- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Yani..AbesOrtamda öpmek istemediğiniz biri varsa herkesle tokalaşmalıydınız. Ne o öyle seçmece gibi?
Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.QUOTE]
Eger görümcenizi şikayet ediyor gibi tavırları olmasaydı dert etmeyin diyecektim ama....bu adam size asılmaya çalışıyor, uzak durun....
Gorumcemin esiyle merhaba merhaba iliskimiz var. Ayda yilda bir gorusuruz. Iki uc cumle nasilsin diye konusuruz o kadar.
Ben cok samimi olmadigim insanlarin sadece elini sikarim merhaba gorusuruz diye. Gecen esimin kuzenleri gorumcemler filan biraradaydik. Esimin erkek kuzeniyle tokalasiriz. Cok da severim kendi kuzenim gibi.
Gorumcemin esi o gun gordu bunu. Ayrilirken tokalasmak istedi benimle. Uzandi yuzume. Ben uzanmayinca kaldi oyle.
Bugun de bize geldiler sadece gorumcemle esi. Yine uzandi. Yine istedim. Ama zorladi resmen. Cok rahatsiz oldum.
Bir de firsatini bulunca gorumcemden sikayet eder arada laf soyler sadece benim duyacagim sekilde.
Rahatsiz olmakta haksiz miyim sizce. Tavrimi korumali miyim.
Bunu bende istemeden yapiyorum birini öperken diğerinin sadece elini sikiyorum .niye yapıyorum anlamıyorum ama o anlık oluyor ..sonra diğeri üzülmüştür diye uzuliyorum..genelde kuaförde oluyor bu olay.su yazdığını sayfaya büyük puntolarla yazdırıp öyle kuaföre gidesim var.:)ayni ortamda bulunan insanlara ayni sekilde selam verilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?