Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

hani akşam yemeği nerde kız? bi de mısırı dert ediyo... zaten bişey yememişsin zehir etme kendine mısırı da

katzican abbartma be kuzummm akşamm yemeği yiyeydin nolcak bi mısırdan sıkma canını az yedin zaten he buarada yoğurtla balık zehirler derler ama zehirlenince yoğurt ye derler dikkat et menü güzeel

eeeeeeeeee yanii ferihayı kim öldürdü
ayyyyy şu emirin gözaltlarının şiş şiş olmasına bayılıorum yaaaaaaaa heleki şimdi bi sessiz olmuş gözleriyle konuşuo en sevdiğim erkek tipi:)

geçmişi okumadım ama yazın gözüme takıldı ben de açtığımda süt kız gelmişti başını kaçırdım dedim acep ferihayı kim öldürmüş ki dediydim hakket ya noldu anlamadım hemen 3 ay sonraya atmışlar:44:

oralar hala sıcak di mi? burası oldukça serinledi artık. ev içinde çorap giymeye başladım ben

burasıda halen pişiyor

bence az yemişsin

illa spor yapmak istiyosan ve step tahtası işimi görür diosan ansiklopedileri üst üste koyunca aynı step tahtası gibi oluyo test edildi onaylandı:)

hıııııııııııııııımmmmm bilgili bir step tahtası oluyor sanırsam

vallhi biraz geç oldu ama ye kızım ne olacak o kadarda sapıtmayın anacım

söz konusu dukan olunca nası tepki verir bünyem bilemedim. sürekli protein yiyip arada mısır yiyince g*tümde patlar filan diye korktum. gerci yeterli derecede spor da yapıyorum ama...

manyak hatun ya
bir an gözümde canlandırmaya çalıştım offffff koptum

ben protein yapmıyorum şu an canım. pazartesi başlıycam ona. pazartesiye kadar normal diyet takılıyorum bebişim.

aynen bende

hebende diorum proteinin içinde üzümün ne işi varr:) bak görürsün en geç çarşambaya kadar betonun üstünde kalmış bisiklet tekerleği gibi sönücezzz:)

al bi çatlakta burda nerden buluyon bu benzetmeleri kız

off kızlar çok canım sıkıldı ya
bi yandan da soru çözüyorum size laf yetiştirirken
bunaldım
bi çıkıp yürümek, hava almak, bi sigara içmek falan istiyorum şu an

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet bugun süperim şükür... ya gofretten tat almıom aslında ölesine yiyodum yani maksat elim boş durmasındı ama yok yemem artık

]

canım bence sen sigaraya başla
şaka şaka

bence gayet güzel bir menü
ve kilo işinede kafayı takma bence adet olduğundan böyledir
bende de 2 kilo oynamıştı

tekrar diyorum az iyorsun
bence sen az yediğinden kilo veremiyorsun
bukadarcık yemeye nasıl doyuyon anacım

biraz geç oldu ama bende kilo bildirimi yapayım
bugün iki kez tartıldım birincisi sabah uyanır uyanmaz
ikincisi de okul dönüşü aç karna
sabah 59.8
öğlen 59.4
öğlen az çıkmamın sebebi tuvalet faktörü

ortalama 59.6 diyelim

ruyeşm bildiğim kadarıyla mısırgevreğigibi bişe
onla olcanısanmıyorm tatlım

yok cnm mısır gevreği gibi değil
tadı toz haline gelmiş fındık-ceviz karışımı bişey ama çıtır değil yumuşak nasıl desem benzetmesi komik olcak ama ufalanmış gofret gibi... ya da esmer undaki kepek kırıntısı gibi bişey işte:44:
cnm menün güzel olmuş aradaki de tam kaçamak sayılmaz meyve+yoğurt gibi olmuş o kadar

cnm herkesin metabolizması farklı mesela ben 17 yaşındayken hem az yerdim hem spor yapardım kilomu ancak muhafaza ederdim bazısı da var çok yer spor yapmaz ama verir herkesin bünyesiyle alakalı...bir de zaman geçtikçe metabolizma hızı düşüyğr bu nedenle yediklerimizi azaltıp sporu arttırmak lazım
menün güzel cnm spor da... tonbalığını neden sevmedin acep:44: ya pahalı olmasa ben alırdım mesela...

veeeeee saçma sapan bir menüyle karşınızdayım

sabah
iki dilim kepekli ekmekle yaptığım kaşarlı tost (ekmekleri epey bir kızarttım)
1 bardak şekersiz çay

ara
okulda sayısını bilmediğim kadar çok şekersiz çay ve kahve

öğlen
2-3 dilim biberli ekmek yine tost makinesinde kuruyana kadar kızarttım. 1 bardak ayran

ara
1 avuç kabak çekirdeği ve beyaz nohut
1 sade türk kahvesi

akşam
2 kase cacık

su az içtim
spor yok

beyaz bulut menününü gördüm alıntı yapmayı unutmuşum
ama bence gayet güzel bir protein diyeti menüsü olmuş
biz zaten dukan yapmıyoruz okadarcık kaçamakta kaçamak sayılmaz bence

yine süpr bir menü bu arada bugun herkes birazcık üzüm takılmış sanki ben de geçen menü yazmadığım gün yediydim galiba ama 3yıldır falan pek yemiyorum artık çok şekerli geliyor en fazla küçük bir salkım çekirdeksiz üzüm 10-15 tane kadar...:44:
cnm aslında güzel bir menü sadece akşamın az olmuş o kadar... ama hurma da doyurucudur içinde her türlü vitamin mineral vardır hani

evet içiyorum canım
ben içemiyorum ya cevizim az kaldı ama bitene kadar deneyeyim bari:44: anam bu bizim tost makinesinde yapışır heral ne kadar teflon da olsa eskidi artık bi kere köfte mi ne yaptım yapışmıştı teflon tavada azıcık yağ ile de olur sanırım:44:

benm pc sapıttı kk zor açılıyor zaten diğer siteler rahat açılıyor sorun kkda... bi de tam yorum yazıom birden ekrar geri döndü yaızı yazarken noldu anlamadım tüm yazılar gittiiiiiii

benm pc sapıttı kk zor açılıyor zaten diğer siteler rahat açılıyor sorun kkda... bi de tam yorum yazıom birden ekrar geri döndü yaızı yazarken noldu anlamadım tüm yazılar gittiiiiiii

kk enteresan bir site
bazen bişeyi okurken zırt diye yukarı kayıveriyo
ben de anlamıyorum

canımcım menün güzel o mısır da çoktan erimiştir arada metabolizmanın şaşması da işe yarabiliyor ama aç kalma bak o zaman vücut direnç gösterir

tamam şimdi 1 hafta geri gidelim bakalım en az 30sayfa geride malum 2 gundur 20 sayfa gittik

cnm aslında menü güzel de son ara fazla olmuş onu da akşam az yiyerek dengelemeye çalışmışsın ama inşallah acıkmazsın bi de su ne kadar içtin ki acep:44:

anlamadım kız niye geri gidiyoz
nereye gidoyoz

geçen haftaki kiloma bakacaksan ben bildirm yapmamıştım
adet olmuştum ve 61 falan çıkıyordum sanırım

kız bu nee akşam yemeği neden yemiyosunuz ya siz alla allaaa :)
katzi de geçiştirmiş öyle
ben akşam yemeği yediğim halde açım şu an
ne geniş mide varmış la bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…