Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

vallayi süper menü kız ,ne saçmalığı
o kadarcık kısırdan ne olur...
poğçayıda yememişucundan koparmışsın zaten

sen bu aralar süper menü çıkarıyosun:

pembişim kça kilosun gııı merak ettim,seninle hep aynı gidiyoz...
ama sen bu menülerle sollarsın beniii:13:
geçen hafta 54.8 idim sonrasında 4 günü annemlerde geçirince bu sabah bi tartıldım
tam 55 çıktım...
dün saat 5 gibi makarna yemiştim bi tabak,
sonrasında hiç bişe yemedim,
yarın çok çıkmıyım die:18:

ayyy sürmedim vallahi dün çoooooooookkkk sıcaktı ve burnum kanıyordu sürekli ondan dolayı sürmedim
ama bugünden itibaren kaçamaksız 30dk da olsa spor yapacağım
yeşilçay dokunmuyor bana en içine çubuk tarçına koyuyorum şeker isteğimi gideriyor vallahi şıp diye kesiyo
beşamel soslu yemiyosanda çok değişik tavuklar yiyorsun tavuk katili hehhehe
şu beğeniyi bilmiyorum öğreneyim bende denerim
ilk defa menünü bukaar kalabalık görüyorum
menün çok hoş olmuş ama o akşamki kısırla poğaça olmamış
şimdi kızacam amaaa kızmakda istemiyorum çünkü çok uzun süredir kaçamak yapmıyorsun buda ödül olsun

millet 55i bile kırmış ben haleeeenn 65lerdeyim

üzülme şadişim,benim boyum kısaa sen uzunsundur kesin

bugün yarım kg daha vermişim

tartıda 64.5 geldim

2 günde 1.300 grm gitti

2 günde nasıl verdin kısss,
banada söle ramazana kadar 54 olsam süper olcaktı ama geç kaldım sanırsam:26:

üzülme şadişim,benim boyum kısaa sen uzunsundur kesin

2 günde nasıl verdin kısss,
banada söle ramazana kadar 54 olsam süper olcaktı ama geç kaldım sanırsam:26:

1.60 boyum çokda uzun sayılmam ama çok şükür memnunum

nasılmı verdim anlatayım hemen

63 e düşmüştüm kısa sürede 65 e çıktım kısa sürede alınan kilolar çabuk veriliyor

2 gündür protein ağırlıklı besleniyordum bol su spor bile yapmadım 1.3 gitti vallahi

yememi protein ağırlıklı yapcam reglde olmuşum zaten ramazanın ilk haftası yerim ozamana kadar 63 e bari düşeyim

sabah giyinikken tartıldım 56.100 geldim wc yede çıkmamıştım.Eminim 55 küsürlerdeyim ama ben tok karnına 55leri görmek istiyorum çok aç gözlüyüm yaaa:) 54leri görmem hayal gibi geliyo haftasonu boğazımı tutamıyorum.Haftasonu planlarımın arasında illaki bi dışarı çıkalım yemek yiyelim durumu oluyo ya da cnm hep tatlı istiyo:) ama ramazanda inanılmaz dikkat edicem teraviyede gitmeyi düşünüyorum sporda yapmış olurum baktım çok zor geliyo gitmek çnkü bi hayli geç vakit ozamanda yürüyüşe çıkcam bu ramazan kilo almak yerine zayıflıycam inşalllahh ama beni sahurlar korkutuyo:)

hahahahah Allah iyiliğini versin kızzz daha haftasonu kaçamaklardan fırladım:) ama yazmadığım için bilemezsin tabiiii Beğendiye gelince harika bişey yaa köz patlıcan yapıosun patlıcanları ezip içine süt tereyağı koyup ocakta pişiriyosun en sonda kaşar atıosun azz bişeyy ımmmm mükemmel oluyo yanınada köfte yapcaksın hatta köfteyi üstüne koycaksın ikisini karıştırıp yiceksin çok süper oluyo canım çekti vallaa en sevdiğim şey:)

bugün yarım kg daha vermişim

tartıda 64.5 geldim

2 günde 1.300 grm gitti

ben kaçar

evdekilere bamya pişircem bende az bişe yerim çooooookkkk severimde bamyayı

afferin kızzzzzz bunun şerefine bihalay çekilirahahahahah ayrıca bamyayı bende çok seviyorum tabi düzgün yapmak lazım yoksa insanın miğdesini bulandırıyo

ben kaçar

evdekilere bamya pişircem bende az bişe yerim çooooookkkk severimde bamyayı

dukan tipi beslenmek bana göre deyil,
senin yaptıgın protein ağırlıklı ama içinde sebzede var sanırsam

bamya dedinde aklıma geldi,buzlukta geçen seneden kalma bamya var,eşim sevmez ama ben severim...
az yağlı yapayım kendime, tam diyet yemeği olur.
akşama yerim
aklıma getirdin saol gııı....

aynen yaaa...bende aç karınına deyilde tok karnına görmek istiyorum 54 dü.
ahhh ahhhhh bende yürüyüş yapabilsem ramzanda keşke...
eşim o saatte tek başına hayatta yollamaz,kendi gelmez, gelse bile oğlan var, o saate uyuyo olur
yani imkansızzz...çok dikkat etmem lazım çokkk...

pembişim ben kaçıyorum... evi toplıcam iş güç....
üstüne yemekte yapıcam...
hadi görüşürüz

kaçamakları yazmazsan nerden bilcez kız bizde pembiş süper gidiyor diyoruz
beğendiyi denicem bahçedeki patlıcanlar kocaman oldu yarın denerim belki
bamyayı çok güzel yaparım çokda severim bol domatesli olcak ama
benimki tamda dukan değil canımyaa
kendimce yapıyorum işte bişeler
2 gün boyunca sadece dukan yapmadım ki sebzede yemiştim domates salatalık üzüm felan
benim bamyada geçen seneden kalma buzlukdan çıkardım pişmek üzere
ben tok karnına 58 görsem yeter 54 olmak istemem çünkü çok zayıflık yakışmıyor bana
hadi görüşürüz
kolay gelsin güzelim

hadi görüşürüz

Klay gelsin canımmm

haftasonu giremedm dolayısıyla yazamadm ama o önceden yaptıgım ayı kaçamakları gibi yapmadım:) eskiden bende bana zayıflık cok gitmiyo 58 olsam bilmemne derdimde insan kilo verdikçe daha az olmak istiyo gözünü ulaşamayacağı şeylere dikiooo buarada yine bi deişik tavuk yedim ahahahahahah

SELAM HATUNLAR
sabahtan bu yana ne çok kaynatmışsınız len
ben yokken bıdı bıdı yapmaya utanmıyormusunuz
şaka şaka negüzel topik şenlenmiş

bende sabah tartıldım ve istediğim gibi sonunda 58 i gördüm ama ucundan azıcık gördüm
yani 58.9 çıktım ama yinede çok mutlu oldum 5 ve 8 rakamları bukadarmı yakışır birbirine
bugünde çok dikkat etmeye çalışacam malum yarın tartı günü
geçen hafta 61 i görmüşken bu rakam bana çok iyi geldi

kız Allah iyiliğini versin yarın tartı günü demiş bian sevindim yarın cuma diyeee malesef bgn çarşamba ve yarında perşembe yani ekstradan bir gün daha dikkat etmen gerekicek tartıda az cıkmak içinya keşke bgn perşembe olsaydı yarında cuma ve sonra tatiiil:)

ne yedin bakalım
tarif ver heheh

bugün ve yarında diikkat edersek süper olcak canım
yarın tartılma günü değil anacım

ne yedin bakalım
tarif ver heheh

bugün ve yarında diikkat edersek süper olcak canım
yarın tartılma günü değil anacım

OFFFF
HAKKATEN YAA
bugün daha çarşambaymış
58 i görünce sevinçten günleri şaşırdım
pembişin dediğin gibi 2 gün daha dikkat etmem gerecek üffffffffff
yarın cuma olsaydı çok süper olacaktı

ne yedin bakalım
tarif ver heheh

böyle tavuk fırında yapılmış gibi ama kesinde içinden mantar peynir ve jampon çıkıo ama iç malzemesini çok az koymuşlar daha cok tavuk tadı alıo insan.Benim kadıköyde bi tavukçum var bunu ıspanaklı yapıo inanılmaz güzel ama tavukları birbirine dikiyolarmı acaba nasıl öyle yapışıo anlamıorm börek gibi

niye cuma günü gene ziyafetmi var ahahah

hımmmm çok güzele benziyor bende tavugu kesince içinde içpilav çıkıncada süper oluyo hahhaha
evet yaa nasıl oluyor oo kürdanla yapıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…