilebilir güzelmiş elbiseniz görümceniz adına da üzüldüm ayrıca ben olsam banane der düğün yapardım heralde
başınız sağolsun bu arada.

Bu kıyafette 2 renk var zaten ki bunlar sarı ve yeşil, üstüne 3. Renk koyulmaz. Gördüğüm kadarıyla göğüs dekolteside var biraz transparan şekilde. Sigaret pantolonlu güzel bir pantolon-ceket takım çok daha yerinde ve hoş olur. Saçlarınız da sarı. Siyah veya saks çok güzel olur. İçine de çok şık bir bluz. Altına incecik topuklu bir ayakkabı. Miss:)

Yok dekolte sadece sırtta var göğüs ve Bel astarlı kapatıldı..Ama yine de olmaz mevlütte kol açık kürk giysem ne renk giycem bu renkleri nerden bulucam kürk genelde siyah oluyo krem oluyo..
İşte ben de onun hayalini kuruyorum saks mavisi takım en mantıklısı o dediğiniz gi bi kombin süper olurdu..yani kurtaramadık dimi bu elbiseyi

bence kol dikilerek kurtarılabilir,bir kumaşı bulmayı deneyin düğün üstü yazık okadar masraf.Şimdi adam akıllı bir takımada abiye kadar para vereceksiniz

Bence almış olduğun elbise olmaz.

Sonuçta cenaze dolayısıyla yapılan zorunlu bir mevlütlü düğün bu.
Hani bazı insanlar inançları geregi bu şekilde tercih eder
ya, sizde bu şekilde değil.
Yakın bir kaybınız var.
Yas durumu söz konusu.

Onun için dümdüz belden oturan uzun siyah bir elbise
giyersen daha doğru olur.

Çok abartı bişey değilse zaten dekoltesiz olduğu için yine tak şalını otur
Ama payetli mayetli şıkıdım bişeyse olmaz, ayıp kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…