tebrikler bebeğimmmmmm:118:Pazartesiden itibaren sizi çok şiddetli ihmal edebilirim.Şirketin düzenlediği seminer var.6500kişiye davet gidicek ve bunlarla ben ilgilenicem.Kafayı yemezsem iyidir.Şimdiden gözüm korkuyo Allah yardımcım olsun.Bugünde seminerin detaylarına çalışıyorum.Öğrencilikten dert yanarken bide iş hayatında ders çalışmaya başladım.Neyse ilerde meyvelerini alırım elbet:) Derse ara verdiğim zamanlar Lavaboya gidip aynaya bakıp motive oluyorum.Bugün serbest giyinme günüm dedim şu kotu giyiyim falan kotu bi giydim sanki 34 bedene 44 beden giydirmiş gibi oldu bacakları falan inanılmaz bol geldi hayretler içinde kaldım.En zayıf zamanlarımda giydiğim ve belki bigün yine böyle olabilirim diye sakladığım bi kot vardı onu denedim.Dukandan önce o kota zor giriyodum.Şimdi gayet rahat oluyo bol bilem geliyoAcaip mutlu oldum.Harika bi duyguymuş en son 2007de bu duyguyu yaşamıştım.Aynalarla barıştım habire kendime bakıorm:)):):)
Hee kilo bildiriminede gelince dün sebze günüm olduğundan bgn fazla çıkıcamı söylemiştim.Ama yinede aşırı çıkmadım Allahtan dün: 56.600 düm Bugün: 56.900
Aa bide ölçü günü ne zaman yaa çok merak ettim şimdi akşam bakıym bari santimlerde belli edicekmi zayıfladığımı
kız 60ın üstünde çıkıcam diyodun. bak 59 çıkmışsın nerdeysegünaydın güzel ve çıtır hatunlar
ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3
ben kurstaydım valla yeni geldim sevgili öğretmenimuyuşuk karılar sizi
bebeğimmm üzülme. yaptığımız sporun karşılığını alıcaz hiç merak etme. sonuçta spor da diyet de hemen etkisini gösteren bi şey değil. hem regl durumumuz var. haftaya çok daha güzel rakamlar görcez emin ol.selamın hello bebüklerim 63.1 e düşmüşken 2 günlük öküz gibi yemelerim sonucu 64.4 e kadar çıkmıştım bunun ödem olduğu kesindi 2 günde bukadar alınmaz diyorduk
hadi 64 oldum diyelim 400 grmda ödem diyelim peki ben 4 gün okadar dikkat ettim çikolatayı ağzıma bile sürmedim spor yaptım bilmem ne yaptım vere vere 500 grm vermişim
bu reglden dolayımı bilmiyorum ama reglimde kesildi anlamadım bu böyle 3 gün sürer 3 günün sonunda benim regl son hızıyla devam eder(
yani sonuç olarak bugün 63.5 geldim genede mutluyum
bugünkü menün gayet güzel tatlımmgünaydın kızlaaaar,
dün biraz sapıttım :) saat 4 de dondurma yedım ama regl oldum yanı ondaaan. akşam ıcın yemegım yoktu. eve gıdınce 2 yk semızotu yedim.
sonrada kandıl dıye komsumuz ırmk helvası yapmıs. 2 yk da ondan yerim.
bugun:
sabah: 1 galeta, bir dl kaşar peyniri, 2 dilim domates, 4-5 tane zeytin, açık çay
ara: açık çay, 5 tane erik,
ogle: 4 yk semizotu, 1 kase yogurt
ara: acık çay, elma
akşam: 4 yk kabak yemegi, 1 galeta, yarım kase yogurt.
ara: meyvee
bu arada sabah tartıldım 46 kg yum.
menün şahane ama şu öğlenki tavuklu yoğurdu nasıl yedin ikisini bir arada düşünemedimGünaydın günlük kardeşlerim gerçi öğlen oldu ama olsunn dün menümü yazamamıştım yazıyım hemen
Sebze+protein
Sabah: Yoğurdun içine 1 kaşık yulaf kepeğim,1 light krem peynir,1 domates,3 biber
Ara: Filtre kahve
Öğlen: yoğurdun içine tavuk didikledim
Ara: bikaç kaşık light yoğurt
Akşam: menemen,1bardak kola zero,Sebzeli tavuk jambon,Lor peynirim
Su: 2 litre içebildim ve 1 yk yemem gereken yulaf kepeğinide yiyemedim
ahh keşke çalışsamda herkesi ihmal etsem 5 dk oturamasam sürekli işle uğraşsamPazartesiden itibaren sizi çok şiddetli ihmal edebilirim.Şirketin düzenlediği seminer var.6500kişiye davet gidicek ve bunlarla ben ilgilenicem.Kafayı yemezsem iyidir.Şimdiden gözüm korkuyo Allah yardımcım olsun.Bugünde seminerin detaylarına çalışıyorum.Öğrencilikten dert yanarken bide iş hayatında ders çalışmaya başladım.Neyse ilerde meyvelerini alırım elbet:) Derse ara verdiğim zamanlar Lavaboya gidip aynaya bakıp motive oluyorum.Bugün serbest giyinme günüm dedim şu kotu giyiyim falan kotu bi giydim sanki 34 bedene 44 beden giydirmiş gibi oldu bacakları falan inanılmaz bol geldi hayretler içinde kaldım.En zayıf zamanlarımda giydiğim ve belki bigün yine böyle olabilirim diye sakladığım bi kot vardı onu denedim.Dukandan önce o kota zor giriyodum.Şimdi gayet rahat oluyo bol bilem geliyoAcaip mutlu oldum.Harika bi duyguymuş en son 2007de bu duyguyu yaşamıştım.Aynalarla barıştım habire kendime bakıorm:)):):)
Hee kilo bildiriminede gelince dün sebze günüm olduğundan bgn fazla çıkıcamı söylemiştim.Ama yinede aşırı çıkmadım Allahtan dün: 56.600 düm Bugün: 56.900
Aa bide ölçü günü ne zaman yaa çok merak ettim şimdi akşam bakıym bari santimlerde belli edicekmi zayıfladığımı
kilo vermemişsin ama canım en azından almamışsın ödemden dolayıdır mutlakaHayırlı Cumalar fıstıklarım güzellerim çıtırlarım
kızlar dün az sonra girip menümü yazcam dedim ama pc o kadar yavaştı ki açılmadı sonra da ben giremedim malum kandildi, gece geç yattım sabah da sağolsun Sevgimçaldırdı da öyle kalktım
geç yatıp erken kalktığım zamanlarda acayip ödem toplar vücudum nitekim bugun de şişlik hissettim kendimde...
ama tartıda geçen haftayla aynıyım değişme yok herhalde ödem olmasa daha az çıkacaktım yani artık yavaş yavaş emeğimin karşılığını alıyorum, ve bu da beni sevindiriyor, tabii en büyük destekçim sizlersinizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben 2 gündüz kaçamak namına lokma koymadım ağzıma, bir tek bugun kahvaltıda tahin pekmez yedim o kadarvalla tatlı ihtiyacımı bu şekilde karşılıcam artık sağlıklı şeylerle...
çikolata bana yasak, kilo verene kadar... başka türlü olmıcak...
ya iş çok evde... aslında hepinizin yazdıklarını okudum da o kadar çok ki aklımda kalmıyor neyse artık sonra tekrar bakarım
işim çok ortalığı toplucam, bulaşıkları makineye yerleştircem temizlik yapılcak da bugun Cuma belki akşama doğru yaparım ütüler beni bekler pazara gidilcek, ilaç yazdırcam bi de gitmişken şu kan grubu kartımı da alayım ben biliyorum kan grubumu da ehliyet için belge lazım
hey Allahım evin ablası mıyım annesi miyim kızı mıyım hizmetçisi miyim valla bilemedim:44:
menülerim belli ve düzgün daha sonra girince paylaşayım inşallah
hepinizi öptüm
sevgiler canlarımmmmmmmmmmm
herkese merhaba bağyanlar :)
kurstaydım ancak gelebildim. sınav kağıdı hazırladım akşamki veletler için. o yüzden biraz geç kaldım eve. çok merak ettim kilolarınızı valla :)
ben de sabah alel acele tartıldım ama sevindirici haber pek yok gibi :) 62,5 çıktım. bugün reglim fena halde yıprattı beni, ayakta zor duruyorum. ödem var zaten o belli bi şey. yine de yarım kilo da olsa eksik çıktığıma sevindim. inşallah adetim bittiğinde 62'yi görürüm.
bi de bugün hiç diyet modunda değilim, napıcam bilmiyorum. hafta sonu da geldi. gene diplerdeyim yani :) yarın da arkadaşıma gidicez annemle, o da kesin yapar bi şeyler. pazar da zaten psikolojik olarak cozutme günüm :)
kurstan geldim annem mücver yapmış az yağlı. daldım valla resmen :)
yüzüm bembeyaz ya. ruh gibiyim. öğrencilerim bile öğretmenim hasta mısınız dediler :) allahtan bugün sınav günü de kafa patlatmıycam onlarla...
tebrikler bebeğimmmmmm:118:
kız 60ın üstünde çıkıcam diyodun. bak 59 çıkmışsın nerdeyse
ben kurstaydım valla yeni geldim sevgili öğretmenim
bebeğimmm üzülme. yaptığımız sporun karşılığını alıcaz hiç merak etme. sonuçta spor da diyet de hemen etkisini gösteren bi şey değil. hem regl durumumuz var. haftaya çok daha güzel rakamlar görcez emin ol.
allah kabul etsin canım ben regl olduğum için kılamadımGeldim hatunlar. Kandiliniz mübarek olsun. Bol bol namaz kıldım, dua ettim kabul olur inşaAllah.
Her zaman dönercinin önünden geçip o güzel kokulara hayır demek zorunda kalmak çok kötü ya.
Tamam döneri sade yiyebiliriz ama o tombik ekmeğin arasında mayonezli bir başka
Tıp son raddeye gelsede yiyip kilo almamanın formülünü bulsa.
hımm 2 kilo verdin demek 1 haftadamı verdin canım tebriklerhanımlar valla fellik felllik gezmekten internete giremez oldum yeminle. ama diyete devam. çok ilginç bi şekilde efor sarfetmeden 2 kilo verdimdukan belasından sonra ilaç gibi geldi. malum bırakınca nasıl aldığımı biliyosunuz. bir de diyet günlüğü tutuyorum wordpresste. arada ziyaret edebilirsiniz.
şu yoğurtlu karışımı deneyemedim. aktarda zerdeçal kalmamış şaka gibiyarın tekrar sorayım bi.
günaydın güzel ve çıtır hatunlar
ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef çok iyi değil ama zaten beklediğim bir durumdu
kilom 59.3
sadiş ekle kız fotoyu hadi merak ettim :)
kolay gelsın tatlıııım... tebrık ederim canım benım. ınsallah bırdaha hıcbırımız kg almayız. bol kotlar copee :)Pazartesiden itibaren sizi çok şiddetli ihmal edebilirim.Şirketin düzenlediği seminer var.6500kişiye davet gidicek ve bunlarla ben ilgilenicem.Kafayı yemezsem iyidir.Şimdiden gözüm korkuyo Allah yardımcım olsun.Bugünde seminerin detaylarına çalışıyorum.Öğrencilikten dert yanarken bide iş hayatında ders çalışmaya başladım.Neyse ilerde meyvelerini alırım elbet:) Derse ara verdiğim zamanlar Lavaboya gidip aynaya bakıp motive oluyorum.Bugün serbest giyinme günüm dedim şu kotu giyiyim falan kotu bi giydim sanki 34 bedene 44 beden giydirmiş gibi oldu bacakları falan inanılmaz bol geldi hayretler içinde kaldım.En zayıf zamanlarımda giydiğim ve belki bigün yine böyle olabilirim diye sakladığım bi kot vardı onu denedim.Dukandan önce o kota zor giriyodum.Şimdi gayet rahat oluyo bol bilem geliyoAcaip mutlu oldum.Harika bi duyguymuş en son 2007de bu duyguyu yaşamıştım.Aynalarla barıştım habire kendime bakıorm:)):):)
haftasonu hepımız sapıtıyoruz valla hayatım. hakkımız :) ama hasta olcak kadar dıyet yapılmaz. okadar yorma kendını valla elden ayaktan dusurur. zaten okadar colukla cocukla ugrasmak cok zor.herkese merhaba bağyanlar :)
kurstaydım ancak gelebildim. sınav kağıdı hazırladım akşamki veletler için. o yüzden biraz geç kaldım eve. çok merak ettim kilolarınızı valla :)
ben de sabah alel acele tartıldım ama sevindirici haber pek yok gibi :) 62,5 çıktım. bugün reglim fena halde yıprattı beni, ayakta zor duruyorum. ödem var zaten o belli bi şey. yine de yarım kilo da olsa eksik çıktığıma sevindim. inşallah adetim bittiğinde 62'yi görürüm.
bi de bugün hiç diyet modunda değilim, napıcam bilmiyorum. hafta sonu da geldi. gene diplerdeyim yani :) yarın da arkadaşıma gidicez annemle, o da kesin yapar bi şeyler. pazar da zaten psikolojik olarak cozutme günüm :)
kurstan geldim annem mücver yapmış az yağlı. daldım valla resmen :)
yüzüm bembeyaz ya. ruh gibiyim. öğrencilerim bile öğretmenim hasta mısınız dediler :) allahtan bugün sınav günü de kafa patlatmıycam onlarla...
afıyet olsun tatlım. senın oglusunda nıye yemedı kı dondurmayı. :) hayreet yanı. cocuklar cok sever. :)az önce 1 tane max dondurma yedim ne iğrenç bir dondurma yaa ama oğlum yemediği için ben yedim
ama öğlen yemeği yememiştim doğru dürüst
gidip sporumu yapayımda yakayım şu dondurmayıı
ayyy bugün nolmuş annem anlattı da :) hemen size de aktarayım.
annemin kanka olduğu bi eczane var. orda bi kalfa vardı bana yazılıyo gibi davranıyodu ama çok da yüz vermiyodu falan. öyle muallakta kalmıştı o muhabbet. bu çocuk geçen gün yolda gördü beni. o kadar şaşırdıki anlatamambilmiyodu benim zayıfladığımı. anneme hep kızın napıyo diye soruyomuş ama haberi yoktu benim son halimden. beni öyle görünce feleği şaşmış zavallımın bi msjlar bi ayaklar görmeniz lazım ben de hiç yüz vermiyorum hohohohoho. şişmanken adam gibi yüzüme bakmadı, şimdi güzelleşince kıymete bindik yokkk öleee... süründürcem hepsini hahaytttt
allah kabul etsin canım ben regl olduğum için kılamadım
ensonki kandilde bende 100 rekat kılmıştımda 3 gün ne merdiven inebiliyordum nede çıkabiliyordum tutulmuştum vallahi kılmaya kılmaya iştee
hımm 2 kilo verdin demek 1 haftadamı verdin canım tebrikler
dünkü yemenden dolayı öyle çıkmışsındır canım bence sen enfazla 58.5sündür
sıkma canını
burdayım şimdilik bakalımmevet tatlım 1 haftada. zorlanmadan hem de hiç. nası oldu anlamadım... ki reglim de 3 hafta gecikti yani ona rağmen...
ben şimdi hemen 5 dk bankamatiğe gidip gelicem. kirayı yatırayım. sonra da markete uğramam lazım. pudink alıcam... bugun azcık regl olur gibi oldum ve dayanılmaz tatlı krizim var. geldiğimde burda olursanız konuşuruz muaaaah
ayrıca bi falcıya gittim ağzımın içine etti resmen. çok acaipti. geliyorum bekleyin
ayyy bugün nolmuş annem anlattı da :) hemen size de aktarayım.
annemin kanka olduğu bi eczane var. orda bi kalfa vardı bana yazılıyo gibi davranıyodu ama çok da yüz vermiyodu falan. öyle muallakta kalmıştı o muhabbet. bu çocuk geçen gün yolda gördü beni. o kadar şaşırdıki anlatamambilmiyodu benim zayıfladığımı. anneme hep kızın napıyo diye soruyomuş ama haberi yoktu benim son halimden. beni öyle görünce feleği şaşmış zavallımın bi msjlar bi ayaklar görmeniz lazım ben de hiç yüz vermiyorum hohohohoho. şişmanken adam gibi yüzüme bakmadı, şimdi güzelleşince kıymete bindik yokkk öleee... süründürcem hepsini hahaytttt
Random öyle bir hikaye bende de var pek aynı değil ama anlatayım.
Bizim komşulardan birinin bir tanıdığı evlenmek istiyormuş. Hali vakti epeycede yerinde bunların. Bu muhabbet döndüğünde ben 90 kg larda depresyonun dibindeydim.
Yok dedim haliyle. Bu komşumda kız kilolu filan diyince haspam konuyu kapatmış.
2 ay kadar oluyor o bahsettiğim kişi komşumuza gelmiş beni görünce şok geçirdi. Hiç yüzüne bile bakmadım. Hoş o zamanda bakmadım hahaha
Velhasıl kiloluyken burun kıvıranlar şimdi peşinde geziyor insanın. Çok kötü bişey insanın dış görünüşüyle değerlendirilmesi
bu gibi hikayelere bayılıyorum işte. harikasın yemin ederim...
ben şimdi ton balıklı salatamı yiyorum dönünce falcı olayını anlatıcam.
Anlat anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?