Görümcemin masrafları

O eşinizin kuzeni niye size hemen yetiştirmiş. Belki kv hava basmak istemiştir. Ha ben olsam istemezdim. Önce eşler, çocuklar sonra anneler, babalar, kardeşler yoksa ipin ucu kaçar. Boşuna mı çekirdek aile kavramı var. Evet yardımcı olalım ama yakından uzaga dogru bir hiyerarşi dahilinde. Görümcede bu halde ne alış verişi yapacak babasının parası değil abisinin rıskı bu

Büyük ihtimalle haberim var zannetti. Konuşma o şekildeydi çünkü. Bende bozuntuya vermedim.

Önce bi sakin olun. Birinci ağızdan duymadığınız bir talep için celallenmeyin. Önce bi başını sonunu öğrenin. Sonra eşinizle konuşursunuz. İstanbul da ne okuyacak tam anlayamadım ama geri ödemeli devlet bursu diye bi şey var yine geri ödemesiz bir sürü burs mevcut. Ayrıca haftasonu çalışabileceği işler var market stand hostesi gibi... Devlet yurtları var uygun fiyatlı. Yani desteklemeye karar verirseniz ki anlattıklarınızdan öyle bir mecburi tablo çıkıyor. Desteklemek isterseniz en uygun, en makul seçenekleri seçecek. Ama yok diyorsa ben orda yerim, içerim, harcarım ve çalışamam yok şöyle yerde böyle yerde kalamam o zaman özgürce söyleyin fikrinizi: Kusura bakma biz bunu ödeyemeyiz, üzgünüz. Başka çözümler üretmeye çalış. diye
Bir şeyi daha belirtmek isterim tabi. Öğrenci okutmak hayırlı bir iş özellikle de akrabanız ise daha güzel. Makul bir orta yol bulun derim.

Zaten elimizden geleni yapıyoruz onlar için. Gereken illaki yapılır. Ama benim kızdığım nokta bu kadar yüksek bi tutarı bize sorma gereğinde bulunmadan bize yıkmaları.
Buarada doğru bilgi. Kv in ağzından duyup benimde haberim olduğunu düşünerek söyledi.

4 5 bin civarı alıyoruz. Bilmiyorum valla nasıl yapıyoruz, bi şekilde hallediyoruz:)
Mecbur kalmadıkça eşya kıyafet almam, bide çok gezmeyiz.

Yıllik onbine ilkokul bile yok ki .Ne okuyacak .Okulu çık en asgari 2 bin ayda yiyecek .Hic masrafi olmasa da .Maaşın hepsini gonderin yine tutmaz hesap .

O eğitimi neden kendi memleketinde almıyor. Kabul etmemekte çok haklısınız. Hele ki şu zamanda iktisatlı olmak önemli. Eşinizin maaşını bir yere başlamasını sağlayın kredi falan çekip borç ödeyin. Yoksa kazancınız haybeden gidecek..

Kaynananız görümcenize oğluna güvenip mi yapmış
Tamam okuyana yardım edilir ama özel okulun bilmem kaç binlik taksidini karşılayamam kimsenin
Parası yoksa bir sene daha çalışıp devlete gitsin

Hafızlık eğitimini bitirecek ve kuran kursu hocası olacak. Yurtta.
Ne kadar saçma siz yapmak zorunda değilsiniz ki!
Maşallah böyle şeyleri iyi biliyorlar ama sizin hakkiniza girdiklerini düşünemiyorlar mı da hafızlık diye tutturmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…