Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
özelden ne soruyorsunuz ki isim vermeden nasıl şikayet edilir diye mi
bırakın o zaman biz şikayetimizi yapalım sizin adınız olmaz işte
bu neyin paniği Allah aşkına

Size özelden cevap verdim. İsminiz görünsün istemiyorsanız Kızılay’ı arayıp yada mail atın. Komple şubeyi inceler kamere kayıtlarına giren çıkan evraklara bakarlar.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? Nedir yani illa onların içinde bulunma sevdası? En fazla eşinizle ayrılırsınız değer mi bu haksızlığa susmaya. Namaz bir kıstas değil, onu karıştırmayın kılıyor diye yapmaz diye birşey yok.

Bir de organizeler yani? Kesinlikle şikayet edilmeli. Konu sahibinin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Biz nasıl şikayet edebiliriz? Varsa şikayette bulunan ben de destek olmak isterim.

O zaman Kazen e bu insanların bilgilerini verin ihbarı o yapsın

Arkadaşım direkt Cimer e yaz isimsiz ihbar olarak. Tabi ki tc no giriyorsun ama ismin açıklanmıyor. Ben de bir akrabamı Cimer e şikayet ettim idari para cezası kesildi ismim de açıklanmadı.
Bu arada Kızılay a kurban bağışı yapmıştım bir daha hayatta yapmam. Giysilerimi de Kızılay kutusuna değil gider belediyenin yardım kutusuna atarım hiç olmazsa gavur İzmirin belediyesi kul hakkına girmez.

Bizde ramazanda kızılaya fitre yardımı falan yapıyoruz güven duyuyoruz sonuç da
Onu direkt Kızılay’ın doğrudan kendisine yaptığımız için çalınacağını yada böyle insanların el uzatanileceğini sanmıyorum. Hepsi kayıtlı oluyor. Ama böyle yapılan gıda ve kıyafet yardımlarından artık bende şüphe duyuyorum.

kp ve kv gönüllü çalan sanırım
birgun kendilerinden cikar onlardan cikmazsa belkide sizden cikacak 7gobek oteye kadqr yolu var yani hepinize sebep oluyorlar yerinizde olsam sikayet eder bu olaya daha fazla şahit olup susmazdim
millet yokluktan acliktan colugunu cocugunu zehirliyor siyanurle bunlar neyin kafasini yasiyorlar terbiyesizler burunlarindan gelsin insallah

İsimsiz şikayet edebileceğimi söylemişsiniz. Hemen yapıyorum ama lütfen daha fazla mesaj yazmayın, söz veriyorum ki yapıcam yapınca da burada paylaşıcam. Gelişmeleri daha sonra bildirecem. Benim korktuğum konu bunlar kendini aklar ben ortada yalancı çıkarım ispatlayamam korkusu. Lütfen daha fazla üretmeyelim konuya.

Bebe kiyafetini 50-60 yasindaki insanlara neden hediye ediyor kizilay? Neden etsin? Kp niz 30lu yaslarda mi? Ne diyorlar yani alin bunları eşe dosta dağıtın mi? Ya da bebeginiz olursa kullansin mi diyorlar? İhtiyaç sahiplerini kizilay kendisi bulmuyor mu? İhtiyaç sahibi yoksa biz 1. dunya ulkesi mi olduk geceden sabaha? Kafamda deli sorular....

Kıyafetleri gidip alın kapıdan. Elinizdeki en büyük delili onlara vermişsiniz. O kıyafetler bile yeter bu konuya.

Madem aranız bozuk, bi daha benim evime veya kendi evine Kızılay’dan bişey getirdiğini görürsem Kızılay’a bildiririm de bence. Hem getirdiklerini kabul etmiş olmazsın hem de belki hatalarını anlarlar da gerçek hak sahiplerinin hakkı daha fazl gaspedilmez

Ben size kendi adimi soyadimi yazayim ozelden,sizi bu kisi sikayet etmis dersiniz. Ay bir de bunlardan mi korkacaksiniz? İsterlerse evi basiniza yiksinlar,su asamada onemli olan bu mu yani?

Yazıklar olsun, bu şekilde hakka girenlerin dünya da ahiret de burnundsn gelsin. Özene bezene yıkayıp ütüleyip paketliyordum. Sıfır bebek elbiseleri alıp koyduğum oluyordu. Şu an öyle sinirliyim ki.. Böyle sansarlar için değil, gerçekten yardıma ihtitacı olanlar için yapılıyor o yardımlar. Bu tarz iğrençlikleri görüp de görmezden gelene de helal etmiyorum hakkımı.

Şikayetinizi yapın. Gizli tutulur kimliğiniz merak etmeyin.

Gerekirse bizlerden birinin adını verin, ben seve seve üstlenirim.

Degil mi , dünya üzerinde hic bir zaman olmayan şeyler üzerine iftira atılmamıştır bu kadın neden atsın sahi .
İyi de bu kadın tüm kızılaya giden yardımların akıbeti bu demiyor ki, kendi gördüğünü söylüyor. Sen ise çalıştığın yerin kendi gördüğün kısmının güvenilirliğinden yola çıkarak genellemede bulunuyorsun. Senin iddianın çürütülebilirliği daha yüksek. O gördüğü münferit olayı anlatıyor, sen görmediğin kısım hakkında gördüğünden yola çöküp genelleme yapıyorsun. Sorgulayabilirler kötü bişey değil, hatta belki kurumlar için en iyi şey. Herkes senin kafada olsa, hiçbir kuruma laf söyleyemez hale geliriz ki bu da kötü niyetli insanların önünü açar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…