Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

tebrikler bebeğimmmmmm:118:
günaydın güzel ve çıtır hatunlar

ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3
kız 60ın üstünde çıkıcam diyodun. bak 59 çıkmışsın nerdeyse
uyuşuk karılar sizi
ben kurstaydım valla yeni geldim sevgili öğretmenim
bebeğimmm üzülme. yaptığımız sporun karşılığını alıcaz hiç merak etme. sonuçta spor da diyet de hemen etkisini gösteren bi şey değil. hem regl durumumuz var. haftaya çok daha güzel rakamlar görcez emin ol.

bugünkü menün gayet güzel tatlımm
kilonda çok iyi oynama olmuşmu bilmiyorum geçen hafta kaçtın
menün şahane ama şu öğlenki tavuklu yoğurdu nasıl yedin ikisini bir arada düşünemedim ahaha bide içine katmış
bende bugün araögünümde yoğurdumun içine kepekle keten tohumu katayım bari araya gitmesin doğalsanım
ahh keşke çalışsamda herkesi ihmal etsem 5 dk oturamasam sürekli işle uğraşsam
diger sebze günlerine göre fazla almamışsın canım hiç bu kiloya düşmemiştin ilk defa bir cumagünü kilo verdiğini görüyorum
o kotlar hepsi bol gelsin hiç biri üstümüze olmasın giysisiz kalmaya rağzıyım
dün bende resim çekildim faceye eklicem
tebriklerrr
kilo vermemişsin ama canım en azından almamışsın ödemden dolayıdır mutlaka
off bu aralar bende çok yoğunum sürekli bir iş varr
bugünde oturdum tek başıma yaprak poşetleyip buzluğa attım sonra sarma dolma yaptım akşamada fasülyeleri toplayıp buzluğa atcam söyle bakalım bu taze fasülyeyi azyağ ile kavurup poşetleyerekmi atayım yoksa az haşlayıp öylemi atayım hangisi sağlıklı hani sen o bölümü okumuşsun ya onun için sana soruyorum tatlım

öfff gene beni solladın geçtin vallahi
maşşallah tebrik ederim
haftaya gene aynı olurum ben çünkü p.tesi adanaya gideceğim elimden geldiğince dikkat etcem ama herkes yaa yemeğe yaa çaya çağırıyor uzun süre beni görmedikleri içinde pasta börek kek herşey yapıyorlar ama busefer kaçamak yokkk

allah kabul etsin canım ben regl olduğum için kılamadım
ensonki kandilde bende 100 rekat kılmıştımda 3 gün ne merdiven inebiliyordum nede çıkabiliyordum tutulmuştum vallahi kılmaya kılmaya iştee
hımm 2 kilo verdin demek 1 haftadamı verdin canım tebrikler
günaydın güzel ve çıtır hatunlar

ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3

dünkü yemenden dolayı öyle çıkmışsındır canım bence sen enfazla 58.5sündür
sıkma canını

az önce 1 tane max dondurma yedim ne iğrenç bir dondurma yaa ama oğlum yemediği için ben yedim
ama öğlen yemeği yememiştim doğru dürüst

gidip sporumu yapayımda yakayım şu dondurmayıı

ayyy bugün nolmuş annem anlattı da :) hemen size de aktarayım.

annemin kanka olduğu bi eczane var. orda bi kalfa vardı bana yazılıyo gibi davranıyodu ama çok da yüz vermiyodu falan. öyle muallakta kalmıştı o muhabbet. bu çocuk geçen gün yolda gördü beni. o kadar şaşırdıki anlatamam bilmiyodu benim zayıfladığımı. anneme hep kızın napıyo diye soruyomuş ama haberi yoktu benim son halimden. beni öyle görünce feleği şaşmış zavallımın bi msjlar bi ayaklar görmeniz lazım ben de hiç yüz vermiyorum hohohohoho. şişmanken adam gibi yüzüme bakmadı, şimdi güzelleşince kıymete bindik yokkk öleee... süründürcem hepsini hahaytttt

canım o kadar çok tatlı istiyo kiiiiiii

annem çilek reçeli yapmış, tencerenin içine düşücektim adeta. baktım kaldım :)

yarın şu algidanın bilmem ne tadında dondurması var ya yeni çıkan onlardan alıcaz. annemin de canı çekiyomuş. kadını 1 haftadır bekletiyorum :)
kudurma şimdi hafta sonu kendime ödül vercem o zaman yeriz dedim. bekliyo zavallım :)

velhasıl yarınki dondurma ziyafeti sebebiyle bugun kendimi tutmam gerek :)

kolay gelsın tatlıııım... tebrık ederim canım benım. ınsallah bırdaha hıcbırımız kg almayız. bol kotlar copee :)
haftasonu hepımız sapıtıyoruz valla hayatım. hakkımız :) ama hasta olcak kadar dıyet yapılmaz. okadar yorma kendını valla elden ayaktan dusurur. zaten okadar colukla cocukla ugrasmak cok zor.

az önce 1 tane max dondurma yedim ne iğrenç bir dondurma yaa ama oğlum yemediği için ben yedim
ama öğlen yemeği yememiştim doğru dürüst

gidip sporumu yapayımda yakayım şu dondurmayıı
afıyet olsun tatlım. senın oglusunda nıye yemedı kı dondurmayı. :) hayreet yanı. cocuklar cok sever. :)

süründür bacım süründüüür. süründürmekten beter etcen o erkekleri. ooooooooooh catlasında patlasın. bu arada senın erkek arkın vardı sankı dımııı

evet tatlım 1 haftada. zorlanmadan hem de hiç. nası oldu anlamadım... ki reglim de 3 hafta gecikti yani ona rağmen...
ben şimdi hemen 5 dk bankamatiğe gidip gelicem. kirayı yatırayım. sonra da markete uğramam lazım. pudink alıcam... bugun azcık regl olur gibi oldum ve dayanılmaz tatlı krizim var. geldiğimde burda olursanız konuşuruz muaaaah

burdayım şimdilik bakalımm
2 kilonun üstüne puding iyi gider

ayrıca bi falcıya gittim ağzımın içine etti resmen. çok acaipti. geliyorum bekleyin

ne dedi yaa merak ettim şimdi gelince ben olmasamda anlat olurmu

ohhhhhhhhhhh süründüüüüüüür
bu erkeklere yüz vermiceksin şekerim
onutma kaçan kovalanır
demekki neymiş,,,zayıf kadın herzaman çekiciymiş

evet sevgili hatunlar ben bugünde diyetin içine etmiş bulunuyorum
yarın cumartesi malum ailecek yemek yenecek
pazar günü büyük ihtimal pikniğe gidilecek
sanuç olarak benim diyet bu hafta gümmmmmmmmmmmmmmmmm

Random öyle bir hikaye bende de var pek aynı değil ama anlatayım.
Bizim komşulardan birinin bir tanıdığı evlenmek istiyormuş. Hali vakti epeycede yerinde bunların. Bu muhabbet döndüğünde ben 90 kg larda depresyonun dibindeydim.
Yok dedim haliyle. Bu komşumda kız kilolu filan diyince haspam konuyu kapatmış.
2 ay kadar oluyor o bahsettiğim kişi komşumuza gelmiş beni görünce şok geçirdi. Hiç yüzüne bile bakmadım. Hoş o zamanda bakmadım hahaha
Velhasıl kiloluyken burun kıvıranlar şimdi peşinde geziyor insanın. Çok kötü bişey insanın dış görünüşüyle değerlendirilmesi

Vasat menümlen karşınızdayım.

Sabah : Bildiğimiz kahvaltı
Öğle: 10 adet lahana sarma + 1 bardak ayran
akşam: Döner + 2 dl ekmek + 1 bardak ayran.

Su: 1,5 oldu içicem daha
Spor: Siz deyin 1,5 ben diyim 2 saat yürüdüm. Komşumla beraber yürüdük vallaha.
Pazartesiden itibaren akşam 4-5 gibi yürüyeceğiz. Onun çocuğu okula gidiyor 2 hafta sonra sabahları gideceğiz.
Yeşil çay demlicem birazdan.
Leslie yapar mıyım bilmiyorum söz vermeyeyim ayaklarım ağrıdı çünkü.
Hem derste yapmam lazım

bu gibi hikayelere bayılıyorum işte. harikasın yemin ederim...
ben şimdi ton balıklı salatamı yiyorum dönünce falcı olayını anlatıcam.

kadın resmen agzımın içine çatır çatır etti vallahi. su falına bakıyodu zaten. geçmişle ilgili her şeyi bildi de... gelecekle ilgili kısmı sanki biraz salladı gibi geldi bana. kadının söyledikleri hep çıkıyo filan diyolar gerçi ama... eğer söyledikleri çıkarsa... beyaz tenli kumral ela gözlü uzun boylu mükemmel bi karaktere sahip bi adamla tanışacakmışım 1 ay içinde ve ömrüm boyunca ayrılmayacakmışım ondan bi de 3 çocuk yapacakmışım ahoıwjeşofıw ne diyim kısmet işleribunlar ama ben bu kadar umutsuz romantikken zor vallahi böyle hayatımın aşkını bulmak... hele hele okulum biter bitmez hemen nişan yapacakmışız bu adamla. okulumun bitmesine 1 sene kaldı tövbe bismillah böyle bi garip hallerdeyim... adı da M harfi ile başlıyomuş. hayatımdaki bütün olumsuzluklar bitmiş ve ben kendi yolumu çizmişim. devlette iyi para getiren bi işte çalışacakmışım. devlette çalışıp da köşeyi döneni göremedim şimdiye kadar ama neyse kadın güzel dileklerde bulundu. güzel şeyler söyledi. benim daha önce psikolojik travma geçirmeme ve 2 sene tedavi görmeme sebep olan kişiyi bildi işte bi de. zaten orda gerildim ben sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım filan. o zamanki olanları filan söyledi. merak etme yanına kalmayacak bu cocugun yaptıkları dedi. bi kaza geçirecek ve bi çok şeyini kaybedecek dedi... allahım işallaaah! beter olsun pislik! ama ordan çıktıktan sonra nası bi baş ağrısı nası bi felaket hissi böyle. bi daha su falına filan baktırmam harbi. çok fena hissediyo sonrasında insan kendisini. ne güzel kahve falım vardı her dediği çıkan falcım vardı benim mis gibi sanki aldatmışım gibi hissediyorum 3 yıllık kahve falcımı başkasına gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…