Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yok ne uyuması nerde bende o şans
apartmanı ayağa kaldırdılar,yakında komşulardan şikayet gelecek
benim çocuklar hem bana hemde başkalarına göre yaramazlar
oturduğumuz odayı görseniz aynen böyle olursunuz

kimsenin geleceği yok heralde
en iyisi bende yatayım sabahın 7 sinde yollarda olacam
hepinize iyi geceler yarın tartıda çok çıkacam kilomu görünce şaşırmayın
inşallah 60 ın altında bişe çıkar yoksa deprosyona girerimmmmm

kız yeseydin sende uygun bişeyler
olurmu öyle biri yer biri bakar durumları
ama pk bi azimli gördüm seni bravoooo
valla canım napiyim yemedim işte. allahtan evden yemek yiyip çıkmıştım da canım çekmedi o kadar fazla.
ohhhh hatunum afiyet olsun valla :) uzun zamandır ilk defa yedin ama böyle. boşver iyi olmuş :) ben de geçen hafta sonu böyleydim :)

ben telefonla konuşuyodum canım. yoksa cevap verirdim yazdıklarına :)

son bildirimimi de yapayım

su : 3,5 lt

saat 9 bucuk gibi de çilekli süt içtim, sütün içine çilek doğradım

Son düzenleme:
Geldim hatunlar. Kandiliniz mübarek olsun. Bol bol namaz kıldım, dua ettim kabul olur inşaAllah.
Her zaman dönercinin önünden geçip o güzel kokulara hayır demek zorunda kalmak çok kötü ya.
Tamam döneri sade yiyebiliriz ama o tombik ekmeğin arasında mayonezli bir başka
Tıp son raddeye gelsede yiyip kilo almamanın formülünü bulsa.

hanımlar valla fellik felllik gezmekten internete giremez oldum yeminle. ama diyete devam. çok ilginç bi şekilde efor sarfetmeden 2 kilo verdim dukan belasından sonra ilaç gibi geldi. malum bırakınca nasıl aldığımı biliyosunuz. bir de diyet günlüğü tutuyorum wordpresste. arada ziyaret edebilirsiniz.
şu yoğurtlu karışımı deneyemedim. aktarda zerdeçal kalmamış şaka gibi yarın tekrar sorayım bi.

günaydın güzel ve çıtır hatunlar

ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3

selamın hello bebüklerim 63.1 e düşmüşken 2 günlük öküz gibi yemelerim sonucu 64.4 e kadar çıkmıştım bunun ödem olduğu kesindi 2 günde bukadar alınmaz diyorduk
hadi 64 oldum diyelim 400 grmda ödem diyelim peki ben 4 gün okadar dikkat ettim çikolatayı ağzıma bile sürmedim spor yaptım bilmem ne yaptım vere vere 500 grm vermişim
bu reglden dolayımı bilmiyorum ama reglimde kesildi anlamadım bu böyle 3 gün sürer 3 günün sonunda benim regl son hızıyla devam eder(

yani sonuç olarak bugün 63.5 geldim genede mutluyum

bugün arkadaşımla görüştüm. karnım aç benim dedi. gittik mc donalds'a.. arkadaşım menü yedi bir güzel, ben de baktım :) sadece bi tane patatesinden tattım o kadar :)
ızgara tavuklu salata falan yeseydın ya tatlım :)
allahııım o nasıl bır zevktir. tencere dıbı sıyırmaaaaak :)
benıde aglattın valla. allah kımseye evlat acısı yaşatmasın...
uyuşuk karılar sizi
hahahahahaha sensin uyuşuuuuk. sabahın korunde kalktııık işe geldık beeee :))
oooo prenses uyanmış. günaydın tatlım.

günaydın kızlaaaar,

dün biraz sapıttım :) saat 4 de dondurma yedım ama regl oldum yanı ondaaan. akşam ıcın yemegım yoktu. eve gıdınce 2 yk semızotu yedim.
sonrada kandıl dıye komsumuz ırmk helvası yapmıs. 2 yk da ondan yerim.

bugun:

sabah: 1 galeta, bir dl kaşar peyniri, 2 dilim domates, 4-5 tane zeytin, açık çay

ara: açık çay, 5 tane erik,

ogle: 4 yk semizotu, 1 kase yogurt

ara: acık çay, elma

akşam: 4 yk kabak yemegi, 1 galeta, yarım kase yogurt.

ara: meyvee

bu arada sabah tartıldım 46 kg yum.

Son düzenleme:

afiyet olsun
günaydın miniğiiiiiiim

Günaydın günlük kardeşlerim gerçi öğlen oldu ama olsunn dün menümü yazamamıştım yazıyım hemen

Sebze+protein

Sabah: Yoğurdun içine 1 kaşık yulaf kepeğim,1 light krem peynir,1 domates,3 biber
Ara: Filtre kahve
Öğlen: yoğurdun içine tavuk didikledim
Ara: bikaç kaşık light yoğurt
Akşam: menemen,1bardak kola zero,Sebzeli tavuk jambon,Lor peynirim

Su: 2 litre içebildim ve 1 yk yemem gereken yulaf kepeğinide yiyemedim

Pazartesiden itibaren sizi çok şiddetli ihmal edebilirim.Şirketin düzenlediği seminer var.6500kişiye davet gidicek ve bunlarla ben ilgilenicem.Kafayı yemezsem iyidir.Şimdiden gözüm korkuyo Allah yardımcım olsun.Bugünde seminerin detaylarına çalışıyorum.Öğrencilikten dert yanarken bide iş hayatında ders çalışmaya başladım.Neyse ilerde meyvelerini alırım elbet:) Derse ara verdiğim zamanlar Lavaboya gidip aynaya bakıp motive oluyorum.Bugün serbest giyinme günüm dedim şu kotu giyiyim falan kotu bi giydim sanki 34 bedene 44 beden giydirmiş gibi oldu bacakları falan inanılmaz bol geldi hayretler içinde kaldım.En zayıf zamanlarımda giydiğim ve belki bigün yine böyle olabilirim diye sakladığım bi kot vardı onu denedim.Dukandan önce o kota zor giriyodum.Şimdi gayet rahat oluyo bol bilem geliyo Acaip mutlu oldum.Harika bi duyguymuş en son 2007de bu duyguyu yaşamıştım.Aynalarla barıştım habire kendime bakıorm:)):):)
Hee kilo bildiriminede gelince dün sebze günüm olduğundan bgn fazla çıkıcamı söylemiştim.Ama yinede aşırı çıkmadım Allahtan dün: 56.600 düm Bugün: 56.900
Aa bide ölçü günü ne zaman yaa çok merak ettim şimdi akşam bakıym bari santimlerde belli edicekmi zayıfladığımı

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar fıstıklarım güzellerim çıtırlarım
kızlar dün az sonra girip menümü yazcam dedim ama pc o kadar yavaştı ki açılmadı sonra da ben giremedim malum kandildi, gece geç yattım sabah da sağolsun Sevgim çaldırdı da öyle kalktım
geç yatıp erken kalktığım zamanlarda acayip ödem toplar vücudum nitekim bugun de şişlik hissettim kendimde...
ama tartıda geçen haftayla aynıyım değişme yok herhalde ödem olmasa daha az çıkacaktım yani artık yavaş yavaş emeğimin karşılığını alıyorum, ve bu da beni sevindiriyor, tabii en büyük destekçim sizlersinizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben 2 gündüz kaçamak namına lokma koymadım ağzıma, bir tek bugun kahvaltıda tahin pekmez yedim o kadar valla tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılıcam artık sağlıklı şeylerle...
çikolata bana yasak, kilo verene kadar... başka türlü olmıcak...
ya iş çok evde... aslında hepinizin yazdıklarını okudum da o kadar çok ki aklımda kalmıyor neyse artık sonra tekrar bakarım
işim çok ortalığı toplucam, bulaşıkları makineye yerleştircem temizlik yapılcak da bugun Cuma belki akşama doğru yaparım ütüler beni bekler pazara gidilcek, ilaç yazdırcam bi de gitmişken şu kan grubu kartımı da alayım ben biliyorum kan grubumu da ehliyet için belge lazım
hey Allahım evin ablası mıyım annesi miyim kızı mıyım hizmetçisi miyim valla bilemedim:44:
menülerim belli ve düzgün daha sonra girince paylaşayım inşallah
hepinizi öptüm
sevgiler canlarımmmmmmmmmmm

herkese merhaba bağyanlar :)

kurstaydım ancak gelebildim. sınav kağıdı hazırladım akşamki veletler için. o yüzden biraz geç kaldım eve. çok merak ettim kilolarınızı valla :)

ben de sabah alel acele tartıldım ama sevindirici haber pek yok gibi :) 62,5 çıktım. bugün reglim fena halde yıprattı beni, ayakta zor duruyorum. ödem var zaten o belli bi şey. yine de yarım kilo da olsa eksik çıktığıma sevindim. inşallah adetim bittiğinde 62'yi görürüm.

bi de bugün hiç diyet modunda değilim, napıcam bilmiyorum. hafta sonu da geldi. gene diplerdeyim yani :) yarın da arkadaşıma gidicez annemle, o da kesin yapar bi şeyler. pazar da zaten psikolojik olarak cozutme günüm :)

kurstan geldim annem mücver yapmış az yağlı. daldım valla resmen :)

yüzüm bembeyaz ya. ruh gibiyim. öğrencilerim bile öğretmenim hasta mısınız dediler :) allahtan bugün sınav günü de kafa patlatmıycam onlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…