Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

geldim kizlar geldimmmm, sporumu yapiyordum :)
hemen menümü paylasiyim sizinle..

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir

yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik

Ögle

1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna
bolca yogurt
turp

aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim

su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer
yesil cay: 1 kupa

sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi

saat üçten buyana bişe yemediysen o makarnayıda yakmışsındır bence
ay karnıyarığa bayılırım ben ama yemeyeli bir yıldan fazla olmuştur heralde
çok fena canım çekti vallahi yarın yapsammı acaba
ama yok olmaz yağlı çok ağır olur
bi 60 kiloya düşsem ilk iyeceğim yemek bu olacak heralde
of nerden getirdin aklıma kız akşam akşam

canimmm yarin yap ye agir bi yemek degilki, benim annem patlicani yagda kizartmiyor hep közlüyor
icinede az kiyma, bol bol biber (kirmizi biber yesil biber felan) felan koymus
1 kasik zeytinyagla yapmis icini öyle dedi bana
yani baya saglikli bisey oldu ama ben begenmedim

canım ben klasik karnıyarığı severim
annenin yaptığı şekilde bende iyemezdim heralde
patlıcan mutlaka yağda kızarmış olmalı içide bol kıymalı ve baharatlı olmalı
üstüne de bol domates sosu offf offf yazarken bile içim gitti
sanırım ben acıkmaya başlıyorum

kızlar ben bi kaç gündür halsizim.
diyeti bozmadım ama 2 gündür spora gitmiyorum.
akşam leslie yapayım dedim bacaklarım koptu :/

geçmiş olsun
kesin grip falan olacaksındır onun kırgınlığıdır
kendine dikkat et
ben hastalansam hemen bırakırdım heralde diyeti
bu konuda çok iradesizim malesef

denizim menü cok basarili :) temizlikde spor olarak geciyor unutma
sadece 2 catal tepsi kebab yemissin kiz nasil tuttun kendini masallahhhh, ben olsam götürürdüm hepsini

beyazbulutum bugün cok karbonhidratli olmus, ekmegi fazla kacirmissin bide simit ve nohutda var menüde
ama sen zaten yarin yine toparlarsin eminim, bide baya spor yapmissin hem 5 mil leslie bide tempolu yürüyüs yaktin bütün ekmekleri

pembisim cok güzel bi menü begendim, afiyet olsun tatlim, okey tasi kadar tatli yemissin
o kadarda olsun dimi zaten ondan biseycik olmaz :)

ben o icimdeki dinazoru kontrol altinda tutuyorum canim ama bazen beni yeniyor ve tatlilara saldiriyorum
hic sevmiyorum onu, pis bogaz

walla bu kadar bekledim gelen giden yok bilgisayarımın şarjı bile dayanmadı artık ben gidiyorum artık

evet yaaa bende arada bir geliyorum ama kimse olmuyor, denizimin dedigi gibi nazar degdi herhalde topigmize

sadis nerde bakalimmm, random, sevgimmm, katziii nerelerdesinizzz

evet evet herkes istediği kiloya ulaşmış buraya artık takılma gereği duymuyorlar.

bencede

hadi yaaa ben daha hic öyle yemedim karniyarigi.
annem hep bu sekilde yapar

tatlim gecmis olsun dikkat et kendine daha cok kötü olma
ah kiyamam sana

geçmiş olsun
kesin grip falan olacaksındır onun kırgınlığıdır
kendine dikkat et
ben hastalansam hemen bırakırdım heralde diyeti
bu konuda çok iradesizim malesef

sağol canım ya.
tam da hasta değilim de.. sanki elim ayağım tutmuyo ya çok acayip hissediyorum kendimi.
diyeti bırakmayı bırak iştahım kesildi iyice.
sabahları 3-4 dl ekmek yerdim, menülerimden de bilirsiniz. şimdi 2 dilimi zor yiyorum.
iyi mi kötü mü bilmiyorum.
ama sporum kaldı ona üzülüyorum.

kızlar bu arada ben lahana yağına başlamıştım ya... ayol o küçük şişe 1 hafta ancak yetti bana. şişesi de 10 TL. nasıl para dayandırcam ben ona bilemedim.. :26:

kalbim çok saol canım.. spora falan da gitmedim işte halsizlikten. yarın zorla da olsa gitmeyi düşünüyorum.

rica ederim tatlim.
istahin kesilmis bence iyi oldu, yani ben olsam sevinirdim
ac kalma ama yinede, yogurdunu, meyveni felan hepsini ye
sporu kafana takma tatlim ya zaten bugüne kadar hic birakmadin sporu vücutun simdi azicik dinlenmis olur.
zaten her gün spor yapmak iyi degilmis, arada mutlaka dinlendirmek lazimmis vücutu. o yüzden üzülme daha fazla :)
dinlen, keyfini cikar

az önce diyet günlüklerini gezdim baya yeni günlükler acilmis hangi birisine yaziyim diye sasirdim iyice
yine kimse yok burda kendi kendime konusuyorum.
kizlar okul baslasin diye dört gözle bekliyorum, okuldaki arkadaslarim beni görünce ne diycekler acaba, nasil bakacaklar bana
güzel kiyafet almam lazim, bide saclarimi boyamak istiyorum o zamana kadar, simsiyah saclarim olsun istiyorummmmm :)
saclarin zaten siyah demeyin simdi sakin, koyu kahve rengi onlar
ondan sonraaaa martin sonunda dügün var burda. akraba degil.
kina gecesinde cok güzel olmaliyim, yeni ciciler alirim kendime
martin sonunda herhalde azicik daha kilo veririm ve daha cok belli olur.
burda tanidik bi kiz var, bi ara tartismistik onunla banada sisko bi varliksin sen dedi
sanki kendisi cok zayif, hatta arkadaslarim kilo almis diyo ohhhh canima degsin ben veriyim kilolari o da alsin.
o kiz o kina gecesinde kesinlikle olur beni öyle görmesini istiyorum bana dedigi laflari ona yediririm.
simdi düsündükce yine gicik oldum o kiza, vallah görsem sacini basini yolacak durumda olurum yada küfür ederim ama ben onun seviyesine düsmem asla.
o yüzden dört gözle bekliyorum martin sonunu. o gün neler oldu hepsini anlatirim size tabiki ama daha zaman var
ayyy cok heyecanlandim

selam yavrularr
kızlar ben iyice çozuttum denizeliklim gibi künefeleri beyazbulut gibi kadayıfları götürmüyorum normal yememi biraz arttırdım ama 65 kilo olmuşum yahuuu çok üzgünümm ama bu hafta yemek istiyorum haftaya tekrardan diyete başlarım ehehheeh

alü alüüüüüüüü nerdesiniz kızlar ben geldim yaaa sizi özlüyorum doğru dürüst giremiyorum zaten bizim küçük görümcenin çeyizini hazırlıyoruzz 2 gündür çok yoruluyorum yaaaa
sürekli bişeler alıp geliyoruz sürekli bişeler paketleyip bişeler koliliyoruz yada hurçluyoruzz ondan dolayı ne spor ne su ne yemek ne yeşil çay dikkat etmiyorum hiç birini yapmıyorum offfff çozuttum iyice yaaa ama napim geri dönüşüm muhteşem olacak kuzenimin düğününede 2 hafta bile kalmadı neyse pirinç lapası yapmayı düşünüyorum onu yaparsam belki faydasını görürüm

yok gece yemedim kız valla :))))
benimde ühühühühühühühühü

ben her öğün yiyorum ekmeği ama dün fazla kaçtı evet öğlen nohutun yanında yedim çünki onun dışında sebze yemeği varsa yiyorum yoksa doymamki:26::26:

kilo verme topiğimi ynalızlar topiğimi burası huuuuuuuuuuuuuuuu hani motivasyon hani destek nerde nerde bu millet şikayetçiyim hakim beeey:99::99::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

bir sürü işim var ev toplanıcak çamaşır asılcak yemek yapılıcak kızım oyun oynamak istiyor dışarı çıkıp faturaları yatırmam lazım yinede buraya zaman ayırıyorum olmuyor böyle bouzuşçaz heee

diyet günlüğü kardeşleri topiğinin boşluğundan dolayı grev başlatıyorum :113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…