Gorumcemin esi

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Gorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.

Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.

Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.

Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.

Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.

Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.

Hemen de yaftalamaya meraklısınız ne yani görümcenizin eşi sizden hoşlanıyor mu bunu mu ima ediyorsunuz?hem çok bir araya gelmem diyorsunuz hem yalnız kalınca görümcemi kötülüyor diyorsunuz ne zaman yalnız kalıyorsunuz kii. Kuzenlerle tokalaştınız diye olabilir. Bu kadar da altında birşey aramayın hemen ne kolay böyle şeyleri düşünmek benim kolay kolay aklımın ucundan bile geçmez iki olayda vay bana asılıyor falan filan..

Abartmayin ya adamin kotu bi niyetini gormedim acikcasi.ne demek benim duyacagim sekilde kotuluyor.birebir size mi kotuluyor yoksa nasi sadece siz duyuyosunuz.ayrica ayni ortamda bulunan herkese ayni sekilde davranilir.birine el uzatip digerine uzatmamak kabalik bence

sirf kabalik olsa iyi. konu sahibi tokalasmayi sevgi göstergesi sandi galiba

Herkese aynı tavrı sergileseniz anlaşılır ama böyle bir durumda etraftaki diğer insanları bile o adam hakkında durduk yere şüpheye düşürürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…