Aynen herkes kadına tepki göstermiş ama samimiyet denen birşey vardır....Ayyy birsürü sapık manyak var dünyada kımın ne nıyette oldugunu bılemezsınız. Ama kadın bıseylerı daha ıyı sezebılıyor. Neden kuzenler degılde enıste rahatsız etmıs onu bıde boyle bakın olaya. Bence uzak durun ve tavrınuzı koruyun
Hepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.Abartmayin ya adamin kotu bi niyetini gormedim acikcasi.ne demek benim duyacagim sekilde kotuluyor.birebir size mi kotuluyor yoksa nasi sadece siz duyuyosunuz.ayrica ayni ortamda bulunan herkese ayni sekilde davranilir.birine el uzatip digerine uzatmamak kabalik bence
Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlarBen anlamadım. Herkesle tokalasip onla tokalasmadiniz mi . Yüzüme uzandı demissiniz öperek mi tokalasmak istedi anlamadım.
Neden normal değil bir anlatırmısınız cidden niye?Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar
Anlatamadınız. Konuda "tokalasmak istedi benimle, yüzüne çekti" yazmışsınız. Ki öyle bile olsa adama yakıştırdığınız şeyden utanmadınız mıHepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.
Adabı muaşeret kuralları var
Kadın nasıl merhabalaşmak ya da vedalaşmak isterse erkek ona göre davranır
Kadın el uzatmadan erkek uzatamaz
Kimse sizi zorlayamaz
Mesela
Ben kuzenimle tokalaşır yanaktan öperim
Kuzenimin kocasıyla tokalaşır geçerim
Ortamdaki herkesle aynı selamlaşmak gerekmez öyle bir şey yok
Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar
Aynen öyle , herkes konu sahibine yağdırmış ama kim ister zorla öpülmeyi ? Ben çok rahatsız olurdum asıla asıla öpülmektenMesele adamın da art niyetli olmuş olması değil. Zorla öpmüş olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?