Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Nerden anladın :/ kız da bakıyor eşime ? Deliricem gerçekten

Ben size hak verdim. Benim esim de iste suan mesela. Etrafinda bir suru kadin var. Onlara bakti mi, bakacak mi derken yemeden icmeden kesildim yaneee. Salya sumuk agliyorum evde :) az once nasilsin diye aradi kimseye bakma kafani sagdan sola cevirme diye tembihledim ama sinirim gecmiyor. Esimi alip uzay boslugunda yasamak gibi hayallerim var.

Daha bu kadar yeni olan evlilikte güven sorunu?
Siz Kıskanıp tepki gosterdikce is cikmaza girer emin olun. Tepkisiz kalin bi süre. Bakalim tepki ne olacak.
Not: kimse kimsenin yuvasini yikamaz.kisi istemediği sürece.

Kadın aranıyor olabilir, bundan size ne?
‘Eşiniz’ aranmayacak, mesele bu aslında.
Çok doğru peki napsam lazım lütfen. BENİ LİNÇ ETMEYŞN EMPATİ YAPIN. Sizin eşinize biri sulansa ne yapardınız tek suçlu eşim degil

Kıskandığını belli etmen kötü olmuş.hedef göstermişsin bundan sonra kim olursa olsun bunu yapma.artık kızmayı bırak,eşin gelince özür dilerim,saçmaladım.elin kızınında günahını almayım yazık de.önemsersen o da önemsemeye başlar.ama işin zor bugün o kadın yarın diğeri .

Azınıza sağlık ama kıZ da eşimi görünce saçını savurup gülüyor
O onun terbiyesizliği birde biz komşu görmüyoruz tanımıyoruz ya.. Adam göz atmasa kur yapacak adamı nerden bulacak? Evlilikte akti veren erkek ve kadındır .

Çok doğru peki napsam lazım lütfen. BENİ LİNÇ ETMEYŞN EMPATİ YAPIN. Sizin eşinize biri sulansa ne yapardınız tek suçlu eşim degil
Benim eşime kadın değil, erkek sulandı hatta öptü yani
Komik bir anı olarak anlatırız genelde.
Bir kadın bunu yapmış olsaydı, eşimin tavrına göre durumu değerlendirirdim.
Karşılık veriyorsa suçlu eşimdir, başka bir kadının aranması, göz koyması vs değildir.

Bana da bir sürü insan bakıyor olabilir, ben bakmadığım için haberim yok, anlatabildim mi?
Eşinizin de haberi olmamalıydı.

Aynı ben yemin ederim

Yahu yapacak olan yapar siz buna engel olamazsınız bu kız gider başka bir kız gelir.

Ayrıca antalya turizm yeridir ve orada giyim biraz daha rahattır
Kızın hemen yollu olduğunu nerden anladınız ?
Kıskanç olduğunuz için kiz ne yaparsa yapsın gözünüze batar

Bsn eşimi o kız konusunda uyardım kavga bile ettim ama arabasına bakıyormuş güya . Yürüdü yürüdü Kıza baktı , kızda da suç yok bakar tabiki ama eşim ona prim verdi

Belki de kız 'yollu' değildir de eşiniz 'zampara'dır

A Arya_Stark01 koş kız fake de Bu şerefi sana devrediyorum.

Hahaha, etiketlendigimi gördügümde dedim "heralde beni "bosaan" demem için çagiriyor"

Ancak bu konuda ikiside olur bence.

Konu sahibi önce bosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Ondan sonra böyle fake fake konular açma beaaa. Bize ille "millet uzaya gidiyor, baska insanlarin ograstigina bak" dedirtmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…