Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlarrr

ben bu sabah gene 65 olarak uyandım pööööööffffff napim geçen hafta 65.8 düm((

karar verim bundan sonra ara ögünlerimi 1 meyve 1 bardak ayran olarak yapacağım

bu arada oruçlu olan arkadaşlarımın orucunu allah kabul etsin malum ben reglim tutamıyorum

şimi biraz ev temizlicem sonra yaparım yorumları

selam kızlar

allah oruçlarınızı kabul etsin diyorum öncelikle

benim kilo aynı gene 60 çıktım

pembecim simidi çok seviyorum evet olunca yiyorum dayanamıyorum :) ama dün yarım simitte dur dedim kendime büyük başarı

offffffff yoruldum

evi topladım domates konservesi yaptım 2 tencere sarma dolma yaptım 1ini buzluğua attım digerinide pişiriyorum

canınız çekmesin kızlar

selamlar sevili günlük kardeşlerim
Cumanız ve Ramazanınız tekrardan mübarek olsun
ben sabaha karşı yattım tabii gece uykusu gibi olmuyor ödemle uyandım bacaklarım ve mide kısmım şiş gibiydi ve gene 2 hafta önceki kilomdayım off yaaaaaa 2 gunde insan 1 kg alır mı beeee:44:
kilom çizelgedeki gibi aynı
bakıyorum herkes aynı durumda...
oruç tutanların oruçlarını Rabbim kabul etsin inşallah
meleğim susuzluk normal ama dün dediklerimi unutma emi kuzum? sağlığını riske atma
kızlar oruçlu olanlar akşam üstü tartılıp yazarlarsa daha doğru sonuç alınır
Pembem yazdıkların için teşekkür ederim cnm
kız meltem, yeni adın hayırlı olsun geçmişi okumadım ama o kadarını da gördüm yani
Denizim ev hanımlığı nasıl? evde olunca o işler hiç bitmiyor
neyse güzellerim benden bu kadar, sonra görüşürüz şimdi tatlı yapcam evdekilere, ben yer miyim belki 1 lokmacık belki hiç, zira şerbetli olcak çok canım isterse bi çatal tadarım o kadar, zaten öğlen 1e doğru yedim bugun saçma sapan oldu ama yarın sabah annemlerle sahur yapar günümü düzenlerim heralde:44:
şimdilik hoşçakalın
öpüldünüz sevgiler...

yaaa iftarları hafif yapcam dedim ama canımm tatlı istiyo eve giderken güllaç alasım var hatta böyle çeşit çeşit tatlı yiyesim varrr ne yemek ne su sadece tatlı aaaahahahah gözüm döndü

ramazandada şerbetli tatlı nekadar güzel gidiyor offf biz napcazz

yaaa iftarları hafif yapcam dedim ama canımm tatlı istiyo eve giderken güllaç alasım var hatta böyle çeşit çeşit tatlı yiyesim varrr ne yemek ne su sadece tatlı aaaahahahah gözüm döndü

bence aç olduğun için ve kanşekerin düştüğü için öyle üşünüyorsun ama yemek yeikden sonra inan hiç yer kalmıcak ve bu istediklerini yiyemiceksin bence alıp hep masraf etme hem diyetini bozma ahahahahah

yeni avatarım nasıl

liliy cim gece çok sıcak olunca vucut ödem topluyor heralde
dün gece çok sıcaktı ve bende uyandığımda hertarafım şişmişti
gün içinde düzeldi ve kilomda normale döndü
akşam üstü yine 58 kiloları gördüm
yarın cumartesi inşallah fazla abartmam ve şu 58 rakamını sabitlerim

ev hanımlığına gelince pek iyi gitmiyor canım çalışmak benim için daha rahattı
ama yinede tatil güzel bu sene bol bol yüzdüğüm için ilk defa bir tatilde sıkılmadım

sadişim yeni avatarın çok güzel randomun dediği gibi efeye benziyor
yoksa kendisi mi

kızlar pestilim çıkmış durumda
bugün havuzda hocalar canımızı okudu
diğer günlerden daha çok çalıştık hiç dinlenmemize izin vermediler
1,5 saat boyunca kol ve bacak çalıştık omuzum çıkacak sandım
ama çok iyi oldu önceki günler lay lay lom geçiyordu
bugün grupları böldüler ve yeni hoca resmen ağzımıza .........
bugün birsürü kalori yaktım yarında 58 i görmezsem kafayı yerim vallahi
akşam yemeğimi çok hafif yedim birazdan menümü yazacam

lily efeye benzetip facede paylaşmıştı
benve eşimde çok benzettik
ondan dolayı avatar yaptım

kız, efeye benzetip facete paylaştığım fotoyu koymuşsun
çok harika olmuş şekerim
evet şekerimm

ah ah ben toplamda 5 yıl oldu evdeyim ve inan ki çalışmayı ne kadar çok istiyorum bilseniz... bir de onca yıl oku sonra otur evde iş yap olcak şey değil zaten diyorum artık çalışma vakti geldi ev kızlığında yüksek lisans yaptım tabii bu hem diploması hem de getirisi olmayan nankör bi iş ya bak sen daha bismillah yeni tatile girdin
ya bi de ödeme gelince... ben tüm gece ayaktaydım eee doğal olarak da akşam nasılsam sabaha kadar aynıydım hani yatıp uyusam dinlensem metabolizma çalışacak ama aynı zamanda dinlenecek de... ondan oldu sanırım tabii dediğin gibi sıcaktan da olabilir burası zaten gece bile 35 derece, gündüz duvarlar bile sıcak ne iş yapıluyor ne oturuluyor nem de var, yapış yapış oluosun

bu arada kızlar ben bugun öğlen 1de ve akşam iftarda olmak üzere 2 öğün yedim
tatlı yicem demiştim ya, 2-3 yk kadar vanilyalı puding yedim o da tencerenin dibini sıyırdım belki dediğim kadar yoktur bile... etimek tatlısı yaptım ama ıslatmak için hani şerbet yapılıyor ya az şekerli oldu, bir de üstüne krem şanti falan dökmedim sadece vanilyalı puding yaptım en üstüne de meyve koyup öyle servis yapıcam ama ben ztn yedim tatlımı
Ramazan'ın da bu yönü var:18: yemek sonrası tatlı yeniyor, bi de bizim evde aranır:18: neyse ben yarın sabah sahuru yapcam inşallah kahvaltı niyetine, sonrasında da öğünlere dikkat edicem 1 ay sonra doğum günüm o kadar bile yok, o zamana kadar 70 olmak istiyorum en fazla belki 71...

menü raporumu veriyorum

sabah
1 dilim kepekli lavaş (eliim büyüklüğünde),biraz peynir,1 zeytin ve 1 yumurta,birazda karpuz
1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığından az reçel

öğlen
dünkü türlüden atıştırdım ama yanında 2 dilimden fazla ekmek yedim

ara
2 bardak şekersiz diyet limonata

akşam
6 kaşık yoğurdun içine 1 kaşık közlenmiş patlıcan ,biber,domates ezmesinden kattım ve afiyetle yedim

akşam biraz az oldu biliyorum ama yarın 58 in alt sınırlarını görmek istiyorum,
tabiki ödemle uyanmaz isem

,suyumu ölçmedim

spor
1,5 saat yüzme dersi

Son düzenleme:
menümüde bildireyim
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 haş. yum
domates salatalık
4 zeytin

1 bardak ayran
1 domates

4 yk tazefasülye
3 yk domatesli pilav
1 bardak ayran
1 domates

1 avuç kiraz

1 patlıcan dolma
5 sarma

1 şeftali

30 dk bisiklet bindim birazda hareket yaptım
2 lt su
2 bardak yeşilçay

senin menü güzelmiş benim oğlumda dolma istedi bugün
yarın biryere çıkmazsak yada kaynanaya gitmezsek yapacam
çocuğun gönlü olsun yoksa hiç yapasım yok yerim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…