Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

evet sevgili hatunlar ben bugünde diyetin içine etmiş bulunuyorum
yarın cumartesi malum ailecek yemek yenecek
pazar günü büyük ihtimal pikniğe gidilecek
sanuç olarak benim diyet bu hafta gümmmmmmmmmmmmmmmmm
senin herhafta sonu böyle değilmi zaten anacım
bencede insanları dış görünüşüyle değerlendirmek çok kötü
ama zayıf kadın herzaman tercih ediliyor
dün çarşıya gideceğimiz zaman eşim sanki güzellik yarışmasına gidecez ne ugraşıyorsun şu saçlarınla hadi gidelim dedii
bende kızdım güzel bir kadın görseniz öküz gibi bakarsınız ben kendime bakmıyımda başkasına bak değilmi dedimm
şükür zayıfladım zayıflamayada devam ediyorum çevremdede çok beğeniliyorum şükür eşimin başka kadınlara bakması olanksız gözlerini oyarım
bayağı vasatmış gerçekden
10 sarma ile nasıl doydun bende şimdi sarma yicem ama 1 tabak dolusu

yalan bunlar yaaaa (gerçi keşke gerçek olsaydı)
geçen görümcemde arkadaşı ile gitmişler adanada bir cafeymiş
arkadaşı baktırmış kahve falıymış
gelecek ay bir düğüne gideceksin demiş orda s harfiyle başlayan biriyle tanışacaksın demiş bilmem nee
o kızında gelecek ay akrabasının düğünü varmış gitmiş ama kimseyle tanışmamış üstüne kaç düğüne gittim diyor kız halen o s harfi çıkmadı diyorr
ayy ben inanmam fala ama öyle kendi aramızda gırgırına bakarız fala
ne demişler fala inanma falsızda kalma

yaa valla benim kahve falına baktırdıgım biri var 3 senedir. kız ne dediyse hep çıktı. nası tutuyosa artık... başka illerden müşterisi de var. insanlar akın akın buraya geliyo fal için:D

bugünkü menüm berbat
sabah
1 dilim tahıllıekmek
yarım biberli omlet
domates salatalık
peynir

3 erik
2 yk sarma içi

1 yk kurufasülye
yarım dilimbeyazekmek
domates salatalık

1 dondurma
4 kremalı bisküvi

1 tabak sarma
salata
yoğurt

22 dk leslie+20 dk bsiklet
2 lt su 3 olur
1 bardak yeşilçay 2 olur

selam fıstıklar
valla haftasonu falan ama, ben kaçamak yapmıyorum kaç gündür maşallah bana
ama şu var bugun çok berbat bir menüyle karşınıza çıkacağım
kaç gündür pilav, sarma, dolma falan var menümde...
dengelemeye çalıştım ama işte menülerimi akşama eklicem bugun çok yoruldum alt tarafı evi süpürdüm ama her yer toz olmuş belim ağrıdı valla...
şimdi gidip yemek hazırlıcam azcık oturayım dedim de
valla kaç gündüz ağzıma şekerli bişey koymadım
tek yediğim tatlı, tahin pekmez onu da dün ve bugun yedim:26:
kızlar ben inanıyorum olcak bu iş yaaaaaa, başaracağım hayırlısıyla...
şimdilik çok berbat değil yani:44:
sporu da haftada 3le başlıcam zamanla arttırcam hergün her zaman yapılmıyor bugun ztn yeteirnce yoruldum efor harcadım
neyse şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz

Sabah: Salamlı yımırta + bildiğimiz kahvaltılıklar + 2 dl ekmek
Öğle: Nesfit
Ara: Dondurma
Akşam: 4 yk pilav + köfte + kıvırcık salatası + 1 bardak kola

Su: 1,5 lt
Spor: 30 dk leslie
50 mekik
70 bacak hareketi

slm kızlar bugün hafta sonu olduğu çok belli
hafta sonu ama bende kaçamak yapmadım süperrim
bugn eşimin akrabalarının düğünü vardı kadın 45 adam 52 yaşındaydı ilkkez evleniyorlar 10 senedir sevgililermiş adamın annesi evlenmelerini istememiş kadının ölmesini beklemişler kadın ölünce evlenmeye karar vermişler tövbe tövbe
bugün okadar mutluyum kii anlatamam size bugün düğüne giderken söz günümde giydiğim elbiseyi giyip gittim içine sığdım çokda rahattı çok mutlu oldum
herkes nekadar zayıfladığımı söylediler gene birsürü övgü aldım allah kahretmesin
menümüde bilireyim
sabah
1buçuk dilim tahıllı ekmek
çok az sucuklu yum
domates salatalık
1 kk kaşar

3 kayısı

5 yk güveç
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

1 avuçiçi çerez(çok azdı)

1 patlıcan dolma
2 sarma

azöncede 2 dilim karpuz yedim düğünden gelmiştik çok açıkmıştım eşimde karpuz dilimlemiş gelmiş yedim
spor yapmadım bugün görümcemgil vardı çünkü halende burdalar
su anca 2 lt oldu kirazsapı içtim bugün 2 bardak
bu arada busabah tartıldım 64.2 geldim ohaa yaaa

süpeeeeeeeeer

ben haftasonunun hakkını veriyorum kaçamaklar deli gibi gidiyo

dün gece yeme krizine tutuldum gene, gofret, sucuk neler neler... sayamıycam valla sabah da tartıldım 63 çıktım gene. 62 ye düşmeyi boşa hayal etmiyim. 4-5 gün çok iyi gittim ama 6. gün ettim içine. hala da etmekteyim. spor da yok.

niye böyle yapıyorsun bakalım kendine gel bak bana ben dikkat ediyorum tamam spor yapmıyorsan kaçamak yapma kaçamak yapıyorsan spor yap
hadii gofreti yedin tamam şu saatden sonra yediklerine dikkat et ve bu hafta seni 62 görelim tatlım

kızlar diyet tamgaz devam yarın adanaya gidiyorum adanaya gittiğimde halen aynı gazla devam edermiyim bilmiyor
büyük görümcemde başlamış diyete 1 ayda 7 kilo verdi 81 di şimdi 74 olmuş ulan millet şakır şakır kilo veriyor biz halen yerimizde sayıyorzz

oha be biz o kiloyu vermek için kaç ay uğraşıyoruz. inadına mı lan. gözümüze sokar gibi. benimde arkadasım 106 idi 95 e inmiş. 2 ay bile olmadan. inadına zayıflıcam. diyet tam gaz devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…