senin herhafta sonu böyle değilmi zaten anacımevet sevgili hatunlar ben bugünde diyetin içine etmiş bulunuyorum
yarın cumartesi malum ailecek yemek yenecek
pazar günü büyük ihtimal pikniğe gidilecek
sanuç olarak benim diyet bu hafta gümmmmmmmmmmmmmmmmm
bencede insanları dış görünüşüyle değerlendirmek çok kötüRandom öyle bir hikaye bende de var pek aynı değil ama anlatayım.
Bizim komşulardan birinin bir tanıdığı evlenmek istiyormuş. Hali vakti epeycede yerinde bunların. Bu muhabbet döndüğünde ben 90 kg larda depresyonun dibindeydim.
Yok dedim haliyle. Bu komşumda kız kilolu filan diyince haspam konuyu kapatmış.
2 ay kadar oluyor o bahsettiğim kişi komşumuza gelmiş beni görünce şok geçirdi. Hiç yüzüne bile bakmadım. Hoş o zamanda bakmadım hahaha
Velhasıl kiloluyken burun kıvıranlar şimdi peşinde geziyor insanın. Çok kötü bişey insanın dış görünüşüyle değerlendirilmesi
ama zayıf kadın herzaman tercih ediliyor
dün çarşıya gideceğimiz zaman eşim sanki güzellik yarışmasına gidecez ne ugraşıyorsun şu saçlarınla hadi gidelim dedii
bende kızdım güzel bir kadın görseniz öküz gibi bakarsınız ben kendime bakmıyımda başkasına bak değilmi dedimm
şükür zayıfladım zayıflamayada devam ediyorum çevremdede çok beğeniliyorum şükür eşimin başka kadınlara bakması olanksız gözlerini oyarım
bayağı vasatmış gerçekdenVasat menümlen karşınızdayım.
Sabah : Bildiğimiz kahvaltı
Öğle: 10 adet lahana sarma + 1 bardak ayran
akşam: Döner + 2 dl ekmek + 1 bardak ayran.
Su: 1,5 oldu içicem daha
Spor: Siz deyin 1,5 ben diyim 2 saat yürüdüm. Komşumla beraber yürüdük vallaha.
Pazartesiden itibaren akşam 4-5 gibi yürüyeceğiz. Onun çocuğu okula gidiyor 2 hafta sonra sabahları gideceğiz.
Yeşil çay demlicem birazdan.
Leslie yapar mıyım bilmiyorum söz vermeyeyim ayaklarım ağrıdı çünkü.
Hem derste yapmam lazım
10 sarma ile nasıl doydun bende şimdi sarma yicem ama 1 tabak dolusu
kadın resmen agzımın içine çatır çatır etti vallahi. su falına bakıyodu zaten. geçmişle ilgili her şeyi bildi de... gelecekle ilgili kısmı sanki biraz salladı gibi geldi bana. kadının söyledikleri hep çıkıyo filan diyolar gerçi ama... eğer söyledikleri çıkarsa... beyaz tenli kumral ela gözlü uzun boylu mükemmel bi karaktere sahip bi adamla tanışacakmışım 1 ay içinde ve ömrüm boyunca ayrılmayacakmışım ondanbi de 3 çocuk yapacakmışım ahoıwjeşofıw ne diyim kısmet işleribunlar ama ben bu kadar umutsuz romantikken zor vallahi böyle hayatımın aşkını bulmak... hele hele okulum biter bitmez hemen nişan yapacakmışız bu adamla. okulumun bitmesine 1 sene kaldı tövbe bismillah böyle bi garip hallerdeyim... adı da M harfi ile başlıyomuş. hayatımdaki bütün olumsuzluklar bitmiş ve ben kendi yolumu çizmişim. devlette iyi para getiren bi işte çalışacakmışım. devlette çalışıp da köşeyi döneni göremedim şimdiye kadar ama neyse kadın güzel dileklerde bulundu. güzel şeyler söyledi. benim daha önce psikolojik travma geçirmeme ve 2 sene tedavi görmeme sebep olan kişiyi bildi işte bi de. zaten orda gerildim ben sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım filan. o zamanki olanları filan söyledi. merak etme yanına kalmayacak bu cocugun yaptıkları dedi. bi kaza geçirecek ve bi çok şeyini kaybedecek dedi... allahım işallaaah! beter olsun pislik! ama ordan çıktıktan sonra nası bi baş ağrısı nası bi felaket hissi böyle. bi daha su falına filan baktırmam harbi. çok fena hissediyo sonrasında insan kendisini. ne güzel kahve falım vardı her dediği çıkan falcım vardı benim mis gibi sanki aldatmışım gibi hissediyorum 3 yıllık kahve falcımı başkasına gidince
yalan bunlar yaaaa (gerçi keşke gerçek olsaydı)
geçen görümcemde arkadaşı ile gitmişler adanada bir cafeymiş
arkadaşı baktırmış kahve falıymış
gelecek ay bir düğüne gideceksin demiş orda s harfiyle başlayan biriyle tanışacaksın demiş bilmem nee
o kızında gelecek ay akrabasının düğünü varmış gitmiş ama kimseyle tanışmamış
ayy ben inanmam fala ama öyle kendi aramızda gırgırına bakarız fala
ne demişler fala inanma falsızda kalma