- 14 Ekim 2016
- 7.136
- 48.135
- 548
Hoş olmamış ama. Diğerlerini öptugunuz için öyle yapmış. Bencr herkesle sadece tokalaşın. Kadınları opebilirsiniz. Bu kadar tedbir yeterli.Hepsine el uzatiyorum. Ama samimi olduklarimin yuzunu opuyorum ekstradan. Ben istemedigim halde gorumcemin esi elimden tutup yuzumu yuzune cekti zorla. Anlatamadim mi ben bunu acaba. Adam zorla yuzumden optu.
Bayram diye belki daha bir samimi selamlasma olsun istemistirElini sıkıyorum zaten. Ama zorla yuzune cekip zorla optu iki gun hem de. Bu normalmis gibi beni suclamis insanlar
Ya kimseyle tokalaşmayın ya da herkesle tokalaşın. Adam sırf tokalaşmak istiyor diye size özel ilgisi olduğunu ima ediyorsunuz, ne kadar saçma bir düşünceye sahip olduğunuzun farkında mısınız acaba? Belli ki dinsel hassasiyetiniz var o yüzden yazıyorum, yaptığınız insanların günahını almak ve büyük saygısızlık ediyorsunuz. Burada anonim insanlarla dedikodusunu döndürmenize hiç girmiyorum bile.
bence bu sefer kadın ıskalamışbiri bana mesafeli duruyorsa hemcinsim de olsa bende oyle dururum. tepki verenler adabi muaseret kurallarina gore kadin elini uzatmadan erkek uzatmaz.
ayip olan nedir ne degildir once bi onu ogrenin.
adam samimi gormus yapmis karsisidaki istemedigini belli etmis neden israr ediyor.
Kadin hisseder ve hissettigi de yuzde 99 cikar
Ben buna katılmıyorum kadın erkek farketmez samimiyet dereceme göre davranırım ortamdaki herkese.ayni ortamda bulunan insanlara ayni sekilde selam verilir.
Gorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.
Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.
Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.
Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.
Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.
Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?