dukan ekmeğimi yaptım azbişe tadına baktım süper olmuş aynı kek gibi mis misss
artık sabah ve öğle bir dilim yerim
yarın yaparsın canımmafiyet olsun canım
ben yapamadım ya evde yumurta yokmuş
ayy annem yazlık bi etek dikti bana çok güzel oldu yaaaaa hemen giymek istiyorum onu, bi ara fotosunu çeker gruba koyarım çok hoşuma gitti :) zayıfladıkça her şey daha bi yakışmaya mı başladı ne :) önceden etek giyince alt bacaklarımı but gibi görürdüm, onlar bile inceldi sanki yavaş yavaş :) annem bile dikerken diyo ki zayıf insana kıyafet dikmek kolay. şişman insana dikmek çok zor diyo :) kızı da 10 ay öncesine kadar bir obezdi haberi yok haha :)
yarın yaparsın canımm
vallahi bizim evdede yumurta çabuk bitiyoo
obezlik eskide kaldı
eteğini merak ettim uzun mu kısamı
eklede görelim canım
kızlar buarasıda çok sıcak kafayı iyecem o derece
sadişim burun kanaması sıcaktandır bendede oluyor
ama devam ederse ihmal etme doktora görün
ben iki gündür az iyorum ya tartıda hemen kendini gösteriyor
az önce tartıldım 59.3 çıktı
sabaha inşallah 58 li bir rakam görürüm
hem yemeği kısmam hemde yüzme işe yaradı heralde
hocamız bu ay en az üç kilo verirsin demişti
çünkü gerçekten herkesten fazla efor harcıyorum
havuzun etrafını en az 4 tur dolaşıyorum
hem zayıflama hem de yüzme öğrenme amacıyla
bir taşta 2 kuş misali
sabaha 58 i görürsem hemen buraya yazacam
kız random biz senle internet çıtırları olacaz bu gidişle
bütün gün pc başında oturup zayıflayanlar olarak tarihe geçecez
bazen nasıl zayıfladın diye soranlara bilgisayarla zayıfladım diyorum baka kalıyorlar
Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
kızlar bugun tvde bi beslenme uzmanı çıktı. kadın bizim bildiklerimizin tersini söylüyo yav. özellikle peynire takmış durumda. peyniri bi süre hayatınızdan çıkarın farkı görceksiniz deyip durdu. peynir ve ekmeği birlikte tüketmek çok yanlışmış. kadının adı gül kaynak. sitesi de var bakabilirsiniz. yukardakilerde zayıflamak için 10 altın kural diye bişey yazmış bu kadın, onlarmış. programa bugun bi kadın bağlandı seyircilerden. gül kaynak'a çok teşekkür etti. yukardaki kuralları uygulayarak 14 kilo verdim dedi kadın.
yüzme tüm kasları çalıştıran tek spor zaten çok iyi yapıyosun. az yiyince de hemen indi tartı valla ne güzel. ben de yarın kaç çıkıcam merak ediyorum
ben de bildiğim yoldan gidicem valla kaç ay kahvaltıda gayet öküz gibi peynir de yedim ekmek de yedim ben bkz kilo verdim gayet dehey allahım sen aklımızı koru
her önüne gelen bişe diyor
vallahi sabah peynir,yumurta yemezsek ne iyecez bal reçel falan mı yani
bide tavuk yemeyin diyor bizim içimizden yakında tavuklar fırlayacak
vallahi ben bildiğim yoldan giderim her söyleneni yapacaksak kobay faresine döneriz yahu
valla ne güzel ya hem serinliyosun hem de en faydalı sporu yapıyosunevet ya yüzme süpermiş neden daha önce gitmediysem anlamıyorum
havuz okadar yakınki hemen evimin karşısı balkonumdan rahat görünüyor
anca 70-80 metre mesafede ya vardır ya yoktur
havuzdaki hocaların çocuklara verdikleri talimatları bile evde otururken duyabiliyorum
o derece yakın yani salaklık işte
neyse önümüzdeki sene tatili beklemeden havuz sezonu başlar başlamaz gidecem inşallah
hem ozaman daha bir zayıf olurum bikiniyle salınırım havuz başında
kocaman bir inşalllllllaaaaah
hımm merak ettim eteği negüzel annen dikiyormuşkızzz ne ara cevap yazdın :)
etek kısa canım dizimin tam üstünde yani. aslında daha kısa yapcaktık da alışık değilim gözüme bi acayip geldi ya biraz daha uzattırdım :) eklerim cnm da şimdi dolaba kaldırdık. giyince üstümdeyken fotosunu çekip koyarım. arkadaşımın nişanı var orda giymeyi düşünüyorum.
bende dayanamadım oğlumda dayanamadıkızlar buarasıda çok sıcak kafayı iyecem o derece
sadişim burun kanaması sıcaktandır bendede oluyor
ama devam ederse ihmal etme doktora görün
ben iki gündür az iyorum ya tartıda hemen kendini gösteriyor
az önce tartıldım 59.3 çıktı
sabaha inşallah 58 li bir rakam görürüm
hem yemeği kısmam hemde yüzme işe yaradı heralde
hocamız bu ay en az üç kilo verirsin demişti
çünkü gerçekten herkesten fazla efor harcıyorum
havuzun etrafını en az 4 tur dolaşıyorum
hem zayıflama hem de yüzme öğrenme amacıyla
bir taşta 2 kuş misali
sabaha 58 i görürsem hemen buraya yazacam
hahaa bunu bende diyorum bazılarınakız random biz senle internet çıtırları olacaz bu gidişle
bütün gün pc başında oturup zayıflayanlar olarak tarihe geçecez
bazen nasıl zayıfladın diye soranlara bilgisayarla zayıfladım diyorum baka kalıyorlar
hey allahım sen aklımızı koru
her önüne gelen bişe diyor
vallahi sabah peynir,yumurta yemezsek ne iyecez bal reçel falan mı yani
bide tavuk yemeyin diyor bizim içimizden yakında tavuklar fırlayacak
vallahi ben bildiğim yoldan giderim her söyleneni yapacaksak kobay faresine döneriz yahu
sadişim hoş geldin yavrum da biraz geç geldin
bende birazdan çıkacam erken gelseydin iki çift laf ederdik
yaa ben açığımda faceye takıldım biraz kk ya girmeyince ç.dışı gözüküyorsun
hehehe bende çıkarm birazdan eşim geldi
hoşgeldin kız...
bugün amma canlanmış ortalık,ben yokken bu kadar kaynatılırmı kıskandım resmen,
4 gündür annemdydik,bugün geldik valla,
ne kadar dikkat edim desemde,tahmin edersin ne oldugunu
yarın kaç çıkıcam allah bilir
bu sabah 800 grm eksilmiş olarak uyandım
güzeller güzeli menümü sunuyorum
sabah
1 dilimden az tahıllıekmek
1 yumurta omlet
1 yk çökelek
2 minik salam
yarım domates ve salatalık
1 bardak ayran
kendi yağında kavrulmuş tavuk
1 bardak ayran
1 bardak ayran
2 dilim bitter(efeye veriyordum dayanamadım yedim:26:)
1 haşlanmış but(şimdi yicem)
1 kase yoğurt+1 yk yulaf
saat 9 10 gibi gene ayran içerim
spor yok ama bisiklet sürcem akşam
su 3 lt yaklaştı 3 bardak yeşil çay
ivitttt menümü yazayım...
sabah
1 dl kepek ekmek
domates
peynir
1 kase yoğurt
çay
ara
1 bardak ayran
öğlen
çılbır :)
ara
1 galete
çay
akşam
fırında pişmiş kabak ve patlıcan 5-6 yk kadar
domates çorbası
bugün menüm böyle.. yine protein ağırlıklı yapmaya çalıştım. aradaki galeteyi yemesem iyi olurdu ama gözüm döndü açlıktan.
tavuk iyice midemi bulandırdı
pembiş gibi dışardan yesek çeşit çeşit tavuk getirtirdik sadece haşlama ve kendi yağında kavrulmuş tavuk yemek zorunda kalmazdık
ne güzel o beşamel soslu tavuk felan yiyordu hiç anlamam beşamel sosundan yarında gidip yağsız kıyma alayımda kıyma kavurup yiyeyim bari yada köfte yaparım
makarnaya da karnı yarığada bayılırım
heleki karnı yarık favori yemeğimdir
ama karnıyarık yemeyeli 1 yıldan fazla olmuştur heralde
makarnayıda sadece birkaç çatalla sınırlandırıyorum
tabiki yağsız olanından sadece yoğurtla
demin diyete dair bir yazı okudum
makarna diye bir yemeğin varlığını onutun diyor
kimi uzmanlarda yağsız makarna öneriyor neye inanacağimızı şaşırdım
karnıyarık ve imambayıldı ya bayılırım
hergün olsa yerim ama bende yemeyeli 1 sene oldu en son geçen yaz yemişimdir
hatta patlıcanları kızartıp buzluğa atmıştım pişiririm diye halen öyle duruyor yağlı diye yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?