konu sahibinin neden lens takmak istemediğini çok merak ettim :) bende numaralı lens kullanıyorum astigmatlı lenste kullanıyorum yıllardır hemde kullanmadığım renk kalmadı hiç bi sorun yaşamıyorum :)
bence doktoruna danış sana uygun bi lens al düğünden önce bi kaç gün alıştır kendini düğün günüde takarsın sonra at istersen takmak zorunda değilsin:)) karar senin tabiki.....
gözlük çıkarmak yok
lens kullanmakta yok
ben sadece nasıl bir gözlük alabilirim onu soruyorum arkadaşlar model ve renk önerirseniz memnun olurum.
yanii. Fikre acik degil ama, konu basligiyla celiskiye dusuyor. Orayi anlamadim bende. Illa gozluk takacaksan, burdan fikir alacagina bir gozlukcuye gideceksin!
gözlük çıkarmak yok
lens kullanmakta yok
ben sadece nasıl bir gözlük alabilirim onu soruyorum arkadaşlar model ve renk önerirseniz memnun olurum.
oldu baska?
vallahi garip insanlariz... bisey dersin o yok bu yok en iyi onerilir neden anlatilmadan direk yok hayir olmaz..
e o zaman kendin dusun..
konu basligini gozluklu gelin olur mu yazmissin onun yerine gozlugumu cikarmam, kes takmam gelin olcam ne yapayim yazaydin..
siinir hastasi olacagiz degilmi bu sitede
sanirim...
yahu ben hic boyle bi insan degildim de garip garip insanlar garip garip dusunceler olaylar konular yorumlar.. aklim al-a-miyor.
o zaman direk desinki arkadas(!) ben gozluklu gelin olucam.. hatta demesin bunun icin konu acmaya da gerek yok.. soru soruyor sozde cevap gelince yok kesin takicam falan...
asabiyet yapiyo bende bazen bazi konular
yapmayin arkadaslar ya o dugun sadece 1 gun hayatinizin sadece 1 gunu ordada gozluk takmasak birsey gelmez basimiza yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?