Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence gayet güzel bir menü

vallahi 9 ayda 53 kilo süpermiş
ben senin yerinde olsam kıskançlıktan kudum kudum kudururdum
bende nerdeyse 9-10 aydır diyetteyim anca 12-13 kilo verdim

ama komşusu 150 kilo kızlar okadar kilolu birinin 9 ayda 53 kilo vermesi çok normal

Kızlarrr ben bu haftasonu kaçamak yapmıycam çünkü çok doğru bir karar vererek cumadan rejime girdim pazartesiden cumaya rejim yapıp haftasonu hafta içi verdiğim gramları geri alıyodum bakalım bu hafta yemiyim tatlıları haftaya cuma tartıda kıpırdanmalar olcak mı? Bide bu diyetten umutluyum İnşallah zayıflarım inşallahta bu haftasonu dediğimi yaparımda boğazıma sahip çıkarımm.Buarada kızlar menülerinize çok yorum yapamadım haftaiçi telefisini yaparım bol bol ilgilenirim.Hepinizi çoookk seviyorum.Randomumu ve diğer arkadaşlarımıda kutluyorum 100 gr bile verseniz oda bişeydir sonuçta bizim burda emeklerimiz var kmse canını sıkmasın el ele verip yağlarımızı yakcazz.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ehehehehe

hadi inşallah canım cumaya bu hızla girersin şöyle 57 kiloyla

evet di mi 53 kilo vermiş ama hala 100 kilo mesela. o yüzden hızlı vermiş. ne güzel..
kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyo yaa...

Kilo azaldıkça son kilolalar insana sinir krizi geçirtiyo:) ama yinede 53 kilo çok büüyük bi başarı bide şöyle düşünmek lazım 53 kilo vermiş birinin miğdesi ne kadar geniştir belki bizlerden 10 kat kadar tatlı bağımlısıdır yani kendini frenlemesi bizden dha zor olmuştur belki canı gönülden tebrik ediyorum nasıl bi deişim kimbillir ne güzel bikadın olmuştur afferin onaaa ölen yawrusunada çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Beyazbulut: Kendini motive etmek için avatarındaki resmi ve yazını ikidebir değişiyosun yaaa Dehşet motive oluyorum heleki şu mekik çeken kızz beni çok gaza getiriyooo teşekkür ederim arkadaşım :)

evet di mi 53 kilo vermiş ama hala 100 kilo mesela. o yüzden hızlı vermiş. ne güzel..
kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyo yaa...
evet kilo azaldıça vermek daha zor ayda 1 kilo vereceğimiz günler olucak hanımlar ama ozamanda daha çıtır çıtır olacağız
haklısın canım çok büyük başarı hiç kolay bişey değil hayata tutunmuş vazgeçmemiş acıların en büyüğünü yaşamış allah sabır versin hiç kolay bişey değil
Beyazbulut: Kendini motive etmek için avatarındaki resmi ve yazını ikidebir değişiyosun yaaa Dehşet motive oluyorum heleki şu mekik çeken kızz beni çok gaza getiriyooo teşekkür ederim arkadaşım :)

kız yerim seni ben bir taşla 2 taş vuruyorum desene :13::13::13::13::13: motive olalım arkadaşım 3-5 -10 kiloylamı başedemicez
gösterelim onlara

evet ya şurda vermem gereken 3-5 kilo kaldı yırttım bi taraflarımı ama bir aydır gram veremedim
başlarda negüzel gidiyordu kilocuklar

evet ya şurda vermem gereken 3-5 kilo kaldı yırttım bi taraflarımı ama bir aydır gram veremedim
başlarda negüzel gidiyordu kilocuklar

ama şu anki halindende menunsun sonuçta canım giydiklerin yakışıyor kendini iyi hissediyorsun yani öyle değilmi :44:

kuzum ya dikkatimi çekmek için neler yapıyor biraz kısçemle ilgileniyim ben sonra yine gelirim

evet canım sabah pekmez yedim ama çok azdı
sadece ekmeğin ucunu bandırdım
ama ölçü olarak bir çay kaşığı yazdım çok bi puan geleceğini sanmıyorum
bugün yemedim zaten
ben peyniri sadece sabahları 1 kk kadar iyorum
fazlasını midem almıyor aylardır böyle yemeğe alıştım
akşamki portakal suyunun puanı fazla ama zaten ben 50 puanlık olarak düşündüğüm için anca tamamlamışımdır
zaten kızımın bardağından içtim tam yarım bardak bile değildi e okadar olsun
ben fazla kasmayı düşünmüyorum
zaten sadece okul açılana kadar yapacam
açıkçası meraktan yapıyorum bu diyeti
gerçekten çok kilo verdirip verdirmediğini merak ediyorum
yoksa uzun süreli bir diyet için uygun değil bence

ama şu anki halindende menunsun sonuçta canım giydiklerin yakışıyor kendini iyi hissediyorsun yani öyle değilmi :44:

evet canım doğruyu söylemek gerekirse şuan halimden memnunum
insanlar çok zayıfladığımı ve çok iyi göründüğümü söylüyorlar
ama insan tatminsiz oluyor işte daha fazlasını istiyor
ben kendimi bildim bileli 69 kilonun altına inmedim
düğünümde bile 69 kiloydum yani şuan hiç olmadığım kadar zayıfım
ama dahafazlasını istiyorum,kilolarım yüzünden kendimi eve hapsettiğim,hiç alışverişe çıkmadığım
günlerin acısını çıkarmak isteyorum

aslında fazla olmamış tabi tahta kaşığının boyutu çok önemli
bazı kaşıklar çok büyük oluyor
ben herzaman çorba kaşığı ile ölçerek koyuyorum tabağıma
böyle hesabımı daha iyi biliyorum

beni de bu son 15 kilo deli edicek. inemedim 69 a yaa pofff... bıktım bu 70lerden pis 70ler :/

bu arada zırlıyorum böyle ama göbeğimde 2 cm incelme var. bacak ve belimde yok ama göbekten gitmiş. ama tartıda eksiklik yok. napıyoo bu yağlarım anlamış değilim :)

yaa öylemi oluyor zayıfladıkça :26: bende 60 hiç görmedim 60 olsam kendimi çok iyi hissedicem diyorum ama :44::44:

şunun şurasında ne kalmış bir kilo sonrasında 6 rakamlardasın :13::13:

menüm
sabah kahvaltı 2 dilim ekmekle bir dilim kaşarla yapılmış tost bir tatlı kaşığı dut pekmezi
ara şekersiz türk kahvesi
öğle bir kase çorba yoğurt
ara bir mandalina bir parça muz
akşam 4 yk makarna salata yoğurt
su 1.5 litre şimdilik bir bardak yeşilçay bir bardak biberiye çayı
spor 25 dakika leslie ve göbek sıkılaştırma haraketleri

kızlar haberleri izliyorum pazartesinden itibaren sıcaklık -6 ya düşücekmiş ve beş gün kar var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…