Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar zati topu topu kaç kişiyiz hepimiz aynı anda burda olamayız belki ama en azından birileri sürekli yazarsa birbirimize muhabbet uzamış olur birbirimize destek vermiş oluruz
ama giren kimse yok deyip çıkarsa hiçbişey yazmazsa olmaz iş tabi bu benim fikrim ben sabah ilk iş buraya bakıyorum kızım uyurken mesela bugün öğlen birden önce kimse gelmedi yada geldide yorum yapmadı bilmiyorum

paniğe düşmeyelim bence
burdan aldığımız desteği başka hiçbi yerden alamıycamıza göre dönüp dolaşıp gelceemiz yer burasııı

neyse menümü yazayım ben sonra kuzuyu yıkıcam sonrada hürremi izlicem
sabah bir kayısılı aktivya bir yumurta ve bir kaşık undan yapılmış omlet bir tatlı kaşığı dut pekmezi şekersiz çay
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna 5yk taze fasulye yarım bardak kakaolu süt ama nesguik değil kızım için yapmıştım sütün içine kakao koydum bir çay kaşığıda bal ekledim fazla yapmışım yarım bardak bana kaldı
ara bir elmayı dilimledim üzerine tarçın ekledim yedim bir çay bardağı kadarda süt içtim
akşam pırasa yemeği 2 dilim ekmek salata
su 2 litre
bir bardak yeşil çay
spor henüz yok biraz yürüdüm sadece
buarada su ve yeşil yada biberiye çayı yatana kadar içiyorum ben haberiniz olsun ekmeğide diyete başkadığımdan bu yana yani 20 kasımdan buyana ya tam buğday yada çavdar alıyorum
eve beyaz ekmek girmiyor hatıtlamıyorum biri beyaz ekmek mi yiyorsun demişti galiba sanırsam zannedersem

buarada ben kendimi baya zayıflamış hissediyorum pantolunumun biri rahat oluyor ama bu kilodan değil spordan bence
henüz 5 kilo verdim dışardanda belli olmuyor ama ben çok rahatladım bunu anladım yürümem hızlandı resmen daha rahat merdiven çıkıyorum
inşallah cuma günüde tartı yüzümü güldürür

canım menün gayet iyi
hasta hasta sporunu yapıyorsun ya süpersin ne diyim
kendimden utanmam lazım

paniğe düşmeyelim bence
burdan aldığımız desteği başka hiçbi yerden alamıycamıza göre dönüp dolaşıp gelceemiz yer burasııı

tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diyorsun yani

evet bencede
bende sayfamız güncel kalsın diye ara ara girip bişeyler yazıyorum
sabah ben hiç giremedim çünkü elektiriklerimiz kesikti anca akşama geldi
akşamda anca eşimden sonra pc sırası bana geliyor
e bu saatten sonrada burada kimsecikler kalmıyor
ne yapalım bizde yazar yazar dururuz elbette kızlar eski düzenine döneceklerdir.

kuzuyu yıkadım şimdi uyutup hürremi izliyeceğim cihaz kaydediyor çoktan başladı yoksa o arada birde buraya bakıyım dedim eşim evde olduğunda bende giremiyorum busaatlerde normalde ama şimdi yok buarada menüme yarımdan az muz ve bir madalina eklendi

kızlar ben bu hafta diyeti ve sizi ihmal ettim misafirim var biliyorsunuz kusurabakmayın anca gece giriyorum gündüzleri çok yoğunuz malüm çeyiz hazırlıyoruzz eger giremiyorsam sizi ve diyetimi bıraktım sanmayın dönüşüm muhteşem olacak dmeiştim vallahi dört gözle gitmelerini bekliyorum daha fazla kalırlarsa 1 kilo daha alırım eheheheh

menümüde yazayım bariii dün yazmamıştım.D
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
patatesli yumurta

az şekerli türkkahvesi

yarım kase erişteli çorba(1 kepçe)
4 yk pırasa
yarım dilim tahıllı ekmek
3 yk yoğurt

1 avuçiçi leblebi

derisz yağsız tavuk ızgara biraz fazla kaçtı sayısını bilmiyorm
salata
1 bardak fanta

1 salatalık

spor yok yeşilçay yok su 1buçuk lt

kızlar yarından itibaren dikkat etcem söz veriyorum okadar yoruluyorum ve ayakta koşuşturmakdan belim ağrıyo inanın spor yapcak gücüm kalmıyo ondan dolayı yapamıyorum ama yarından itibaren 2 mil lesliede olsa yapacağım söz söz söz ve suyumu yeşil çayımıda düzenli içeceğim yediklerimede dikkat edeceğim yoksa ben aldım başımı gidiyorumm(((((

kilo verme topiğimi ynalızlar topiğimi burası huuuuuuuuuuuuuuuu hani motivasyon hani destek nerde nerde bu millet şikayetçiyim hakim beeey:99::99::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
evet yaa bende giremiyorum yaa ütün motivasyonum düştüü 800 900 grm felan geri almışım sanki geri72 olmuşum gibi geliyoo kendimi öyle şiş hissediyorumki patlıcam resmenn

evet herkes bıraktı topiği anlamsız oldu
ben bırakmadım girememin sebeplerini bildirmiştim kızlar 3 5 gün daha gündüzlewri giremem akşamları 11den sonra giriyorum menülerime yorum yapılmıyor amaa siz bari bırakmayınn lily yok cyy yok bende akşamları giriyorum dizler bari idare edin

ahh canım benim okadar dikkatlisinki 1 dönercikden hiç bişi olmaz zaten akşam yemek yemiyormuşsun dengelemeiş olursun sporunuda yapıyorsun hemmm

kızzz fıstıkk nie öğlen bişi yemediinn vallahi çok sağlıksız gidiyorsun haberin olsnnn

kız ben bi gevşedim bi gevşedim nasıl toplıcam bilmiyorum
vallahi yoğun bi tempoda devam ediyorum bakalım nezaman gitcek görümcemler

menü güzel spor güzel su güzel çaylar güzell sende güzelsin be aanaaaammm hele 70 e düşmüşsün bayıldım sanaa bana yetiştin oldun tatlımmm

vayy okey taşı büyüklüğünde cikolata haaa afiyet olsun canım olur okadarcık
menün gayet güzelll begendim ben sizin gibi değilim yaaa(

kızlar bu yazdığıma herkesden cevap bekliyorm
şimdi biz sağlıklı spor yaparak zayıflıyoruz genelde verdiğimiz kiloların yağdan gittiğine eminim hani yağdan verilen kiloların geri alımı yavaş oluyordu ben aburcubur yemiyorum tatlı pasta börek yemiyorum sadece yediğim yemeği az bişe arttırdım neden hemen 800 900 grm geri aldım daha 1 hafta bile olmadıı sporu bıraktım 3gündür yapmyorm bukadarmı çabuk alınır yaaa anlamadım neden böyle oldu sizce menülerimi gördünüz aburcubur yok fazla

Dün menümü yazamadım kızlar misafir vardı şimdi yazıyım

Life form çayım
Sabah 09.30: Kepek ekmeğine beyazpeynirli tost
Ara:1 tane hurma
Life Form çayım
Öğle 13.00: Kış çorbası(içinde bissürü sebze vardı çorba deilde sebze yemeği gibiydi),5yk Orman kebabı(Kızartılmamış fırında yapılmış sordum),4yk Közde patlıcan biber (Domates soslu)
Ara: 1portakal
Akşam: 1 Lahmacun(annemler yoktu yemekte yoktu bizde yapmaya üşendik lahmacun söyledik)

Kabak tatlısı vardı dolapta direndim yemedim sonra annemler geldi elinde kocaman bi pasta anaaam dedim dayanamam baktım bide regly olmuşum hemencecik yedim üstünede 3okey taşı büyüklüğünde kabak tatlısı yedim zaten baya az şekerliyddi sanki regl olunca herseyi yeemek serbest gibi:) Neyse bugün daha dikkatli olurum artık.

Tatlım baya karbonhidratlı bigün olmuş çorba nohut ekmekler falan ama o kadarda olsun dimi sen hastasın kendini iyi hissetmiyosan spora gitme bence yani hiçbişey senin sağlığından önemli deil bikaç gn dinlen yine yaparsn sporu

bizde de bi dijital tartı var. yerini değiştirince 3 kg fazla gösteriyo klasik basküllle tartılıyorum ben o yuzden

bizdeki dijitalde öyle melesef yamuk dursa bile deişik tartıyo ama ben çözdüm bu işi reglyden miş meğersem fazla çıkmam.Korkmuştum resmen rahatladım:)

hiiiiih ben yaziyorm yaziyorum ama kimse beni takmiyor, küstüm

Tatlım baksana herkesin durum öyleymiş demekki herkes kendi kendine konuşuyo

ben söylemeyi unuttum sahi size.
cumayı bekleyemedim tartıldım ben 70 çıkıyorum bi kaç gündür. regl şişkinliği indi iyice demek ki..

15 kg kaldı allahım sen yardım et

Ayyy ayay ayayya tebrik ederimmmm azmin zaferi diye buna derim ben süpersin canım arkadaşım 60larıda görürsün inşallahh.Bende bayadır aynı kilodayım ama yine zayıflamışsın diyolar.Bide etlerim sıkı sıkı sanki sürekli spor yapıomuşm gibi =)

Bayıldımmm menünee zaten pazıyıda çok severim.Böyle diyet listelerindede görünce içim bi hoş oliyiiii:) dengelemişsin ne güzel darısı başımızaa

Ben demiştim canım sanki biara bgn beyz ekmek yedm yazdın gibi okudum.Doğru sen almıyodun eşine falanda sağlıklı yedirmeye çalışıyodun.Bgun hafiften tatlı krizi esintisi varmışta tartınçla falan bazı taktiklerle atlatmışsın gibi geldi:) öyleysede iyi yapmışsın canım ya hep aklıma takılan bi soruyu sormak istiyorum bal kilo yapıomu kalorisi çokmu bizede köyden bal gldi yemek istiyorum korkumdan yiyemiyorumda:)

İnşallah bebeeem bütün kotlarımız çuval gibi olsunnn Allah cuma günleri yüzümüzü güldürsün zaten hayırlı bi gün bizim içinde çok hayırlı olsun amin.

Canım çok güzel yemişsin bende abartı bişey yaptın sandım tek gözme batan fanta oldu ki onuda fazla içmiyosun arada bi insanın canı çekebilir sıkma canını gayet güzel dikkat etmişsin bikerem üzülme tamammı

Mesela akşam çok ydim dimi sabah olunca tartılıyorum fazla çıkıyorum.Neden o yediklerim vucudumda hala duruyo.Ben buna bağlıyorum.Ama bu seferde ne zaman tartılma gnüm ne zamanki kilo doğru derseniz onu bitrlü kestiremiyorum.Her sabah düzenli tuvalete çıkablen bi insanın sabah tuvaletten sonraki kilosu bence doğru kilo.Senin fazla çıkmanın sebebide bu etkenler olabilir.Yani bu benim tahminlerim başka bişeydende olabilir tabi bide arkadaşları dinlemek lazım.

günaydın kızlar
bugün çok ilginç bişe oldu
he merakla bekliyorsunuz acaba ne oldu diye demi
hemen söyliyim elektiriklerimiz kesilmedei he he
hergün kesilince bugün bi garip geldi bana
hemen bulaşıkları makinaya attım,çamaşır makinasını çalıştırdım,evi süpürdüm
kesilme ihtimaline karşı işlerimi erken hallediyim dedim
ü,ve bıgün bi değişiklik daha yapacam birazdan müziği açıp spor yapacam
d-ha doğrusu dans edecem
inşallah devamı gelir
neyse yorumlara geçiyorum

canım bence seninki kilo değil sadece ödemdir
bukadar çabuk kilo alman mümkün değil
bide çok spor yapmak ve sporu birden bırakmak ta hızlı kilo almaya sebep oluyor diye biliyorum
deevamını getiremem diye spor yapmaya cesaret edemiyorum
önce verebildiğim kadar verip sonra koruma ve sıkılaşma adına hafiften spora başlamayı düşünüyorum
spor dediğimde yürüyüş ve evde dans etmekten ibaret olaca

bence sen içtiğin suyu arttırıp wc sonrası aç karnına tartılırsan eski kilonu tekrar görürsün
benimde hep böyle oluyor arada tartıda epey bi fazla çıkıyom
akşam yatmadan önce 63,5 kiloydum
sabah aç karna 61.9
yemek ve wc den sonra tekrar tartıldım 62.2
anlıyacağın bu tartılara fazla güvenme ve moralini bozma

yavrum akşama kadar süper bir menü
ama akşamki pastadan nekadar yemişsin yazmamışsın
bide üstüne kabak tatlısı
neyse regli olmana bağlıyorum

bu arada kabak tatlısı yemeyeli 1 yıldan fazla oldu
ençok sevdipğim tatlılardan biridir
aslında sevmediğim tatlı yok desem daha doğru olur sanırım

canımcım neye dikkat edecen anlamadım
yediklerinde bişe yok gayet normal
bitek sabah hem iki dilim ekmek hemde patatesli yumurta fazla olmuş
patateste ekmek yerine heçiyor biliyorsun
ama miktar yazmamışsın az yediysen sorun yok
akşamki fanta biraz kalorili ama zaten gün içinde fazla kalori almadıysan sorun olmaz

kızlar dün sitede gezerken karbonhidrat diyetine rastladım
biraz okudum ama tam inceliyemedim
kafama yattı gibi henüz tam kavramadım
incelemeye devam edecem mantığını tam kavrarsam uygulamayı düşünüyorum
en azından iki hafta uygularım
sonuç alırsam birkaç hafta sonra 2 hafta daha uygularım
çünkü haftalardır kilo veremiyorum belki işe yarar
başarı öykülerinde selen tepe diye bri uygulamış
çok başarılı sonuçlar almış
bi araştırıyım bakalım nasıl bişeymiş

wayyyyy dansss hee süper zaten ev süpürmek başlı başına spor oluyo aynı yeri beşkere süpür bak nasıl terliosun:)tebrik ederim spor yaptığın için elektrik kesilmediği içinde sevincini paylaştım resmen çünkü elekrksizlik çok kötü tabi susuzluktan iyidir.
Kabakta köyden geldii yemesem olmaz İstanbulda böylesini bulamam hem az şekerli hemde kremşantisiz:) valla pastayıda ablama ince kes dedim ama öyle çok ince kesmemişti normal üçgen ebatında kesmiş yedim valla şımarıklığımdan yedm yoksa tatlı krizim tutmamıştı:) neyse bgn daha dikkat etcem bide randomdan öğrendiğim bişeyi yapıyorum artık onaaaa çoooooooooook teşekkür ederim.Hurma yiyorum krizim tutunca ve hakketen şeker isteğimi azaltıyo iyi geliyo ama bu hurma hactan geldi oraların hurmaları güzel burdaki hurmalar çok şekerli beğenmiyorum.

karbonhisrat bana cıs gibi geliyo yaa çok korkuyorum deminde uzmantvde bidoktoru dinledim kurufaslye nohut falan gibi bakliytlar çok iyiymiş haftada iki kere yemek gerekiyomuş ben onları yemeğe bilem tırsıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…