- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Banada sanki büyücü gibi geliyorlarBeni de ya. Bir gotikler bir de beyaz tene rasta yaptıranlar... hem çok kasıntı geliyor hem de kokuyor gibi geliyorlar hep (konu sahibi için söylemiyorum benim gördüklerim için, üstünüze alınmayın :)
yani soğuk duruyormuşum sinirli bilmiyorum ben de işte :)Ama cevrenizdende korkuyorum onla konusmaya gibi bişey gelmiş size öyle demişsiniz
Kendine guvenerek auranı guclendirebilirsin.. senin gözün arkadaslarinda degil,sende olmaliBelki de aura yoktur bende
hahahaha artık öyle değil o eski tarzgotik tarz ne diye açtım baktım yaaa
tövbestagfurullahhh
haklısınız elimden geleni yapacağım :) hem bu duygu beni çok rahatsız ediyorKendine guvenerek auranı guclendirebilirsin.. senin gözün arkadaslarinda degil,sende olmali
Bu zararsiz kiskancliklar malesef potansiyelini köreltir...at onlari bir kenara ve gozunu kendinden ayirma
gotiklik biraz ortaçağ arabeski gibi geliyor güzelim insanlara. Death metal dinleyebilirsin ben de çok severek dinlerim metal müzik ama tarz olarak üstüme oturtamam onu mesela. Farklı tarzlar deneyin bir arkadaş yazmış benden önce tayt bol tişört diye farklı tarz deyince allı pullu mini elbiseler gelmesin aklına farklı kombinler yaparsın. tayt bol tişört tayt crop top oduncu gömlek falan. bunların yakışmayacağı vücut tipi yok hem rahat hissedersin kendini hem tarz.inanin elimde değil dinledigim müzikler ve inandığım hayat beni böyle bir kız olmaya sürükledi. Ama artık depresif müzikler yerine daha eğlenceli müzikler dinlemeye başladım
İşte bunlar hep gotikten :)yani soğuk duruyormuşum sinirli bilmiyorum ben de işte :)
çok iyi anladım :) arkadaslarim daha feminen giyinen kızlar ben daha çocuk kalıyorum yanlarındaDekolte giymiyorsan o iş ıh ıh . Yani erkeklerin bakışına maruz kalamazsın dekolteden kastım daha feminen kadınsı.. Anlatabildim umsrım
doğru haklısınız :)İşte bunlar hep gotikten :)
Kalırsın :)Dekolte giymiyorsan o iş ıh ıh . Yani erkeklerin bakışına maruz kalamazsın dekolteden kastım daha feminen kadınsı.. Anlatabildim umsrım
özelden atabilirim :)1 tane foto atsana acayip merak ettim seni
Bana da ...aurani görcemözelden atabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?