- Konu Sahibi Sadecebirisiyim
-
Başınız sağolsun. Belki de bildiğimi düşünmüştür.
Büyük ihtimalle haberim var zannetti. Konuşma o şekildeydi çünkü. Bende bozuntuya vermedim.O eşinizin kuzeni niye size hemen yetiştirmiş. Belki kv hava basmak istemiştir. Ha ben olsam istemezdim. Önce eşler, çocuklar sonra anneler, babalar, kardeşler yoksa ipin ucu kaçar. Boşuna mı çekirdek aile kavramı var. Evet yardımcı olalım ama yakından uzaga dogru bir hiyerarşi dahilinde. Görümcede bu halde ne alış verişi yapacak babasının parası değil abisinin rıskı bu
Zaten elimizden geleni yapıyoruz onlar için. Gereken illaki yapılır. Ama benim kızdığım nokta bu kadar yüksek bi tutarı bize sorma gereğinde bulunmadan bize yıkmaları.Önce bi sakin olun. Birinci ağızdan duymadığınız bir talep için celallenmeyin. Önce bi başını sonunu öğrenin. Sonra eşinizle konuşursunuz. İstanbul da ne okuyacak tam anlayamadım ama geri ödemeli devlet bursu diye bi şey var yine geri ödemesiz bir sürü burs mevcut. Ayrıca haftasonu çalışabileceği işler var market stand hostesi gibi... Devlet yurtları var uygun fiyatlı. Yani desteklemeye karar verirseniz ki anlattıklarınızdan öyle bir mecburi tablo çıkıyor. Desteklemek isterseniz en uygun, en makul seçenekleri seçecek. Ama yok diyorsa ben orda yerim, içerim, harcarım ve çalışamam yok şöyle yerde böyle yerde kalamam o zaman özgürce söyleyin fikrinizi: Kusura bakma biz bunu ödeyemeyiz, üzgünüz. Başka çözümler üretmeye çalış. diye
Bir şeyi daha belirtmek isterim tabi. Öğrenci okutmak hayırlı bir iş özellikle de akrabanız ise daha güzel. Makul bir orta yol bulun derim.
4 5 bin civarı alıyoruz. Bilmiyorum valla nasıl yapıyoruz, bi şekilde hallediyoruz:)Şaşırdım kaldım.
Eşim asgari ücretin 3 katından biraz daha fazla maaş aldığı halde ay sonunu neredeyse zor getiriyoruz.
Çocuğum özel okulda da değil üstelik.
Sahi nasıl basariyorsunuz der misiniz ?
Ay hatırlatmayın ya bi de o beklentileri varİlerde düğünü de size kilitleyecekler gibi
Yok artik ciddi misinizAy hatırlatmayın ya bi de o beklentileri var
Malesef ciddiyimYok artik ciddi misiniz
Fazla abartı olmuş eğer boyle düşünceleri varsaa
Yatılı yurtta kalacak.Yıllik onbine ilkokul bile yok ki .Ne okuyacak .Okulu çık en asgari 2 bin ayda yiyecek .Hic masrafi olmasa da .Maaşın hepsini gonderin yine tutmaz hesap .
Tmm da bu onbin nedir .Okulmu yurtmu .Ne okuyor òzel üni ise zaten onbine mümkün deģil.Yatılı yurtta kalacak.
Hafızlık eğitimini bitirecek ve kuran kursu hocası olacak. Yurtta.Tmm da bu onbin nedir .Okulmu yurtmu .Ne okuyor òzel üni ise zaten onbine mümkün deģil.
Hafızlık eğitimi 10 bin mi olmuşHafızlık eğitimini bitirecek ve kuran kursu hocası olacak. Yurtta.
Ne kadar saçma siz yapmak zorunda değilsiniz ki!Hafızlık eğitimini bitirecek ve kuran kursu hocası olacak. Yurtta.
İşte onu da ben yapamam ki. Çocuklarımı düşünüyorum.Eşiniz onun babasi degil .Masraflarinizi artırın .Yiyin icin gezin harcayın baari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?