geldim kizlar geldimmmm, sporumu yapiyordum :)
hemen menümü paylasiyim sizinle..
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
kücük parca omlet
domates, salatalik
2 zeytin
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir
yarim portakal
1 kücük kase puding (kendim yaptim light sütle ve 2 yemek kasigi seker yerine 1 kasik koydum)
1 kuru erik
Ögle
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac catal karniyarik (annem patlicani yagda kizartmadi, silexte közledi)
1 tabak az yagli ve salcali makarna
bolca yogurt
turp
aslinda karniyarigi planlamistim ögle yemegi icin ama begenmedim o yüzden fazla yemedim, makarnayi görünce canim cekti bide annem benim icin az yagli ve salcali yapmis :)
o yüzden yedim bende artik
yemegi saat 3 gibi yedim ama, ondan sonra agzima bisey sürmedim, simdi 1 tane portakal yicem :)
suyu cok az ictim bugün kizlar, su icmekten biktim artik, durmadan wcye gitmekten biktim, ama simdi baya susadim malum spor yaptim
su: 1 litre yada daha az tam bilmiyorum, yatana kadar icerim 2 litre olur insallah
spor: 36dk crosstrainer
yesil cay: 1 kupa
sporda az oldu bugün cunku alet baya ses yapiyor babamda kizdi yeter artik birak su sporu dedi
saat üçten buyana bişe yemediysen o makarnayıda yakmışsındır bence
ay karnıyarığa bayılırım ben ama yemeyeli bir yıldan fazla olmuştur heralde
çok fena canım çekti vallahi yarın yapsammı acaba
ama yok olmaz yağlı çok ağır olur
bi 60 kiloya düşsem ilk iyeceğim yemek bu olacak heralde
of nerden getirdin aklıma kız akşam akşam
canimmm yarin yap ye agir bi yemek degilki, benim annem patlicani yagda kizartmiyor hep közlüyor
icinede az kiyma, bol bol biber (kirmizi biber yesil biber felan) felan koymus
1 kasik zeytinyagla yapmis icini öyle dedi bana
yani baya saglikli bisey oldu ama ben begenmedim
kızlar ben bi kaç gündür halsizim.
diyeti bozmadım ama 2 gündür spora gitmiyorum.
akşam leslie yapayım dedim bacaklarım koptu :/
yaa resmen beniim akşamları içime dinazor kaçıyo hep canım yemek yemek istiyo akşam yemeğini öğlen yesem doycam ama akşam yiyince doymuyorum.Aklım hep buz dolabında çok sinir bi psikoloji hurma yicem şimdi bitane tatlı isteğimi azaltır belki zaten iki gün sonra regli olcam bu dinazor iştahı ordan geliyo büyk ihtimal neyse bahane bulmaya gerek yokk ben bi yanardağım ve durup durup alevleniyorum ühüüüüüüüü
walla bu kadar bekledim gelen giden yok bilgisayarımın şarjı bile dayanmadı artık ben gidiyorum artık
evet evet herkes istediği kiloya ulaşmış buraya artık takılma gereği duymuyorlar.
canım ben klasik karnıyarığı severim
annenin yaptığı şekilde bende iyemezdim heralde
patlıcan mutlaka yağda kızarmış olmalı içide bol kıymalı ve baharatlı olmalı
üstüne de bol domates sosu offf offf yazarken bile içim gitti
sanırım ben acıkmaya başlıyorum
kızlar ben bi kaç gündür halsizim.
diyeti bozmadım ama 2 gündür spora gitmiyorum.
akşam leslie yapayım dedim bacaklarım koptu :/
geçmiş olsun
kesin grip falan olacaksındır onun kırgınlığıdır
kendine dikkat et
ben hastalansam hemen bırakırdım heralde diyeti
bu konuda çok iradesizim malesef
hadi yaaa ben daha hic öyle yemedim karniyarigi.
annem hep bu sekilde yapar
tatlim gecmis olsun dikkat et kendine daha cok kötü olma
ah kiyamam sana
sağol canım ya.
tam da hasta değilim de.. sanki elim ayağım tutmuyo ya çok acayip hissediyorum kendimi.
diyeti bırakmayı bırak iştahım kesildi iyice.
sabahları 3-4 dl ekmek yerdim, menülerimden de bilirsiniz. şimdi 2 dilimi zor yiyorum.
iyi mi kötü mü bilmiyorum.
ama sporum kaldı ona üzülüyorum.
kalbim çok saol canım.. spora falan da gitmedim işte halsizlikten. yarın zorla da olsa gitmeyi düşünüyorum.
yok gece yemedim kız valla :))))Bugün pek bi hafif menü olmuş doyabildin mi canım bunlarlaa eee bikaç gün abartmanın acısını çıkardın dmi kendindenGüzel menü canım beğendim ama herzaman bukadar az yeme özellikle kahvaltında peyniri ya da yumurtayı eksik etme vucudun onlarada ihtiyacı var.Gerçi arada sütünü içmişsin iyi yapmışsın.
tatlım sanki biraz karbonhidratlı menü olmuş bgn yani 6,5 dilim ekmek simit nohut bide bunların hepsi beyaz ekmek sanırım.Akşam ekmek yemeseydin süper diyebilirdim ama birazcık fazla kaçmış Allahtan sporunu yapıosun 5mil süper.Gece gece kalkıp yeme heeee
benimde ühühühühühühühühüyaa resmen beniim akşamları içime dinazor kaçıyo hep canım yemek yemek istiyo akşam yemeğini öğlen yesem doycam ama akşam yiyince doymuyorum.Aklım hep buz dolabında çok sinir bi psikoloji hurma yicem şimdi bitane tatlı isteğimi azaltır belki zaten iki gün sonra regli olcam bu dinazor iştahı ordan geliyo büyk ihtimal neyse bahane bulmaya gerek yokk ben bi yanardağım ve durup durup alevleniyorum ühüüüüüüüü
canım ya ekmek biraz fazla kaçmış sanki
aslında diyetisyenler ekmeği bukadar kısmıyor
ama biz yemeyince 5-6 dilim sanki fazla geliyor bize
ben sadece sabah 2 dilim bazende öğlen 1 dilim iyorum
onun dışında yememeye gayret gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?