ayni ortamda bulunan insanlara ayni sekilde selam verilir.
Bu yazdığınızla ciddi bir ithamda bulunuyorsunuz.Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.
Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.
Abartmayin ya adamin kotu bi niyetini gormedim acikcasi.ne demek benim duyacagim sekilde kotuluyor.birebir size mi kotuluyor yoksa nasi sadece siz duyuyosunuz.ayrica ayni ortamda bulunan herkese ayni sekilde davranilir.birine el uzatip digerine uzatmamak kabalik bence
Herkese aynı tavrı sergileseniz anlaşılır ama böyle bir durumda etraftaki diğer insanları bile o adam hakkında durduk yere şüpheye düşürürsünüzGorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.
Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.
Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.
Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.
Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.
Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?