aboooooow gözlerime inanamiyorum burasi canlanmis
dünkü menümü yazmicam zaten sadece kahvalti ve döner vardi
bugün yine tam gazla devam az önce kahvaltimi yaptim, sabah evde yoktuk yine islerim vardi onlari halettim.
disardan bisey almadim cunku düzenim bozuluyor, 2 tane kuru incir yedim arabada, az önce eve geldim ve kahvaltimi ettim güzelce
simdi kuzey güneyi izlicem, dun tam izleyemedim babam dizinin ortasinda kapatti
sinir ediyor bu adam beni
offff bayiliyorum su kivancaaaaa
kıvancı izlerken ağzının suyu akıosa baban tabikide kapatır heheheh erkekler direkt komplekse giriyo bi kıvanca bide biskolata erkeklerine btn kızların agzının suyu akıyo erkekler gıcık oluyo hehehe:)
Greyfurt greyfurt dediniz gittim aldım bugn alerji ilacımıda içmedim nasıl olsa greyfurt yiyince ilacın etkisi olmaz diye ay o nasıl bi meyvedir okadar bi sevmiyorum ki renginin pembe oldugunu bile unutmuşum ekşilikten agzımın kenarları acıdı hep bide suyunu emdim posasını bıraktım yiyemedm ona rağmen beni tok tutmayı başardı bgn az yemeğe kararlıyım herkes akşam az olmuş dicek ama banane bgn öğleni çok hafif yiycem
kıvancı izlerken ağzının suyu akıosa baban tabikide kapatır heheheh erkekler direkt komplekse giriyo bi kıvanca bide biskolata erkeklerine btn kızların agzının suyu akıyo erkekler gıcık oluyo hehehe:)
hahaha evett aynen öyle oluyor.biskolata erkeklerini bilmiyorum bi göz atiyim merak ettim simdi
ben daha hic yemedim acaba bende mi alsam:26:
simdi izledim youtubedan biskolata reklami
ayol bunlar erkekse bizimkiler ne acaba ahahahaha, hamur yogurani begendim ben
simdi izledim youtubedan biskolata reklami
ayol bunlar erkekse bizimkiler ne acaba ahahahaha, hamur yogurani begendim ben
ben ağrı kesici ve antibyotik kullandığım için şu an iyemiyorum
ama greyfurtu çok seviyorum
bu arda biskolata raklamı çıktığında ben televizyona yapışıyorum eşimde cins cins bakıyor
bizimkiler nedir bilemiyorum ama ben aralarından seçim yapamıyorum
hepsi birbirinden yakışıklı yok yok kamyondaki daha hoş sanırım ay sapıttım heralde
neyse bu kilolarla zaten hiçbiri bizim suratımıza bakmaz demi ama
bu arada ben sabahtan beri karbonhidrat diyetini araştırıyorum
birçok açıklama ve yorum okudum gözlerim pörtledi resmen ve uygulamaya karar verdim
bugünden itibaren uygulamaya koydum çok yavaş kilo vermemin sebeplerinide öğrenmiş oldum
gelişmelerden elbette haberdar edecem sizleri umarım işe yarar
en azından iki hafta uygulayacam fark görürsem devam edecem
ama ara ra yapacam yani iki haftalık süreçler halinde çünkü çokta sağlıklı değil butür kısıtlamalar bence
belli bir amaç için kısa sürede kilo vermek isteyenler için uygun bence
mesela yakın bir zaman sonra düğün,nişan yada herhangi bir şey için acil kilo vermek isteyenlere uygun
dediğim gibi çok uzun soluklu bir diyet için uygun değil bence
uygulayıp görecez çok kısa sürede sonuç veriyormuş bakalım.
ben ağrı kesici ve antibyotik kullandığım için şu an iyemiyorum
ama greyfurtu çok seviyorum
bu arda biskolata raklamı çıktığında ben televizyona yapışıyorum eşimde cins cins bakıyor
bizimkiler nedir bilemiyorum ama ben aralarından seçim yapamıyorum
hepsi birbirinden yakışıklı yok yok kamyondaki daha hoş sanırım ay sapıttım heralde
neyse bu kilolarla zaten hiçbiri bizim suratımıza bakmaz demi ama
ahahahahhaha koptum şimdi bizde ailecek hamur yoğuranı beğeniyoruz ama oda sapık gibi bakıyo hamuru yoğururken bide bunların tek tek reklamı var en çokta agaçta tarzan gibi sallanan var ona kopuyorum resmn
Şu başarı öykülerindeki selintepenin diyetinden kim bahsetmişti kaç saattir ona bakıonıyorum.Herkes baaya zayıflamış ve cok mantıklı ben başlamayı düşünüyorum ama 59 kilonun puanı çok az olur biyandanda zor geliyo ama zayıflamak için değer sabah öğle akşam yumurta yemem lazım 1 haftacık denesem kilo verip vermediğimi görüp devam edebilirim.Arkadaşın anlattıkları çok mantıklı gerçekten.
neymiş hemen söyle bende bakçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?