Gorumcemin esi

Bence kardeşler ve eşleri arasında bunların lafi olmaz sarılıp öpülür bile .bu düşüncelerin bana tuhaf geldi.sana karşı kötü niyeti olduğunu ima ediyorsun .

Ya benim daha bugün başıma geldi ben tokalaşıp şöyle yanaklar dokunmayla dokunmama arası başımı uzatırım hemen herkese.Yakın Arkadaşlar, kuzenler, eşleri vs ( benim için doğru budur)

Mesela dikkat eden erkekler direkt uzanmak üzereyken ben elini kaldırıyor hafifçe tokalaşırken yada hafifçe aşağı yukarı hafifçe elimi sallıyorlar anlayıp kendimi bir adım geriye çekiyorum. Çok zor değil ki kimse yapışıp yanaktan öpemez istenmediği sürece.

Yazmayım dedim yine yazdım :)

Ne var şimdi bunda öyle bir yazmışsın ki okuyan taciz etti sanır

Boş bulunmuştur..Içinde kötülük olmadıgindan da olabilir..
Bize daha somut veriler lazım..Bu çok kayda değer değil

Ortamda öpmek istemediğiniz biri varsa herkesle tokalaşmalıydınız. Ne o öyle seçmece gibi?

yani? esini senin duycgn sekilde kotuluyor seni ille de yanaktan opmeye calisiyor. bu iki veriyle senden hoslandigini falan mi dusunucez sandin? saka misin? boyle art niyetli yaklasmaniz onlardan cok sizin gibilerde bi sorun var gibi hissettiriyor.

bu çok ayıp değil mi? kardeşimin karısı benim kocam için böyle düşünse düşünemiyorum olacakları.

Eşinize ve görümcenize anlatın. Hatta savcılığa suç duyurusunda bulunun ne demek tokalaşmaya çalışmak ya ayıp?!! Uzaklaştırma kararı çıkarttırın. Tüm bunları yaptıktan sonra da oturun ben neden saçma şeylerden işgillenip insanları zan altında bırakıyorum diye bi kendinizi sorgulayın.

Sizin eşsiz güzelliğinizden etkilenmiş olmalı
Dahası Allah bilir görümce de çirkin
pasaklının tekidir!
Siz de üstün ırksınız bir bakışınıza belki koşa koşa size gelecektir!!!
La havle ya!

Bakın ben prensiben erkeklere elimi vermiyorum tesettürlü değilim ama prensibim bu
Girilen bir ortamda onu öpeyim öbürünün elini tutayım ama beriki bana dokunmasın olmaz!

Ben elimi vermem kimse de uzanmaz
Ama ben bir kişiye uzatsam diğerleri de uzatır yani gayri ihtiyari

Bir erkek bir kadınla tokalaşıp yanağını yanağına değdirdiğinde bu; adamın kadına aşık olduğu, cinsel olarak arzuladığı ya da ırzına geçtiği anlamına gelmez. Görgü kurallarına göre; aynı ortamdaki insanlarla aynı şekilde vedalaşılır, bunun kadını erkeği yoktur. Bir kadın diğerlerini yanağından öpüp bir kişiyle sadece tokalaşmayı tercih ediyorsa bu "bu adamdan rahatsız oluyorum, herkes görsün" anlamına gelir. Bu da hoş bir davranış değil.

Insanlarla selamlasma biciminiz sadece sizi ilgilendirir, bize saygi duymak duser. Ama dusunceleriniz cok kirli. Gorumcenizin esi onu ortamda kotuleyerek konusuyorsa bu onun ayibi. Var boyle tipler malesef. Ama bu demek degil ki size is atiyor?! Abimin karisi,benim kocam hakkinda boyle dusunse hasta oldugunu dusunurdum ve boyle bir yenge ile degil kocami gorusturmek kendim de gorusmezdim. Bu kafayi acilen degistirin. Hasta dusuncelerle yasanmaz.

Şöyle bi düşündüm de ben kiminle nasıl tokalaşıyorum diye hatırlamıyorum bile ortamına göre hareket ederim.
Siz uzun zamandır bi kişi üzerinde nasıl tokalaştığınıza takılmışsınız ilginç.
Üzgünüm ama bence farkında olmadan, olmasını düşündüğünüz durumu kendiniz yazıp kendiniz inanıyorsunuz..

Kadınlar hisseder diyorum ..ve tavrını koy..

ayni ortamda bulunan insanlara ayni sekilde selam verilir.
Bunu bende istemeden yapiyorum birini öperken diğerinin sadece elini sikiyorum .niye yapıyorum anlamıyorum ama o anlık oluyor ..sonra diğeri üzülmüştür diye uzuliyorum..genelde kuaförde oluyor bu olay.su yazdığını sayfaya büyük puntolarla yazdırıp öyle kuaföre gidesim var.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…