Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bence sorun yok menünde simitde galetada yarımmış öğlen ekmek yememişsin zaten onun yerine sayarsız artık

ha evet doğru bak. kaç ay geçti ortalıkta yok
millet bir gidiyor canı istedimi geliyor arkadaşlar ne oldu bir destek çıkayım diyen yok

slm kızlar bittim vallaaa,yap yap bitmiyo temizlik işi,
2 gün sonra herşey gene aynı,bi ara aynaya baktım saçlarım aynen bu baayan gibiydi

menü yazıym,hemde bakim neler yemişim...

sabah
1 tabak yeşilik
2 3 çatal yumurta
1 domato
1kk peynir
5 zeytin
2dilimekmek

öğle saat 1
1 kase ayran çorbası

ara yok

saat 5
2 kase ayranlı çorba(soğuk soğuk,nanneli öyle güzel gidiyo)

saat 6 buçuk
menemen
2 dilim ekmek (eşimle birlikte masada bi yandan konuştuk,bi yandan tıkındım)ne zamndır akşamları ekmek yemiyodum ne güzel
cacık

yarım cornet(oğlum yarısını bıraktı napimmm) bu hiççççç olmadı....

yatmadan 4 5 kayısıda yiycem,bağırsaklarımı çalıştırsın die

bugun fazla yedim sankim,sizcee
bu menüile kilo milooo verilmez

ben az önce birkaç çatal daha türlüden yedim
kendimi doymamış hissettim nedense
üstünede yarım bardak kadar şekersiz limonata içtim diyet olanlardan

yarın tartılma günü ya falso vermezsem olmuyor
yine 59 lu bişeyler çıkacam
zaten vc olayıda şu an tatilde nezaman döner bilemiyorum

höööö yarın cuma sahi hiç farkında değilim
ben her gün tartılan bi sapık olarak bana gün farketmiyo
keşke 59 çıksam puhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

menün güzelde çorbanın kase sayısı fazla olmuş ya ekmek az olcakdı ya çorba
bide cornet olmasaymış iyiymiş bende bugün oğlum yiyemedi max dondurmasını çöpe bastım

türlüden bişe olmaz denizim ekmeksiz yemişsin sonuçda
limonatada diyet diyorsun eee ne canını sıkıyorsun

kizlarrr sporumu yaptim dusumu aldim geldim :))

30dk crosstrainer ve 15dk bikini fatburner dvd'yi yaptim. ter icinde kaldim resmen
yarin kimler niyetli olacak bakalim?
sahurda ne yiceksiniz? :44:

selam güzellerim
maşallah 2 gundur epey bıdı bıdı edionuz
ben pek giremiyorum sıcaktan ztn diyet falan da yalan oldu, yemek cnm istemio sıcaktan ama yediklerim de evde ne varsa iyi kötü işte:26:
kendime çeki düzen verme nyetindeydim ne mutlu ki Ramazan imdada yetişti
ben maalesef ki oruç tutamıyorum ama malum herkes oruçlu olunca kimseye bağlı olmadan diyetime devam edebilirm
ztn Cuma bi geçsin tartı günü yani, ondan sonra başlıom demiştim Ramazan ayıyla yeni bir başlangıç yapmak lazım hem bedenen hem manen inşallah
bu arada moralim bozulmuştu sabah +700ü görünce bakalım yarın nasıl olcak:44:
neyse geçmişe zmana yok birazdan çıkcam, malum Ramazan geldi biraz tvdeki programları izlemek istiyorum artık, Ramazan'ın bu güzelliğini yaşamak ayrı bir keyif
hepinize şimdiden hayırlı Cumalar, hayırlı Ramazanlar diliyorum
Rabbim tuttuğunuz oruçların, etmiş olduğunuz duaların hürmetine ne muradınız varsa versin
sevgiler canlarım...

kızlar...
şimdi malum Ramazan ya... kilo bildirimleri de ister istemez garip olcak
oruç tutmayıp eski düzene devam edenler sabah tartılsın, oruç tutanlar da iftardan önce tartılsın ne dersiniz? malum tüm gün aç olan bünye, aynı sabah aç karnına gibi olur...

wouwwwwww gız meltemmm sen ne güzel menüler çıkarıosun öyleee:) Afferin sana bebeem çok beğenim şöyle 5gün falan bu şekilde gitsen eminim şıp şıp atacan yağları üstelik bide regly oldugun halde bu menü bravooo he bide o yulaf kepeğimi yediğin? Normal yoğurdun içine katıp yiyosan benim çok miğdemi bulandırıodu sende temkinli ol miğden bulanmasın

hoooop hani kız tavuk
yazmayı onuttun heralde

Haaaahahahah dün yemedim yaa sahurda hoppp indirdim miğdeye

Bebişim lavaşları götürmüşsün gene şu lavaşlar lahmacun boyutunda olanlardansa biraz çok kaçmış gerçi bakmak lazım bir lavaş kaç dilim ekmek eder diye:) akşam yemeğini çok beğendim en azından o lavaşları gündüz yemişsin akşam hafif geçmiş bugünde böyle geçiversin bakalım ama ne aldırır ne verdirir cinsinden bir menü gibin geldi

evet ya hic aciktirmiyor gercekten, ben ac kalacam diye korkuyordum
simdi yogurt diyorum, diyet yogurtu seftali maracuyali :)
bisey sorcam ben yaaa, findik badem felan, onlar ne oluyor?? karbonhidrat mi yoksa o da mi protein?
yiyebilirmiyim?

hemide ne biçim karbonhidrat ama ölçülü bişeklide yiyeblrsn cnm:) denizim zaten değerlerini yazmış ama okadarda kasmaya gerek yok dukan yapmıosunuz sonuçta..Ayrıca proteinler çok kısıtlı et ve süt ürünleri proteine girio ama bu demek deilki nasıl olsa protein 1top kaşar yiyim:):):) ayrıca meyveler sebzelerde karbonhidrat ama bence bizim yapmamız gereken %60 protein %40 karbonhidrat yemek olmalı yani protein hep bitık ötede olmalı

Saol tatlım hoca jet gibi kıldırmasa daha güzel olcaktı ya da ben antrenmansız kaldım ehehehe illaki görmüşsündür canım marketlerde var yörsan tava yoğurdu bi harikaaa galiba der yoğurtlara göre suyu daha az oluyo ve kalıp gibi nerdeyse bıçakla kesebilirsin veeeeee inanılmaz lezzetliiii resmen aşığım bu yoğurda ama galiba içinde bol yağ var hemen doyuruyo insanı:) bak şimdi mrk ettm protein yağ değerlerini

Kızım senin bu simit aşkım beni öldürcek yaaaa ehehehe ama aşk yaşanmıcak bi karbonhidrat deilki çok lezzetli bişey yaaa sadişin gamzeye yaptıgı yorumu bende sana yapıyım çorbalar ekmek yerine geçio yani çorba içicemiz zmn ekmek oranlarına dikkat etmemiz lazım neyse o çorblar hemen aksın gitsin vucudundan inşallah eheh yinede akşamı hafif geçirmişsin köfteli menünde güzel canım

senden alışkın olmadıgım tarzda yemişsin canım:) aslında o çorba banada çok masum gelyo insanın içine pöfürdetio ama benimde kadınlar klubunde öğrendiğim şey 1 kase çorba 1 dilim ekmek ediyormuş.Ama ynede kilo aldırcak bir menü deil

yarın sen 59.8 demezsen bende adımı değiştiririm

mesela adım meltem olabilir hep adım meltem olsun istemiştim

Resmen koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sahurda kahvaltı türü yemeyi düşünüyorum başka seçenek yok gibi :26:

kahvaltı yiyincede insanın ekmek yiyesi gelio ayrıca karabatak gibi bi görünüyosun bi kayboluyosun geçende bir aydır düzgün besleniyorum kiloda verdim dedin ama bunların hiçbirine bizi şahit etmedin.Hani menülerin?Kaç kilo verdin? ve niye yazmıosun?

Kızzzzzz snin dualarını yerimmm kocaman bi AMİNNN diyorummm.Ayrıca aklımdan geçeni okumuşsun bende dün gece aynen bu yazdıklarını düşündm hatta bgn sizle paylaşcaktım sen yazmışsın zaten:) bencede öyle yapalım çünkü yedikten sonra inanılmaz çok çıkıorm ben

kız pembiş allah iyiliğini versin
lavaş dediysek öyle hepsini bir seferde yemiyorum
hem bizim lavaşlar kocaman oluyor 1 ekmek hamurundan yapılıyor ve kepekli oluyor
1 lavaş tam bir ekmek yapıyor
benim yediğim 1 dilim lavaş yaklaşık 1 elimin boyunda oluyor
yani keserken elim boyutunda kesiyorum
kahvaltıda iki el ,diğer öğünlerde yiyeceksem eyer 1 el veya daha küçük boyda kesiyorum
dün sabah iki elden az yedim öğlenkide 1 elimden küçüktü
hem ince ve kepekli olunca daha masum diye düşünüyorum

bugün orucun ilk günü
oruç tutanların allah oruçlarını kabul etsin

günün ilk kilo bildirimi benden olsun
males bu sabah 58 rakamını göremedim
sabah uyandığımda ellerim acayip şişmişti
parmağımdan düşen yüzüğüm parmaklarımı sıkıyordu
tartıya bi çıktım 59,5 malesef
şu an ellerimdeki şişlik inişe geçti yüzüğüm gene sallanmaya başladı
ama kahvaltımı ettiğim ve bol su içtiğim için artık tartılmayacam
zaten vc olayıda tam bir facia ıkınmaktan morardım resmen tık yok gene
neyse bu akşam üzeri havuz var havuz dönüşü kesin tuvalet olayını hallederim ve ozaman tartılırım
kesin daha hafif çıkarım çünkü havuz dönüşü hep 58 li bişeyler çıkıyor hatta çarşamba günü 58,5 çıkmıştı
akşama yazarım artık

kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum
evi pislik götürüyor dünde iş yapmamıştım
bari bugün temizleyeyim
biri gelse rezil olurum vallahi

günaydın kızlar....
bugün tartı günü ve ben şoktayım...sinir oldumr esmen
dün sabah tartıldıgımda 54.6 çıkmıştım
bu sabah tartıldığımda 55.3 çıktım...

bu sahurun vede 2 gündür wc çıkmamamın sonucu olabilirmi:26:
doğru düzgün 54 ü göremedim yaaa....
akşama umarım wc çıkar,iftardan öncede tartılırım,ak kara o zamn belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…