- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Queenkingg
-
özelden ne soruyorsunuz ki isim vermeden nasıl şikayet edilir diye miŞurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam
Size özelden cevap verdim. İsminiz görünsün istemiyorsanız Kızılay’ı arayıp yada mail atın. Komple şubeyi inceler kamere kayıtlarına giren çıkan evraklara bakarlar.Şurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam
Neden bu kadar korkuyorsunuz? Nedir yani illa onların içinde bulunma sevdası? En fazla eşinizle ayrılırsınız değer mi bu haksızlığa susmaya. Namaz bir kıstas değil, onu karıştırmayın kılıyor diye yapmaz diye birşey yok.Şurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam
Bir de organizeler yani? Kesinlikle şikayet edilmeli. Konu sahibinin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Biz nasıl şikayet edebiliriz? Varsa şikayette bulunan ben de destek olmak isterim.Haklısınız. Su an bir şeyler yapmaya calısıyorum merak etmeyin. Yalan söylediğimi idda edenlerde var tarihimi vs gizledim diye konuşanda iftira diyende. Bu isanlarjn getirdikleri ürünler bahsettiğim markadan kolilerce gelen ürünler, kendimce korkularım var , ben olduğumu öğrendiğim an gelip bana saldıracaklar, onlardan korkmuyırum ama nolur ban da hak verin, evimde bir gram huzur bırakmadı zaten bu insanlar. Bu senepten artık bu kadar çekingenim. Ya beni yalancı çıkartırlarsa koekusu var çünkü öyle nöyle değil allah kuran üstüne yeminler ediyorlar ve aynı ırtamda bulundukları insanlarda zaten aynı şeyi yapıyor.
Haklısınız. Su an bir şeyler yapmaya calısıyorum merak etmeyin. Yalan söylediğimi idda edenlerde var tarihimi vs gizledim diye konuşanda iftira diyende. Bu isanlarjn getirdikleri ürünler bahsettiğim markadan kolilerce gelen ürünler, kendimce korkularım var , ben olduğumu öğrendiğim an gelip bana saldıracaklar, onlardan korkmuyırum ama nolur ban da hak verin, evimde bir gram huzur bırakmadı zaten bu insanlar. Bu senepten artık bu kadar çekingenim. Ya beni yalancı çıkartırlarsa koekusu var çünkü öyle nöyle değil allah kuran üstüne yeminler ediyorlar ve aynı ırtamda bulundukları insanlarda zaten aynı şeyi yapıyor.
Onu direkt Kızılay’ın doğrudan kendisine yaptığımız için çalınacağını yada böyle insanların el uzatanileceğini sanmıyorum. Hepsi kayıtlı oluyor. Ama böyle yapılan gıda ve kıyafet yardımlarından artık bende şüphe duyuyorum.Bizde ramazanda kızılaya fitre yardımı falan yapıyoruz güven duyuyoruz sonuç da
Bebe kiyafetini 50-60 yasindaki insanlara neden hediye ediyor kizilay? Neden etsin? Kp niz 30lu yaslarda mi? Ne diyorlar yani alin bunları eşe dosta dağıtın mi? Ya da bebeginiz olursa kullansin mi diyorlar? İhtiyaç sahiplerini kizilay kendisi bulmuyor mu? İhtiyaç sahibi yoksa biz 1. dunya ulkesi mi olduk geceden sabaha? Kafamda deli sorular....Lütfen daha fazla hakkıma girmeyin. Yanlızca kendim için değil, diğer gelinin burnundan getirecekler, bi çok kişinin huzurunu kaçıracaklar bunu bildiğim için bir şey yapmamıştım, belki de durumun bu kadae ciddi olduğunu bilmiyordum, yaşım veya cesaretsizliğimden sustum belki de ama bana dokunmasından modundan değil kesinlikle. Yeminler edip bunları bize hediye veriyorlar diyorlardı.
Kıyafetleri gidip alın kapıdan. Elinizdeki en büyük delili onlara vermişsiniz. O kıyafetler bile yeter bu konuya.İsimsiz şikayet edebileceğimi söylemişsiniz. Hemen yapıyorum ama lütfen daha fazla mesaj yazmayın, söz veriyorum ki yapıcam yapınca da burada paylaşıcam. Gelişmeleri daha sonra bildirecem. Benim korktuğum konu bunlar kendini aklar ben ortada yalancı çıkarım ispatlayamam korkusu. Lütfen daha fazla üretmeyelim konuya.
Madem aranız bozuk, bi daha benim evime veya kendi evine Kızılay’dan bişey getirdiğini görürsem Kızılay’a bildiririm de bence. Hem getirdiklerini kabul etmiş olmazsın hem de belki hatalarını anlarlar da gerçek hak sahiplerinin hakkı daha fazl gaspedilmezKv,kp kişisiyle bende eşimde asla görüşmüyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı örtüyorum ne halleri varsa görsünler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor çoğu kez tartışıyor gördüğü yerde soruyor. Hala altlı üstlüyüz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden çıkmamız biraz zor o yüzden bu şekilde idare ediyoruz.
Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi
- kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kaç dk sonra kapı çaldı ,eşim açtı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam içeri atıp gitti. Uzamasın diye geri götürmedim o an en azından ihtiyaç sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Huylarını çok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha önveki konularımda da var yapıştımı çıkmayan herkesle düşman , adete yürüyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek çırpıda söyleyebiliyor.
Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim içim içimi yiyor, götürüp kapılarının önüne koyasım var,çünkü queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım götürüp ayakkabılığın üstüne bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda küçük cocugu olan kimse yok öyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım için size danışmak istedim.
Ben size kendi adimi soyadimi yazayim ozelden,sizi bu kisi sikayet etmis dersiniz. Ay bir de bunlardan mi korkacaksiniz? İsterlerse evi basiniza yiksinlar,su asamada onemli olan bu mu yani?Şurda şikayet edebilmek için kendimi paralıyorum, kaç kişiye özelden yazdım bir allahın kulu cevap vermez mi. Bütün formlarda benden isim soy isim istiyor, eyvallah yazıyım ama bu insanlarla baş edemem ben , hemen alt katımdalar, benim ismimi sanımı vermeden yapmam lazım bunu ama bunu da yapamıyorum. Herkes bir şey söylemiş siz göz yummuşsunuz falan diyr ama ben zaten bu insanları nir yıldır görmem. Ondan önce gerçekten dediklerine inanıyordum. Kavurma fazlaydı dagıttık çürümesin diye kalanını getirdik. Elbiseler etiketli, bize hedşye saldılar. Aenin hamile oldugunu duymuşlar arabayı hediye ettiler, hiç birini kabul etmedik ama sözde beş rekat namaz kılıyorlardı gözümde bende hiç bu yönünden düşünmemişrim. E şimdi aynı üründen üç tane demekki heşsye değil oturup seçmişler yalan söylğyorlar dedim. Poşeti az önce gidip kapılarına sessizce bıraktım ama hemen bunun üzerine adımı verecek veya vermeyerek şikayet edersem cıkı kavga etmeye gelecekler, . Bu insanlar benim paikolojimi alt üst eden insanlar daha ağır şeyler yaşayacam korkusu.. bir allahın kulu yardımcı olmuyor ki ben şikayetimi bildirip hurda paylaşsam
İyi de bu kadın tüm kızılaya giden yardımların akıbeti bu demiyor ki, kendi gördüğünü söylüyor. Sen ise çalıştığın yerin kendi gördüğün kısmının güvenilirliğinden yola çıkarak genellemede bulunuyorsun. Senin iddianın çürütülebilirliği daha yüksek. O gördüğü münferit olayı anlatıyor, sen görmediğin kısım hakkında gördüğünden yola çöküp genelleme yapıyorsun. Sorgulayabilirler kötü bişey değil, hatta belki kurumlar için en iyi şey. Herkes senin kafada olsa, hiçbir kuruma laf söyleyemez hale geliriz ki bu da kötü niyetli insanların önünü açarDegil mi , dünya üzerinde hic bir zaman olmayan şeyler üzerine iftira atılmamıştır bu kadın neden atsın sahi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?