Görümcemin masrafları

Başınız sağolsun. Belki de bildiğimi düşünmüştür.

Yıllık 10 bin ise özel okul bu. Özelde okumasın madem durum yok. Hem size de yazık. Kendinizi mi gecindireceksiniz onu mu okutacaksiniz.
Hafızlık eğitimini bitirecek ve öğretmen olabilmesi için 1 yıl orda okuması gerekiyormuş.

Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Hafızalığını bitirdikten sonra 1 yıl orda okuması gerekiyormuş öğretmen olabilmesi için. Kv lerle konuşup sormadım. Mecburi mi bilmiyorum. Çünkü bize sormadılar. Eşim 4 bin civarı maaş alıyor.

Ay maşallah oğlunuz o kadar büyük mü ya ..ben daha küçük diye düşünmüştüm ..İnşallah istediği yeri kazanır

Sadecebirisiyim hafızlık eğitimi ne oluyor ? Yani lise mi.universite mi ?univetsiteyse acaba formasyon mu diyeceğim öğretmenlik için ama onu da neredeyse her şehir aciyo ve 2200 filan yıllık .
Yok lise mezunuysa nasıl öğretmen oluyor o zaman yollarımızı curuttuk ona yanarım

Sakın üstlenmeyin siz kendiniz zor durumda kalacaksınız ve madem yapamayacaktınız neden baştan demediniz diyecekler.
Sonradan kötü olacağınıza önceden söyleyin. Siz destek oldukça fazlasını bekliyorlar.
Her şey günden güne pahallanıyor. Hem de kendi çocuklarınız var. 10 bin tl sadece okul. Bir sürü de artı masraflar olacak.
Baştan net anlatın ve size güvenmesinler.

Bence siz konuyu açmayın kayınvalidelere, onlar açarsa yardım edemeyeceğinizi söylersiniz. Ama eşiniz sizden habersiz kabul edecek gibiyse, önceden onunla konuşun ve asla böyle bir yükün altına giremeyeceğinizi söyleyin. Geliriniz bunu karşılamaya yetmez çünkü, çocuklarınızla siz zorluk çekersiniz.

Ilk okurken heralde 10 bin ustu en az maaslari var diyordum 4,5 bin ancak size yeter yaa kaldiki cocuklarnz varmis onlarin gelecegi ne olcak

Camide kuran kursu hocası olacak. Kafam çok dalgın kusura bakmayın yanlış yazmışım

Senelik 10 bin ve diger masraflari odemek için 4 bin maaş çoook az 2 çocuklu bir aile için....

Benim colugum çocuğum yok eşim 4 binden çok daha fazla kazanıyor o parayi vermek bizi etkilemez ama yinede kimseye (sağlık söz konusu degilse) yıllık 10 bin yedirmem. Okuyacaksa okusun devlet okulunda ya da hem çalışsın hem okusun umurumda olmaz.

Eşimin ailesinin de eksiği gedigi hiç bitmez asla herseye koşturmuyorum eşimi.

Asgari ücretin biraz üstü 2250 olur hadi 2500 olsun

Zaten 4 kişi geçinip Kv ye tadilat yaptırıp buzdolabı vs almak lüks değil mi

Görünce ne okuyacak bir de cidden bu parayı isteseniz de veremezsiniz sanki
Yeni olan bi olay değil yıllar içinde yaptıklarımız. 4 5 bin civarı alıyoruz.

Haklısınız. 1 yıl dedikleri için kafam karışıyor. Toplam 10 bin yani. Tabi ekstra masrafta çıkacak, onuda birleşip karşılamamız gerekecek.

Haklısınız. 1 yıl dedikleri için kafam karışıyor. Toplam 10 bin yani. Tabi ekstra masrafta çıkacak, onuda birleşip karşılamamız gerekecek.

1 yıl bile olsa 10bin az para değil kim kime hibe eder bu devirde. Senin de 2 çocuğun var madem yıllık 10 bin verebiliyorsun kendi çocuklarına ayir. Herkes kendi doğurduğuna baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…