Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ayy annem yazlık bi etek dikti bana çok güzel oldu yaaaaa hemen giymek istiyorum onu, bi ara fotosunu çeker gruba koyarım çok hoşuma gitti :) zayıfladıkça her şey daha bi yakışmaya mı başladı ne :) önceden etek giyince alt bacaklarımı but gibi görürdüm, onlar bile inceldi sanki yavaş yavaş :) annem bile dikerken diyo ki zayıf insana kıyafet dikmek kolay. şişman insana dikmek çok zor diyo :) kızı da 10 ay öncesine kadar bir obezdi haberi yok haha :)

afiyet olsun canım
ben yapamadım ya evde yumurta yokmuş
yarın yaparsın canımm
vallahi bizim evdede yumurta çabuk bitiyoo

obezlik eskide kaldı
eteğini merak ettim uzun mu kısamı
eklede görelim canım

kızzz ne ara cevap yazdın :)

yarın yaparsın canımm
vallahi bizim evdede yumurta çabuk bitiyoo

obezlik eskide kaldı
eteğini merak ettim uzun mu kısamı
eklede görelim canım

etek kısa canım dizimin tam üstünde yani. aslında daha kısa yapcaktık da alışık değilim gözüme bi acayip geldi ya biraz daha uzattırdım :) eklerim cnm da şimdi dolaba kaldırdık. giyince üstümdeyken fotosunu çekip koyarım. arkadaşımın nişanı var orda giymeyi düşünüyorum.

kızlar buarasıda çok sıcak kafayı iyecem o derece
sadişim burun kanaması sıcaktandır bendede oluyor
ama devam ederse ihmal etme doktora görün
ben iki gündür az iyorum ya tartıda hemen kendini gösteriyor
az önce tartıldım 59.3 çıktı
sabaha inşallah 58 li bir rakam görürüm
hem yemeği kısmam hemde yüzme işe yaradı heralde
hocamız bu ay en az üç kilo verirsin demişti
çünkü gerçekten herkesten fazla efor harcıyorum
havuzun etrafını en az 4 tur dolaşıyorum
hem zayıflama hem de yüzme öğrenme amacıyla
bir taşta 2 kuş misali
sabaha 58 i görürsem hemen buraya yazacam

Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.

kızlar bugun tvde bi beslenme uzmanı çıktı. kadın bizim bildiklerimizin tersini söylüyo yav. özellikle peynire takmış durumda. peyniri bi süre hayatınızdan çıkarın farkı görceksiniz deyip durdu. peynir ve ekmeği birlikte tüketmek çok yanlışmış. kadının adı gül kaynak. sitesi de var bakabilirsiniz. yukardakilerde zayıflamak için 10 altın kural diye bişey yazmış bu kadın, onlarmış. programa bugun bi kadın bağlandı seyircilerden. gül kaynak'a çok teşekkür etti. yukardaki kuralları uygulayarak 14 kilo verdim dedi kadın.

yüzme tüm kasları çalıştıran tek spor zaten çok iyi yapıyosun. az yiyince de hemen indi tartı valla ne güzel. ben de yarın kaç çıkıcam merak ediyorum

kız random biz senle internet çıtırları olacaz bu gidişle
bütün gün pc başında oturup zayıflayanlar olarak tarihe geçecez
bazen nasıl zayıfladın diye soranlara bilgisayarla zayıfladım diyorum baka kalıyorlar

ahahahahaha evet ya cidden benim pc koca gün açık ne zaman tık diycek merak ediyorum
siteyi de sürekli açık tutuyorum biri bişiy derse hemen cevap yazıyorum ahaha

hey allahım sen aklımızı koru
her önüne gelen bişe diyor
vallahi sabah peynir,yumurta yemezsek ne iyecez bal reçel falan mı yani
bide tavuk yemeyin diyor bizim içimizden yakında tavuklar fırlayacak
vallahi ben bildiğim yoldan giderim her söyleneni yapacaksak kobay faresine döneriz yahu

yüzme tüm kasları çalıştıran tek spor zaten çok iyi yapıyosun. az yiyince de hemen indi tartı valla ne güzel. ben de yarın kaç çıkıcam merak ediyorum

evet ya yüzme süpermiş neden daha önce gitmediysem anlamıyorum
havuz okadar yakınki hemen evimin karşısı balkonumdan rahat görünüyor
anca 70-80 metre mesafede ya vardır ya yoktur
havuzdaki hocaların çocuklara verdikleri talimatları bile evde otururken duyabiliyorum
o derece yakın yani salaklık işte
neyse önümüzdeki sene tatili beklemeden havuz sezonu başlar başlamaz gidecem inşallah
hem ozaman daha bir zayıf olurum bikiniyle salınırım havuz başında
kocaman bir inşalllllllaaaaah

sadişim hoş geldin yavrum da biraz geç geldin
bende birazdan çıkacam erken gelseydin iki çift laf ederdik

ben de bildiğim yoldan gidicem valla kaç ay kahvaltıda gayet öküz gibi peynir de yedim ekmek de yedim ben bkz kilo verdim gayet de
ben yapalım diye diil zaten görün diye koydum
hele karbonat içmek çok saçma geldi bana

valla ne güzel ya hem serinliyosun hem de en faydalı sporu yapıyosun

hımm merak ettim eteği negüzel annen dikiyormuş
bende dayanamadım oğlumda dayanamadı
zavallının boynu hep isilik olmuş bende açtım klimayı şimdi buzzz buzzzzz
çok güzel vallahi ama beni çok rahatsız ediyo
hahaa bunu bende diyorum bazılarına
bende öyle sabahdan akşama kadar pc başındayım totom büyüdü

bencede bazı kuralları saçma hergün 3 poşet karbonatmı içcez yuhh bi okalmıştı

yaa ben açığımda faceye takıldım biraz kk ya girmeyince ç.dışı gözüküyorsun
hehehe bende çıkarm birazdan eşim geldi

hadi iyi geceler ozaman benim herif 5. uykusunda
sabah erken kalkacaz adm işe gidecek çocuğunda sabah yüzme kursu var
zaten geçen gün uyanamadım çocuğu kursa epey geç gönderdim yarında aynısı olmasın
öpüldünüz şekerler

hoşbuldun cnm sende hoşgeldin karabatak gibi bi görünüyosun bi kayboluyosun daha sık gel:) 4 gün çok yediysen bi dört günde az yersin olur biter.Sıkma canını

Kız bisikleti sürdüğüne dair bişey göremedim:) yaptın mı bakıyım sporunu? Ayrıca menünde güzelmiş şu bitterleri hergün araya sıkıştırmasanda olmuyo heeeeee iki gündür bitter yiyosun limitini doldurdun bugün yeme artık yeşil çayların sularında gayet güzel ya peki bişey sorcam 3 bardak yeşilçay dokunmuyo mu? Bende direkt kalp çarpıntısı yapıo tansiyonum düşüo bi fena oluyorum.

Okadarda olur canım abartma bir galeteden nolcakkiii menün güzel ve karnımı acıktırdı vayy anasını resmen miğden küçüldü hee bide bana diodun bukadrla nasıl doyuyosun diye:) bak sende doydun ehehehe

yok bee annemmm sen karıştırıyosun dukanda beşamel asla kat-a ve zinhar yenmemeli beşamel sos dediğinde evde kolaylıkla yapılcak bişey un,yumurta,sütten yapılıodu sanırsam.Ben tavukta en çok beğendiyi seviyorum.Böyle patlıcan tereyağı kaşar ve sütün muhteşem dansı eşliğinde tavukkkkk ımmmmmm karnım acıktı kızzzzzzz

ayy dünkü saçmalığımı yazmayı unutmuşum

Cevizli suyum(kahvaltıdan 40 dakka önce falan)
Sabah: 1 domates,1üçgen light beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası,2 dilim ızgara tavuk,4yk pilav(resmen özlemişim pilav yemeyi bakadır yemiyodum)
Akşam: 3uzun dilim eski kaşar,domates,karpuz,4zeytin,1dilim kepek ekmeği,bikaç dilimde normal kaşar,bikaçtanede ceviz
Acaip bişekilde doymak bilmedim ve cnım habire kek poça börek tatlı gibi şeyler istedi ve bunu komşunun yanında deeme gafletinde bulundum ve de hamarat komşumuz gece gece kısır ve fırından yeni çıkmış poçalar yolladı:)

akşam 10 gibi: 3 tatlı kaşığı kısır 1minik poçanın ucundan kopardım

Su: 2 litre

vallahi bravo sizee
işte böle olmak lazıma ama nerdeee bende o boğaz
pis boğazlıyımişte pisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…