Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bu arada bugün diyet güme gitti
akşama kadar gayet iyi idare ettim
hatta kaynanamlarda bile fazla kaçırmadım
ama oğlum tatlı tatlı diye tutturunca eşim azönce künefe aldı geldi
ve ben dayanamadım 1 porsyon fıstıklı künefe yedim :26::26: malesef bide kola içtim

şu an midem patlamak üzere
ve çok pişmanım
of ya ben niye nefsime hakim olamıyorum

canım tatlı istiyor gençler!!!!
someone stop meeeeeeee....

benimdeeeeeeeee benimdeeeeeeeee

yeme tatlı matlı

ben yedim sen yeme

mutsuzum
kizz kiyamam bosver yemissin artik, yarin yemezsin

pamuk kadar hafif pamukprenseslerimmmm
sevgimden gaza gelip 5mil leslinin hepsini yaptımm off 1 saatden fazlaydıı öldüm resmeennn beni hergün gaza getirin yahuuu
10 dkda sıkılaşma hareketi

offfffffff sadiyem süpersin yaaaaa erisin yaglarrr

denizim bosver, artik baya bi kacamak yapmazsin dengelemek icin

bu arada kizlar bende az önce tv izlerken 3 tam ceviz ve 7 tane kuru üzüm yedim (anneannem yolladi türkiyeden)

günaydın gençlik. kargalar pokunu yemeden uyandım. üstelik osmanla da küsüz. dün bi kaç kez kıçına vurdum gece. üzüldüm çok vurduğum için ama cinnet geçirticekti bana artık.

günaydın kızlar bugün pazar ama eşim çalışıyor bende erkenden kalktım
kahvaltı ettim çikolata yediiiim beeeeeeeeeeen

canım bu seferde benim kız bizikledi bilgisayarı

şu an kablolu bağlanıyorum
hahaha vallahi bende halen kablolu bağlanıyorum hepde böyle olacak
elektrik gidince yada fişi çekince tak diye kapanıyoo
sende ögrendin bizziklemeyiii
yaaa şu leslie 5 mil şeysini nerden bakıp yapıyosunuz atsanıza bana da
canım google leslie sensone yazdığın zaman 3. sırada küçültülmüş linkler die sayfa çıkıyo onu aç ordan 1 den 5 e kadar olanlar var hangisini indirmek istersen indir bebeğimmm

canım farkındaysan bu hafta diyetin harikaydı sonuçda hafta sonu yedin ve diğer cumaya daha çok varrr
cuma gününe kadar bu yediğini eritirsinnn şu şubat ayında biizm özel günlerin birinde yemeğe gittiğimiz zaman bende arkasına künefe yiceeeeeeemm istersem 2 kilo alayım ahahahahhaha
günaydın gençlik. kargalar pokunu yemeden uyandım. üstelik osmanla da küsüz. dün bi kaç kez kıçına vurdum gece. üzüldüm çok vurduğum için ama cinnet geçirticekti bana artık.

hahahah kedinmi kızzzz
ayy ben kedileri hiç sevmem hele evin içindeki kediyi hiçhiç sevmem
bizim köpeğimiz var 2 tane ama bahçedeler evde sadece 1 muhabbet kuşumuz varr ben onun pisliğine bile sinir oluyorumm
ama eve balık istiyorum küçük bi fanusda çok hoşuma gidiyooo gerçi efe bey fanusuyla birlikde yere indirebilir balığı ahahah

selam bnm güzellerimmmm
dün giremedim fıstıklarım akşam erken uyuyakaldım, spor yine yattı yaaa kızıyorum kendime öğlen yapma imkanım olmadı
bi yandan yemek yap bi yandan bulaşıkları makineye diz kalanları elde yıka bi yandan kardeşlerim aç diye bişeyler hazırla iki ayagım bi pabuca girdi akşam annemler geldiğinde (bahçeye gitmişlerdi) herşey hazırdı ama ben bittim resmen
akşam da uyuyakalmışım
bu arada akşam yemeğinde hamurişi vardı mısır unundan hamur yapılıp arasına kıymalı harç dökülür biz ilyan böreği deriz
ilyan köylerde leğenin söyleniş tarzıdır, aynı zamanda da derin tepsilere verilen addır
bu böreği anneannem yaparmış annem de çocukluğundan kalan bu lezzete bizi de alıştırdı
severiz kıymalı börek gibi ama daha güzel bi tadı vardır
bi de akşam kk kadar küçük 2 dl browni yedim komşu getirmiş bundan dolayı pişmanım çünkü yememem gerekirdi
işte böyle fıstıklar...
bu arada ezgi molanın zayıfladığını ben de ekranda fark ettim yılbaşı gecesi dedim ne kadar zayıflamış diye...
nasıl zayıflamış ayrıntılara henüz bakmadım ama...

kızlar dün facede bana bi msj gelmiş dün tek resmim vardı yaaa
tanımadığım bir erkek ve hayatımda gördüğüm en güzel bakışş ve gülüş
bu güzel bakış resmen kalbimin en derin köşesine işledii bu güzel bakışın sahibi ile tanışmak istesem suç işlemiş olurmuyum dieeee yazmış aptall
bende yazdım eşimde senle tanışmak istese suç işlemiş olurmu dieee
sonra hemen engellledimm ahahahah manyak 54 kilo halime diyooo
eşim görmeden sildimm zaten tek resim koymamı istemiyoo

ohhhh kıymanın ve etin girdiği herşey benim için süperdirrr
hele ben bayılırım kıymalı böregeeeee
bol soğan ve kıyma kavururum sonrada yufka arasına koyarım mismisssss
o browniyee bayılırım kakaolu çikolatalı herşeye bayılırım onlara dayanamam ondan hergelen misafirime normal kek yapıyom
ondan az yiyormm keşke yemeseydinnn browniyii

merhaba kızlar,
kaçamaklarla geçen cumartesinin ardından yine diyetli güzel günlere merhaba
uyudum dinlendim bugün
kahvaltı yapmadım
insan pazar günü yalnız kahvaltı yapmak istemiyor
saat 12.30 dan 15.30'a kadar ütü yaptım
biraz önce bir tabak ıspanak yemeği ve yoğurt yedim
akşama da fırında balık yiyeceğim salata ile
bugünlük bu kadar
hafta sonu 500 gram almışım sanırım
bu iki hafta iyice psikopata bağlayacağım
hem diyet hemde spor konusunda
kimse bana dur demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…