denizim nerdesin özledim senii
yani türkçesi
şu tablo nerde
ben niye göremedim
canım tatlı istiyor gençler!!!!
someone stop meeeeeeee....
kizz kiyamam bosver yemissin artik, yarin yemezsinyeme tatlı matlı
ben yedim sen yeme
mutsuzum
pamuk kadar hafif pamukprenseslerimmmm
sevgimden gaza gelip 5mil leslinin hepsini yaptımm off 1 saatden fazlaydıı öldüm resmeennnbeni hergün gaza getirin yahuuu
10 dkda sıkılaşma hareketi
bu arada bugün diyet güme gitti
akşama kadar gayet iyi idare ettim
hatta kaynanamlarda bile fazla kaçırmadım
ama oğlum tatlı tatlı diye tutturunca eşim azönce künefe aldı geldi
ve ben dayanamadım 1 porsyon fıstıklı künefe yedim :26::26: malesef bide kola içtim
şu an midem patlamak üzere
ve çok pişmanım
of ya ben niye nefsime hakim olamıyorum
günaydın gençlik. kargalar pokunu yemeden uyandım. üstelik osmanla da küsüz. dün bi kaç kez kıçına vurdum gece. üzüldüm çok vurduğum için ama cinnet geçirticekti bana artık.
hahaha vallahi bende halen kablolu bağlanıyorum hepde böyle olacakcanım bu seferde benim kız bizikledi bilgisayarı
şu an kablolu bağlanıyorum
canım google leslie sensone yazdığın zaman 3. sırada küçültülmüş linkler die sayfa çıkıyo onu aç ordan 1 den 5 e kadar olanlar var hangisini indirmek istersen indir bebeğimmmyaaa şu leslie 5 mil şeysini nerden bakıp yapıyosunuz atsanıza bana da
canım farkındaysan bu hafta diyetin harikaydı sonuçda hafta sonu yedin ve diğer cumaya daha çok varrrbu arada bugün diyet güme gitti
akşama kadar gayet iyi idare ettim
hatta kaynanamlarda bile fazla kaçırmadım
ama oğlum tatlı tatlı diye tutturunca eşim azönce künefe aldı geldi
ve ben dayanamadım 1 porsyon fıstıklı künefe yedim :26::26: malesef bide kola içtim
şu an midem patlamak üzere
ve çok pişmanım
of ya ben niye nefsime hakim olamıyorum
günaydın gençlik. kargalar pokunu yemeden uyandım. üstelik osmanla da küsüz. dün bi kaç kez kıçına vurdum gece. üzüldüm çok vurduğum için ama cinnet geçirticekti bana artık.
selam bnm güzellerimmmm
dün giremedim fıstıklarım akşam erken uyuyakaldım, spor yine yattı yaaa kızıyorum kendime öğlen yapma imkanım olmadı
bi yandan yemek yap bi yandan bulaşıkları makineye diz kalanları elde yıka bi yandan kardeşlerim aç diye bişeyler hazırla iki ayagım bi pabuca girdi akşam annemler geldiğinde (bahçeye gitmişlerdi) herşey hazırdı ama ben bittim resmen
akşam da uyuyakalmışım
bu arada akşam yemeğinde hamurişi vardı mısır unundan hamur yapılıp arasına kıymalı harç dökülür biz ilyan böreği deriz
ilyan köylerde leğenin söyleniş tarzıdır, aynı zamanda da derin tepsilere verilen addır
bu böreği anneannem yaparmış annem de çocukluğundan kalan bu lezzete bizi de alıştırdı
severiz kıymalı börek gibi ama daha güzel bi tadı vardır
bi de akşam kk kadar küçük 2 dl browni yedim komşu getirmiş bundan dolayı pişmanım çünkü yememem gerekirdi
işte böyle fıstıklar...
bu arada ezgi molanın zayıfladığını ben de ekranda fark ettim yılbaşı gecesi dedim ne kadar zayıflamış diye...
nasıl zayıflamış ayrıntılara henüz bakmadım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?