Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hıh bide arada dellenip kocandan şikayet ediyon
bak adam negüzel laflar ediyor
akşam ödüllendirirsin artık he he he

of gece gece muzurluğum tuttu benim
üf ya ben sıkılmaya başladım
oğlum bugün kaynanamlarda kaldı
kızımda nasıl olduysa erkenden uyudu
eşim diğer odada maç izliyor
bende sıkıntıdan patlıyom sıkılınca canım yemek istiyor ya

wuuuuuuuuuuuuuu süpersin canım tam bi karbonhidrat diyeti olmuş buuu bikaç gün daha azmedip yapsak tam süper olcaz bende yarıın ne olcanı çok merak ediiorm ama regliyim tam kilom belli olmaz bian önce bitsede şu hastalık sonra tam kaç kiloyum görsem çok heyecanlıyım

yo yo yo yo kesinlikle tatlı yok
sakın ha yeme diyetini bozma
bak gelir yanına döverim ha seni ona göre

heheh yemedim zaten canım bi kuru incir ya da hafif bi meyve yerim belkim salep bilem içmiorum yaaa

pembişim senide çok özledim kızz ne yaptın halen 59 sun bakıyom

Canım ben bu hafta tartılmadım kesin 59umdur falan dedim galiba liliym tartıldım sanmış 59 yazmış ama yalanda deil kesin öyleyimdir bende seni çok özledim Ya bide eşinle mutlu olmana çok sevindim Allah agzınızın tadını bozmasın tatlım hep ilk günlerdeki gibi olun inşallah hee bide salamları sucukları sormuşsun denizeliklimle biz bi dyet yapıoruz o diyett bunlar serbest günde 50 puuan yiiyebiliosun ve salamın 100gr ı 1 puan gibi bişey hehehe sende takıl bize baya zayıflatıomuş bu diyet:)

yaaa benim çıkmam lazım herkeste burda hiç çıkasım yok aslında geyiğin dibine vurasım var ama annem oyun oynuo faceden deminden beride beni tuttu yok bana şunu yolla bana bunu yolla diye ilgilenemedm bitürlü burayla şimdi çıkıymda ekinlerini eksin ehehehe

ahahah benim yapamadığım şeyi sen yap

bütün sıkıntın geçer gider

bu saatte bir sade neskafe içsem yanınada bir cigara tüttürsem nasıl olur

ay benimde canımmm istiyo dumanı içime çeke çeke keyif yapsam eheheh ama ablamdan istedim demin vermedi alışıyosun diye fırça attı:) işin suyunu çıkarıp heraşma ondan bitane alıyodumda yedim fırçayı:)

vallahi bendede tam geyik yapacak hava var
ama gidormuşsun ne diyim güle güle

hu hu millet nerdesiniz ya
geyiğe adam aranıyor
bakın birazdan eşimin maçı bitecek leptaba el koyacak onagöre

siz bi deneyin eger işe yararsa bende başlarım zaten değişik bişeler yapmam şart yoksaa ben 64den düşemicemmm

bi 58e düşüyim anında şuu tickerımdaki kardan adamı kaldırcam uğursuz geldi salak şey hıh ulen aklımada soktunuz cigaretteyii türkkahvesimi yapsam onun yanında izin verir bbelki ablam ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…