gözlüklü gelin olur mu?

yanii. Fikre acik degil ama, konu basligiyla celiskiye dusuyor. Orayi anlamadim bende. Illa gozluk takacaksan, burdan fikir alacagina bir gozlukcuye gideceksin!

bende lens taktım nikahımda çok uzun sürdü takıp çıkartması ama bi günlük denicen.. düğünümde de ikisinide takmadım ooohh kimseyi görmeden tüm kurtlarımı döktüm
5senedir de düzenli numaralı lens kullanıyorum

Benim kuzenin mezuniyeti için sadece 1 günlüğüne lens takmıştı o da önyargılıydı ama ilerde resimlere bakıp pişman olmak da var sonuçta...

gözlük çıkarmak yok
lens kullanmakta yok
ben sadece nasıl bir gözlük alabilirim onu soruyorum arkadaşlar model ve renk önerirseniz memnun olurum.

gercekten tuhafima gitti cunku ilk defa gelin ve gozluk kelimesini yanyana okudum ve biran hayal ettim de cok kotu bir goruntu olustu
bence gozluklu gelin olmamali yaa bana cok tuhaf geldi
yine son karar senin
cook merar ettim niye illaki gozluk olacak ???

yanii. Fikre acik degil ama, konu basligiyla celiskiye dusuyor. Orayi anlamadim bende. Illa gozluk takacaksan, burdan fikir alacagina bir gozlukcuye gideceksin!

evet gözlükten nefret eden biri olarak söylüyorum hiç bi gözlük güzel değildir heleki bi gelinde aslaaaaa :) zaten kişiye özel lensi getiriyorlar deniyorsun gözüne uygun olanı gözün kabul edip etmediğini ne var bunda anlamadım :)))

Gözlüklü gelin hiç görmedim ama neden olmasın.Benim fikrim çerçevesiz sade,şık bir gözlük olmasından yana olurdu.Kullanımı zor mudur bilmiyorum ama göz makyajınızı çok kapatmaz en azından saç modelinide gözlük ve yüz yapınıza göre seçerseniz hoş durabilir.Gözlüğü düğünde takacaksanızda bence en azından fotoğraf çekinirken çıkarın gözlüğünüzü fotoğraftan sonra tekrar takarsınız.

yapmayin arkadaslar ya o dugun sadece 1 gun hayatinizin sadece 1 gunu ordada gozluk takmasak birsey gelmez basimiza yaa

gözlük çıkarmak yok
lens kullanmakta yok
ben sadece nasıl bir gözlük alabilirim onu soruyorum arkadaşlar model ve renk önerirseniz memnun olurum.

oldu baska?

vallahi garip insanlariz... bisey dersin o yok bu yok en iyi olan onerilir neden anlatilmadan direk yok hayir olmaz..

e o zaman kendin dusun..

konu basligini gozluklu gelin olur mu yazmissin onun yerine gozlugumu cikarmam, lens takmam gelin olcam ne yapayim yazaydin..

Son düzenleme:

siinir hastasi olacagiz degilmi bu sitede

siinir hastasi olacagiz degilmi bu sitede

sanirim...

yahu ben hic boyle bi insan degildim de garip garip insanlar garip garip dusunceler olaylar konular yorumlar.. aklim al-a-miyor.

o zaman direk desinki arkadas(!) ben gozluklu gelin olucam.. hatta demesin bunun icin konu acmaya da gerek yok.. soru soruyor sozde cevap gelince yok kesin takicam falan...

asabiyet yapiyo bende bazen bazi konular

bencede canım konu açmak yerine int ten bakcaktı gelinlikle gidicek gözlük modellerine :)) zaman kaybı kesinlikle ! :))

yapmayin arkadaslar ya o dugun sadece 1 gun hayatinizin sadece 1 gunu ordada gozluk takmasak birsey gelmez basimiza yaa

ben gözlüğü çıkarınca bakışlarım garipleşiyor,gözlük kullananlarda genelde öyle oluyor.gözlüğü çıkarınca fotoğraflarda şaşı gibi gözükebilir

gözlüklü gelin olur tabi neden olmasın da ,
lens gibi bir çözüm varken, makyajını falan kapatmamalı gözlük..
3-5 saatliğine de mi lens takamıyorsun.?.
lazerle çizdirmeyi denedin mi?

bence beyaz bir gozluk alabilirsin gelinlige uyar
mutluluklar dilerim

kendinle çeliştin be arkadaşım.... gözlüklü gelin olurmu olmazmı tartışılır

fakat bence olmaz

yani ne şekil gözlük takarsan tak olmaz herşeyden önce makyajının bi önemi kalmayacak.lens takmıyosandan ince çerçevesiz bi gözlük kullanacan en oluru bu:26:

şu konuya bile olumsuz yorum yapan konu sahibine çıkışan var,belli ki bir hassasiyeti var gözünde,ben de gözlük gelinliğe yakışmaz dedim ama kendisi lens kullanamıycam demiş...
demek ki bir sorun var.kullanamıyor lens. belki lens kullanmamasını gerektiren bir göz hastalığı var arkadaşın,belki gözlüğü çıkarınca gözleri kayıyor,nerden bileceksiniz ki?
hemen bir asabiyet,oldu başka?yok sinir hastası ederler falan...ne acaip şeyler bunlar ya.gerçekten bu site toplumun aynası ya.nasıl tahammülsüz insanlar olduk ya.

Gözlüklü gelin mi
böeğğ
yaw millet uzayda fink atıyor bunlar gözlüklü gelin diyor yok daha neler lens tak arkadaşım, nesini kullanamıyosun ki anlamıyorum gözüne takıyosun duruyoru o ellemiyosun ki gözünü bidaha
ben lens kullanamıyorum diyeneleri anlayamıyorum, nesini kullanamıyosun arkadaşım ?
ha takamıyorum dersen takabilen birinden yardım alırsın olur biter,
rezil etme düğününüde fotoğraflarınıda ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…