valla çok az yemişsin kıss
pasooo yüzüyon zatenn
yakında 36 beden olursun
incecik ohhh ne güzel yaa
sölemesi bile güzel
Selam kızlar dün iş çıkışı koştur koştur netten beğendğim ayakkabıyı almaya gittim geç döndüm menü yazamadım bugün yazıyım bari ölçülü kaçamaklı menümü
Cevizli suyum
Sabah: 1 domates,1dilim light üçgen peynir,1dilim kepek ekmeği
Ara: Filtre kahve (kahvaltıda nasıl doyuyosun diyenlere gelsin bu:) doymuyorum!!! Kahvaltıdan bir iki saat sonra kahve içiyorum o tıkıyo)
Öğlen: Mercimek çorbası,fırında mantarlı tavuk,Salata
Ara: 2 Ceviz 1 minik dilim eski kaşar
Akşam: 1 porsiyon kavrulmuş kuşbaşı et ve yanında püre vardı(yanı yarımşar porsiyon toplamda bir ediyo püreninde birkaç kaşığını yedim:)), Yarım porsiyon şehriyeli tvuk çorbası,yarım bardak cola zero,Birkaç kaşık kızarmış sebze,bikaç çatalda patlıcn salatası
Su: 2ye yakın
Selam fıstıklar oruçla zayıflama günlerine geçicez inşallah umarım yarın güzel bi iftar yaparız şöyle en hafifinden:) menüme gelirsek protein çılgınlıgına uygum bugüün ama hiç karbonhisratsızda olmaz demiiyy
cevizli suyum
Sabah:1 dometes,1dilim kepek ekmeği,light üçgen peynir
Ara: 15 fındık
Öğlen: 5 tane ızgara köfte,Salata,cola zero
Ara: yarım bardak süt
Akşam: 2yumurtadan yaptığım dometesli ve 1,5 kk light peynirli omlet,1kase tava yoğurdu,1 dilim kepek ekmeği
su: Henüz 1 litre oldu en fazla yarım litre daha içerim teraviye gidicem wc konusunda sıkıntı olabilir:)
merhabalar lokumlarimmmmm benimmmmmmmmmm <3
ihmal ediyorum sizi kusura bakmayin, isten geldim aksam yemegimi yedim az dinlen felan derken saat 7 olmus :)
bugün randomin dedigi gibi protein diyetini yapiyorum, bugün ilk günümdü yarinda yaparim ondan sonra tarti ne dicek cok merak ediyorum..
ben ac kalacam diye korkuyordum acikcasi ama hiiiiic ac degilim suan
menümü yaziyim hemen:
sabah: 1 dilim kepek ekmek (randomda kahvaltida bir dilim ekmek yedigi icin bende yedim haha)
1 kk mozarella peynir (italyan peyniri)
3 zeytin, yarim domates, cok az sürme peynir
yogurtlu omlet (random usulüüüü)
yesil cay
ara: 1 kase pulbiberli yogurt
aksam: 4-5 tane tavuk kanadi (mangaldan) yaninda salata (domates- salatalik)
birazdan spor yapacam, aksam ayran icerim bir bardak. yediklerim cok az aslinda ama is yerinde hic acikmadim.
protein hiçç acıktırmıyo ya çok güzel
ben normal sisteme döndüm ve açım
aranıp duruyorum bişeyler
bi kaç gün daha geçsin tekrar protein yapcam ben de
evet ya hic aciktirmiyor gercekten, ben ac kalacam diye korkuyordum
simdi yogurt diyorum, diyet yogurtu seftali maracuyali :)
bisey sorcam ben yaaa, findik badem felan, onlar ne oluyor?? karbonhidrat mi yoksa o da mi protein?
yiyebilirmiyim?
evet ya hic aciktirmiyor gercekten, ben ac kalacam diye korkuyordum
simdi yogurt diyorum, diyet yogurtu seftali maracuyali :)
bisey sorcam ben yaaa, findik badem felan, onlar ne oluyor?? karbonhidrat mi yoksa o da mi protein?
yiyebilirmiyim?
yok şekerim onlar bayağı karbonhidrata giriyor üstelik kalori değerleride var ama diyet yaparken ölçülü yenmesinde bir sakınca yok
canım benim annem şehriyeyle yaptı. şehriye de protein değil ama o kadardan bişey olmuyo. ben gayet 1 kilo verdim yani biliyosun :) içebilirsin yani gönül rahatlığıylaheeeeee randommm bi sorum daha var.
sen protein diyetini yaparken süt corbasi yazmistim menüde, o nasil oluyor?
anneme söyledim forumda arkadasim süt corbasi icmis sende yaparmisin diye annemde pirinclimi yoksa bulgurlumu istiyorsun diye sordu hemen
ama onlarda karbonhidrat:44:
senin annen nasil yapiyor bi anlat bakemmm :)
yarin iftarda annem tavuk haslayacakmis benim icinyaninda sütlü corba isterim artik
ay offff kafayi yedim iyice, patates yemekten bile korkuyorum kilo alacam diye :)
yok şekerim onlar bayağı karbonhidrata giriyor üstelik kalori değerleride var ama diyet yaparken ölçülü yenmesinde bir sakınca yok
canım benim annem şehriyeyle yaptı. şehriye de protein değil ama o kadardan bişey olmuyo. ben gayet 1 kilo verdim yani biliyosun :) içebilirsin yani gönül rahatlığıyla
heeee tmm o zaman, anneme söyliyim yarina yapsin. tskler tatlimm :-*
waaaaayyyyyyy menün süpermişmerhabalar lokumlarimmmmm benimmmmmmmmmm <3
ihmal ediyorum sizi kusura bakmayin, isten geldim aksam yemegimi yedim az dinlen felan derken saat 7 olmus :)
bugün randomin dedigi gibi protein diyetini yapiyorum, bugün ilk günümdü yarinda yaparim ondan sonra tarti ne dicek cok merak ediyorum..
ben ac kalacam diye korkuyordum acikcasi ama hiiiiic ac degilim suan
menümü yaziyim hemen:
sabah: 1 dilim kepek ekmek (randomda kahvaltida bir dilim ekmek yedigi icin bende yedim haha)
1 kk mozarella peynir (italyan peyniri)
3 zeytin, yarim domates, cok az sürme peynir
yogurtlu omlet (random usulüüüü)
yesil cay
ara: 1 kase pulbiberli yogurt
aksam: 4-5 tane tavuk kanadi (mangaldan) yaninda salata (domates- salatalik)
birazdan spor yapacam, aksam ayran icerim bir bardak. yediklerim cok az aslinda ama is yerinde hic acikmadim.
oooo pembişimiz teraviyede gidermiş:) allah kabul etsin tatlımSelam fıstıklar oruçla zayıflama günlerine geçicez inşallah umarım yarın güzel bi iftar yaparız şöyle en hafifinden:) menüme gelirsek protein çılgınlıgına uygum bugüün ama hiç karbonhisratsızda olmaz demiiyy
cevizli suyum
Sabah:1 dometes,1dilim kepek ekmeği,light üçgen peynir
Ara: 15 fındık
Öğlen: 5 tane ızgara köfte,Salata,cola zero
Ara: yarım bardak süt
Akşam: 2yumurtadan yaptığım dometesli ve 1,5 kk light peynirli omlet,1kase tava yoğurdu,1 dilim kepek ekmeği
su: Henüz 1 litre oldu en fazla yarım litre daha içerim teraviye gidicem wc konusunda sıkıntı olabilir:)
senin menüde şahane canımbenim protein dışı menüm
malesef bugünde proteini uygulayamadım
sabah
1,5 dilim kepekli lavaş,peynir,1 yumurta,karpuz
ara
1 yeşil elma
öğlen
1 dilim kepekli lavaş arasına peynir
denize giderken 2 adet mini eti cin
deniz dönüşü çok acıkmıştım çocukların poaçalarından yedim yaklaşık yarım poaça
akşam
6-7 yemek kaşığı etli karışık türlü
türlünün kabaklarından ve soğanlarından yemeye çalıştım,patateslerine pek dokunmadım
su dışarda olduğum için çok içemedim
spor
denizde çocuklarla azıcık debelendim
bol bol da güneşlendim
benim bildiğimde bulgur yada pirinçle yapılıyor canım annem yapardı üstüne az karabiber atar yerdim mis gibi kokardı aaaaaaahhhhhhhhh annem ahhhhhhhheeeeee randommm bi sorum daha var.
sen protein diyetini yaparken süt corbasi yazmistim menüde, o nasil oluyor?
anneme söyledim forumda arkadasim süt corbasi icmis sende yaparmisin diye annemde pirinclimi yoksa bulgurlumu istiyorsun diye sordu hemen
ama onlarda karbonhidrat:44:
senin annen nasil yapiyor bi anlat bakemmm :)
yarin iftarda annem tavuk haslayacakmis benim icinyaninda sütlü corba isterim artik
ay offff kafayi yedim iyice, patates yemekten bile korkuyorum kilo alacam diye :)
karbonhidrat mı onlar abooo bana diil gibi geldi
zaten yemiyodum ikisini de ama öğrendiim ii oldu
buarada aklıma bişe geldi bizim bir zamanlar bir cyy miz vardı o nerelerde yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?