Insanlarla selamlasma biciminiz sadece sizi ilgilendirir, bize saygi duymak duser. Ama dusunceleriniz cok kirli. Gorumcenizin esi onu ortamda kotuleyerek konusuyorsa bu onun ayibi. Var boyle tipler malesef. Ama bu demek degil ki size is atiyor?! Abimin karisi,benim kocam hakkinda boyle dusunse hasta oldugunu dusunurdum ve boyle bir yenge ile degil kocami gorusturmek kendim de gorusmezdim. Bu kafayi acilen degistirin. Hasta dusuncelerle yasanmaz.
insan ortamda birini gerçekten öpmek istemeyebilir, bunu direk o kişiyi ayırmak olarak düşünmemeli. Bir tanıdığım var mesela, böyle şap şap öper, iğrenç ses de çıkar iki yanaktan da, hiç öpmek istemem kaçınırım.
ama bu adam beni yanaktan öpüyor deyip olayın rengini değiştirmek de çok çirkin elbette.
Gorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.
Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.
Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.
Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.
Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.
Tüm erkekler aşık size aman kaçın yerler sonra sizi. Toplum içinde adam ayırmaya da devam edin. Bi erkekle tokalaşip otekiyle tokalasmayana ben tuhaf gözle bakarım sahsen. Bir de tokalasirken neden yüze uzanılıyor onu anlamadım. Tokalaşmak nedir bildiğinize emin misiniz
Samimiyetinizin olmadığı bir insanı öpmek istemeyebilirsiniz bu çok normal, niye bu kadar ısrarcı olmuş düşünememiş demek ki
Ama ima ettiğiniz şey yanlış anlattıklarınızda böyle birşey yok bence