Gorumcemin esi

Ayyy birsürü sapık manyak var dünyada kımın ne nıyette oldugunu bılemezsınız. Ama kadın bıseylerı daha ıyı sezebılıyor. Neden kuzenler degılde enıste rahatsız etmıs onu bıde boyle bakın olaya. Bence uzak durun ve tavrınuzı koruyun

Aynen herkes kadına tepki göstermiş ama samimiyet denen birşey vardır....
Ben herkesle aynı şekilde tokalaşmam yada selamlasmam...
Resmî olduğum biriyle heleki ona göre dikkat ederim...
Konu sahibi mesafenizi koruyun...

Hepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.

Ben anlamadım. Herkesle tokalasip onla tokalasmadiniz mi . Yüzüme uzandı demissiniz öperek mi tokalasmak istedi anlamadım.
Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar

Adabı muaşeret kuralları var

Kadın nasıl merhabalaşmak ya da vedalaşmak isterse erkek ona göre davranır

Kadın el uzatmadan erkek uzatamaz

Kimse sizi zorlayamaz

Mesela
Ben kuzenimle tokalaşır yanaktan öperim
Kuzenimin kocasıyla tokalaşır geçerim

Ortamdaki herkesle aynı selamlaşmak gerekmez öyle bir şey yok

Elini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar
Neden normal değil bir anlatırmısınız cidden niye?
Illa art niyet mi düşünüyor olmali,illa sizde gözü var aman dikkat diye mi düşünelim?
Belki sizi kardeş gibi gördüğü için samimi olmaya çalışıyor bu aklınıza hiç gelmiyor neden acaba?
Medenî insanlar tokolasirda yanaktan opusurde..
Illa "Ayyy bende gözü var"demeye getirmenin manası yok.

Hepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.
Anlatamadınız. Konuda "tokalasmak istedi benimle, yüzüne çekti" yazmışsınız. Ki öyle bile olsa adama yakıştırdığınız şeyden utanmadınız mı

İnsan samimi olduğu kişi ile tokalasır, sarılabilir isterse de.. Samimi olmadığı insanlara elini uzatmak, öpüşmek zorunda mı? Ne demek aynı ortamdaki herkese aynı muamele edilir ?
Adamın niyetini hemen anlamış, kadına da ahlaksız sıfatını yapıştırmissiniz. Nerden bildiniz hemen kalbinin temiz olduğunu adamın? Kuzeniyle tokalastigini görünce o da zorla tokalasmis öpmüş. İstemiyorsa zorla öpmeye hakkı mı var bu andavalin? Kuzeni öptü diye onuda mı öpmek zorunda?

Mesafeni koru ve elini bile uzatma görümcenin eşine.

Zorla tokalasmasi oldukca rahatsiz edici bir durum. Ben olsam beni cekse de meyil etmezdim. Bazi insanlar asiri samimi davranabiliyor.
Bunu yapti diye bana asiliyor demeniz ise oldukca fesat bir dusunce

Nezaket olarak tokalaşınca yapılır yani ayy 2 gün hem de kesin sizde gözü var!! bir de herkesin içinde görümcenizle ilgili konuşuyorsa size duyurmaya çalıştığını nasıl anladınız o duyurmaya çalışmak nasıl oluyor siz öyle algılamak istiyorsunuz çünkü. Kaldı ki görümce başka şehirdeymiş ne kadar biraraya gelebilirsiniz hani elle tutulur birşey yok bunlardan bu çıkarımı yapma çol garip hemen birde görümcenin kocası.Siz baya kendinizi övüyorsunuz adam aşık evet evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…