Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aboooooow gözlerime inanamiyorum burasi canlanmis
dünkü menümü yazmicam zaten sadece kahvalti ve döner vardi
bugün yine tam gazla devam az önce kahvaltimi yaptim, sabah evde yoktuk yine islerim vardi onlari halettim.
disardan bisey almadim cunku düzenim bozuluyor, 2 tane kuru incir yedim arabada, az önce eve geldim ve kahvaltimi ettim güzelce
simdi kuzey güneyi izlicem, dun tam izleyemedim babam dizinin ortasinda kapatti
sinir ediyor bu adam beni

Son düzenleme:

offff bayiliyorum su kivancaaaaa

kıvancı izlerken ağzının suyu akıosa baban tabikide kapatır heheheh erkekler direkt komplekse giriyo bi kıvanca bide biskolata erkeklerine btn kızların agzının suyu akıyo erkekler gıcık oluyo hehehe:)

Greyfurt greyfurt dediniz gittim aldım bugn alerji ilacımıda içmedim nasıl olsa greyfurt yiyince ilacın etkisi olmaz diye ay o nasıl bi meyvedir okadar bi sevmiyorum ki renginin pembe oldugunu bile unutmuşum ekşilikten agzımın kenarları acıdı hep bide suyunu emdim posasını bıraktım yiyemedm ona rağmen beni tok tutmayı başardı bgn az yemeğe kararlıyım herkes akşam az olmuş dicek ama banane bgn öğleni çok hafif yiycem

kıvancı izlerken ağzının suyu akıosa baban tabikide kapatır heheheh erkekler direkt komplekse giriyo bi kıvanca bide biskolata erkeklerine btn kızların agzının suyu akıyo erkekler gıcık oluyo hehehe:)

hahaha evett aynen öyle oluyor. biskolata erkeklerini bilmiyorum bi göz atiyim merak ettim simdi

ben daha hic yemedim acaba bende mi alsam:26:

simdi izledim youtubedan biskolata reklami
ayol bunlar erkekse bizimkiler ne acaba ahahahaha, hamur yogurani begendim ben

hahaha evett aynen öyle oluyor. biskolata erkeklerini bilmiyorum bi göz atiyim merak ettim simdi

ben daha hic yemedim acaba bende mi alsam:26:

ben ağrı kesici ve antibyotik kullandığım için şu an iyemiyorum
ama greyfurtu çok seviyorum
bu arda biskolata raklamı çıktığında ben televizyona yapışıyorum eşimde cins cins bakıyor

bizimkiler nedir bilemiyorum ama ben aralarından seçim yapamıyorum
hepsi birbirinden yakışıklı yok yok kamyondaki daha hoş sanırım ay sapıttım heralde
neyse bu kilolarla zaten hiçbiri bizim suratımıza bakmaz demi ama

bu arada ben sabahtan beri karbonhidrat diyetini araştırıyorum
birçok açıklama ve yorum okudum gözlerim pörtledi resmen ve uygulamaya karar verdim
bugünden itibaren uygulamaya koydum çok yavaş kilo vermemin sebeplerinide öğrenmiş oldum
gelişmelerden elbette haberdar edecem sizleri umarım işe yarar
en azından iki hafta uygulayacam fark görürsem devam edecem
ama ara ra yapacam yani iki haftalık süreçler halinde çünkü çokta sağlıklı değil butür kısıtlamalar bence
belli bir amaç için kısa sürede kilo vermek isteyenler için uygun bence
mesela yakın bir zaman sonra düğün,nişan yada herhangi bir şey için acil kilo vermek isteyenlere uygun
dediğim gibi çok uzun soluklu bir diyet için uygun değil bence
uygulayıp görecez çok kısa sürede sonuç veriyormuş bakalım.

ahahahahhaha koptum şimdi bizde ailecek hamur yoğuranı beğeniyoruz ama oda sapık gibi bakıyo hamuru yoğururken bide bunların tek tek reklamı var en çokta agaçta tarzan gibi sallanan var ona kopuyorum resmn

hehehe bu reklamlar bi çok karıkocanın arasını bozmuştur kessin bi onlara bakcan bide recep ivedik tarzı Türk erkeklerine eheh fark büyük ölçüde ortada:)

merak ettim sunu acaba 2hafta yapıp normale döndkten sonra kilo alınıomu sen bu forumdanmı araştırdın bende bakmak istiyorm

zayifladiktan sonra hepsi bakar ama
bende sapittim herhaldee durmadan reklama bakiyorum, az önce anneme gösterdim o da hamur yogurani begendi

ahahahahhaha koptum şimdi bizde ailecek hamur yoğuranı beğeniyoruz ama oda sapık gibi bakıyo hamuru yoğururken bide bunların tek tek reklamı var en çokta agaçta tarzan gibi sallanan var ona kopuyorum resmn

hahaha annemde hamur yoguran begendi

huhuuuu ben geldim nediyonuz bakem saat 1 de kalktım beeeen uykunun dibine vurdum resmen bugün kızımla ne uyumuşuz
evi toparladım biraz şimdide oyun hamurundan pasta yiyorummmm

sabah 6da şakır şakır yağmur yağıyordu şimdide bahar havası var evi havalandırdım biraz aslında dışarı çıkıp yürümek istiyorum ama yoğurt mayalıcam sütün soğumasını bekliyorum biz çıkana kadarda hava soğur :2:

bugünkü menümü yazmasam daha iyi olucak ben :125::125::111:
sabahın altısında kahvaltı ettim çok acıkmışım sonra yattım uyudum birde kalktım
nutella yedim 3 çay kaşığı :86::86: sabahda ekmekleri götürdüm ama gün içinde ekmek yemicem başka bakalım yarın ne görücez tartıda
eğer ben yoksam bilinki fazla çıktım kendimi camdan aşşağıya atıyor olacağım

Şu başarı öykülerindeki selintepenin diyetinden kim bahsetmişti kaç saattir ona bakıonıyorum.Herkes baaya zayıflamış ve cok mantıklı ben başlamayı düşünüyorum ama 59 kilonun puanı çok az olur biyandanda zor geliyo ama zayıflamak için değer sabah öğle akşam yumurta yemem lazım 1 haftacık denesem kilo verip vermediğimi görüp devam edebilirim.Arkadaşın anlattıkları çok mantıklı gerçekten.

neymiş hemen söyle bende bakçemmm

pembişim baktımda bir halt anlamadım porteğin ağırlıklı beslen istediğin kadar ye zayıfla diyorda ee ozaman dukan yapalım şekerim aynuı şey değilmi :44::44::44:

karbonaitrat almıyacaksın meyvede yok sabah sadece simit var okadar diğer ürünler tavuk balık süt süt ürünleri sebzede yok ee bu dukan işste dukandada istediğin kadar yiyorsun sadece evreleri var okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…