- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
bence gayet güzel bir menü
vallahi 9 ayda 53 kilo süpermiş
ben senin yerinde olsam kıskançlıktan kudum kudum kudururdum
bende nerdeyse 9-10 aydır diyetteyim anca 12-13 kilo verdim
Kızlarrr ben bu haftasonu kaçamak yapmıycam çünkü çok doğru bir karar vererek cumadan rejime girdim pazartesiden cumaya rejim yapıp haftasonu hafta içi verdiğim gramları geri alıyodum bakalım bu hafta yemiyim tatlıları haftaya cuma tartıda kıpırdanmalar olcak mı? Bide bu diyetten umutluyum İnşallah zayıflarım inşallahta bu haftasonu dediğimi yaparımda boğazıma sahip çıkarımm.Buarada kızlar menülerinize çok yorum yapamadım haftaiçi telefisini yaparım bol bol ilgilenirim.Hepinizi çoookk seviyorum.Randomumu ve diğer arkadaşlarımıda kutluyorum 100 gr bile verseniz oda bişeydir sonuçta bizim burda emeklerimiz var kmse canını sıkmasın el ele verip yağlarımızı yakcazz.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ehehehehe
ama komşusu 150 kilo kızlarokadar kilolu birinin 9 ayda 53 kilo vermesi çok normal
evet di mi 53 kilo vermiş ama hala 100 kilo mesela. o yüzden hızlı vermiş. ne güzel..
kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyo yaa...
evet kilo azaldıça vermek daha zor ayda 1 kilo vereceğimiz günler olucak hanımlar ama ozamanda daha çıtır çıtır olacağızevet di mi 53 kilo vermiş ama hala 100 kilo mesela. o yüzden hızlı vermiş. ne güzel..
kilo azaldıkça vermek de zorlaşıyo yaa...
haklısın canım çok büyük başarı hiç kolay bişey değil hayata tutunmuş vazgeçmemiş acıların en büyüğünü yaşamış allah sabır versin hiç kolay bişey değilKilo azaldıkça son kilolalar insana sinir krizi geçirtiyo:) ama yinede 53 kilo çok büüyük bi başarı bide şöyle düşünmek lazım 53 kilo vermiş birinin miğdesi ne kadar geniştir belki bizlerden 10 kat kadar tatlı bağımlısıdır yani kendini frenlemesi bizden dha zor olmuştur belki canı gönülden tebrik ediyorum nasıl bi deişim kimbillir ne güzel bikadın olmuştur afferin onaaa ölen yawrusunada çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Beyazbulut: Kendini motive etmek için avatarındaki resmi ve yazını ikidebir değişiyosun yaaa Dehşet motive oluyorum heleki şu mekik çeken kızz beni çok gaza getiriyooo teşekkür ederim arkadaşım :)
evet ya şurda vermem gereken 3-5 kilo kaldı yırttım bi taraflarımı ama bir aydır gram veremedim
başlarda negüzel gidiyordu kilocuklar
Görmem mi şeker menüde ekmekleri sabah yiyip öğleden sonra ve akşam yememen güzel olmuş bu diyette tatlı yememek gerekiyo diye okudum pekmez benim direkt dikkatimi çekti bence hergün yeme pekmezi canım gerçi puan olarak 50 yi bile tamamlamamışsın diyetin karbonhidrat diyetine göre çok uygun balık yemişsin 0 puan salatada marulda puan var ama üç çatal 1 puan bile etmez portakalda ve diğer meyvelerde özellikle elmada çok puan var 1 adet portakalda 17 puan var yani bir bardak portakal suyunda 2-3 portakal vardır ama yarım içip portakala gelene kadar az puan geçirdiğin için bence bugn güzel olmuş hemde sağlıklı beslenmişsin beğendim menünü.Bende bol bol peynir yiyorum 100gr ı 1 puan hehe ama le küçük küçük yemeğe okadar alışmışım ki kesinlikle 100gr bile yiyemiyorum:) Çok eğlenceli bu diyet acaba akşam ton balığımıı yeseeem yoksa tavukmu eheheh hemde sınırsızz tavukkk çok güzel ye iç kilo ver:)
ama şu anki halindende menunsun sonuçta canım giydiklerin yakışıyor kendini iyi hissediyorsun yani öyle değilmi:44:
fistiklarim gecmise bi göz attim yarin hepsine yorum yazarim, su an bi gözüm ferihada diger gözüm pcde, hemen menümü paylasiyorum ondan sonra cikacam
Kahvalti
2,5 dilim siyah ekmek
sürme peynir, 1 dilim tavuk salam
domates, salatalik
3 zeytin
yesil cay
2 kuru incir
1 portakal
1 kücük kase cikolatali cornflakes (yarim bardak sütle yaptim)
Aksam yemegi (saat 5te yedim)
1 kase corba (1-2 kepce)
azicik pirinc pilav (1-2 tahta kasigi, cok azdi kasigi doldurmadim)
1 tahta kasigi nohut (suyundan koymadim sadece nohut vardi)
1 tahta kasigi tavuk sote
cacik. azicik tursu
az önce dizi izlerken 1 kuru incir ve leblebi yedim, sanirim leblebiden fazla kacti
su: 2 litre yada daha fazla
spor: 60dk crosstrainer
yesil cay: 2 kupa
bugün cok oldu sanirim:26:
evet canım doğruyu söylemek gerekirse şuan halimden memnunum
insanlar çok zayıfladığımı ve çok iyi göründüğümü söylüyorlar
ama insan tatminsiz oluyor işte daha fazlasını istiyor
ben kendimi bildim bileli 69 kilonun altına inmedim
düğünümde bile 69 kiloydum yani şuan hiç olmadığım kadar zayıfım
ama dahafazlasını istiyorum,kilolarım yüzünden kendimi eve hapsettiğim,hiç alışverişe çıkmadığım
günlerin acısını çıkarmak isteyorum
beni de bu son 15 kilo deli edicek. inemedim 69 a yaa pofff... bıktım bu 70lerden pis 70ler :/
bu arada zırlıyorum böyle ama göbeğimde 2 cm incelme var. bacak ve belimde yok ama göbekten gitmiş. ama tartıda eksiklik yok. napıyoo bu yağlarım anlamış değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?