Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugün annem simit alırken simitçinin tartısında tartıldım tam 60 çıktım ayağımda babet olmasına rağmen :) amca ibreyi geri çekmiş sanırım benim gibiler mutlu olsun diye :)

bu sıf protein işi mide bulandırıyo ya evet. benim de ilk gün akşam yemeğinden sonra midem çok kötü olmuştu.

tavuk iyice midemi bulandırdı
pembiş gibi dışardan yesek çeşit çeşit tavuk getirtirdik sadece haşlama ve kendi yağında kavrulmuş tavuk yemek zorunda kalmazdık

ne güzel o beşamel soslu tavuk felan yiyordu hiç anlamam beşamel sosundan yarında gidip yağsız kıyma alayımda kıyma kavurup yiyeyim bari yada köfte yaparım

iyi akşamlar sevgili günlük kardeşlerim
hepinizi çok özledim
maşallah topik de 900lü sayfalara gelmiş az kaldı 1000yapcaz inşallah
ya kaç gün sonra nete girebilmek nasıl bi güzellikmiş anlatamam:44:
zaten sıcak bi de gün içinde iş yapmak yordu vs vs çok yorucu bir dönemdi
ama çok şükür herşey çok güzel hatta tahminimden de düşüktü değerler çok şükür
bugun de tercih yaptım allahım inşallah memurluk nasip etsin de onu diliyorum Rabbimden
bu arada cuma tartılamadım dün aç karnınayken ki saat 7:30da servse bindim 9 otobüsü için, garajda yağ analizi yapan makinelere çıkayım dedim biri kapalıydı birinin de içinde fiş için kağıdı bitmiş ay ne üzüldüm bilemezsiniz
neyse bugun tartıldım 74,2 çıktım o kadar yemeye rağmen düşük çıkmak bir sevindirid beni ki sormayın gitsin
ne yediğime gelince... misafir olarak ne bulduysam hatta ananeme dedim ben 2gün arka arkaya pilav yiyemiyorum ama işte pilav, beyaz ekmek, kek, lokma tatlısı, dondurma ne varsa yedim ama az yediğimden herhalde bişey olmadı ama yarın yine aranıza dönüyorum güzellerim olmuyor böle ben sağlıklı beslenmeyi özledim bugun tekrar sabahtan tahıllı ekmeğimden yedim ama tabii diyete uyamadım tam, inanın çok özlemişim yaaa... ben beyaz ekmek yerken lezzet alamıyorum, hani nimet tamam şükürsüzlük etmek değil ama işte en doğal haline alışmışım demek ki hem byeaz ekmek acıktırıyor Allahtan az yedim:26:
neyse güzeller şimdi akşamı yicem, sonra gelrim geçmişi de okurum
hepinzii öpüyorum
sevgiler...

canım tavuk kıymada alabilirsin hem daha hafif olur
bende yarın yarım kilo tavuk kıyma alacam porsyonlara bölüp buzluğa atacam
kendi yağında kavurup,az salça,sarımsak baharat veya ince kıyılmış domatesle çok güzel oluyor

bu arada instant maya kuru mayadan farklı canım
tek kullanımlık minik paketlerde satılıyor
kabartma tozu gibi direk hamura katıyorsun
önceden mayalandırman gerekmiyor yani
ben şahsen pek kullanmıyorum çünkü maya kokusu oluyor sanki
kuru mayayı mayalandırıp kullanmak daha güzel geliyor bana

Geçen gün cozutmuştum ama hemen toparlandım.
Yaklaşık 1 aydır kendi diyet listemi uyguluyorum.
Sebze ve eti aynı menüde yiyorum.
Her öğle ve akşamda yani.
Çok güzel verdim.
Vereceğimi tahmin etmiyordum.
Hatta bu sitede bi yerde biri bana sebze ve et aynı menüde olmaz demişti. Diyetisyenim verdiği listeyi de uygulamamıştım.
Sanki doktordan iyi bilcem
Kaç aydır uygulasaymısım şimdiye daha çok vermiş olacaktım.
Neyse artık hedefe ramak kaldı.
Yola devam

tavuk kıymada iyi fikir inan artık tavuğun t sini duymak istemiyorm o derece
vallahi 1 tk kurumaya koydum 1 tk kabartma tozu koydum bakalım nasıl olcak pişmek üzere
ben de mi yapsam napsam ya:44:
yap tabi canım sabah öğle 1 er dilim yeriz

oyyyyyy kuzum misafirlikde ne bulsan onu yiyorsun napacaksın işte
neyse eve döndün
şu tercih olayını felan tamamen atlat kafan rahatlasın
bizde gazdayken sende gaza gel ve diyete devam

yani sende proteinden yanasın haa
sen 63 oldun sanırım değilmi tatlım

kızlar bide bişe sorcam
benim dün 1 kez bugün 3 kez olmak üzere burnum kanadı
2 gündür dehşet terliyorum resmen oturduğum yerden ter boşalıyor
ve kalbimin üstü ve kalbimin sırta gelen kısmıda ağrıyor çok şiddetli değil ama hissediyorum
acaba proteinin etkisi olmuşmudur

Sanmam benimde sıcaktan kanamıştı dün. Bunalıyoruz ya.
ama yinede doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…