Gözü dışarda eşim ve yuva yıkan genç komşu

Hiçbirinizin kocasında suç yok zaten, varsa yoksa hemcinslerimiz .

Aklıma ne geldi, halamın kocasının almanya'dan amcasının kızı geldi. Halam kadını kıskandığı için öyle sinir krizleri geçirdi ki gözümle görmesem inanmam şok olmuştum... Halbuki ortada hiçbişşi yok kız sadece özgür bir ülkede büyüdüğü için halama göre giyim tarzı daha modern diyelim ve kız çok güzeldi... Hiç durup da bi düşünmedi kocama güvenemiyorum ondan krizlere giriyorum kızın suçu yok. Hep karşı taraf 0....yahu dünyada 4 milyar kadın var hepsi mi o... Sizin kocanız güvenilmez sorun bu başka kadınlar değil of.

Kesinlikle eşinizin karakteri bozuk o konuda şüphe yok ama bence bekar istediği gibi hareket edebilir denen kadinlar icin ise edep ve karakter orada başlıyor.
Bekar bir hanimefendinin karakteri bozuk değilse zaten evli bir adam ona kur yapsa da yesil ışık yaksada karşılık vermemeli karakteri bozuksa veriyor sonrada tek suç bende mi ye dönüyor is.

Feminenligi kadin haklarını falan yanlis yorumluyoruz bence yurtdisinda yaşıyorum burasi Müslüman bir ülke olmamasına rağmen bu sekilde değerlendiriliyor kadinlar birbirlerinin partnerlerine bakmamalı bakılıyorsa onlara da bu sekilde tabirler kullanılıyor.

Konu sahibi devam ederse bu sekilde önce esimin sonra da evli olduğumuzu bile bile kur yapmaya devam eden hanimefendinin haddini unutulmaz şekilde bildirirdim.

Hıhı evet kız yollu, aslında eşiniz namus timsali bir beyefendi ama işte kız baktığı için napsın haklı olarak bakıverdi kıza.

Püüü yazıklar olsun bu arada kıza , sütten çıkmış ak kaşık adama bakıp bakıp ayarttı, ben böyle rezalet görmedim.

Bi anlayan çıktı beni. Siz olsanız ne yapardınız aklıma bişey gelmiyor

Çok doğru peki napsam lazım lütfen. BENİ LİNÇ ETMEYŞN EMPATİ YAPIN. Sizin eşinize biri sulansa ne yapardınız tek suçlu eşim degil
Yahu sulanan kız değil ki kocanız, habire bakıp bakıp duruyormuş şaka mısınız siz?

Adamın karısını değil de o fiziği on numara komşu kızı rolünü oynasaydın daha çok ekşın alırdın olmamış bu

Sizin gibi insanlar kocaya laf edemeyip boşanacak cesareti olmadığından diğer tarafa yollu diyor.
Kıza takan kocanız,kızın birşey yaptığı yok. Ne terbiyesizsiniz ya.
O zaman neden eşimin arkasından arkadaşıyla sessiz şekilde konuşuyor gülüyor neden

O zaman neden eşimin arkasından arkadaşıyla sessiz şekilde konuşuyor gülüyor neden
Siz kadına taktığınız için her hareketini "eşime yapıyor" olarak algılıyorsunuz. Kocanız mükemmel zengin ya da çok mu yakışıklı? Ne yapsın millet 40 yaşındaki kocanızı.

Benimki 50 yasında hala sulanan oluyor alenen, markette poposunu avuçlayan bike oldu. Gözümün önünde otobüste kikirdeyip elini tutmaya çalısan da bunu yapanlarda koca kadınlar. Hiç bozmam kendımı he esımde oyle ahım sahım bir adam değil. Hep derim ona, bak giderin var çok yakısıklısın benım bir metre uzağıma kadar bu çerçevede, uzaga gidince sanmaki kasın gözüne bakıyorlar, uyarmadı deme sen kaybedersin ben tombik üç cocuk anasıyım öyle bakımlıda değilim nerden geliyor bu özgüven peki,çünkü kendimi seviyorum ve erkeksizde yasarım hamdolsun, eşimi seviyorum ama vazgeçilmez olduğunu hissettirmem asla. Bu arada gercekten cok kıskancımdır gözümden anlarsın eşimde bildiği için tırsar bu durumdan, o taciz eden hatunlara acıkca yuzugu gösterip evliyim iş çıkmaz diye çıkıstıgını gördüm. Yav genc kız ise evlide olsa biri tarafından beğenildiği için gururu oksanmıstır kikşrder. Ama eşin Adam olup, ona göre hareket edecek. Sen yakısıklı diye herkese bakıyomusun, hoş bişeymi yani. Önce elindeki adamı terbiye etmen lazım ömür boyu tasma takacak halin yok ya.

Hey maşallah ne kocalar var yarebbim. Benimkine kimse bakmıyor bakıyorlarsa da haberim yok

Çok doğru yazmışsınız nasıl sabrediyorsunuz peki bu duruma ? Ben ona vazgeçilmez olduğunu çok hissettirdim çünkü hep kıskandım

Aynısını siz yapsanız karsı taraf degıl siz "yollu" olurdunuz. Sonucta sadakat sözü verip tek eşli kalmaya yemin eden sizsiniz. Yani "yollu" olan eşiniz. Kız sırf 10 NUMARA fizige sahip diye konfor alanınızı rekabete sokuyorsa bu onun aşifte, yollu oldugu anlamına gelmez, bu sızın eşinize hiç güvenmediğniz ve eşinizin zamparanın önde gideni oldugu anlamına gelir. Böyle de hayat gecer mi cok zor.

Poposunu avuclayan mı ?

İyi de ortada kadın hakları ile ilgili bir durum yok yolda bir çok kadın kur yapabilir herkese mi had bildireceksiniz? Bu arada bence benim kocam da yakışıklı niye kimse kur yapmıyor? Kırk yaşındaki adamı genç kız niye bakıyor.Önüne baksa ancelina coliiii gelse görmez Bu arada kadınları salın artık bütün kadınlar kocalarımıza kur yapmıyor. Benim kocam bir kadınla bakışıyorsa o onun ahlaksızlığı hesabını ona keserim.

Evli bi adama bakamaz ama bu normal mi sizce . Senin eşine baksa evli olduğunu bile bile ne hisseder din
Eşimde hala iş var demek ki diye düşünürüm :) eşim yüz vermiosa sevinirim bile bu duruma. Mesele eşin işte. Adama zerrece guvenemiosun sorun bu. Ama adamdaki kaşıntıyı hissediosun demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…