- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
-
Aynen öyle oldu teşekkür ederimyok cenneze olmasaymış önce mevlüt sonra çalgılı olacakmış aniden cenazeleri olduğu için planlar değişmiş benim bildiğim öyle
Bolero giyebilirsiniz yada beyaz gömlek. Siyah kumaş pantolon.Fotograf koydum bi bakabilir misiniz
İşte ben de öyle istemiyorum bi de abiye siyah olsa kürk daha normal durur ama benim abiye de renkliKuzeniminde öyle olmuştu bende abiyemin üzerine kürk giymiştim
bütün mevlüt boyunca kürtle banu alkan gibi oturdum yerimde ne yapayım
Siyah ceket gider.İşte ben de öyle istemiyorum bi de abiye siyah olsa kürk daha normal durur ama benim abiye de renkli
Ceket de olmaz ki yaa acaba saks mavisi falan takım mı alsam pantolon ceket ayy cok masraf yaaMevlütlü düğüne bu kıyafet tuhaf olur bence canım üzerine ceket giymen gerekir
siyah cepken giysen renk o kadar patlak değil bence bide planların sonradan değiştiğini herkes biliyodur zetenİşte ben de öyle istemiyorum bi de abiye siyah olsa kürk daha normal durur ama benim abiye de renkli
Renk cümbüşü olucak yesil altın rengi siyah Siyah ceket gider.
Cepken derken cok cahilim pardon nası bişisiyah cepken giysen renk o kadar patlak değil bence bide planların sonradan değiştiğini herkes biliyodur zeten
mini ceket gibi birşey o sırttaki detayı kapatırCepken derken cok cahilim pardon nası bişi
Kürk gi bi bolerolardan mı acaba bi de nerden bulucam onuBolero giyebilirsiniz yada beyaz gömlek. Siyah kumaş pantolon.
Hmm anladım nerden bulabilirim ki acabamini ceket gibi birşey o sırttaki detayı kapatır
Nasıl dekoltesi yok, bayağa dekolteli bir elbise bu. Üstelik rengi de çok cart. Bence de mevlüte fazla.Kızlar öylesine cekilmiş bu fotoğraflar kusura bakmayın biraz kötü
İşte kara kara düşünüyorum napıcam diyeMevlide abiye çok fazla kaçar
Ön ve Bel dekoltesi kapatıldı icinde astar var sırta gerek görmemiştik belli değil diyeNasıl dekoltesi yok, bayağa dekolteli bir elbise bu. Üstelik rengi de çok cart. Bence de mevlüte fazla.
Dayı da çok yakın akraba.
Sıradan siyah/ beyaz, ya da mat tonlarda bir elbise giyin bence.
Ayy inşallah ya bakmam lazım bi an önceabiyeciler de bulabilirsin rahatlıkla cepkeni zaten rengide kolay olacak senin için
Anladım. Bence en doğrusu KV'den ya da görümceden fikir almak olur.Ön ve Bel dekoltesi kapatıldı icinde astar var sırta gerek görmemiştik belli değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?