- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
evet bende sıkıldım ama yapacak bişe yok
burayı bırakmak istemiyorum
umarım topiğimiz eski haline döner.
kızlar zati topu topu kaç kişiyiz hepimiz aynı anda burda olamayız belki ama en azından birileri sürekli yazarsa birbirimize muhabbet uzamış olur birbirimize destek vermiş oluruz
ama giren kimse yok deyip çıkarsa hiçbişey yazmazsa olmaz iş tabi bu benim fikrim ben sabah ilk iş buraya bakıyorum kızım uyurken mesela bugün öğlen birden önce kimse gelmedi yada geldide yorum yapmadı bilmiyorum
merhaba kızlar
bugun spordan önce nesfit yedim ama çok az. spora da ayaklarımı sürüyerek gittim resmen.
kahvaltıda: 1 tane yumurta haşladım, 3 dl tam buğday ekm., peynir, zeytin, maydanoz, salça, çeri domates ve 4 küçük dilim suda pişmiş sucuk.
ara: greyfurt, kivi.
öğlen: 6 domates soslu köfte, 1 dl tam buğdy ekm.
yemekten sonra da 1 avuç kadar çikolatalı nesfit yedim sütsüz. tatlı istedi cnm nerden aklıma geldyse..
akşam: çorba ve nohut yemeği.
**spora gittim.
**su: 1.5 lt içmişimdir sanırım. ama gece dha fazla içiyorum genelde.
**yeşil çay: sabah içtim, gece de içicem.
paniğe düşmeyelim bence
burdan aldığımız desteği başka hiçbi yerden alamıycamıza göre dönüp dolaşıp gelceemiz yer burasııı
kızlar zati topu topu kaç kişiyiz hepimiz aynı anda burda olamayız belki ama en azından birileri sürekli yazarsa birbirimize muhabbet uzamış olur birbirimize destek vermiş oluruz
ama giren kimse yok deyip çıkarsa hiçbişey yazmazsa olmaz iş tabi bu benim fikrim ben sabah ilk iş buraya bakıyorum kızım uyurken mesela bugün öğlen birden önce kimse gelmedi yada geldide yorum yapmadı bilmiyorum
evet yaa bende giremiyorum yaa ütün motivasyonum düştüü 800 900 grm felan geri almışım sanki geri72 olmuşum gibi geliyoo kendimi öyle şiş hissediyorumki patlıcam resmennkilo verme topiğimi ynalızlar topiğimi burası huuuuuuuuuuuuuuuu hani motivasyon hani destek nerde nerde bu millet şikayetçiyim hakim beeey:99::99::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
ben bırakmadım girememin sebeplerini bildirmiştim kızlar 3 5 gün daha gündüzlewri giremem akşamları 11den sonra giriyorum menülerime yorum yapılmıyor amaa siz bari bırakmayınn lily yok cyy yok bende akşamları giriyorum dizler bari idare edinevet herkes bıraktı topiği anlamsız oldu
ahh canım benim okadar dikkatlisinki 1 dönercikden hiç bişi olmaz zaten akşam yemek yemiyormuşsun dengelemeiş olursun sporunuda yapıyorsun hemmmmerhabalar fistiklar
sabah 8de evden ciktim daha yeni geldim, bi yoruldumm bi yoruldummmm
sabah kölndeki türk konsolosluguna gittik annemin pasaportunu uzatmaya.
8de ciktik 9da geldik kölne ama park yeri sorunu var orda yarim saat park yeri aradik
sonra icerde baya beklettiler, cok yavas calisiyorlar acayip sinir oldum zaten
11.30 gibi ciktik ordan, annem türk marketine ugradi. sonra kücük kardesim tutturdu ben aciktim diye bide döner yemeye gittik
az gezdik ondan sonra dogru eve, daha yeni geldim.
diyet bugün bozuldu ama artik bisey yemem zaten tikabasa tokum.
aksam üstü bi portakal yerim günü öyle kapatirim
sporumu mutlaka yapmam lazim döneri eritmek icin
yarin yine güzelce baslarim.
bu arada bu topik niye böyle bos kaliyor anlamiyorum, nerdesiniz hepiniz? yani beyaz bulut, pembisim, deniz ve ben sürekli burdayiz zaten ama digerlerine sesleniyorum NERDESINIZZZZZZZZZZZ.
motivem yavas yavas gider ona göre böyle yapmayin pleaseeeee
kızzz fıstıkk nie öğlen bişi yemediinn vallahi çok sağlıksız gidiyorsun haberin olsnnnMerhaba kızlar...
Sabah normal kahvaltım
Öğle yok
akşamı az önce yedik
Mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk ( içine annem havuş ve patates de atmış 5-6 küp onlardan da yedim)
birkaç tane de balık
salata
bugün misafir var yatıya havuş tatlısı da yaptım yerim herhalde...
Hepinizi öpüyorum...
kız ben bi gevşedim bi gevşedim nasıl toplıcam bilmiyorumhakkaten kızlar niye artık uğramıyorsunuz buraya ya
tekbaşıma yazıp okumaktan sıkıldım artık
herkezde bir gevşeme var sanırım
ama burayıda ihmal etmeyin böyle olmuyor ben girmeye çaloşıyorum ama
malum elektirik olmayınca modemde çalışmıyor eanca bu saatlerde girebiliyorum
menü güzel spor güzel su güzel çaylar güzell sende güzelsin be aanaaaammm hele 70 e düşmüşsün bayıldım sanaa bana yetiştin oldun tatlımmmmerhaba kızlar
bugun spordan önce nesfit yedim ama çok az. spora da ayaklarımı sürüyerek gittim resmen.
kahvaltıda: 1 tane yumurta haşladım, 3 dl tam buğday ekm., peynir, zeytin, maydanoz, salça, çeri domates ve 4 küçük dilim suda pişmiş sucuk.
yemekten sonra da 1 avuç kadar çikolatalı nesfit yedim sütsüz. tatlı istedi cnm nerden aklıma geldyse..
**spora gittim.
bugünkü menüm
sabah
iki dilim kepek ekmek
1 kk peynir,4 zeytin,1 yumurta,1 çay kaşığı pekmez.
1 bardak çay
ara
1 mandalina, 1 parça çikolata (tam tamına okey taşı büyüklüğündeydi )
öğlen
4 kaşık pazı kavurma ve 4 kaşık yoğurt (pazıyı az yağlı ve az tuzlu yaptım),3 çatal yağsız saozsuz makarna)
akşam
4 kaşık pazı ,biraz yoğurt ve 1 biber dolması
birazdan portakal suyu sıkacam
1 bardakta ondan içerim
ve bu akşamı kapatırım
merhaba kızlar
**spora gittim.
bizde de bi dijital tartı var. yerini değiştirince 3 kg fazla gösteriyoklasik basküllle tartılıyorum ben o yuzden
hiiiiih ben yaziyorm yaziyorum ama kimse beni takmiyor, küstüm
ben söylemeyi unuttum sahi size.
cumayı bekleyemedim tartıldım ben70 çıkıyorum bi kaç gündür. regl şişkinliği indi iyice demek ki..
15 kg kaldı allahım sen yardım et
bugünkü menüm
sabah
iki dilim kepek ekmek
1 kk peynir,4 zeytin,1 yumurta,1 çay kaşığı pekmez.
1 bardak çay
ara
1 mandalina, 1 parça çikolata (tam tamına okey taşı büyüklüğündeydi )
öğlen
4 kaşık pazı kavurma ve 4 kaşık yoğurt (pazıyı az yağlı ve az tuzlu yaptım),3 çatal yağsız saozsuz makarna)
akşam
4 kaşık pazı ,biraz yoğurt ve 1 biber dolması
birazdan portakal suyu sıkacam
1 bardakta ondan içerim
ve bu akşamı kapatırım
neyse menümü yazayım ben sonra kuzuyu yıkıcam sonrada hürremi izlicem
sabah bir kayısılı aktivya bir yumurta ve bir kaşık undan yapılmış omlet bir tatlı kaşığı dut pekmezi şekersiz çay
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna 5yk taze fasulye yarım bardak kakaolu süt ama nesguik değil kızım için yapmıştım sütün içine kakao koydum bir çay kaşığıda bal ekledim fazla yapmışım yarım bardak bana kaldı
ara bir elmayı dilimledim üzerine tarçın ekledim yedim bir çay bardağı kadarda süt içtim
akşam pırasa yemeği 2 dilim ekmek salata
su 2 litre
bir bardak yeşil çay
spor henüz yok biraz yürüdüm sadece
buarada su ve yeşil yada biberiye çayı yatana kadar içiyorum ben haberiniz olsun ekmeğide diyete başkadığımdan bu yana yani 20 kasımdan buyana ya tam buğday yada çavdar alıyorum
eve beyaz ekmek girmiyor hatıtlamıyorum biri beyaz ekmek mi yiyorsun demişti galiba sanırsam zannedersem
buarada ben kendimi baya zayıflamış hissediyorum pantolunumun biri rahat oluyor ama bu kilodan değil spordan bence
henüz 5 kilo verdim dışardanda belli olmuyor ama ben çok rahatladım bunu anladım yürümem hızlandı resmen daha rahat merdiven çıkıyorum
inşallah cuma günüde tartı yüzümü güldürür
menümüde yazayım bariii dün yazmamıştım.D
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
patatesli yumurta
az şekerli türkkahvesi
yarım kase erişteli çorba(1 kepçe)
4 yk pırasa
yarım dilim tahıllı ekmek
3 yk yoğurt
1 avuçiçi leblebi
derisz yağsız tavuk ızgara biraz fazla kaçtısayısını bilmiyorm
salata
1 bardak fanta
1 salatalık
spor yok yeşilçay yok su 1buçuk lt
kızlar yarından itibaren dikkat etcem söz veriyorum okadar yoruluyorum ve ayakta koşuşturmakdan belim ağrıyo inanın spor yapcak gücüm kalmıyo ondan dolayı yapamıyorum ama yarından itibaren 2 mil lesliede olsa yapacağım söz söz söz ve suyumu yeşil çayımıda düzenli içeceğim yediklerimede dikkat edeceğim yoksa ben aldım başımı gidiyorumm(((((
kızlar bu yazdığıma herkesden cevap bekliyorm
şimdi biz sağlıklı spor yaparak zayıflıyoruz genelde verdiğimiz kiloların yağdan gittiğine eminim hani yağdan verilen kiloların geri alımı yavaş oluyordu ben aburcubur yemiyorum tatlı pasta börek yemiyorum sadece yediğim yemeği az bişe arttırdım neden hemen 800 900 grm geri aldım daha 1 hafta bile olmadıı sporu bıraktım 3gündür yapmyorm bukadarmı çabuk alınır yaaa anlamadım neden böyle oldu sizce menülerimi gördünüz aburcubur yok fazla
kızlar bu yazdığıma herkesden cevap bekliyorm
şimdi biz sağlıklı spor yaparak zayıflıyoruz genelde verdiğimiz kiloların yağdan gittiğine eminim hani yağdan verilen kiloların geri alımı yavaş oluyordu ben aburcubur yemiyorum tatlı pasta börek yemiyorum sadece yediğim yemeği az bişe arttırdım neden hemen 800 900 grm geri aldım daha 1 hafta bile olmadıı sporu bıraktım 3gündür yapmyorm bukadarmı çabuk alınır yaaa anlamadım neden böyle oldu sizce menülerimi gördünüz aburcubur yok fazla
Dün menümü yazamadım kızlar misafir vardı şimdi yazıyım
Life form çayım
Sabah 09.30: Kepek ekmeğine beyazpeynirli tost
Ara:1 tane hurma
Life Form çayım
Öğle 13.00: Kış çorbası(içinde bissürü sebze vardı çorba deilde sebze yemeği gibiydi),5yk Orman kebabı(Kızartılmamış fırında yapılmış sordum),4yk Közde patlıcan biber (Domates soslu)
Ara: 1portakal
Akşam: 1 Lahmacun(annemler yoktu yemekte yoktu bizde yapmaya üşendik lahmacun söyledik)
Kabak tatlısı vardı dolapta direndim yemedim sonra annemler geldi elinde kocaman bi pasta anaaam dedim dayanamam baktım bide regly olmuşum hemencecik yedim üstünede 3okey taşı büyüklüğünde kabak tatlısı yedim zaten baya az şekerliyddi sanki regl olunca herseyi yeemek serbest gibi:) Neyse bugün daha dikkatli olurum artık.
menümüde yazayım bariii dün yazmamıştım.D
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
patatesli yumurta
az şekerli türkkahvesi
yarım kase erişteli çorba(1 kepçe)
4 yk pırasa
yarım dilim tahıllı ekmek
3 yk yoğurt
1 avuçiçi leblebi
derisz yağsız tavuk ızgara biraz fazla kaçtısayısını bilmiyorm
salata
1 bardak fanta
1 salatalık
spor yok yeşilçay yok su 1buçuk lt
kızlar yarından itibaren dikkat etcem söz veriyorum okadar yoruluyorum ve ayakta koşuşturmakdan belim ağrıyo inanın spor yapcak gücüm kalmıyo ondan dolayı yapamıyorum ama yarından itibaren 2 mil lesliede olsa yapacağım söz söz söz ve suyumu yeşil çayımıda düzenli içeceğim yediklerimede dikkat edeceğim yoksa ben aldım başımı gidiyorumm(((((
günaydın kızlar
bugün çok ilginç bişe oldu
he merakla bekliyorsunuz acaba ne oldu diye demi
hemen söyliyim elektiriklerimiz kesilmedei he he
hergün kesilince bugün bi garip geldi bana
hemen bulaşıkları makinaya attım,çamaşır makinasını çalıştırdım,evi süpürdüm
kesilme ihtimaline karşı işlerimi erken hallediyim dedim
ü,ve bıgün bi değişiklik daha yapacam birazdan müziği açıp spor yapacam
d-ha doğrusu dans edecem
inşallah devamı gelir
neyse yorumlara geçiyorum
yavrum akşama kadar süper bir menü
ama akşamki pastadan nekadar yemişsin yazmamışsın
bide üstüne kabak tatlısı
neyse regli olmana bağlıyorum
bu arada kabak tatlısı yemeyeli 1 yıldan fazla oldu
ençok sevdipğim tatlılardan biridir
aslında sevmediğim tatlı yok desem daha doğru olur sanırım
kızlar dün sitede gezerken karbonhidrat diyetine rastladım
biraz okudum ama tam inceliyemedim
kafama yattı gibi henüz tam kavramadım
incelemeye devam edecem mantığını tam kavrarsam uygulamayı düşünüyorum
en azından iki hafta uygularım
sonuç alırsam birkaç hafta sonra 2 hafta daha uygularım
çünkü haftalardır kilo veremiyorum belki işe yarar
başarı öykülerinde selen tepe diye bri uygulamış
çok başarılı sonuçlar almış
bi araştırıyım bakalım nasıl bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?