bilmiyorum hafta sonu gelince psikolojik bi rahatlama geliyo bana. yesem de pişman olmuyorum :) hafta içi çok vicdan yapıyorum mesela.niye böyle yapıyorsun bakalım kendine gel bak bana ben dikkat ediyorum tamam spor yapmıyorsan kaçamak yapma kaçamak yapıyorsan spor yap
hadii gofreti yedin tamam şu saatden sonra yediklerine dikkat et ve bu hafta seni 62 görelim tatlım
kızlar diyet tamgaz devam yarın adanaya gidiyorum adanaya gittiğimde halen aynı gazla devam edermiyim bilmiyor
büyük görümcemde başlamış diyete 1 ayda 7 kilo verdi 81 di şimdi 74 olmuş ulan millet şakır şakır kilo veriyor biz halen yerimizde sayıyorzz
oha be biz o kiloyu vermek için kaç ay uğraşıyoruz. inadına mı lan. gözümüze sokar gibi. benimde arkadasım 106 idi 95 e inmiş. 2 ay bile olmadan. inadına zayıflıcam. diyet tam gaz devam..
oha be biz o kiloyu vermek için kaç ay uğraşıyoruz. inadına mı lan. gözümüze sokar gibi. benimde arkadasım 106 idi 95 e inmiş. 2 ay bile olmadan. inadına zayıflıcam. diyet tam gaz devam..
bilmiyorum hafta sonu gelince psikolojik bi rahatlama geliyo bana. yesem de pişman olmuyorum :) hafta içi çok vicdan yapıyorum mesela.
yarın geri dönücem ya diyet ve sporuma. zaten kaç gündür bi yorgunluk ve baş dönmesi var bende. adet yüzünden mi nedir anlamadım ben de.
kızlar öyle demeyin. çoktan çok azdan az gidiyo yapcak bi şey yok. ben 90lardan düşerken şakır şakır gidiyodu valla. 100 kilonun üstündeki bi insanın 10 kilo vermesi çok kolay ama bizim gibi 60 70 kiloların 10 kilo vermesi gittikçe zorlaşıyo. emin olun onların da bi duraklama ve yavaşlama dönemleri olucak rahat olun siz, diyete devam :)
hayırlı pazarlar sevgili günlük kardeşlerimmmmm
kaç gündür güzel güzel diyetimi yapıyorum bi türlü yazamadım off yaaaaa....
ama çok harika mı derseniz tabii ki 4/4lük değil
sporu haftada 3le başlayıp zamanla arttırma kararı aldım daha istikrarlı gider hem...
bir de bugun 6.gün ve ben bu 6 günde hiç şekerli bişey yemedim(sadece demin çay kaşığının ucuyla reçel yedim annem yeni çilek reçeli kaynattı da:26: ama 1 yudum gibi zaten şekeri az olmuş ) tabii tahin pekmezi saymıyorum (şekeri kendinden doğal diye az yiyorum ztn )
bir de bu aralar evde dolma falan var pilav da vardı yani gün aşırı yemiş gibi oldum:26:
bunlar hatalarım
bugun menümü inşallah yazacağım bir mani olmazsa...
neyse fıstıklar çıkıyorum öpüldünüz
sevgiler.........
tekrar merhaba fıstıklar bugünkü menümü sunuyorumm
sabah
1buçuk ilim tahıllıekmek
az sucuklu yum
1 kk kaşar
domates salatalık
1 zeytin
4 kayısı
ızgara tavuk
közlenmiş biber soğan
salata
1buçuk dilim tahıllıekmek
yarım bardak fanta
1 erik
1 kase süt+nesfit
içine 1 kurukayısı ve 7 8 tane kuruüzüm attım ama okadar şekerli geldilerki halen dişlerim sızlıyor
akşam gene 1 bardak süt içeceğim
30 dk bisiklet+5 10 dk da hareket yaptım
2 lt su 3 olur
1 bardak tarçınlı yeşilçay oda 2 olur
Sabah: 2 dl ekmekten tost + domastes + zeytin + peynir + çay
Öğle: 3 yk kaşığı semizotu + 4 yk yoğurt
Akşam: Henüz yemedik semizotunun yanına annem kıvırcık salatası + makarna yapmış az az yerim yoğurtla
Su: 1,5
Spor: 20 dk bisiklet + 5 dk twist + 10 dk da asını bilmiyorum o aletin bacaklar için + 5 dakka da başka bi alet
Toplam spor: 40 dk
Dün yeşilçay içemedim bugün içerim. Mekik çekeceğim ondan sonra artık.
yeşilçayı hergün 3 4 bardağa kadar içmemiz gerek bebeğim sende öyle yapsana
menün çok hoş bugün ögünde atlamamışsın öylen nasıl doydun 3 yk semizotu beni doyurmazdı
menüme ek olarak 2 adet minik lahmacun komşum yolda gördü fırından geliyormuş illa al dedi diyetteyim yok diyorum yok illa alcan dedi aldım yedim birini okadar güzeldiki dayanamadım 2.yide yedim hahahah
günaydın hatunlar
haftasonu giremedim malesef başımıza kötü olaylar geldi
benim yaramaz kızım metal para yuttu
haftasonu hastanedeydik,midesine inmeseydi ameliyat yapacaklardı
şükür mideye düşmüş şimdi çıkmasını bekliyoruz
çok korktuk ama kafayı yedim
ilk hastaneye gittiğimizde boğazında duruyordu
sonraki filimlerde şükür mideye düşmüştü
böyle işte canlarım
diyeti hiç sormayın tahmin ettiğiniz gibi berbat ötesi
günaydın hatunlar
böyle işte canlarım
kız menülerimi yazıom not defterine ama buraya yazamıyorum ne yicem belli olmuyor diye... akşam da her zaman giremiyorum kalıyorniye yazamıyorsun bakalım menülerini
ben iyide olsa kötüde olsa yazıyorum adanaya gidincede yazacağım
inşallah bu hafta 72leri görürsün tatlım
cnm yeşilçayın en ideali 1-2 fincan max 4 fincan, aklında bulunsunyeşilçayı hergün 3 4 bardağa kadar içmemiz gerek bebeğim sende öyle yapsana
menün çok hoş bugün ögünde atlamamışsın öylen nasıl doydun 3 yk semizotu beni doyurmazdı
cnm bnm çok geçmiş olsun ayy kıyamam kuzuma yaaa.... Allah korumuş...çok çok geçiş olsungünaydın hatunlar
böyle işte canlarım
evet ben de hatırlıyorum bi dr hepsini saklamışGünaydın tatlım daha sabi sübyan melek işte Allah koruyo tv de görmüştüm çocukların yuttuğu cisimleri bi dolaba koymuşlar vida çivi falan birsürü şey vardı.Ama korkmuştur heralde bidaha yapmaz.Hepsinde bi para yutma kibritle oynama durumu falan oluyo çokk çokk geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
maşallah sanaKızlar haftasonu giremedim ama bu kaçamak yaptığım anlamınada gelmiyo.Diyeti hiçbişekilde bozmadım.Hatta ablamla bi davete gittik ordövr tabağı börekler birsürü şey vardı ben salatalık dometes ve tavuğu yedim:) millet nerene diyet yapıosun faalan dedi bunları duymak çok güzel oluyo.Yiyim yiyip arkamdan şişko dedirtceme yemeyip oo ne güzel kız neresine diyet yapıyo dedirtmeyi tercih ederimBide elbiselerimi çıkardım darlıktan giyemediğim herşeyi şimdi bolluktan giyemiyorm terzi epey para kazancak:) bide mezuniyet elbisemi deniyim dedim o elbiseyi giydiğimde çok kilolu değildim gayet güzel olmuştum ama üstüme tam oturuyodu yani bir parmak bile boşlk yoktu dün üstümde kıyafetle denememe rağmen göğüs sırt kısmı boss boll çok sevindim heheheh Haftasonuda kilo deişmedi açken 56.50 tokken 57.00 falandım hep tabi kabızlıkta cabası
benim ne diyet yapasım, ne menü yazasım, ne de spor yapasım var. yoruldum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?